DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 14:21   #2941
201604301943
Konto usunięte

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
Nie o tym.
Potrzebuje na szybko informacje co trzeba zbadać w moczu i we krwi w związku z nasza dietą.

Bardzo proszę
badanie ogólne moczu, morfologia, mocznik, kreatynina i kwas moczowy

Cytat:
Napisane przez akena Pokaż wiadomość
gratuluje spadków kochane a ja mam dzisiaj buuuu nie wyspałam się bo współlokatorzy szaleli pół nocy, a dodatkowo dostałam okres i na wadze więcej o 2kg ;( to normalne? a tak pięknie szło... już myślałam, że będzie 5 z przodu...

ehh dobrze że chociaż słońce świeci to na spacer trzeba się wybrać i może to nastrój poprawi

Miłego dnia wam życzę kochane
oj przy miesiączce spokojnie 2 kg może skoczyć w górę...

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
ja załapałam doła i to totalnego że chyba sie poddam bo nie widzę sensu ....

w lutym schudłam całe 1,10 kg
od 10.02.2011 zastój - mam dość - może mój organizm nie chce ważyć mniej, i nie jest mi dane być chudzinką
ale spada... więc czekaj, dołóż ruch, więcej ryb i mięsa. cierpliwośc popłaca - nie takie zastoje się zdażają a potem waga rusza

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
To może My ślaskie dziołszki też sobie zrobimy zlot?? Dukanowych panienek?? Hmmm
jestem za! robimy zlot na śląsku!

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
Jak Wasze samopoczucie przed tłustym czwartkiem?
całe szczęście że NIE LUBIĘ pączków...
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 14:22   #2942
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

moje ulubione zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 47715_152839694739811_100000413437996_373429_5157167_n.jpg (44,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e915646ec0.jpg (40,5 KB, 21 załadowań)

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 14:27   #2943
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
moje ulubione zdjęcia
ślicznaś
Stary 2011-03-02, 14:52   #2944
Czarna14
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość

I wiecie co ? Ostatnio mam dosyć warzyw... Nie mogę ich w siebie wcisnąć... Jak już to w sałatce,a tak nie mam po prostu ochoty... Staram się to nadrobić i piję soki wielowarzywne bez cukru z FORTUNY. Mam nadzieję,że to nadrobi moje braki w warzywkach
A ja z kolei cały czas mam ochotę na warzywa, jadę na systemie 1/1 i czasami aż mnie skręca, że dopiero następnego dnia mogę zjeść warzywko.
Spóżnia mi się @ zastanawiam się czy przez Dukana. W ogóle jakiś podejrzanie płaski brzuch mam jak na dni przed @. Ech... nie mogę się już doczekać ważenia....
Stary 2011-03-02, 15:09   #2945
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

Cytat:
Napisane przez Czarna14 Pokaż wiadomość
A ja z kolei cały czas mam ochotę na warzywa, jadę na systemie 1/1 i czasami aż mnie skręca, że dopiero następnego dnia mogę zjeść warzywko.
Spóżnia mi się @ zastanawiam się czy przez Dukana. W ogóle jakiś podejrzanie płaski brzuch mam jak na dni przed @. Ech... nie mogę się już doczekać ważenia....
Ja też baaaardzo tęsknię za warzywkami Jednak dla mnie system 1+1 jest pod tym względem mniej drastyczny, niż odcięcie od warzyw na 5 dni.

3mam kciuki Czarna Jak miło, że jest tu jeszcze ktoś z okolic W-wy
Ja także planuję nie wskakiwać na wagę codziennie i zrobić sobie miłą niespodziankę po paru dniach.

Póki co dziś powalczyłam z hula 20min Czasy dzieciństwa mi się przypominają z tą tylko różnicą, że wtedy mogłam kręcić hula dłużej hehe Zadyszka była, nie powiem ufff....

Początek 13.02.2011
66,1 kg
II faza od 18.02.2011......

05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!!

05.07.2011 początek III fazy 120dni
III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:10   #2946
myrmyr
Rozeznanie

Cytat:
moje ulubione zdjęcia
Już te zdjęcia widziałyśmy Dawaj nowe

Śliczne masz oczy
Stary 2011-03-02, 15:12   #2947
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez myrmyr Pokaż wiadomość
Już te zdjęcia widziałyśmy Dawaj nowe

Śliczne masz oczy
- dziękuję

nowe też już dodałam..

a całkiem nowe zrobię niedługo

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
ślicznaś
dziękuję

Stary 2011-03-02, 15:12   #2948
myrmyr
Rozeznanie

Mi się cykl skrócił trochę... każdy organizm widać reaguje inaczej.

Ja mam dziś beznadziejny dzień, cały rozjechany, 15 a ja nic praktycznie nie zrobiłam dziś pożytecznego. Magisterka leży... a ja czuję się z tym coraz gorzej. Jakieś baty poproszę, bo muszę ruszyć to gówno w końcu... czasu coraz mniej.
Stary 2011-03-02, 15:17   #2949
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:

Ja mam dziś beznadziejny dzień, cały rozjechany, 15 a ja nic praktycznie nie zrobiłam dziś pożytecznego. Magisterka leży... a ja czuję się z tym coraz gorzej. Jakieś baty poproszę, bo muszę ruszyć to gówno w końcu... czasu coraz mniej.
:bac ik::pal a:

Pani Magister proszę pisać tą pracę bo
jak tego nie zrobisz to a jak zrobisz to to będziesz generalnie szczęśliwa, bo i tak cały czas o tym myślisz i się tym stresujesz, bo coś "ciąży" nad Tobą. Wiem jak to jest, lepiej to zrobić i mieć z głowy napisz napisz!! PORADZISZ SOBIE!!!!

Stary 2011-03-02, 15:19   #2950
sweet__chocolate
Raczkowanie

Witam wszystkie dukaneczki

gratuluję spadków klask i:

ja od dzisiaj znów 5 dni P i będę się ważyła dopiero w niedzielę, ciekawa jestem co zobaczę na wadze.
Zauważyłam, że kiligoramy lecą teraz powolutku bardzo. Według testu, któy robiłam na początku, powinnam miec drugą fazę do 10 kwietnia i od 11 faza III. Ale właśnie powiedzcie mi proszę jak to dokładnie jest. Bo trochę tu czegoś nie potrafię zrozumieć.

Jest informacja, że faza II powinna trwać (pomijam cały test internetowy, gdyż dajmy przykład, że nie każdy ma dostęp do internetu i korzysta tylko z książki) tydzień na każdy utracony kilogram. No i właśnie w tym miejscu zaczynają się według mnie problemy. Bo powiedzmy na chwilę obecną schudłam 10kg i jutro będzie 8 tygodni fazy II. Czyli teoretycznie jeszcze 2 tygodnie powinnam ciągnąć II fazę i przejśc do III.
Załóżmy, że na tym chcę zakończyć, schudłam 10kg i to mi w zupełności wystarczy (oczywiście tak nie jest, bo przede mną jeszcze kilka kg :P), ale załóżmy, że więcej nie chcę chudnąć i według zaleceń zostały mi 2 tygodnie II fazy. No i... przez te 2 tygodnie schudnę jeszcze np. 3kg mimo że już nie chciałam. I co mam znowu przedłużać o 3 tygodnie II fazę? To przecież tak można w nieskończoność :/

nie wiem czy coś zrozumiałyście z tego co napisałam :p ale lubię zawsze wszystko komplikować.

Prawdopodobie zasugeruję się po prostu testem, bo z tego to nic nie wiem :p

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:31   #2951
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
A Ty Lublin ,czy Świdnik ? I co Ty masz taki tajemniczy podpis... Z ilu kg zaczynałaś ? Bo widzę,że nieźle Ci idzie kochana !!
Ani to ani to Ze Świdnika wyprowadziłam się 10 lat temu na taką wioske, mam niedaleko do lotniska

Zaczynałam z 77,5 w niedziele było 70,2 kg zobaczymy ile teraz bedzie bo waże sie co tydzień.

Cytat:
Dziewczyny u mnie spadek -0,4kg co daje w sumie ciutkę ponad 10kg!!!

Jeny ale się cieszę Teraz byle kolejną 10 zrzucić i już będzie dobrze
Woooow

Cytat:
Nie będzie żadnego zastoju, idziesz równo i miarowo także bez obaw

Ja się właśnie zastanawiam jak się zmobilizować żeby w końcu ruszyć na basen... wiem, że bardzo by mi pomógł, ciało inaczej wygląda, takie jędrne a nie galaretowate Tyle, że nie chce mi sieeeeeeee

Ja też chce na basen Taka pogoda mogłabym pójść pobiegać, a mi sie nic nie chce. Ja nie wiem jakas depresja czy co?
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:33   #2952
sweet__chocolate
Raczkowanie

a w ogóle gonią mnie dzisiaj batony :P

SĄ WSZĘDZIE!!! pod krzesłem, na lampie, za kwiatkiem, na ekranie, pod klawiaturą, w mojej kieszeni, za drzwiami. Słyszę jak się skradają, czatują na mnie i chcą zaatakować z każdej strony, podejść mnie i atak z zaskoczenia AaaAAAaaaaaaAAa

ale nei dam się

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Stary 2011-03-02, 15:44   #2953
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość
Jest informacja, że faza II powinna trwać (pomijam cały test internetowy, gdyż dajmy przykład, że nie każdy ma dostęp do internetu i korzysta tylko z książki) tydzień na każdy utracony kilogram. No i właśnie w tym miejscu zaczynają się według mnie problemy. Bo powiedzmy na chwilę obecną schudłam 10kg i jutro będzie 8 tygodni fazy II. Czyli teoretycznie jeszcze 2 tygodnie powinnam ciągnąć II fazę i przejśc do III.
Załóżmy, że na tym chcę zakończyć, schudłam 10kg i to mi w zupełności wystarczy (oczywiście tak nie jest, bo przede mną jeszcze kilka kg :P), ale załóżmy, że więcej nie chcę chudnąć i według zaleceń zostały mi 2 tygodnie II fazy. No i... przez te 2 tygodnie schudnę jeszcze np. 3kg mimo że już nie chciałam. I co mam znowu przedłużać o 3 tygodnie II fazę? To przecież tak można w nieskończoność :/

nie wiem czy coś zrozumiałyście z tego co napisałam :p ale lubię zawsze wszystko komplikować.

chyba cię nie zrozumiałam ale widocznie mój móżdżek nie przyswaja tyle ale spróbuję wyjaśnić:
faza II trwa do momentu uzyskania pożądanej wagi. optymalnie jest chudnąć 1kg/tydzień. i chyba tak w teście jest liczone ale wiadomo że każdemu wychodzi różnie - szybciej lub wolniej. czyli tak: masz swoją wymarzoną wagę (niezależenie po jakim czasie) to przechodzisz na III fazę. i teraz dopiero w III fazie masz być 10 dni na każdy stracony kg. czyli np. zrzuciłaś 10 kg to przez 100 dni masz być na III fazie. teraz już patrzymy na dni a nie na kg. ot cała filozofia!
mam nadzieję że ty mnie zrozumiałaś

Cytat:
a w ogóle gonią mnie dzisiaj batony :P

SĄ WSZĘDZIE!!! pod krzesłem, na lampie, za kwiatkiem, na ekranie, pod klawiaturą, w mojej kieszeni, za drzwiami. Słyszę jak się skradają, czatują na mnie i chcą zaatakować z każdej strony, podejść mnie i atak z zaskoczenia AaaAAAaaaaaaAAa

ale nei dam się
nie daj się! bądź czujna! jak przyczajony tygrys! jak ninja!
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:45   #2954
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

w ogóle zapomniałam wam powiedzieć dzwoniłam wczoraj do szkoły i okazało się, że będę z TŻ-tem w grupie, przynajmniej przez pierwszy semestr... hehehe my się tam chyba

Stary 2011-03-02, 15:46   #2955
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
...
faza II trwa do momentu uzyskania pożądanej wagi. optymalnie jest chudnąć 1kg/tydzień. i chyba tak w teście jest liczone ale wiadomo że każdemu wychodzi różnie - szybciej lub wolniej. czyli tak: masz swoją wymarzoną wagę (niezależenie po jakim czasie) to przechodzisz na III fazę. i teraz dopiero w III fazie masz być 10 dni na każdy stracony kg. czyli np. zrzuciłaś 10 kg to przez 100 dni masz być na III fazie. ....
Ubiegłaś mnie a jest dokładnie tak jak piszesz
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 16:03   #2956
myrmyr
Rozeznanie

Cytat:
:bac ik::pal a:

Pani Magister proszę pisać tą pracę bo
jak tego nie zrobisz to a jak zrobisz to to będziesz generalnie szczęśliwa, bo i tak cały czas o tym myślisz i się tym stresujesz, bo coś "ciąży" nad Tobą. Wiem jak to jest, lepiej to zrobić i mieć z głowy napisz napisz!! PORADZISZ SOBIE!!!!
Dzięki od razu mi lepiej Jutro wcześnie wstanę i od samego rana nos w książki i w worda, obiecuję...

Cytat:
Witam wszystkie dukaneczki

gratuluję spadków klask i:

ja od dzisiaj znów 5 dni P i będę się ważyła dopiero w niedzielę, ciekawa jestem co zobaczę na wadze.
Zauważyłam, że kiligoramy lecą teraz powolutku bardzo. Według testu, któy robiłam na początku, powinnam miec drugą fazę do 10 kwietnia i od 11 faza III. Ale właśnie powiedzcie mi proszę jak to dokładnie jest. Bo trochę tu czegoś nie potrafię zrozumieć.

Hm, tak jak napisały koleżanki, do momentu uzyskania pożądanej wagi. Faza II w teście jest tylko ORIENTACYJNIE wyliczona, tego się nie masz trzymać tak restrykcyjnie jak fazy I
Stary 2011-03-02, 16:12   #2957
Czarna14
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
Ja też baaaardzo tęsknię za warzywkami Jednak dla mnie system 1+1 jest pod tym względem mniej drastyczny, niż odcięcie od warzyw na 5 dni.

3mam kciuki Czarna Jak miło, że jest tu jeszcze ktoś z okolic W-wy
Ja także planuję nie wskakiwać na wagę codziennie i zrobić sobie miłą niespodziankę po paru dniach.

Póki co dziś powalczyłam z hula 20min Czasy dzieciństwa mi się przypominają z tą tylko różnicą, że wtedy mogłam kręcić hula dłużej hehe Zadyszka była, nie powiem ufff....
Ja nie wytrzymałabym 5 dni bez warzyw Zdecydowanie lepiej nie ważyć się codziennie najlepiej raz na tydzień. Również trzymam za Ciebie kciuki, widzę, że startowałyśmy z podobnej wagi
Co do hula hop... nie potrafię się zmobilizować, najdłużej udało mi się ćwiczyć 2 tyg co 2 dni na ok 25-30 min, więc słabiutko

Odebrałam dzisiaj badania krwi i wszystko w porządku (nawet cukier, który tym razem ledwo zmieścił się w dolnej granicy )
Stary 2011-03-02, 16:14   #2958
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

ale sie rozpisalyscie
czesc i czolem
dopiero co mam chwilke czasu dla Was
bylam dzis na zakupach;] bluzeczki, bielizna zakupiona wiec moge sie na ulicy pokazac ;p
a rano bya fryzjernia mam krotkie wloski ;p no moze nie za krotkie ale do ramion ;p a pozniej foto do dokumentow
Cytat:
Ueeh no to 32 to już w każdym sklepie znajdziesz Nawet w Reserved

ZAZDROSZCZĘ tak strasznie mocno

A w H&M pewnie masz jeszcze mniej, bo tam rozmiarówka zaniżona
nie kupuje w takich sklepach bo zazwyczaj albo mnie nie stac, albo mi sie nie podoba badz mi sie tam nie chce isc ;p
koncze pisac prace inz i dam do sprawdzenia,moze tym razem bedzie bez poprawek ;>

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 16:23   #2959
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
U mnie zawsze jest Satino w lodówce, bo na załamanie jest idealny Mój TŻ uwielbia Satino 0% bardziej niż to zwykłe i generalnie niby tam są dla Niego - ale ja też je wcinam od czasu do czasu.

Nie pamiętam kto, ale ktoś tu od nas jadł Satino codziennie do kawki i też waga leciała
Ostatnio zastanawiałam się czy to Satino nie jest grzechem ale mówimy oczywiście o 0%? Ehhhh jak to dobrze dowiedzieć się tylu wspaniałych rzeczy od Was. Przed wstąpieniem na to forum wydawało mi się, że mam dużą wiedzę na temat Dukana ale tak jak Was czytam to chyba wymiękam przy Was. Ale studiuję codziennie tą stronkę więc mam nadzieję, że moje braki niedługo się zapełnią a tak w ogóle macie jakieś godne polecenia stronki z przepisami bo tym "Kotem w kuchni" jestem zachwycona, ale fajnie byłoby jeszcze gdzieś zajrzeć
Agus140188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 16:34   #2960
myrmyr
Rozeznanie

Oczywiście, że o Satino 0%
Stary 2011-03-02, 16:49   #2961
fredero093
Raczkowanie

Cytat:

bo się rodzynku nie pojawiasz to potem cię zaskakują nowe części a u ciebie jak dukanie?
nie odchudzam się ;p ale ostatnio lekarz podczas badan kazał mi się odchudzac, wiec trzeba bedzie coś pomyslec w tym kierunku

fredero093 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 17:07   #2962
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Melduję się !
I już uciekam... doba dla mnie jest za krótka

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 17:14   #2963
Agus140188
Rozeznanie

Kochaniutkie może któraś z Was jest z okolic Olsztyna? Bo tak się zastanawiam gdzie mogłabym dostać tu serek twarogowy emilki. Chciałabym zrobić serniczek a nie mogę tego serka nigdzie zdobyć ostatnio szukałam jakiegoś innego o niskiej zawartości tłuszczu i najmniej miał President-4% czy taki mógłby być też?
Agus140188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 17:31   #2964
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki od razu mi lepiej Jutro wcześnie wstanę i od samego rana nos w książki i w worda, obiecuję...

Hm, tak jak napisały koleżanki, do momentu uzyskania pożądanej wagi. Faza II w teście jest tylko ORIENTACYJNIE wyliczona, tego się nie masz trzymać tak restrykcyjnie jak fazy I

no wiem wiem, że do osiągnięcia upragnionej wagi, tylko że w książce też pisało tydzień na stracony kg kurcze teraz nie pamiętam gdzie dokładnie a nie mam jej przy sobie. I tak też zrobię jak będę ważyła tyle ile chcę to zaraz na III fazy i 10dni/kg

tylko to tak po prostu dziwnie napisane było.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
chyba cię nie zrozumiałam ale widocznie mój móżdżek nie przyswaja tyle ale spróbuję wyjaśnić:
faza II trwa do momentu uzyskania pożądanej wagi. optymalnie jest chudnąć 1kg/tydzień. i chyba tak w teście jest liczone ale wiadomo że każdemu wychodzi różnie - szybciej lub wolniej. czyli tak: masz swoją wymarzoną wagę (niezależenie po jakim czasie) to przechodzisz na III fazę. i teraz dopiero w III fazie masz być 10 dni na każdy stracony kg. czyli np. zrzuciłaś 10 kg to przez 100 dni masz być na III fazie. teraz już patrzymy na dni a nie na kg. ot cała filozofia!
mam nadzieję że ty mnie zrozumiałaś

nie daj się! bądź czujna! jak przyczajony tygrys! jak ninja!

nie poddam się!!! jak mnie zaatakuje to zacznę go gryźć z całych sił! może się odczepi :P

hmmm chyba zły pomysł, po prostu

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Stary 2011-03-02, 17:47   #2965
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
no wiem wiem, że do osiągnięcia upragnionej wagi, tylko że w książce też pisało tydzień na stracony kg kurcze teraz nie pamiętam gdzie dokładnie a nie mam jej przy sobie. I tak też zrobię jak będę ważyła tyle ile chcę to zaraz na III fazy i 10dni/kg

tylko to tak po prostu dziwnie napisane było.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------
Słoneczko, w książce pisało , że tracimy na II Fazie kilogram na 7 dni (zazwyczaj). Za każdy taki kg pokutujemy 10 dni na III.

Cytat:
badanie ogólne moczu, morfologia, mocznik, kreatynina i kwas moczowy

...
Bardzo dziękuję.
Stary 2011-03-02, 17:55   #2966
ch0colate
Zadomowienie

GG do ch0colate

Wpadam na sekudnę dosłownie
Aleee dziewczyny dzisiaj zobaczyłam 7 ! dzisiaj mój 59 dzień i na wadze 79,6 !! Co oznacza, że ubyło mnie o 9,4

Poczytam Was później

.sam sobie narysuj świat. coś nie podoba Ci się to sobie to zdrap.

ch0colate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 17:55   #2967
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
Słoneczko, w książce pisało , że tracimy na II Fazie kilogram na 7 dni (zazwyczaj). Za każdy taki kg pokutujemy 10 dni na III.

no już nie ważne, mówiłam, że lubię komplikować :P
będzie II faza aż osiągnę cel. czyli jeszcze troszeczkę i tak serio to najbardziej się tej III fazy boję, że mimo wszystko będzie jo jo

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Stary 2011-03-02, 18:17   #2968
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez ch0colate Pokaż wiadomość
Aleee dziewczyny dzisiaj zobaczyłam 7 ! dzisiaj mój 59 dzień i na wadze 79,6 !! Co oznacza, że ubyło mnie o 9,4

Poczytam Was później
: cmok:

Stary 2011-03-02, 18:21   #2969
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarna14 Pokaż wiadomość
Ja też nie mogę się doczekać ważenia Dzisiaj wlazłam na wagę,ale po obiedzie,piciu wody i przy okresie i jest + 1.3 kg ... Mam nadzieję,że po okresie zobaczę już 61 !

Cytat:

Mi tak samo się cykl skrócił,a bałam się ,że okres będzie się spóźniał...

--> jak prosiłaś,chociaż mi też się należą MATURA za 2 miesiące,a ja siedzę i czytam forum zamiast się uczyć

Cytat:
Napisane przez ch0colate Pokaż wiadomość

Poczytam Was później

NIENAWIDZĘ WAS DZIÓBASKI !! Jak możecie tak szybciutko gubic te kilogramy ZAAAZDROSNA jestem Oczywiście gratuluję

Kurcze,a ja mam wyrzuty sumienia (chociaż nie powinnam ) Bo zrobiłam nutelke i wsadziłam do lodówki (lubię jak jest taka "piankowo-gumowa) ,wchodzę na forum i widzę nagłówek " NUTELKOWY ODWYK" hahaha,no kurcze.. Ale i tak zjem.. Lepiej to niż czekoladę !
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 18:33   #2970
ch0colate
Zadomowienie

GG do ch0colate

Cytat:
Ja też nie mogę się doczekać ważenia Dzisiaj wlazłam na wagę,ale po obiedzie,piciu wody i przy okresie i jest + 1.3 kg ... Mam nadzieję,że po okresie zobaczę już 61 !

Mi tak samo się cykl skrócił,a bałam się ,że okres będzie się spóźniał...

--> jak prosiłaś,chociaż mi też się należą MATURA za 2 miesiące,a ja siedzę i czytam forum zamiast się uczyć

NIENAWIDZĘ WAS DZIÓBASKI !! Jak możecie tak szybciutko gubic te kilogramy ZAAAZDROSNA jestem Oczywiście gratuluję

Kurcze,a ja mam wyrzuty sumienia (chociaż nie powinnam ) Bo zrobiłam nutelke i wsadziłam do lodówki (lubię jak jest taka "piankowo-gumowa) ,wchodzę na forum i widzę nagłówek " NUTELKOWY ODWYK" hahaha,no kurcze.. Ale i tak zjem.. Lepiej to niż czekoladę !

Nutleke wciągnij A mnie kilogramy lecą szybciej bo duża nadwaga, a ty tu piszesz o 61 kg ! Jak ja bym chciała keidykolwiek tyle ważyć

W ogóle dzisiaj bym tylko słodkie jadła.. apetytu nie mam, ale jak pomyśle o jedzeniu to tylko o słodkim..zjadłąm już serniczka, pilosa z zaprawą i mam chętkę na nutelle @ jest już gdzieś blisko,czai się za rogiem śniadanie wmusiłam, drugie na uczelni też, poźniej wieśniaka na szybko i tyle, mięso na obiad czeka zrobione...może na kolacje je zjem,ale coś nie widzi mi się tylko bym piła..

.sam sobie narysuj świat. coś nie podoba Ci się to sobie to zdrap.

ch0colate jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości