Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-06, 22:08   #2251
Vaniliova11
Zadomowienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Katar z krwią jest zupełnie normalny też to mam, ale to jeden z objawow ciąży więc spokojnie

My wybralismy Tako Warrior - ponoć nowsza wersja Jumpera, ale to nawet nie o to chodzi, Warrior nam bardziej przypadł do gustu niż Jumper. Zarówno jeden jak i drugi model mają bardzo dobre opinie w necie od użytkowniczek, ja nim pojeździłam tylko po sklepie i bardzo mi się podoba
My też wybraliśmy ten model bo tego Alu Car jeszcze nie mieli w sklepie no i nie wiedzieli o ile bedzie droższy więc wybraliśmy Tako Warrior Camaro
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 22:15   #2252
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
AgaGuernsey, 83monia, dzięki za odpowiedź!
Scio, zastanawiałam się właśnie też nad tymi z rossmana, macie z nimi jakieś doświadczenie?
Ja używam tych z rossmana, oliwki, balsamu i maści do brodawek Jestem zadowolona, nie uczula, ładnie pachnie i bardzo dobrze sie wchłania.

sygine zdjęcie świetne, wyraźne A brzuszek rośnie, taki zgrabniutki
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 23:04   #2253
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
witam kochane w niedzielne przed południe......

Blondynkapoznan
- najlepszego
dzięki

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Witam w niedzielne popołudnie

Blondynkapoznan najlepszego
.
dziekuję

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Blondynka - ode mnie też wszystkeigo naj naj naj
dziękuje

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Blondynka wszystkiego Naj!
dziękuje

Cytat:
Napisane przez Makobratek Pokaż wiadomość

Ah! Blondyneczko wszystkiego naj naj naj
dziękuje

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
dziękuje
Blondynka ja dołączam sie do zyczen
dziękuje
Cytat:
Napisane przez justa878 Pokaż wiadomość
Blondynka wszystkiego najlepszego
dziękuje

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
Blondynkapoznan, wszystkiego naj naj i sto lat
dziękuje

Cytat:
Witam niedzielnie

Blodynkapoznan, dołączam się z życzeniami - wszystkiego najlepszego
dziękuje
Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Blondynka spełnienia marzeń i sto lat
dziękuje

ja kupię kosmetyki Hippa albo Bubchen.Jak będą problemy skórne to Oilatium
Mi narazie z piersi nic nie leci ale poprzednio dopiero po porodzie leciało
A co do żyłek to dużo kobiet w ciąży dostaje żylaki moja znajoma ma 30 lat w ciąży jej wyszły żylaki i popękały w tym mies ma iść na operacje
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 23:21   #2254
jacieeeee
Wtajemniczenie

Helo.
Zaglądam na szybko po szalonym weekendzie. Wczoraj po pracy wyskoczyłam na małe zakupy i kupiłam co nieco dla...dzidziusia . Jutro jak będzie chwila to zrobię dla Was zdjęcie. Potem byliśmy na imprezie u znajomych i było bardzo wesoło, tyle że i tak padłam po 23ciej A dziś obiad u teściów i komplementy od babci typu : "Noo gruba jesteś" Same łzy mi poszły. Ja wiem, że to starsza osoba, ale delikatności nie ma za grosz.

Jutro o 9:00 połówkowe. Trzymajcie kciuki

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 23:27   #2255
Kolina
Zadomowienie

bedziemy trzymac
i czekamy na wiesci
Stary 2011-03-06, 23:30   #2256
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Stary 2011-03-07, 07:09   #2257
justa878
Zadomowienie

Cytat:
Helo.
Zaglądam na szybko po szalonym weekendzie. Wczoraj po pracy wyskoczyłam na małe zakupy i kupiłam co nieco dla...dzidziusia . Jutro jak będzie chwila to zrobię dla Was zdjęcie. Potem byliśmy na imprezie u znajomych i było bardzo wesoło, tyle że i tak padłam po 23ciej A dziś obiad u teściów i komplementy od babci typu : "Noo gruba jesteś" Same łzy mi poszły. Ja wiem, że to starsza osoba, ale delikatności nie ma za grosz.

Trzymam kciuki

Dzięki dziewczyny za wypowiedź dotyczącą wózka, pooglądam sobie jeszcze Warriora

11.07.2010
05.06.2010
justa878 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 07:20   #2258
agni82
Zadomowienie

Ufff.... W końcu nadrobiłam te 40 stron. Tyle się wydarzyło.

Wszystkie brzuszki piękne

Nerola kochana trzymaj się - będzie dobrze

Kmat tak się cieszę że wszystko jest dobrze. Strach na pewno zostanie, ale odetchnij trochę

Wózki? Ja jeszcze nie zaczęłam oglądac.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach, mnie jutro czeka połówkowe.

Odnośnie mądrości ludowych - pojechałam odwiedzic mamę w Polsce, a ona patrzy na mnie i mówi: W ciąży nie powinno się nosic koralików na szyi Pytam ją dlaczego, a ona na to że nie wie, ale nie powinno się ich nosic i juz Nie dobija was to?
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 07:26   #2259
aania_20
Zakorzenienie

Dzień dobry zaczynamy dziś 24 tydzień

Sygine, bardzo ładne zdjęcia!

Cytat:
Helo.

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Odnośnie mądrości ludowych - pojechałam odwiedzic mamę w Polsce, a ona patrzy na mnie i mówi: W ciąży nie powinno się nosic koralików na szyi Pytam ją dlaczego, a ona na to że nie wie, ale nie powinno się ich nosic i juz Nie dobija was to?
Dobijać nie dobija, śmieję się z tego.... o koralikach coś też słyszałam - że dziecko się pępowiną owinie czy jakos tak... no ale najlepiej jednym uchem wpuścić a drugim wypuścić

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 07:30   #2260
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Hej!

Wszystkim wizytujacym sie dzisiaj przesylam pozytywne fluidy! I trzymam kciuki!

Agni nie wiesz dlaczego? Bo dzidzia owinie sie pepowina... Alez mnie smiesza te zabobony...

Ania no ladnie pedzisz do przodu z tymi tygodniami!
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 07:30   #2261
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę, u Nas nie ma Ikei Ale zawsze jak jestem w Krakowie czy Warszawie to sobie zachodzę bo uwielbiam ten sklep Zwłaszcza te wszystkie duperele - kuchenne, jakieś świece, ramki itp
Oczywiscie zapuky w Ikei z małych zrobuly sie troche wiekszeeee

Nie bylo jednak promocji na komody, ale kupilismy łóżko do sypialni i mase innych gadzetów. Wybralismy tez juz chyba łóżeczko dla dzidzi, sa ta w bardzo przystepnych cenach.

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
My w końcu zdecydowaliśmy sie na Tako Warrior

Ja musze na zywo zobaczyc tego warriora i moze alu tez bedzie w sklepie, mamy w Gdyni stacjonarny sklep BOBOWÓZKI, mam nadzieje ze tam bedzie mozna cos tafnego wybrac.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 07:41   #2262
margaret82
Zadomowienie

Cześć mamusie
Kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte

My z zakupem wózka czekamy do maja albo początku czerwca dopiero
Mam do Was jeszcze takie pytanie. Czy któraś z Was używała moze taka nakładkę/przewijak na łożeczko chodzi mi o cos takiego żeby było sztywne http://allegro.pl/braz-przewijak-na-...472782558.html
Zastanawiam się nad czyms takim bo mamy malo miejsca a nie chcę zagracać pokoju a taki przewijak to mogę albo na łożeczko zainstalować, albo zdąć i położyć na łóżku. Tylko czy to sie sprawdza

Dzisiaj po 12 przychodzi do mnie położna ciekawe o czym będzie ze mną rozmawiac
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty

Edytowane przez margaret82
Czas edycji: 2011-03-07 o 07:46
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 07:59   #2263
agni82
Zadomowienie

aha, no tak owinie się pępowiną. Z tego co czytałam dziecko potrafi się okręcic i odkręcic, a noszenie koralików nie ma nic do rzeczy. Ale jak wytłumaczyc to podlaskim przesądnym kobietom. U nas w regionie to naukowe podejście kontra podlaskie szeptuchy.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 08:00   #2264
pieleszka
Wtajemniczenie

cześć mamuski

za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymamy już kciuki

co do wózków to my też będziemy kupowac dopiero tak w czerwcu (w maju finansowo nie wyrobimy - mamy dwie komunie...)... ale na pewno wcześniej zrobimy sobie rundkę po sklepach żeby zobaczyć co i jak i który nam najbardziej "na żywo" do gustu przypadnie.

a co do kosmetyków dla dzidzi to nie wiem jeszcze- myslałam albo o iolatum, albo o kosmetykach bambino... wyjdzie w praniu co będę używała...

siebie smaruję na zmianę albo oliwką dla niemowląt cleanic albo czerwonym balsamem z garniera ... i na razie rozstepów niet jedynie to żyłki mam takie niebieskie na piersiach... ale ja nie mam skłonności do rozstepów...nawet jak tak szybko rosłam w okresie dojrzewania też nie miałam...

a w ogóle to wczoraj znowu sie tak objadałam pączkami u mamy, że dzisiaj sama pączek przypominam ale sobie postanowiłam, że do piątku żadnych słodyczy!!!!! zobaczymy czy się uda....

zmalowana pozdrów Nerolkę serdecznie i powiedz, że trzymam kciuki, żeby było dobrze!!

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 08:01   #2265
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
[COLOR=DarkGreen]AgaGuernsey, 83monia, dzięki za odpowiedź!
Scio, zastanawiałam się właśnie też nad tymi z rossmana, macie z nimi jakieś doświadczenie?
Kilka moich koleżanek uzywa na dzieciach i jest ok. Ja mam taką skórę, ze wszelkie plyny do mycia, żele pod prysznic powodują u mnie swędzenia, a te produkty nie. Zastanawiam się też nad produktami ziaji.
Na pewno nie bede kupować zadnego emolienta, dopóki nie będzie takiej koniecznośći - dla mnie to się mija z celem, zeby przy bezproblemowej skórze od razu po apteczne produkty sięgać. Staram sie wybrac kosetyki z najkrotszymi składami.

Ja lece do babci, bo siedzi sama. A później do weta, bo mi się kotka rozchorowała.

Za dzisiejsze wizyty

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 08:08   #2266
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Kilka moich koleżanek uzywa na dzieciach i jest ok. Ja mam taką skórę, ze wszelkie plyny do mycia, żele pod prysznic powodują u mnie swędzenia, a te produkty nie. Zastanawiam się też nad produktami ziaji.
Na pewno nie bede kupować zadnego emolienta, dopóki nie będzie takiej koniecznośći - dla mnie to się mija z celem, zeby przy bezproblemowej skórze od razu po apteczne produkty sięgać. Staram sie wybrac kosetyki z najkrotszymi składami.
Dokładnie, nie ma co robić w domu apteki bo teraz jak coś będzie potrzebne to aptek jest pełno i na bierząco można kupić, nawet w środku nocy. Nawet w DD TVN położna mówiła zeby jeśli nie trzeba nie gromadzic zapasu leków bo to jest niepotrzebne wydawanie kasy.
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Stary 2011-03-07, 08:23   #2267
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Witam po długiej nieobecności, nadrabiać chyba nie dam rady bo za dużo
nie miałam prądu w piątek a weekend zabiegany i nie zaglądałam do Was

ogólnie - kciuki za udane wizytki i poznane płcie my mamy wizytę w piątek i umówię sie na połówkowe i badania

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 08:23   #2268
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja akurat kupię niektóre leki.Bo w razie czego nie będę latać w nocy po aptekach.
Kosmetyki Hipp i Buchen zawierają naturalne składniki i takie kupię.

Ja jak poznam płeć wtedy dokończę zakupy dla dziecka.Muszę kupić pościel Feretti i jaki porządny kocyk, prześcieradła nieprzemakalne

jacie trzymam kciukasy
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 08:26   #2269
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Dokładnie, nie ma co robić w domu apteki bo teraz jak coś będzie potrzebne to aptek jest pełno i na bierząco można kupić, nawet w środku nocy. Nawet w DD TVN położna mówiła zeby jeśli nie trzeba nie gromadzic zapasu leków bo to jest niepotrzebne wydawanie kasy.
Wczoraj u mojej mamy byliśmy prawie cały dzień bo od 11 do 19 prawie
objadłam sie ze szok - placuszek, pycha obiadek i w ogóle pyszności same.

Wczoraj skroiłyśmy materiał na poszewke - dzisiaj mama ma szyć, wypełnienie z all przyszło mi w czwartek będzie super poducha ale skróciłam ją na 130cm bo stwierdziłam ze na 145 cm mi niepotrzebna taka wielka. Wkleje zdjęcie jak ją będę miała gotową

Stary 2011-03-07, 08:28   #2270
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Cześć mamusie
Kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte

My z zakupem wózka czekamy do maja albo początku czerwca dopiero
Mam do Was jeszcze takie pytanie. Czy któraś z Was używała moze taka nakładkę/przewijak na łożeczko chodzi mi o cos takiego żeby było sztywne http://allegro.pl/braz-przewijak-na-...472782558.html
Zastanawiam się nad czyms takim bo mamy malo miejsca a nie chcę zagracać pokoju a taki przewijak to mogę albo na łożeczko zainstalować, albo zdąć i położyć na łóżku. Tylko czy to sie sprawdza

Dzisiaj po 12 przychodzi do mnie położna ciekawe o czym będzie ze mną rozmawiac
Sprawdza sie jak najbardziej!
Mysmy mieli taka deske wlasnej produkcji, to znaczy maz kupil w castoramie kawalek deski, poprzykrecal od dolu ograniczniki, zeby ta nakladka byla stabilna na lozeczku. Przy jakiejs wizycie w Ikei trafilismy na fajna nakladke, ktora kupilismy i dzidzie mialy mieciutko i wygodnie. Ja polecam. Nie moge znalezc tego przewijaka z Ikei, niemozliwe, zeby to wycofali, bo ostatnio to jeszcze widzialam. Na to potem wypuscili takie pokrowce: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90140548
Tylko w zasadzie ten przewijak, ktory Ty znalazlas + ustrojstwa z Ikei, to juz sie robi pokazna suma, tak wiec ja polecam zwykla deske albo gotowe przewijaki.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 08:29   #2271
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

wczoraj mamuśka pokazała mi co upolowała w lumpku, śliczną kołderke dla maluszka i taką matę ok. 1mx1m z takimi maskotkami naszytymi które maja w środku taką baardzo szeleszczącą folię - meega to mi się najbardziej podobało i jest taakie śliczne bosskie zakupy zrobiła.

Stary 2011-03-07, 08:43   #2272
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry Mamcie

jacieee trzymam kciukiii

aania_20 ale to leci 24tc, pokaż brzusio!

Ja byłam już rano w laboratorium, dzisiaj bedą wyniki po 16

Słoneczko świeci, -4*C ale i tak jest pięknie
Stary 2011-03-07, 08:53   #2273
karolinee1983
Zadomowienie

Witam mamuśki. Ja tak szybciutko, tylko się przywitam w sumie, bo dziś zalatany dzień. Wracamy dziś od moich rodziców z Olsztyna do Wawy, bo mam wizytę kontrolną u gina... Proszę więc o kciuki i za mojego maluszka, bo już tak dawno go nie widziałam i nie wiem, co się dzieje, poza tym, że puka sobie w mój brzuszek. Pewnie malucha na usg podejrzymy, lekarz zawsze tak robi, ale wątpię, żeby powiedział, jaka płeć.. A może??

My zaczynamy dziś 19 tc

Zanka, kochana, prośba do Ciebie - zmień mi na liście mamusiek sierpniowych mój wiek, bo dziś niestety stałam się stałam starsza. Z 27 lat na 28

Uciekam, wieczorem postaram się odezwać. Miłego dnia dziewczyny

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 08:58   #2274
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Witam mamuśki. Ja tak szybciutko, tylko się przywitam w sumie, bo dziś zalatany dzień. Wracamy dziś od moich rodziców z Olsztyna do Wawy, bo mam wizytę kontrolną u gina... Proszę więc o kciuki i za mojego maluszka, bo już tak dawno go nie widziałam i nie wiem, co się dzieje, poza tym, że puka sobie w mój brzuszek. Pewnie malucha na usg podejrzymy, lekarz zawsze tak robi, ale wątpię, żeby powiedział, jaka płeć.. A może??

My zaczynamy dziś 19 tc

Zanka, kochana, prośba do Ciebie - zmień mi na liście mamusiek sierpniowych mój wiek, bo dziś niestety stałam się stałam starsza. Z 27 lat na 28

I żeby udało się podejrzeć Maluszka

No i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, DUZO ZDROWKA DLA CIEBIE I TWOJEGO DZIDZIUSIA, SPOKOJNEJ CIĄŻY, LEKKIEGO PORODU
Stary 2011-03-07, 08:59   #2275
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
wszystkiego najlepszego

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:04   #2276
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Sprawdza sie jak najbardziej!
Mysmy mieli taka deske wlasnej produkcji, to znaczy maz kupil w castoramie kawalek deski, poprzykrecal od dolu ograniczniki, zeby ta nakladka byla stabilna na lozeczku. Przy jakiejs wizycie w Ikei trafilismy na fajna nakladke, ktora kupilismy i dzidzie mialy mieciutko i wygodnie. Ja polecam. Nie moge znalezc tego przewijaka z Ikei, niemozliwe, zeby to wycofali, bo ostatnio to jeszcze widzialam. Na to potem wypuscili takie pokrowce: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90140548
Tylko w zasadzie ten przewijak, ktory Ty znalazlas + ustrojstwa z Ikei, to juz sie robi pokazna suma, tak wiec ja polecam zwykla deske albo gotowe przewijaki.
Dziękuję Ci bardzo za opinię My nie będziemy kupować tego drewna tylko mąż coś takiego zrobi bo ma dostęp do materiałów i wyjdzie to za grosze

karolinee1983 wszystkiego najlepszego
Stary 2011-03-07, 09:04   #2277
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:

My zaczynamy dziś 19 tc

Naj naj naj najlepsze zyczenia urodzinkowe Samych przyjemności w ciąży, bezkarnego objadania się, lekkiego porodu , skokojnego brzdąca żeby dawał Ci w nocy pospać i w ogóle spełnienia marzeń

Stary 2011-03-07, 09:11   #2278
zanka205
Zakorzenienie

karoline1983 sto lat

dzień dobry
ja dziś do gina idę, bedę po 11.00 dzwonić
jutro może to usg w końcu będzie
mąż poszedł na rano do roboty, na 5.30 więc przed 14.00 powinien być w domu
dziecko u teściów

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:11   #2279
nerola
BAN stały

Dzień dobry moje Perełki
Jestem

Po pierwsze dziękuję Wam za wsparcie,dobre słowa,pozytywne myśli

To tak:
poszlismy do gina a na poczekalni ryczałam z bólu.Szyjka sie rozwierała,skróciła i Iza główką ugrzęzła w miednicy.Naciska bardzo.
Boli mnie brzuch i kość łonowa jakby mnie ktoś skopał.
Biorę Fenoterol 8x dziennie,2x Isoptin,4 x Luteinę dopochwowo,4 x No-Spę,potas 2 x dziennie i magnez forte 2 x dziennie.
Arsenał.
Już jest lepiej ale wstaję tylko do toalety.
W czwartek byliśmy w szpitalu u mojego gina i nie było ani lepiej ani gorzej,dlatego wcisnął mi więcej leków.
Mała szarpie mi za szyjke a to boli i powoduje skurcze.
Najważniejsze,ze ją czuję i ból ustępuje.

Zepsuł nam się komputer i od wtorku byłam bez niego.Teraz mam pożyczony od rodziców bo chłopak,który go naprawia jest po wypadku,operacji nieprzytomny.
T. jest ze mną w domu.Jak będzie miał do czego wrócić,to opiekować mną sie będzie moja przyjaciółka.

A Zmalowana to bardzo ciepła,opiekuńcza dobra duszyczka

T. przysunął mi komputer do łóżka i piszę na leżąco.Teraz to raj.

Kmat wiedziałam i cieszę się niezmiernie

Idę nadrabiać.Tylko chciałam się przywitać.

Wczoraj zmarł mój wujek i wszystko mi się wali.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:14   #2280
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Lady ja usłyszałam od pewnej doświadczonej kobiety, by zahartowac piersi, a w zasadzie sutki to jest dużo przyjemniejszy sposób .

Otóz prosisz swoją połówkę o masaż sutków językiem. Nie wiem, czy to prawda czy nie, ale wydaje się miłym zaleceniem
językiem to przyjemnośc, dla mnie karmienie kojarzyło się z gryzieniem sutków zębami, a na to partnerowi nie pozwolę

angel- nie stresuj się że się stresujesz bo sie kółko zamyka. było, minęło, przewracamy stronę i zapisujemy życie dalej, ok?

agni - jesli mi sie znowu dziecko owinie to chyba bedzie prawda, bo poprzednio sie owinęło a nosiłąm koraliki. żartuję. powinno tez być rude bo się farbowałam, pewnie miałoby jakies znamię bo jak sie przestraszylam to zcasem czegos dotknęłam (np. ręki) itd....

margaret - strasznie toporny ten przewijak i chyba niebezpieczny (płaski), dzieciak na bank sobie poradzi z niego zlecieć. nie lepiej taki z gąbką? http://allegro.pl/przewijak-klups-sa...473421442.html j mialam tego typu, on nadaje sie do polozenia i na zienmie, i na łóżko, i na łóżeczko (ma takie nóżki które nie pozwalają sie u przesuwac na łóżeczku). no chyba że bardzo chcesz (przy moim wierzgaczu bym sie bała) i masz prawei za free. aha, ja sobie kupilam pokrowce frotte w lumku, ale i uszyc mozna - zwykły ręcznikowy materiał i na brzegach ma wszytą gumkę, zeby podłożyć pod spodem

kto tak sie postarzał? STO LAT

nerola - oby do czerwca!

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-03-07 o 09:18
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości