Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-09, 15:09   #2881
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Zapisać się do Trendsetterek, nie wiem jak to aktualnie wygląda.
Stary 2011-03-09, 16:08   #2882
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Zapisać się do Trendsetterek, nie wiem jak to aktualnie wygląda.
Dziękuję

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 16:45   #2883
ilo16na
Zakorzenienie

Cisza?
JA mam tyle rzeczy do zrobienia a opierdzielam sie jak sie da
(pare rzeczy do przeprania recznie buty do wyczyszczenia..)nie mowiac ze przygotowac sobie notatki do nauki i na sobote sie nauczyc..a tak mi sie nie chce

Ale chyba zaraz sie przemoge..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 16:48   #2884
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Fubizka - cellulit wygląda obleśnie i jeśli ja się śmieję z pomarańczek defilujących po ulicy, to liczę się z tym, że dla kogoś też będzie to nieapetyczne.

Rzęsy się sklejają, bo tusz jest za rzadki lub szczoteczka nie została stworzona do rozdzielania. Na wyschnięty nie polecam nakładać, bo się poprzednia warstwa osypie i zgluci.
Dziś akurat przy kawie 2 babeczki skomplementowały moje rzęsiska Nie ma to jak komplement od kobiety!
E tam, każda kobieta ma cellulit Nawet modelki na wybiegach A co do tego, że dla kogoś coś będzie nieapetyczne - nigdy nie będzie tak, że będziesz się podobać wszystkim, nawet Megan Fox nie podoba się wszystkim
Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Też nie przepadam za jakością tuszów maybelline, choć szczoteczki mają dobre. Ostatnio kupiłam tusz Wibo za całe 7 zł, ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-mascara.html i jestem bardzo zadowolona. Nie osypuje się, ładnie pogrubia i delikatnie wydłuża, za tę cene lepszego nie znalazłam. Idealny na czarną godzinę.
W sumie jako nastolatka, kiedy miałam bardzo ubogi fundusz, to używałam takich tuszy do 10zł i jakoś zawsze miałam dosłownie wachlarz rzęs. Jakoś im droższych używam, tym gorsze mam rzęsy, myślałam, że to dlatego, że mi się osłabiły, ale chyba spróbuję kupić jakiś taki tani tusz i sprawdzić Dobrze by było, jakby się okazało, że tanie są lepsze
Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Oj to prawda, ja też miałam cellulit, chociaż nie aż tak bardzo widoczny, potem schudłam z 4 kilo (chociaż wtedy obiektywniej wyglądałam lepiej), cellulitu już nie ma. Ale ja przy każdym prysznicu, codziennie, leje lodowatą wodę na pośladki i uda, to mój rytułał potem krem, niekoniecznie antycellulitowy, skóra jest ładna i gładka, polecam Przez poł roku też używałam chińskich baniek do masażu, i naprawde jest efekt, ale to nie dla osób, które mają skłonność do pękających naczynek. Ja się czasami tak mocno masowałam, że miałam siniaki, ale to było w zimie, wiec nie pokazywałam moich nóg. A jeżeli ktoś ma kupe kasy na zbyciu, to podobno najlepsze efekty daje mezoterapia bezigłowa, jak już nie będę sobie radziła domowymy sposobami to może sobie przed 40 takie coś zafunduje
E tam, mi by się nie chciało. Ja rozumiem, że taki bardzo widoczny cellulit może być krępujący, ale takie delikatne nierówności widoczne pod światło albo przy ściśnięciu nogi to jest zupełnie normalne, nie popadajmy w paranoję
Cytat:
Mocne!

Ofelia - mam niestety problemy z naczynkami, dużo popękanych na nogach, kobiety w mojej rodzinie mają skłonności do żylaków i pewnie mnie też to czeka, to jedno z przeciwwskazań do brania tabletek anty. Po Syrence strasznie mnie swędziała skóra pół nocy.
Ja też nie mogę brać antykoncepcji hormonalnej A nienawidzę gumek
Cytat:
Ja też tak nie potrafie umalować rzęs. Jeśli daje dwie warstwy to jedna po drugiej, nigdy nie czekam aż pierwsza wyschnie, bo wszystko mi sie skleja. Kiedyś gdzieś przeczytałam, że rzęsy należy malować w taki sposób, że najpierw przykładamy szczoteczkę do rzęs, ruszamy w obie strony i wtedy jednym gładkim ruchem przesuwamy do góry. Przy niektórych tusza ta metoda działa jak zbawienie.
Dzięki, wypróbuję. Dzisiaj kombinowałam i nawet udało się całkiem nieźle umalować
Cytat:
siaaaa - dawno nie kupiłam tuszu. Wygrywam na Wizażu lub dostaję z Maybelline
Jak Ty to robisz, że ciągle coś tu wygrywasz?
Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Z okazji Dnia Bez Focha czy Dnia Kobiet?
W sumie w jego przypadku to dobre pytanie, skoro wertuje to forum

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Poszłam na zakupy i kupiłam sobie takie boskie kolczyki, że od razu mi endorfiny skoczyły do sufitu!

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-03-09 o 17:00
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 16:49   #2885
mrytka
Wtajemniczenie

Fubizka, czy to przypadkiem w tą środę nie miałaś się uczyć cały dzień?

.
Stary 2011-03-09, 16:51   #2886
Malla
Nie depcze krokusów

Fubizka - na pokazach aniołków Victoria's Secret nie dopatrzyłam się cellulitu.
Wygrywam, bo spędzam tu tyle czasu, że nie umykają mi konkursy
Stary 2011-03-09, 16:58   #2887
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Cisza?
JA mam tyle rzeczy do zrobienia a opierdzielam sie jak sie da
(pare rzeczy do przeprania recznie buty do wyczyszczenia..)nie mowiac ze przygotowac sobie notatki do nauki i na sobote sie nauczyc..a tak mi sie nie chce

Ale chyba zaraz sie przemoge..
Też muszę sobie w końcu buty wyczyścić. Pół dnia zwijałam się z bólu z powodu okresu, ale czuje że tabletki w końcu zaczynają działać, więc chyba też się ruszę.

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
W sumie jako nastolatka, kiedy miałam bardzo ubogi fundusz, to używałam takich tuszy do 10zł i jakoś zawsze miałam dosłownie wachlarz rzęs. Jakoś im droższych używam, tym gorsze mam rzęsy, myślałam, że to dlatego, że mi się osłabiły, ale chyba spróbuję kupić jakiś taki tani tusz i sprawdzić Dobrze by było, jakby się okazało, że tanie są lepsze
Tak przy okazji... dziewczyny gorąco wam polecam odżywkę do brwi i rzęs MY secret. U mnie robi cuda, patrząc na kwc u innych też. Po dwóch tygodniach połamane rzęsy odrastają, wystarczy malować nią rzęsy na noc, koszt 8 zł. Lubię takie cudeńka.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 16:58   #2888
Connff
Zadomowienie

Hej dziewczyny!

Byłam po zajęciach z kolegą na piwie w plenerze, bo ciepło i fajnie i... zarobiliśmy mandat. W gruncie rzeczy tylko on, ale jest mi go żal i chyba muszę mu zakupić jakiś prezent na pocieszenie. Tylko nie wiem, czy alkoholowy w tym kontekście będzie mile widziany .

A poza tym zapisałam się do szkoły językowej . Ogólnie cieszę się jak głupek, bo uwielbiam się uczyć języków - każdy ma jakieś zboczenie chyba...
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 17:00   #2889
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Ja to samo... a siedzę i nic nie robie.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 17:04   #2890
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam i dupa, pół dnia użerania się z pracodawcą, pół dnia jeżdżenia po mieście i załatwiania różnych spraw, potem już stwierdziłam, że to pierniczę, bo jeszcze mam do wypełnienia 2 tony papierów i nowe zlecenie do zrobienia

Ale co do dyplomu to przynajmniej dowiedziałam się co trzeba zrobić
Stary 2011-03-09, 17:10   #2891
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Miałam i dupa, pół dnia użerania się z pracodawcą, pół dnia jeżdżenia po mieście i załatwiania różnych spraw, potem już stwierdziłam, że to pierniczę, bo jeszcze mam do wypełnienia 2 tony papierów i nowe zlecenie do zrobienia

Ale co do dyplomu to przynajmniej dowiedziałam się co trzeba zrobić
To nie dobrze, ale dobrze, że chociaż wiesz co tam trzeba zrobić To teraz jak będziesz miała jakiś wolny dzień, to bierz się do roboty

Cytat:
Ja to samo... a siedzę i nic nie robie.
Ja też już od dawna przekładam wszystko co tylko mogę Ale dzisiaj chociaż zrobiłam już prawie pracę domową

.
Stary 2011-03-09, 17:29   #2892
Miviki666
Zadomowienie

Pojechałam na kilka dni do dziadków na wieś. Nie mam ochoty siedzieć u siebie w mieście....Tutaj czuje się swobodniej i na luzie moge gdzieś wyjść, a nie się bać ,że spotkam eksia i jego smarka....Poszłam do stadniny koni i zaczełam płakać......To jest niesprawiedliwe ,że ja płacze przez tego bałwana, że siedzi mi w głowie a on ma to wszystko gdzieś Cholernie niesprawiedliwe.......
Stary 2011-03-09, 17:43   #2893
mlko92
Raczkowanie

łee, tęsknie za nim ...a on za mną nie
kiedy to się skończyyy
mlko92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 18:25   #2894
lily92920
Zakorzenienie

Mam płyte ze zdjęciami i filmem ze 100dn. Oglądam pierwsza, bo spotkalam kolezanki na ulicy, które były u gościa, więc mi dały odrazu, tak to bym dopiero jutro miała...

I tak strasznie płacze, moje koleżanki mają zdjęcia ze swoimi chłopakami, cały czas się tulą, a ja nawet swoje "zdjęcie z partnerem" mam beznedziejne, ta łajza stoi metr ode mnie, z taka łapą, wyglada to jakby mnie odpychał, na żadnym się nie przytulamy, nic... Koszmarnie wyglądam, grubo, krzywe nogi, jeszcze ten "partner"... Wszystko jest do kitu!

Filmu nawet nie włącze, zaprosiłam na sobote 6 koleżanek, może razem będzie nam śmieszniej oglądać...

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Znalazłam ze 2 zdjecia jak tańczymy, że są w miare ok... Włączyłam ten film. Oczywiście jest ten moment jak eks caluje w reke moja kolezanke, bo ona mu tak kazała zrobić, to na filmiku "z klasy", taki zapowiadajacy co dalej bedzie, wyje jak debilka

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-09 o 18:26
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 18:54   #2895
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
E tam, mi by się nie chciało. Ja rozumiem, że taki bardzo widoczny cellulit może być krępujący, ale takie delikatne nierówności widoczne pod światło albo przy ściśnięciu nogi to jest zupełnie normalne, nie popadajmy w paranoję
Nie popadam w paranoję no właśnie przez to, że nie było go tak dużo, starałam się z nim walczyć. Wolę swoje nogi teraz niż wtedy i mi się chciało teraz i tak biorę tylko te zimne prysznice i tyle

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 18:55   #2896
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Znalazłam ze 2 zdjecia jak tańczymy, że są w miare ok... Włączyłam ten film. Oczywiście jest ten moment jak eks caluje w reke moja kolezanke, bo ona mu tak kazała zrobić, to na filmiku "z klasy", taki zapowiadajacy co dalej bedzie, wyje jak debilka
Tylko bez płaczu! Będzie ok. I w ogóle wyłącz te filmy i zdjęcia, ich oglądanie na pewno Ci nie pomoże!
Stary 2011-03-09, 18:56   #2897
ilo16na
Zakorzenienie

Lily wez Ty tez sie sama nie dołuj..

(ta ktora mnoe po tylku kopała..)

Ehh zrobilam te pranie
Jeszcze przydaloby sie opracowac notatki.. i tu pewnie bedzie gorzej

Stary 2011-03-09, 18:58   #2898
mrytka
Wtajemniczenie

Lily, cholero jedna Wyłącz ten film jak masz wyć do księżyca, bo to bez sensu. Obejrzysz go sobie z koleżankami razem się pośmiejecie zamiast płakać. Ja też ze zdjęć ani z filmu z mojej stu nie byłam zadowolona, bo co chwilę pojawiał tam się niedoszły jako główna atrakcja całej studniówki Obejrzałam raz z rodzicami i nie oglądam więcej, zainteresuję się tym za kilka lat jak będę miała do tego inny stosunek, jak to będzie pamiątką. Więc Ty też już tego nie oglądaj, bo tylko się będziesz zadręczać, Twój eks nie jest tego wart, żebyś przez jego burackie zachowanie płakała!

Swoją drogą na początku studniówki tak "ładnie" pozował do zdjęć, a potem to się tulił do Ciebie

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-03-09 o 18:59
Stary 2011-03-09, 19:01   #2899
Fubizka
Zakorzenienie

W ogóle byłam dzisiaj w inglocie po mój wypatrzony od stu lat pędzelek 6ss I powiem Wam, że te ekspedientki mają przerąbane, chodzą w pełnym, teatralnym wręcz makijażu Nie wiem czy to z ich woli, ale podejrzewam, że po prostu muszą, masakra, jak ich skóra musi wyglądać, jak cały dzień chodzą w takiej skorupie
Stary 2011-03-09, 19:02   #2900
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Mam płyte ze zdjęciami i filmem ze 100dn. Oglądam pierwsza, bo spotkalam kolezanki na ulicy, które były u gościa, więc mi dały odrazu, tak to bym dopiero jutro miała...

I tak strasznie płacze, moje koleżanki mają zdjęcia ze swoimi chłopakami, cały czas się tulą, a ja nawet swoje "zdjęcie z partnerem" mam beznedziejne, ta łajza stoi metr ode mnie, z taka łapą, wyglada to jakby mnie odpychał, na żadnym się nie przytulamy, nic... Koszmarnie wyglądam, grubo, krzywe nogi, jeszcze ten "partner"... Wszystko jest do kitu!
Nie płacz Lily, mój eks na zdjęciu ze 100dniówki, tym we dwójkę ma taką nieszczęśliwą minę jakbym go do tego zdjęcia siłą ciągnęła taki jakby uśmiech przez łzy jęsli można to tak określić...no ale nic dziwnego skoro parę godzin po zrobieniu tegoż zdjęcia oświadczył, że koniec z nami
mlko92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:03   #2901
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle byłam dzisiaj w inglocie po mój wypatrzony od stu lat pędzelek 6ss I powiem Wam, że te ekspedientki mają przerąbane, chodzą w pełnym, teatralnym wręcz makijażu Nie wiem czy to z ich woli, ale podejrzewam, że po prostu muszą, masakra, jak ich skóra musi wyglądać, jak cały dzień chodzą w takiej skorupie
Nie musza..
Musza to miec czarny stroj i tyle..
Kolezanka w Inglocie pracuje to wiem rozne nowinki

Stary 2011-03-09, 19:12   #2902
Fubizka
Zakorzenienie

A co do studniówki, lily, ja byłam na studniówce bez pary, bo z moim ówczesnym chłopakiem wiecznie miałam jakieś jazdy i poprosiłam moją wychowawczynię o rozmowę, co ja mam w ogóle zrobić, przyprowadzać go czy nie, bo wydawało mi się, że ona jest wrogo do niego nastawiona. A ona mi powiedziała, że ona do tego chłopaka nic nie ma, ale wg niej długo z nim nie pobędę (co oczywiście wtedy nie mieściło mi się w głowie) i ostatecznie poszłam bez niego. Bawiłam się świetnie, wspomnienia mam cudowne do dzisiaj, z nim jak widać dawno nie jestem. Czasami szkoda jest marnować różne przeżycia młodości na faceta, do którego za parę lat będziesz czuć tyle co ja do tamtego, czyli nic. A w tej chwili marnujesz sobie życie, szkoda że pożałujesz tego dopiero za jakiś czas, bo tak, to może mogłabyś temu zapobiec.

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Nie musza..
Musza to miec czarny stroj i tyle..
Kolezanka w Inglocie pracuje to wiem rozne nowinki
Ja pierdzielę, to jeszcze bardziej im współczuję, że same sobie to robią
Stary 2011-03-09, 19:22   #2903
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

Ja pierdzielę, to jeszcze bardziej im współczuję, że same sobie to robią
No w Inglotach ktorych znam pracuja takie lale po solarium czarne wlosy -takie bezguscia z mocnym makijazem.
A wiedzy o wizazu -zero

Stary 2011-03-09, 19:27   #2904
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cześć, wchodzę na chwilę, mam sporo nauki + taki humor że mogłabym roznieść cały wątek. Więc zostawię ten dzień BEZ KOMENTARZA.

Cytat:
Skąd w takim razie takie niskie poczucie wartości? Jak się miała sytuacja w domu, w szkole...?

Na mnie wszystko jest duże i zwisa jak worek.

Koniecznie nam je przedstaw! Mamy już ambicję zawodową i zamiłowanie do szpilek.

Z jednej strony śmieję się z tych, które się ubierają krótko i zwisają im fałdki czy cellulit - nie widzę siebie dobrze z tyłu i ciągle bym się zastanawiała, co tam widać. Na imprezy planuję ubierać coś pod spód.
Jaki jest powód? nie wiem, nigdy się nad tym nie zastanawiałam.
Zawsze byłam okrąglutka i zawsze byłam uświadamiana - nie bezpośrednio, że chude=piękne i tylko szczupłe dziewczyny zawsze miały facetów. I tylko na te pomalowane zwracano uwagę - tak, ta gimnazjalna mentalność.
Nie przedstawię Wam zalet, bo ani jednej nie wymyśliłam. Nie mam zalet.

A wiesz, wolałabym żeby wszystko na mnie zwisało niż było upięte.

Cytat:

No Ty chyba żartujesz? Nie ma nic lepszego niż krótka spódniczka! Ja bym mogła w nich chodzić cały czas, idź do sklepu i kup sobie odpowiednie ciuchy!

Ja mam inne pytanie. Jak nakładacie 2 warstwy tuszu? Bo nie raz w jakichś makijażach jest "nałóż 2 warstwy tuszu dla lepszego efektu" ale ja umiem nałożyć tylko jedną, jak nałożę drugą, to mam kupę na rzęsach

Po Twoich postach myślałam, że właśnie ważysz ze sto kilo i chciałam Ci doradzać jakieś ćwiczenia albo dietę, ale tak, to radzę Ci ogarnij się zanim popadniesz w jakieś zaburzenia odżywiania.

Nie masz być rozebrana, tylko podkreślać swoje zalety, nasze ciała to nie grzech, nie trzeba ich chować pod plandekami

Nie mam szortów, bo się wstydzę swojego ciała. Mam za grube nogi i za wielki tyłek.
Haha, nie, nie ważę 100kg. Nie przejmuj się, nie będzie żadnych zaburzeń. Po prostu mam nadprogramowe 5kg i jestem na dobrej drodze do zrzucenia.

Moją jedyną zaletą są tylko spore i zgrabne piersi. Nie jakieś nadmuchane balony, obwisłe czy coś. Tylko spore D, przy dobrym staniku są tak wyeksponowane że eks mógł całymi dniami patrzeć i je głaskać. A to Ci baran

Ja nakładam 2 warstwy, zanim pierwsza dobrze wyschnie.

Cytat:
Może ja po prostu sierota makijażowa jestem

Oj, nie jesteś! Jak to powiedziała bohaterka w Burlesce, każda kobieta jest malarzem, tworzy cuda tylko nie na płótnie a na swojej twarzy.
Ja lubię się malować, w sumie mam specyficzny sposób malowania.
Za to jestem kaleka z cieniami do powiek.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:35   #2905
Connff
Zadomowienie

Cytat:
A co do studniówki, lily, ja byłam na studniówce bez pary, bo z moim ówczesnym chłopakiem wiecznie miałam jakieś jazdy i poprosiłam moją wychowawczynię o rozmowę, co ja mam w ogóle zrobić, przyprowadzać go czy nie, bo wydawało mi się, że ona jest wrogo do niego nastawiona. A ona mi powiedziała, że ona do tego chłopaka nic nie ma, ale wg niej długo z nim nie pobędę (co oczywiście wtedy nie mieściło mi się w głowie) i ostatecznie poszłam bez niego. Bawiłam się świetnie, wspomnienia mam cudowne do dzisiaj, z nim jak widać dawno nie jestem. Czasami szkoda jest marnować różne przeżycia młodości na faceta, do którego za parę lat będziesz czuć tyle co ja do tamtego, czyli nic. A w tej chwili marnujesz sobie życie, szkoda że pożałujesz tego dopiero za jakiś czas, bo tak, to może mogłabyś temu zapobiec.
Moja studniówka była ogromną porażką, a to z tego względu, że w ten sam dzień poszłam rano do fryzjerki. Niby nic, ale to nie była MOJA sprawdzona fryzjerka... Oczywiście nie była to dobra pora na eksperymenty - wyglądałam tak potwornie, że od samobójstwa w łazience uratowała mnie moja mama, która wkroczyła do akcji z nożyczkami i jakoś uratowała moją fryzurę (chociaż tak krótkich włosów jak wtedy chyba nigdy nie miałam). A z byłym bawiliśmy się całkiem nieźle, tylko mamy strasznie brzydkie zdjęcie .
Stary 2011-03-09, 19:45   #2906
Fubizka
Zakorzenienie

zjedzmniebejbe - co byś powiedziała o człowieku, który mówi, że pokochać można tylko ładną, zgrabną, świetnie ubraną i umalowaną kobietę?
Bo ja bym pomyślała, że jest pustakiem.
Stary 2011-03-09, 19:51   #2907
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Moja studniówka była ogromną porażką, a to z tego względu, że w ten sam dzień poszłam rano do fryzjerki. Niby nic, ale to nie była MOJA sprawdzona fryzjerka... Oczywiście nie była to dobra pora na eksperymenty - wyglądałam tak potwornie, że od samobójstwa w łazience uratowała mnie moja mama, która wkroczyła do akcji z nożyczkami i jakoś uratowała moją fryzurę (chociaż tak krótkich włosów jak wtedy chyba nigdy nie miałam). A z byłym bawiliśmy się całkiem nieźle, tylko mamy strasznie brzydkie zdjęcie .
Ja akurat studniówkę wspominam z uśmiechem
Co prawda nie wybawiłam się bo Misiaczek pysiaczek nadwyrężył sobie kostkę pare dni przed szlag by go za to trafił ) i mimo,że nie cierpiałam 3/4 mojej klasy siedziałam akurat ze znajomymi których lubiłam
Odhaczone,zdjęciem ze 100 dn. de facto się zachwycacie (ach ta czerwona sukienka ),film sie tnie więc jak mam ochotę na smęcenie się to nie mam za bardzo jak bo szlag mnie trafia jak mam całość oglądać

Fryzura standardowo u cioci (tak kocham mojego fryzjera nad życie) robiona dzień wcześniej i trzymała się chyba jeszcze przez kolejny tydz.po studniówce
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:53   #2908
solideja
Zadomowienie

Hej, dziewczyny

właśnie dotarłam do domu i jestem padnięta (potem będę nadrabiać). Kiepsko wszystko znoszę, nadal mam gorączkę i jedzenie wpycham w siebie normalnie gaściami, a miałam się zacząć ograniczać.

Mój eks torturuje mnie miłosnymi piosenkami na profilu, które subtelnie podpisuje tak, że i tak wszyscy wiedzą że to do mnie ;/
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:53   #2909
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
zjedzmniebejbe - co byś powiedziała o człowieku, który mówi, że pokochać można tylko ładną, zgrabną, świetnie ubraną i umalowaną kobietę?
Tak, masz rację. Też bym tak pomyślała. Ale od zawsze tak mi wpajano do głowy że powinno się być szczupłym, a ja od kiedy pamiętam się odchudzam. Tak właściwie malować zaczęłam się w liceum. Teraz już nie robię tego na pokaz czy dla kogoś. Właśnie dla siebie - czuję się pewniej i ładniej. Chociaż w chwilach kryzysu na uczelni też widzieli mnie bez makijażu i świat się nie zawalił.
Lubię się malować jak mam dużo czasu - bo jak wstaję na 8, busa mam 6:30 to byle było 'coś', czasami tylko tusz.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:54   #2910
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
A któż to ma takie " mądre " myślenie ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości