|
|
#2911 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Nawet teraz oglądając zdjęcia na nk z LO stwierdzam,ze nienawidziłam tych ludzi najbardziej na świecie...
Musiała bym chyba zidiocieć,żeby kiedykolwiek na klasowe iść jeśli będzie
|
#2912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przez 2 lata prowadziłam wojnę z nimi ale w trzeciej , szczególnie po studniówce wszyscy byli dla siebie tacy miluusii.
|
|
#2913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodziłam do klasy dla burżuji a u mnie w domu było w normie z kasą ale nie chodziłam ubrana w firmowe ciuchy,nie woziłam tyłka autem,moi rodzice nie spali na pieniądzach a ja pracowałam w weekendy i łączyłam szkołę z pracą co dla tych ludzi było dziwne ![]() Dlatego byłam stawiana pod ścianą wiele razy ale cóż... Nauczyłam się przez 3 lata pokorności i wyćwiczyłam nerwy... A jak skończyłam LO to mi odbiło za te 3 lata spokoju ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Zapomniałam o jakże cudownym początku dnia ![]() http://www.pokemontranslator.tk/ Mieliśmy dzisiaj zianie ze zgłoszenia z pracy bo dziewczę napisało do nas emo pismem i z racji tego,że kolega bardzo mnie lubi podbił mi powyższy link ![]() Gdybyście kiedyś miały "SłiItaŚnE" problemy
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie jakoś specjalnie nie odchudzam, chciałabym tylko zrzucić zimowe 4 kilo. Nie mam parcia na bycie chudą dla kogoś. Po prostu pewniej się będę czuła, mając ładne i zgrabne ciało, ale nie uważam, że wygląd przesądza o wartości człowieka. choc niestety w polsca pokutuje powiedzeni, jak cię widzą, tak cie piszą. Na mojej studniówce byłam z dawnym facetem, młodszym od siebiue o 2 lata. Spokojnie było. Pamiętam, że rok z nim byłam i później zerwałam, bo chciałam zostać sama. Jednej koleżanki było mi strasznie żal, jej facet się upił i miała po imprezie, bo musiała się nim zajmować. juniorka ja nalicealne spotkanie klasow chętnie bym poszła, byuliśmy bardzo ze sobą związani. Jakoś nie ciągnie mnie do ludzi z podstawówki. Słaby kontakt mieliśmy. Fubizka Twoje wmawianie sobie pozytywnych rzeczy działa. Staram się codzień rano i w ciągu dnia wymieniać przed soba pozytywne swoje strony i naprawdę, lepiej sie czuję, potrafię inaczej na siebie spojrzeć. Ja nie wiem, czy ja soebie nie wkręcam nie świadomie, że teraz jest z M miło i bez ograniczeń, a jak za pare kolejnych miesięcy będziemy dalej razem, to się zacznie wypominanie, ograniczanie.... Nie hcę się nakręcać, ale przeszło mi to dziś przez głowę. Myślę, że on się może bać, że ja po dłuuugim czasie zacznę stawiać mu wymaganie typu: dom z ogórdkiem, slub, nawet jak on nie będzie na to gotowy. No ale to co on sobie myśli, to moge tylko zgadywać.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#2915 |
|
Rozeznanie
|
a my dzisiaj ponoc dostalysmy prezent na dzien kobiet w formie filmiku, i ze moj eksio jest bardzo wygadany, to pojawia sie tam wiecej niz dwa razy, a ze mnie nie bylo to pewnie jutro dostane.. i odpale jak film ze studniowki dopiero za rok... trudno sie mowi, nie chce widziec tego naszego 'cudownego niepowtarzalnego tanca' zwlaszcza w kontekscie tego, co dzialo sie 12godzin pozniej...
a tak poza tym to zrobie wszystko, zeby sie nie uczyc,nawet dom posprzatalam i przenioslam kompa do mojego pokoju, zrobilam sobie bardzo niezdrowa kolacje i wcale ne mam wyrzutow sumienia, ale pokoj bede musiala wietrzyc,bo pewnie smierdzi czosnkiem ;d i znalazlam cos takiego klik i wcielam to w zycie
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-09 o 20:42 |
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś moje tabsy Yasmin po 33 zł. Normalnie są po 38, ale mam na opakowaiu angielskie nazwy dni, bo dostawa z importu i dlatego tańsze były.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na reszte pozwole sobie w sobote No tulił Mamy kilka zdjęć i na filmie jesteśmy jak tańczymy, uśmiechamy się do siebie, itp.
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-09 o 21:04 |
|
|
|
|
#2918 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A kiedyś byłam prawdziwą chłopczycą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I teraz ktoś musi przekazać misję zjedzmniebejbe, bo jej też jest potrzebna ![]() Cytat:
Każdy związek może się rozpaść, ale czy warto go truć złymi myślami tylko dlatego, że na nic w życiu nie mamy gwarancji?
|
|||||||||||
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczcie sobie
|
|
|
|
|
#2920 |
|
Rozeznanie
|
Lily, i co Ty odwalasz, he?
|
#2921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Bo kurde się wkurzyłam. Zrębany filmik i brzydkie zdjęcia... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-09 o 21:04 |
|||
|
|
|
#2923 |
|
Wtajemniczenie
|
Lily ![]() Wrzuć jeszcze jakieś wasze stare słitaśne foto jak się cmokacie i go oznacz na pinezce!! Daj mu jeszcze większą pewność,że może z Tobą zrobić wszystko ![]() ![]() Wszystko mi opadło
|
#2924 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie fotograf i kamerzysta też kichę odwalili
Chyba każdy na to narzeka
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wstrz...wiadomosc.html http://wiadomosci.onet.pl/swiat/mezc...wiadomosc.html http://wiadomosci.onet.pl/swiat/rapo...wiadomosc.html http://wiadomosci.onet.pl/swiat/egip...wiadomosc.html http://wiadomosci.onet.pl/swiat/nato...wiadomosc.html Pierwsze kilka wiadomości z onetu. A Ty cały dzień rozpaczasz, bo masz brzydkie zdjęcia ze studniówki, kuwa no!!! |
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieje, że chłopczyk się nie obrazi za te zgryźliwe komentarze ojj widze Juniorka ,że skasowałaś komenty
Edytowane przez xXCinderellaXx5 Czas edycji: 2011-03-09 o 21:25 Powód: :) |
|
|
|
|
#2927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2928 |
|
Rozeznanie
|
Lily - po tyłku dostaniesz
|
|
|
|
#2929 |
|
Zadomowienie
|
A własnie miałam pytać, która z Was mnie zaprosiła
|
#2930 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyznałam się bez bicia
|
#2931 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie zobaczę, bo nie mam Twego fb, ale to chyba nie był dobry pomysł... Chyba na pewno
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, jutro pociśnę sobie jakąs bajerę, a co se będę żałować ![]() Pomalowałam paznokcie, przeczytałam notatki na jutro i mi lepiej. Jeszcze przyszła do mnie kuzynka i pyta "Pójdziesz ze mną jutro na zabiegi twarzowe, bo dostałam zaproszenie na taką odnowę fejsa" a ja tak :O dodała, że to jest taka akcja Oriflame i wygrała w jakimś konkursie zaproszenie na 'odnowę' dla twarzy. Powiedziała że coś w stylu wklepią maseczkę, zrobią peeling i te sprawy. Ale fajnie!
|
|
#2933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiecie co jest najśmieszniejsze Że jak mu sie przyjrzałam to on wyglada wypisz wymaluj jak mój ex jak zapuścił niedawno włosy Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
|
|
#2934 |
|
Zadomowienie
|
Z mojego eXa to on tylko oczy ma
Widzę,że dyskusja sie na Lily profil przenioslą
|
#2935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie przekarzę bejbe misję. Fubizka skąd ty bierzesz tak dużą wiedzę życiową i doświadczenie? Masz rację, wątpię, żeby M miał takie problemy jak ja . Trafiłąm na artykuł mimimki z innego wątku o strachu przed bliskością, dużo wyjasnia. Cytat:
Cytat:
Wstaw te fotki na fejsa, to oblukamy. Jak ci się nie podobają , to nie oglądaj ich tyle. Moja płyta ze studniówki gdzieś leży i chyba tylko raz ją widziałam. Starczą mi fotki grupowe i już. Kudre te dni sa oznaczone w jakims nie wiem jakim języku. Może się któras orientuje? sab, dom, seg, ter, qua, qui, sex , sab.
|||
|
|
|
#2936 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
czytam Was od początku 16-stej części nie udzielałam się, ale codziennie tutaj zaglądałam i nawet o tym nie wiedziałyście ale bardzo mi pomogłyście postaram sie opisać moją sytuacje.Byliśmy razem prawie 4 lata. Bywało różnie, dość często się kłociliśmy ze wzgledu na 2 wybuchowe charaktery (nikt nie dał sobie w kasze dmuchac ). Z dnia na dzień zerwał ze mną, tłumacząc to tym, że coś sie wypaliło, sam nie wie czego chce, że chce spróbować z kimś innym. Sytuacja ta przypomina wiele Waszych historii. Dzień wczesniej mówił jak to strasznie kocha, spedzilismy cudowne walentynki. A na drugi dzień coś w nim pękło, z dnia na dzień, ja niczego się nie domyślałam. Płakałam, nie mogłam jeść, spać, normalnie funkcjonować, w ciągu tygodnia schudłam 5 kilo. Prosiłam, pisałam, dzwoniłam, błagałam o ostatnią szanse, pomimo tego, ze nic złego nie zrobiłam. On nie chciał. Uświadomiłam sobie, że nie bede z nikim na siłe i jak nie chce to nie. Wystarczająco sie poniżyłam. Ogarnełam się. Było strasznie cięzko, ale duzo pomogła mi rodzina i przyjaciele. Najgorsza byłą swiadomosc tego, ze czlowiek budował coś przez tyle lat, ukladal w glowie plany na przyszlosc i nagle wszystko zajmowalam dni czym sie tylko dalo (szkola, praca, posiadowy z kolezankami, wspolne gotowanie). Nie mialam czasu sie wyspac i powiem Wam ze milo wspominam ten okres, a było to z 2 tygodnie po zerwaniu. Wtedy on sie odezwal. Przez tych kilka tygodni przemyslal wszystko, poukladal sobie w glowie czego tak naprawde chce, ja nie wydzwanialam, co dalo mu tez wiele do myslenia (jak to? nie teskni? moze ma juz kogos innego? jak moze zyc beze mnie?). Jestesmy razem, ale na moich warunkach, on sie stara jak nigdy. Sam mi mowi, ze nie wiedział co ma i nie docenial mnie dopoki nie stracił. Jestesmy razem, mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ale teraz wiem, ze jak sie rozejdziemy to nie bedzie to koniec swiata. Bo da sie zyc bez niego ![]() I tutaj skierowanie do Was: dajcie im zatesknic, zrozumiec pewne sprawy, poczuc co tracą, bo jezeli naprawde kochają to wrócą. I to od was bedzie zalezalo, czy bedziecie chcialy. Wiem, ze latwo pisac komus: nie pisz do niego! nie dzwon! usun go calkowicie ze swojego zycia!, ale to jest wydaje mi sie zloty środek i napewno najlepszy, gdy jest sie kilka dni po rozstaniu. I co najwazniejsze pokazcie samej sobie, ze potraficie zyc bez niego przynajmniej ja mam z tego ogromna satysfkacje, moja samoocena bardzo wzrosła i wiem, ze cokolwiek by sie nie stalo to dam rade ![]() pozdrawiam Wszystkie |
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Ale oczy ma niezłe, trzeba mu to przyznać
(o kolor mi chodzi)
|
#2938 |
|
Zadomowienie
|
Mój też takie miał
Aach , nie udzielam sie lepiej w tym temacie bo mnie jakiś dół złapie a mam taki dobry humor
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nawet nie pamiętam jakie mój miał oczy
nie pamiętam jego twarzy, poważnie ![]() Chyba na ulicy bym go nie poznała
|
#2940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oby więcej takich Życzę szczęścia
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy 

.
Obejrzałam raz z rodzicami i nie oglądam więcej, zainteresuję się tym za kilka lat jak będę miała do tego inny stosunek, jak to będzie pamiątką. Więc Ty też już tego nie oglądaj, bo tylko się będziesz zadręczać, Twój eks nie jest tego wart, żebyś przez jego burackie zachowanie płakała!

taki jakby uśmiech przez łzy jęsli można to tak określić...no ale nic dziwnego skoro parę godzin po zrobieniu tegoż zdjęcia oświadczył, że koniec z nami

Lily