Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-09, 20:03   #2911
juniorka89
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Nawet teraz oglądając zdjęcia na nk z LO stwierdzam,ze nienawidziłam tych ludzi najbardziej na świecie...

Musiała bym chyba zidiocieć,żeby kiedykolwiek na klasowe iść jeśli będzie
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:05   #2912
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Nawet teraz oglądając zdjęcia na nk z LO stwierdzam,ze nienawidziłam tych ludzi najbardziej na świecie...

Haha ja też mojej klasy nie lubiałam Przez 2 lata prowadziłam wojnę z nimi ale w trzeciej , szczególnie po studniówce wszyscy byli dla siebie tacy miluusii.
Stary 2011-03-09, 20:36   #2913
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXCinderellaXx5 Pokaż wiadomość
Haha ja też mojej klasy nie lubiałam Przez 2 lata prowadziłam wojnę z nimi ale w trzeciej , szczególnie po studniówce wszyscy byli dla siebie tacy miluusii.
Ja wojowałam przez calutkie 3 lata...

Chodziłam do klasy dla burżuji a u mnie w domu było w normie z kasą ale nie chodziłam ubrana w firmowe ciuchy,nie woziłam tyłka autem,moi rodzice nie spali na pieniądzach a ja pracowałam w weekendy i łączyłam szkołę z pracą co dla tych ludzi było dziwne

Dlatego byłam stawiana pod ścianą wiele razy ale cóż...
Nauczyłam się przez 3 lata pokorności i wyćwiczyłam nerwy...
A jak skończyłam LO to mi odbiło za te 3 lata spokoju

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Zapomniałam o jakże cudownym początku dnia

http://www.pokemontranslator.tk/

Mieliśmy dzisiaj zianie ze zgłoszenia z pracy bo dziewczę napisało do nas emo pismem i z racji tego,że kolega bardzo mnie lubi podbił mi powyższy link

Gdybyście kiedyś miały "SłiItaŚnE" problemy
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-03-09, 20:37   #2914
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Byłam po zajęciach z kolegą na piwie w plenerze, bo ciepło i fajnie i... zarobiliśmy mandat. W gruncie rzeczy tylko on, ale jest mi go żal i chyba muszę mu zakupić jakiś prezent na pocieszenie. Tylko nie wiem, czy alkoholowy w tym kontekście będzie mile widziany .

A poza tym zapisałam się do szkoły językowej . Ogólnie cieszę się jak głupek, bo uwielbiam się uczyć języków - każdy ma jakieś zboczenie chyba...
Ja mam talent do języków obcych. Mam opanowany angielski, niemiecki troszkę i w planach francuski, może kiedys hiszpański. Na studiach miałam łącinę, ale nic nie pamiętam. Zawsze łątwo mi przychodziła nauka języków.

Ja sie jakoś specjalnie nie odchudzam, chciałabym tylko zrzucić zimowe 4 kilo. Nie mam parcia na bycie chudą dla kogoś. Po prostu pewniej się będę czuła, mając ładne i zgrabne ciało, ale nie uważam, że wygląd przesądza o wartości człowieka. choc niestety w polsca pokutuje powiedzeni, jak cię widzą, tak cie piszą.

Na mojej studniówce byłam z dawnym facetem, młodszym od siebiue o 2 lata. Spokojnie było. Pamiętam, że rok z nim byłam i później zerwałam, bo chciałam zostać sama. Jednej koleżanki było mi strasznie żal, jej facet się upił i miała po imprezie, bo musiała się nim zajmować.

juniorka ja nalicealne spotkanie klasow chętnie bym poszła, byuliśmy bardzo ze sobą związani. Jakoś nie ciągnie mnie do ludzi z podstawówki. Słaby kontakt mieliśmy.

Fubizka Twoje wmawianie sobie pozytywnych rzeczy działa. Staram się codzień rano i w ciągu dnia wymieniać przed soba pozytywne swoje strony i naprawdę, lepiej sie czuję, potrafię inaczej na siebie spojrzeć.
Ja nie wiem, czy ja soebie nie wkręcam nie świadomie, że teraz jest z M miło i bez ograniczeń, a jak za pare kolejnych miesięcy będziemy dalej razem, to się zacznie wypominanie, ograniczanie.... Nie hcę się nakręcać, ale przeszło mi to dziś przez głowę. Myślę, że on się może bać, że ja po dłuuugim czasie zacznę stawiać mu wymaganie typu: dom z ogórdkiem, slub, nawet jak on nie będzie na to gotowy. No ale to co on sobie myśli, to moge tylko zgadywać.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:39   #2915
ver_million
Rozeznanie

a my dzisiaj ponoc dostalysmy prezent na dzien kobiet w formie filmiku, i ze moj eksio jest bardzo wygadany, to pojawia sie tam wiecej niz dwa razy, a ze mnie nie bylo to pewnie jutro dostane.. i odpale jak film ze studniowki dopiero za rok... trudno sie mowi, nie chce widziec tego naszego 'cudownego niepowtarzalnego tanca' zwlaszcza w kontekscie tego, co dzialo sie 12godzin pozniej...

a tak poza tym to zrobie wszystko, zeby sie nie uczyc,nawet dom posprzatalam i przenioslam kompa do mojego pokoju, zrobilam sobie bardzo niezdrowa kolacje i wcale ne mam wyrzutow sumienia, ale pokoj bede musiala wietrzyc,bo pewnie smierdzi czosnkiem ;d
i znalazlam cos takiego klik
i wcielam to w zycie

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-03-09 o 20:42
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:44   #2916
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Kupiłam dziś moje tabsy Yasmin po 33 zł. Normalnie są po 38, ale mam na opakowaiu angielskie nazwy dni, bo dostawa z importu i dlatego tańsze były.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Stary 2011-03-09, 20:51   #2917
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Lily, cholero jedna Wyłącz ten film jak masz wyć do księżyca, bo to bez sensu. Obejrzysz go sobie z koleżankami razem się pośmiejecie zamiast płakać. Ja też ze zdjęć ani z filmu z mojej stu nie byłam zadowolona, bo co chwilę pojawiał tam się niedoszły jako główna atrakcja całej studniówki Obejrzałam raz z rodzicami i nie oglądam więcej, zainteresuję się tym za kilka lat jak będę miała do tego inny stosunek, jak to będzie pamiątką. Więc Ty też już tego nie oglądaj, bo tylko się będziesz zadręczać, Twój eks nie jest tego wart, żebyś przez jego burackie zachowanie płakała!

Swoją drogą na początku studniówki tak "ładnie" pozował do zdjęć, a potem to się tulił do Ciebie
Obejrzałam kawałek, już wszystko dobrze
Ale na reszte pozwole sobie w sobote

No tulił Mamy kilka zdjęć i na filmie jesteśmy jak tańczymy, uśmiechamy się do siebie, itp.

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-09 o 21:04
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:54   #2918
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny

właśnie dotarłam do domu i jestem padnięta (potem będę nadrabiać). Kiepsko wszystko znoszę, nadal mam gorączkę i jedzenie wpycham w siebie normalnie gaściami, a miałam się zacząć ograniczać.

Mój eks torturuje mnie miłosnymi piosenkami na profilu, które subtelnie podpisuje tak, że i tak wszyscy wiedzą że to do mnie ;/
Nie stosujemy diety, kiedy jesteśmy chore!!! Masz pełne prawo się opychać.
Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Tak, masz rację. Też bym tak pomyślała. Ale od zawsze tak mi wpajano do głowy że powinno się być szczupłym, a ja od kiedy pamiętam się odchudzam.
Ciekawe, czy po to, żeby osiągnąć jakiś efekt i go utrzymać, czy tylko po to, żeby być w wiecznym stanie poprawiania się, bo "nie jestem wystarczająco dobra"...
Cytat:
Tak właściwie malować zaczęłam się w liceum.
I dobrze
Cytat:
Teraz już nie robię tego na pokaz czy dla kogoś. Właśnie dla siebie - czuję się pewniej i ładniej.
Bardzo dobrze
Cytat:
Chociaż w chwilach kryzysu na uczelni też widzieli mnie bez makijażu i świat się nie zawalił.
Jeszcze lepiej
Cytat:
Lubię się malować jak mam dużo czasu - bo jak wstaję na 8, busa mam 6:30 to byle było 'coś', czasami tylko tusz.
Ja też lubię się malować, szczególnie po tym jak trafiłam na wizaż i nauczyłam się wielu nowych rzeczy choćby czekając aż ktoś odpowie na mojego zapłakanego posta A kiedyś byłam prawdziwą chłopczycą
Cytat:

Cytat:
Ja wojowałam przez calutkie 3 lata...

Chodziłam do klasy dla burżuji a u mnie w domu było w normie z kasą ale nie chodziłam ubrana w firmowe ciuchy,nie woziłam tyłka autem,moi rodzice nie spali na pieniądzach a ja pracowałam w weekendy i łączyłam szkołę z pracą co dla tych ludzi było dziwne
Hmm, to kiepsko... Ja też chodziłam do liceum dla burżui, wszyscy w klasie byli bogatsi ode mnie i nikt nigdy nie dał mi tego odczuć, klasa była super, do tej pory chodzę z nimi na imprezy a minęło już 5 lat od matury.
Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Ja mam talent do języków obcych. Mam opanowany angielski, niemiecki troszkę i w planach francuski, może kiedys hiszpański.
Hiszpański jest piękny, polecam!
Cytat:
Fubizka Twoje wmawianie sobie pozytywnych rzeczy działa. Staram się codzień rano i w ciągu dnia wymieniać przed soba pozytywne swoje strony i naprawdę, lepiej sie czuję, potrafię inaczej na siebie spojrzeć.
Cieszę się, że realizujesz misję! A jeszcze bardziej się cieszę, że działa! Tylko nie przestawaj I teraz ktoś musi przekazać misję zjedzmniebejbe, bo jej też jest potrzebna
Cytat:
Ja nie wiem, czy ja soebie nie wkręcam nie świadomie, że teraz jest z M miło i bez ograniczeń, a jak za pare kolejnych miesięcy będziemy dalej razem, to się zacznie wypominanie, ograniczanie.... Nie hcę się nakręcać, ale przeszło mi to dziś przez głowę. Myślę, że on się może bać, że ja po dłuuugim czasie zacznę stawiać mu wymaganie typu: dom z ogórdkiem, slub, nawet jak on nie będzie na to gotowy. No ale to co on sobie myśli, to moge tylko zgadywać.
Ja myślę, że faceci tak dużo nie myślą, tylko żyją dniem dzisiejszym, co jest całkiem niegłupim wyjściem
Każdy związek może się rozpaść, ale czy warto go truć złymi myślami tylko dlatego, że na nic w życiu nie mamy gwarancji?
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:55   #2919
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mlko92 Pokaż wiadomość
Nie płacz Lily, mój eks na zdjęciu ze 100dniówki, tym we dwójkę ma taką nieszczęśliwą minę jakbym go do tego zdjęcia siłą ciągnęła taki jakby uśmiech przez łzy jęsli można to tak określić...no ale nic dziwnego skoro parę godzin po zrobieniu tegoż zdjęcia oświadczył, że koniec z nami
Ja dodałam zdjęcia na fb zobaczcie sobie
Stary 2011-03-09, 20:58   #2920
annonim
Rozeznanie

Lily, i co Ty odwalasz, he?
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:58   #2921
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Kupiłam dziś moje tabsy Yasmin po 33 zł. Normalnie są po 38, ale mam na opakowaiu angielskie nazwy dni, bo dostawa z importu i dlatego tańsze były.
Ja używam Yasminell :P też jakoś po 33 zł są ale mają ponoć mniej hormonów w sobie
Cytat:
Stary 2011-03-09, 21:03   #2922
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
A co do studniówki, lily, ja byłam na studniówce bez pary, bo z moim ówczesnym chłopakiem wiecznie miałam jakieś jazdy i poprosiłam moją wychowawczynię o rozmowę, co ja mam w ogóle zrobić, przyprowadzać go czy nie, bo wydawało mi się, że ona jest wrogo do niego nastawiona. A ona mi powiedziała, że ona do tego chłopaka nic nie ma, ale wg niej długo z nim nie pobędę (co oczywiście wtedy nie mieściło mi się w głowie) i ostatecznie poszłam bez niego. Bawiłam się świetnie, wspomnienia mam cudowne do dzisiaj, z nim jak widać dawno nie jestem. Czasami szkoda jest marnować różne przeżycia młodości na faceta, do którego za parę lat będziesz czuć tyle co ja do tamtego, czyli nic. A w tej chwili marnujesz sobie życie, szkoda że pożałujesz tego dopiero za jakiś czas, bo tak, to może mogłabyś temu zapobiec.
Ale to chodzi o to, że mi jest przykro, że mam okropne zdjęcia, takie "bez uczucia"

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Moja studniówka była ogromną porażką, a to z tego względu, że w ten sam dzień poszłam rano do fryzjerki. Niby nic, ale to nie była MOJA sprawdzona fryzjerka... Oczywiście nie była to dobra pora na eksperymenty - wyglądałam tak potwornie, że od samobójstwa w łazience uratowała mnie moja mama, która wkroczyła do akcji z nożyczkami i jakoś uratowała moją fryzurę (chociaż tak krótkich włosów jak wtedy chyba nigdy nie miałam). A z byłym bawiliśmy się całkiem nieźle, tylko mamy strasznie brzydkie zdjęcie .
Ja się bawiłam cudownie na 100dn. ale wkurzaja mnie te foty!

Cytat:
Ja chyba wróce do Yazu, bo nie moge patrzeć na te moje cyce, które obwisły po odstawieniu. Jak brałam tabsy, to były takie jędrne i pełne...

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
Lily, i co Ty odwalasz, he?
Bo kurde się wkurzyłam. Zrębany filmik i brzydkie zdjęcia...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-09 o 21:04
Stary 2011-03-09, 21:12   #2923
juniorka89
Wtajemniczenie

Lily

Wrzuć jeszcze jakieś wasze stare słitaśne foto jak się cmokacie i go oznacz na pinezce!!

Daj mu jeszcze większą pewność,że może z Tobą zrobić wszystko

Wszystko mi opadło
Cytat:
Stary 2011-03-09, 21:16   #2924
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

U mnie fotograf i kamerzysta też kichę odwalili Chyba każdy na to narzeka

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 21:18   #2925
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to chodzi o to, że mi jest przykro, że mam okropne zdjęcia, takie "bez uczucia"

Ja się bawiłam cudownie na 100dn. ale wkurzaja mnie te foty!

(...)

Przeczytaj sobie to:
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wstrz...wiadomosc.html
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/mezc...wiadomosc.html
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/rapo...wiadomosc.html
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/egip...wiadomosc.html
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/nato...wiadomosc.html
Pierwsze kilka wiadomości z onetu. A Ty cały dzień rozpaczasz, bo masz brzydkie zdjęcia ze studniówki, kuwa no!!!
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 21:19   #2926
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Lily

Wrzuć jeszcze jakieś wasze stare słitaśne foto jak się cmokacie i go oznacz na pinezce!!

Daj mu jeszcze większą pewność,że może z Tobą zrobić wszystko

Wszystko mi opadło
Mi tez
Miejmy nadzieje, że chłopczyk się nie obrazi za te zgryźliwe komentarze

ojj widze Juniorka ,że skasowałaś komenty

Edytowane przez xXCinderellaXx5
Czas edycji: 2011-03-09 o 21:25 Powód: :)
xXCinderellaXx5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 21:25   #2927
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi tez
Przy okazji pozwoliłam sobie Ciebie zaprosić do znajomych

.
Stary 2011-03-09, 21:25   #2928
Reggaenator
Rozeznanie

Lily - po tyłku dostaniesz
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 21:28   #2929
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Przy okazji pozwoliłam sobie Ciebie zaprosić do znajomych
A własnie miałam pytać, która z Was mnie zaprosiła
Stary 2011-03-09, 21:37   #2930
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
A własnie miałam pytać, która z Was mnie zaprosiła
Przyznałam się bez bicia

.
Stary 2011-03-09, 21:42   #2931
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Ja dodałam zdjęcia na fb zobaczcie sobie

Ja nie zobaczę, bo nie mam Twego fb, ale to chyba nie był dobry pomysł... Chyba na pewno

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 21:46   #2932
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:

Ciekawe, czy po to, żeby osiągnąć jakiś efekt i go utrzymać, czy tylko po to, żeby być w wiecznym stanie poprawiania się, bo "nie jestem wystarczająco dobra"...

Cieszę się, że realizujesz misję! A jeszcze bardziej się cieszę, że działa! Tylko nie przestawaj I teraz ktoś musi przekazać misję zjedzmniebejbe, bo jej też jest potrzebna
Haha, czuje się wywołana
Dobra, jutro pociśnę sobie jakąs bajerę, a co se będę żałować

Pomalowałam paznokcie, przeczytałam notatki na jutro i mi lepiej.
Jeszcze przyszła do mnie kuzynka i pyta "Pójdziesz ze mną jutro na zabiegi twarzowe, bo dostałam zaproszenie na taką odnowę fejsa" a ja tak :O dodała, że to jest taka akcja Oriflame i wygrała w jakimś konkursie zaproszenie na 'odnowę' dla twarzy. Powiedziała że coś w stylu wklepią maseczkę, zrobią peeling i te sprawy.
Ale fajnie!

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 21:56   #2933
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi tez

ojj widze Juniorka ,że skasowałaś komenty
Już dodałam

Wiecie co jest najśmieszniejsze
Że jak mu sie przyjrzałam to on wyglada wypisz wymaluj jak mój ex jak zapuścił niedawno włosy
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
Cytat:
Stary 2011-03-09, 21:59   #2934
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Z mojego eXa to on tylko oczy ma
Widzę,że dyskusja sie na Lily profil przenioslą
Stary 2011-03-09, 21:59   #2935
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Hiszpański jest piękny, polecam!

Ja myślę, że faceci tak dużo nie myślą, tylko żyją dniem dzisiejszym, co jest całkiem niegłupim wyjściem
Każdy związek może się rozpaść, ale czy warto go truć złymi myślami tylko dlatego, że na nic w życiu nie mamy gwarancji?
Moja licealna klasę wspominam właśnie jako taką, gdzie ludzie mieli kasę, ale nikt nie dawał tym bez kasy odczuć, że sa gorsi. Liczyło sie to, co ktos ma w głowie. Chyba mnie to liceumm w dużej mierze ukształowało.

Chętnie przekarzę bejbe misję.

Fubizka skąd ty bierzesz tak dużą wiedzę życiową i doświadczenie?

Masz rację, wątpię, żeby M miał takie problemy jak ja . Trafiłąm na artykuł mimimki z innego wątku o strachu przed bliskością, dużo wyjasnia.

Cytat:
Ja używam Yasminell :P też jakoś po 33 zł są ale mają ponoć mniej hormonów w sobie
Miałąm kiedyś cilest, ale po yasmin sie czuję jakbym nie brała tabletek. świetne są.

Cytat:
Ja chyba wróce do Yazu, bo nie moge patrzeć na te moje cyce, które obwisły po odstawieniu. Jak brałam tabsy, to były takie jędrne i pełne...
.
yaz to była moja trauma. masakra cały miesiąc wycięty z życiorysu.

Wstaw te fotki na fejsa, to oblukamy. Jak ci się nie podobają , to nie oglądaj ich tyle. Moja płyta ze studniówki gdzieś leży i chyba tylko raz ją widziałam. Starczą mi fotki grupowe i już.

Kudre te dni sa oznaczone w jakims nie wiem jakim języku. Może się któras orientuje? sab, dom, seg, ter, qua, qui, sex , sab.

Stary 2011-03-09, 22:00   #2936
Knoppersik
Raczkowanie

Witajcie Kochane
czytam Was od początku 16-stej części nie udzielałam się, ale codziennie tutaj zaglądałam i nawet o tym nie wiedziałyście ale bardzo mi pomogłyście postaram sie opisać moją sytuacje.
Byliśmy razem prawie 4 lata. Bywało różnie, dość często się kłociliśmy ze wzgledu na 2 wybuchowe charaktery (nikt nie dał sobie w kasze dmuchac ). Z dnia na dzień zerwał ze mną, tłumacząc to tym, że coś sie wypaliło, sam nie wie czego chce, że chce spróbować z kimś innym. Sytuacja ta przypomina wiele Waszych historii. Dzień wczesniej mówił jak to strasznie kocha, spedzilismy cudowne walentynki. A na drugi dzień coś w nim pękło, z dnia na dzień, ja niczego się nie domyślałam. Płakałam, nie mogłam jeść, spać, normalnie funkcjonować, w ciągu tygodnia schudłam 5 kilo. Prosiłam, pisałam, dzwoniłam, błagałam o ostatnią szanse, pomimo tego, ze nic złego nie zrobiłam. On nie chciał. Uświadomiłam sobie, że nie bede z nikim na siłe i jak nie chce to nie. Wystarczająco sie poniżyłam. Ogarnełam się. Było strasznie cięzko, ale duzo pomogła mi rodzina i przyjaciele. Najgorsza byłą swiadomosc tego, ze czlowiek budował coś przez tyle lat, ukladal w glowie plany na przyszlosc i nagle wszystko . Nie odzywałam się przez 2 tygodnie, żadnych smsow, telefonów. Nie usuwałam go z zadnych komunikatorow, bo wiedzialam, ze nie chce totalnie zrywac z nim kontaktu w pozniejszym czasie. Nie robilam mu na zlosc pokazujac jak to mi świetnie bez niego. Probowalam naprawde tak poczuc i powiem Wam, ze mi sie udało zajmowalam dni czym sie tylko dalo (szkola, praca, posiadowy z kolezankami, wspolne gotowanie). Nie mialam czasu sie wyspac i powiem Wam ze milo wspominam ten okres, a było to z 2 tygodnie po zerwaniu. Wtedy on sie odezwal. Przez tych kilka tygodni przemyslal wszystko, poukladal sobie w glowie czego tak naprawde chce, ja nie wydzwanialam, co dalo mu tez wiele do myslenia (jak to? nie teskni? moze ma juz kogos innego? jak moze zyc beze mnie?). Jestesmy razem, ale na moich warunkach, on sie stara jak nigdy. Sam mi mowi, ze nie wiedział co ma i nie docenial mnie dopoki nie stracił. Jestesmy razem, mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ale teraz wiem, ze jak sie rozejdziemy to nie bedzie to koniec swiata. Bo da sie zyc bez niego
I tutaj skierowanie do Was: dajcie im zatesknic, zrozumiec pewne sprawy, poczuc co tracą, bo jezeli naprawde kochają to wrócą. I to od was bedzie zalezalo, czy bedziecie chcialy. Wiem, ze latwo pisac komus: nie pisz do niego! nie dzwon! usun go calkowicie ze swojego zycia!, ale to jest wydaje mi sie zloty środek i napewno najlepszy, gdy jest sie kilka dni po rozstaniu. I co najwazniejsze pokazcie samej sobie, ze potraficie zyc bez niego przynajmniej ja mam z tego ogromna satysfkacje, moja samoocena bardzo wzrosła i wiem, ze cokolwiek by sie nie stalo to dam rade
pozdrawiam Wszystkie
Knoppersik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:02   #2937
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Ale oczy ma niezłe, trzeba mu to przyznać
(o kolor mi chodzi)

Stary 2011-03-09, 22:06   #2938
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Ale oczy ma niezłe, trzeba mu to przyznać
(o kolor mi chodzi)
Mój też takie miał
Aach , nie udzielam sie lepiej w tym temacie bo mnie jakiś dół złapie a mam taki dobry humor
Stary 2011-03-09, 22:09   #2939
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Ja już nawet nie pamiętam jakie mój miał oczy
nie pamiętam jego twarzy, poważnie

Chyba na ulicy bym go nie poznała

Stary 2011-03-09, 22:11   #2940
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Knoppersik Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
czytam Was od początku 16-stej części nie udzielałam się, ale codziennie tutaj zaglądałam i nawet o tym nie wiedziałyście ale bardzo mi pomogłyście postaram sie opisać moją sytuacje.
Byliśmy razem prawie 4 lata. Bywało różnie, dość często się kłociliśmy ze wzgledu na 2 wybuchowe charaktery (nikt nie dał sobie w kasze dmuchac ). Z dnia na dzień zerwał ze mną, tłumacząc to tym, że coś sie wypaliło, sam nie wie czego chce, że chce spróbować z kimś innym. Sytuacja ta przypomina wiele Waszych historii. Dzień wczesniej mówił jak to strasznie kocha, spedzilismy cudowne walentynki. A na drugi dzień coś w nim pękło, z dnia na dzień, ja niczego się nie domyślałam. Płakałam, nie mogłam jeść, spać, normalnie funkcjonować, w ciągu tygodnia schudłam 5 kilo. Prosiłam, pisałam, dzwoniłam, błagałam o ostatnią szanse, pomimo tego, ze nic złego nie zrobiłam. On nie chciał. Uświadomiłam sobie, że nie bede z nikim na siłe i jak nie chce to nie. Wystarczająco sie poniżyłam. Ogarnełam się. Było strasznie cięzko, ale duzo pomogła mi rodzina i przyjaciele. Najgorsza byłą swiadomosc tego, ze czlowiek budował coś przez tyle lat, ukladal w glowie plany na przyszlosc i nagle wszystko . Nie odzywałam się przez 2 tygodnie, żadnych smsow, telefonów. Nie usuwałam go z zadnych komunikatorow, bo wiedzialam, ze nie chce totalnie zrywac z nim kontaktu w pozniejszym czasie. Nie robilam mu na zlosc pokazujac jak to mi świetnie bez niego. Probowalam naprawde tak poczuc i powiem Wam, ze mi sie udało zajmowalam dni czym sie tylko dalo (szkola, praca, posiadowy z kolezankami, wspolne gotowanie). Nie mialam czasu sie wyspac i powiem Wam ze milo wspominam ten okres, a było to z 2 tygodnie po zerwaniu. Wtedy on sie odezwal. Przez tych kilka tygodni przemyslal wszystko, poukladal sobie w glowie czego tak naprawde chce, ja nie wydzwanialam, co dalo mu tez wiele do myslenia (jak to? nie teskni? moze ma juz kogos innego? jak moze zyc beze mnie?). Jestesmy razem, ale na moich warunkach, on sie stara jak nigdy. Sam mi mowi, ze nie wiedział co ma i nie docenial mnie dopoki nie stracił. Jestesmy razem, mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ale teraz wiem, ze jak sie rozejdziemy to nie bedzie to koniec swiata. Bo da sie zyc bez niego
I tutaj skierowanie do Was: dajcie im zatesknic, zrozumiec pewne sprawy, poczuc co tracą, bo jezeli naprawde kochają to wrócą. I to od was bedzie zalezalo, czy bedziecie chcialy. Wiem, ze latwo pisac komus: nie pisz do niego! nie dzwon! usun go calkowicie ze swojego zycia!, ale to jest wydaje mi sie zloty środek i napewno najlepszy, gdy jest sie kilka dni po rozstaniu. I co najwazniejsze pokazcie samej sobie, ze potraficie zyc bez niego przynajmniej ja mam z tego ogromna satysfkacje, moja samoocena bardzo wzrosła i wiem, ze cokolwiek by sie nie stalo to dam rade
pozdrawiam Wszystkie
Historia z happy endem Oby więcej takich Życzę szczęścia

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości