|
|
#3241 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
Właśnie, do okopów!!! Cytat:
![]() Cytat:
Trudno, żeby facet szanował Cię bez tego...Cytat:
Trzymaj się Czemu dopiero teraz?Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() Przestań ściemniać, masz nadzieję, że on przyjdzie z kwiatami, powie, że Cię kocha, żebyś w ogóle najlepiej za niego wyszła i na miejsce spotkania przyjedzie na białym koniu. A będzie tak, że Ty osiwiejesz z nerwów, on albo Ci powie, żebyś się od niego odczepiła, albo widząc Twoje histeryczne zachowanie zacznie Ci dawać jakieś złudne nadzieje, żeby nie być świadkiem scen. A Ty będziesz się tych nadziei trzymać przez kolejne 6 lat. Przelicz sobie ile lat swojego życia już zmarnowałaś. I teraz nie chcesz przestać marnować kolejnych, bo w takim bagnie Ci dobrze? Porażka. |
||||||
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Lilek - cieszymy się.
![]() Każda kogoś ma.. Lilek OW, siaaa adoratora, Martuszka ma rumbe (czy czacze?yy ) Fibizka chłopa, Malla ma mocne nerwy, wypalona przyjechała z zagranicznym romansem, milion i mryta mają maturę i nie muszą o tym myśleć, Ilona tysiące adoratów i randek.. Ala ma kota, a ja mam g*wno. ![]() Fubizka - ostatnimi czasy kuzyn mieszkał za granicą, musieli go tam skremować i przywieźć do polski.
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-11 o 15:19 |
|
|
|
#3243 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Dla nas jako osób trzecich zadomowionych w tym wątku hasło "jest pewny swej decyzji, ale fajnie nam się rozmawiało" jest podsycaniem nadziei, bo tak nas po prostu nauczyło doświadczenie nabyte na zachowaniach dziewczyn, które się tu przewijały ![]() Zakończ to na spokojnie i zajmij się dojściem do równowagi ![]() Malla już sięgnęła swojego dna i ciocia Elve stawia ją na nogi ![]() Oprócz mocnych nerwów mam też eksa, któremu zachciało się starać... o rok za późno
|
|
|
#3244 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry kobietki
Cytat:
![]() Na wagarach byłaś, no pięknie chyba za dwa tygodnie chyba dzień wagarowicza, a nie dziasiaj A eks niech Ci działa na nerwy, niech dalej udowadnia że nie jest Ciebie wart![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3246 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Martuska skąd masz takie nowiny o swoim eks?
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-03-11 o 15:27 |
|
|
|
|
#3247 | |||||
|
Zadomowienie
|
Ok, jestem gotowa. Udzielę się tu, bo tutaj czuję się bardziej "domowo" na tym wątku.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam cały czas wrażenie, że Ty liczysz na to, że Ty się zmienisz DLA NIEGO. On zobaczy jak się zmieniłaś i do Ciebie wróci po tych miesiącach/roku. Złe podejście. Nie zmieniaj się dla niego, zrób to dla siebie... Szanuj siebie, jesteś naprawdę wartościową osobą samą w sobie |
|||||
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierz mi się, że szanuję się bardziej niż każda dziewczyna, którą dzisiaj mijałaś na ulicy, ale nie muszę Ci się z tego tłumaczyć. |
|
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3250 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lily - jak chcesz coś osiągnąć w życiu, to ucz się, zamiast chodzić przed maturą na wagary...
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Haha dobre
Ta ma chłopaka, tamta adoratora, jeszcze jakaś do kogoś wzdycha, a mrytka ma maturę ![]() Cytat:
Dorosła jesteś, nie zadzwonią
|
|
#3253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bądź silna, na pewno sobie poradzisz
|
|
|
|
|
#3254 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mrytka - w sumie to nie wiadomo, co Ty masz
|
|
#3255 | |
|
Wtajemniczenie
|
No w sumie tak
A żeby nie było, że ja też nic nie mam, to coś trzeba było wpisać, chociażby maturę ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
|
|
#3256 |
|
Raczkowanie
|
hej wszystkim!
![]() Robię pierwsze małe kroczki w moim nowym życiu w życiu bez niego. Koniec, nie będę za nim ganiać. Nawet nie chce mi się z tym człowiekiem rozmawiać od jakiegoś czasu hehKupiłam dziś rower M. szukał dla mnie sprzętu od 3 miesięcy, nawet wtedy kiedy ze sobą już nie byliśmy i od czasu do czasu przysyłał mi różne propozycje, bo siedzi w tym już od kilku lat. Ale zrobiłam to bez niego hahahah pewnie się zdziwi nieźle![]() Kiedy tylko mi go przywiozą będę śmigać moim nowym cudem, schudnę, będę miała lepsze samopoczucie, ale DLA SIEBIE! Od tygodnia mam jakieś takie bojowe nastawienie, chęci zmiany paru rzeczy na lepsze!! ![]() Pewnie jeszcze za nim zatęsknię, bo wiadomo wspomnienia wracają, ale jakoś dam sobie radę. Muszę. Gdyż jego mam już powoli dość. |
|
|
|
#3257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ale nie powiem, OW Lily niezły jest Dobra, koniec tych moich wywodówTo kolega z roku i paru grup ćwiczeniowych, wiec zablokowanie go niewiele pomoże...
|
|
|
|
|
#3258 |
|
Wtajemniczenie
|
Pandzio, bardzo miło to czytać
Cieszę się i gratuluję
|
#3259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no ja to zajaralm dopiero po maturze, a to bedzie skret radochy z tego, ze jestem w koncu wolna od tego bagna. a tak w ogole to dzisiaj moj exio pochwalil sie kolezance z klasy, ze mu wygarnelam. on oczywiscie nie okaze emocji, ale jakby sie nie przejal, to by o tym nie mowil, wiec dobrze, ze to zrobilam, bardzo dobrze... dla mnie ten czlowiek to totalne dno... w ogole tak poza tym, ta dziewucha ma swojego chlopaka, do ktorego zawsze wraca, jak sie juz pobawi innym. najlepszze jest to, ze umawia sie z kims, ktos przychodzi, a ona mowi, ze jest na spotkaniu z kolezanka, takze leci w kulki z ludzmi... niech spelnia exio swoje marzenie jeszcze bedzie sie wil z bolu... skoro taka milosc do niej uczul od pierwszej pogadanki... nie wiedzialam, z ejest tak powierzchowny
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-11 o 16:16 |
|
|
|
|
#3260 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() w takim razie miłej jazdy, miłego życia i miłej siebie
|
|
|
#3261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3262 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
.
|
||
|
|
|
#3263 |
|
Raczkowanie
|
Chyba po prostu moja tolerancja na to wszystko się skończyła, gdyż przy ostatniej rozmowie, dosyć nieprzyjemnej powiedziałam-" piszę do Ciebie ostatni raz w ten sposób, bo sama sobie robię tym krzywdę" ( w sensie wałkowanie rozstania po raz tysięczny). A on? "nie liczyłbym, że Tobie to wyjdzie"... hahahahahahahahahahahah i co, myśli, że już zawsze będę płakać? oooooo nie! Tak mnie tym wkurzył, że nie chcę z nim rozmawiać, nie mam na to ochoty
najmniejszej. Szkoda, że dopiero po jakimś czasie otwierają się oczy...
|
|
|
|
#3264 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda, że późno, ale dobrze, że się otwierają w ogóle
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Mryta .. też ma związek, co z tego że taki.. niewiadomy, czy może pseudozwiązek, nie chciałam urazić
![]() Pandzio - no to koleś pojechał po bandzie. Nie dasz sobie rady, tak? :/ A niech się buja!
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-11 o 16:21 |
|
|
|
#3266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że dam rade
|
|
|
|
|
#3268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech się dalej utwierdza w tym swoim chorym przekonaniu, powodzenia mu życzymy a Ty śmigaj zdrów na rowerku ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
Wybacz I jak Ci jest? macie kontakt ze sobą?
|
|
#3269 |
|
Rozeznanie
|
co ja bym dala, zeby nie siedziec z nim przez 8h w jednej sali i nie widziec go w przerwach z ta ruda... to byloby duzo prostsze, a tak... niestety nie jest... to sie tak kurcze wydaje... nie, ze bylam uzalezniona od niego,przyzwyczajona... wlasnie to jest dziwne, bo juz nie tesknie, nie tesknie za jego dotykiem, za jego twarza, za niczym, wkurza mnie tylko to, jak to wszsytko traktuje... i nie wiem czy splynelo, on nie powie, ale moze chciec wrocic, chociaz teraz po tym co mu powiedzialam to watpliwe jest... i ja sie z tego powodu nawet ciesze... chociaz daloby mi to dzika satysfakcje.
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-11 o 16:46 |
|
|
|
#3270 |
|
Zadomowienie
|
Ale mam dzisiaj doła
![]() ![]() Ciągle myśle o moim zwiazku, czy do siebie pasujemy.... sama nie wiem, boję się, ża ja się zaangażuje mocno, a On mnie kochać nigdy nie będzie. Do tego pare spraw z jego przeszłości, które cięzko mi zaakceptować, chociaz wydarzyły się zanim się spotkaliśmy.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

Och, przypomniało mi się, że nie oddałam mu zapasu bletek 

) Fibizka chłopa, Malla ma mocne nerwy, wypalona przyjechała z zagranicznym romansem, milion i mryta mają maturę i nie muszą o tym myśleć, Ilona tysiące adoratów i randek.. Ala ma kota, a ja mam g*wno. 

chyba za dwa tygodnie chyba dzień wagarowicza, a nie dziasiaj