Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 15:14   #3241
Fubizka
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Noc pełna wrażeń za mną.
Mam kaca, ledwie dycham, właśnie wróciłam z roboty i lecę odsypiać
I coś Wam powiem. Jakiś jednak 'cud' się zdarzył. Pan rzucił panią.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Uważaj, bo pewnie piesek przybędzie obsikać Ci płotek.
Właśnie, do okopów!!!
Cytat:
Tak jakoś mi się Twój avek z jaraniem skojarzył Och, przypomniało mi się, że nie oddałam mu zapasu bletek
Spal to!
Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Prawie 6 lat, bo kontakt nawiązaliśmy po kilku miesiącach od rozpadu tego jego 5-letniego związku.
Ja w międzyczasie byłam tylko raz w kilkumiesiącznym związku, który był totalną klapą. No nie licząc tego, że w trakcie tych 5 lat tamtego jego związku przewinęłam się przez chwilę w jego życiu jako "ta druga"
Ktoś powinien ostro Tobą potrząsnąć i wydrzeć się "ZACZNIJ SIĘ SZANOWAĆ!!!" Trudno, żeby facet szanował Cię bez tego...
Cytat:
Jak zeszlimy się po tych 6 latach, to on niejednokrotnie mówił mi, że ja również przez te wszystkie lata miałam swoje miejsce w jego sercu.
I nie tylko Ty. Ogarnij się dziewczyno, gość jest wyjątkowo gościnny w sercu i w kroczu.
Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość

A wiecie, jurto jest ten pogrzeb kuzyna..
______
Trzymaj się Czemu dopiero teraz?
Cytat:
A ja jestem właśnie po rozmowie z moim F. ... jesteśmy umówieni na niedzielę. Nie omieszkał mnie poinformować, że nie zmienił zdania, ale skoro tego potrzebuję, to chętnie się ze mną spotka. Ostatecznie umówiliśmy się na spacer i rozmowę. Całkiem fajnie nam się rozmawiało przez ten telefon...
A po co właściwie Ty idziesz się z nim spotkać? Nie bądź głupia i przestań się poniżać.

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Dziewczyny to jest 10-letnia znajomość... ja nie jestem w stanie zakończyć jej w takiej złości, w jakiej odbyło się to podczas ostatniego spotkania. Chociażby przez szacunek do tego czasu i naszych uczuć, które przez moment były ( nawet jeśli jego już wygasły) uważam, że powinniśmy zakończyć to na spokojnie i wyjaśnić sobie wszystko do końca. Pewnie i będę ryczeć jak głupia po tym spotkaniu, mając świadomość, że może widziałam go ostatni raz, ale czuję, że muszę to zrobić. Jestem to winna i sobie i jemu.
Bujać to my a nie nas
Przestań ściemniać, masz nadzieję, że on przyjdzie z kwiatami, powie, że Cię kocha, żebyś w ogóle najlepiej za niego wyszła i na miejsce spotkania przyjedzie na białym koniu.
A będzie tak, że Ty osiwiejesz z nerwów, on albo Ci powie, żebyś się od niego odczepiła, albo widząc Twoje histeryczne zachowanie zacznie Ci dawać jakieś złudne nadzieje, żeby nie być świadkiem scen. A Ty będziesz się tych nadziei trzymać przez kolejne 6 lat.
Przelicz sobie ile lat swojego życia już zmarnowałaś. I teraz nie chcesz przestać marnować kolejnych, bo w takim bagnie Ci dobrze? Porażka.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:17   #3242
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Lilek - cieszymy się.

Każda kogoś ma.. Lilek OW, siaaa adoratora, Martuszka ma rumbe (czy czacze?yy ) Fibizka chłopa, Malla ma mocne nerwy, wypalona przyjechała z zagranicznym romansem, milion i mryta mają maturę i nie muszą o tym myśleć, Ilona tysiące adoratów i randek.. Ala ma kota, a ja mam g*wno.

Fubizka - ostatnimi czasy kuzyn mieszkał za granicą, musieli go tam skremować i przywieźć do polski.

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-03-11 o 15:19
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:21   #3243
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Dziewczyny to jest 10-letnia znajomość... ja nie jestem w stanie zakończyć jej w takiej złości, w jakiej odbyło się to podczas ostatniego spotkania.
Rozumiem to Chociaż sama z eksem skończyłam z dnia na dzień, po tygodniu pisania litanii urwałam kontakt, wywaliłam z gg...
Dla nas jako osób trzecich zadomowionych w tym wątku hasło "jest pewny swej decyzji, ale fajnie nam się rozmawiało" jest podsycaniem nadziei, bo tak nas po prostu nauczyło doświadczenie nabyte na zachowaniach dziewczyn, które się tu przewijały

Zakończ to na spokojnie i zajmij się dojściem do równowagi
Cytat:
Malla ma mocne nerwy
Malla już sięgnęła swojego dna i ciocia Elve stawia ją na nogi
Oprócz mocnych nerwów mam też eksa, któremu zachciało się starać... o rok za późno
Stary 2011-03-11, 15:23   #3244
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Dzień dobry kobietki

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Dobra, jestem już!!!
Nie moge bez Was życ

Wkurzyłam się na Was wczoraj, ale dzisiaj już nie jestem zła

Byłam na wagarach. Jak wracałam do domu to znowu eks podszedł do mnie na przystanku... Boże, co za kretyn. Wkurza mnie jego sposób bycia (taaak, on teraz prowadzi inne zycie ) gadanie, naiwność wobec innych fałszywych ludzi... Nawet ten jego kapelusik, który mu kupiłam i nowy FLAUSZOWY (!!!) płaszcz działają mi na nerwy, żal.ru. ...
Wiedziałam że długo bez nas nie wytrzymasz
Na wagarach byłaś, no pięknie chyba za dwa tygodnie chyba dzień wagarowicza, a nie dziasiaj A eks niech Ci działa na nerwy, niech dalej udowadnia że nie jest Ciebie wart

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Lilek - cieszymy się.

Każda kogoś ma.. Lilek OW, siaaa adoratora, Martuszka ma rumbe (czy czacze?yy ) Fibizka chłopa, Malla ma mocne nerwy, wypalona przyjechała z zagranicznym romansem, milion i mryta mają maturę i nie muszą o tym myśleć, Ilona tysiące adoratów i randek.. Ala ma kota, a ja mam g*wno.

Fubizka - ostatnimi czasy kuzyn mieszkał za granicą, musieli go tam skremować i przywieźć do polski.
A bejbe ma nas
Stary 2011-03-11, 15:24   #3245
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Fibizka chłopa,
A tam, gadanie, już bardziej stabilny związek mam z własnym pieskiem, niż z nim
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:25   #3246
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość

A mi działa na nerwy ten Pan "X", zaczynam się czuć osaczona i prześladowana, wszędzie ON. To jest niemożliwe, żeby ciągle zagadywać 2 sekundy po tym jak wejde czy to na fb czy na gg:/.
To może go zablokuj

Martuska skąd masz takie nowiny o swoim eks?

Edytowane przez wypalona
Czas edycji: 2011-03-11 o 15:27
wypalona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:26   #3247
solideja
Zadomowienie

Ok, jestem gotowa. Udzielę się tu, bo tutaj czuję się bardziej "domowo" na tym wątku.

Cytat:
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Rozgryzłaś mnie

Ale może miałby szansę być szczęśliwy, jeżeli bym się zmieniła? Psycholog, psychiatra pomogliby mi radzić sobie z moimi emocjami. A to przecież w nich był problem. Może jakbym nad nimi zapanowała to byłoby nam łatwiej, lepiej. Tyle, że już nie dostanę szansy, żeby się o tym przekonać...
Cytat:
Mimo wszystko upieram się przy niedzielnym spotkaniu. Chcę go przede wszystkim przeprosić na spokojnie za to, że zniszczyłam ten związek. Chcę poprosić, żeby nie przekreślał mnie jako człowieka. On, mimo swoich wad, jest naprawdę wspaniałym człowiekiem... nie chciałabym go stracić ze swojego życia. Chcę zaproponować, żebyśmy zrobili sobie kilkumiesięczną przerwę, a później spróbowali odbudować nasze relację chociażby na stopniu koleżeńskim. Ja przez ten czas poddam się jakiejś terapii. Nauczę się kontrolować emocje. Bardzo bym chciała, żeby przystał na moją propozycję.
Cytat:
Przecież on był MOIM ŻYCIEM Zdaję sobie sprawę jak to idiotycznie brzmi...
Cytat:
Nie chcę go już prosić o kolejną szansę ( choć oddałabym wszystko, żeby ją dostać), chcę go po prostu przeprosić za to, że zniszczyłam tak wspaniałe uczucie, które między nami było. Chcę przeprosić za wszystkie przykrości, które mu w życiu wyrządziłam. Chcę go zobaczyć ten ostatni raz.
Cytat:
Po pierwsze chcę się z nim spotkać, bo nasze ostatnie spotkanie było wyjątkowo okropne. Nie chcę, żebyśmy zapamiętali siebie przepełnionych tak wielką agresją względem siebie. Chciałabym zakończyć ten związek na spokojnie... przecież był moment, że bardzo się kochaliśmy, więc uważam, że nie zasługujemy na taką nienawiść, która jest teraz. Chciałabym go zapamiętać inaczej niż wściekającego się na mnie oraz, żeby on zapamiętał mnie inną niż zapłakaną i błagającą o jeszcze jedną szansę. Po drugie chcę go przeprosić za to, że nie uszanowałam jego uczuć do mnie. Tego, że pozwoliłam tak wielkie uczucie zniszczyć swoim zachowaniem. Chcę przeprosić za wszystkie przykre chwile, do których doprowadziłam oraz za to, że potrafiłam wzbudzić w nim taką agresję i złość ( to naprawdę wcześniej był niezwykle zrównoważony i spokojny facet ). Po trzecie chcę go prosić, żeby nie przekreślał mnie jako człowieka. Chciałabym, żeby odezwał się jeszcze kiedyś do mnie. Nie mówię, że za miesiąc czy dwa, ale chociażby za rok. On naprawdę wiele dla mnie znaczył, nie chciałabym, żeby tak zupełnie znikł z mojego życia. Obawiam się, że jednak on może nie chcieć już mieć ze mną do czynienia, po tym co przy mnie przeszedł. Chciałabym jednak spróbować.
Co do pogrubionego - kobieto, Ty się opanuj z tym robieniem z siebie tej złej i najgorszej. W Twoich wypowiedziach brzmi jakby ten facet to był idealny, cud, miód i święty normalnie. Odnoszę wrażenie że go idealizujesz i wybielasz i bierzesz całą winę na siebie. Wina nigdy nie leży po jednej stronie. Że zniszczyłaś, że krzywdę wyrządziłaś, że nie uszanowałaś... Ja rozumiem, że nawet świętego można wyprowadzić z równowagi, ale bez przesady - nie jesteś jakąś furiatko-wariatką i dnem dnów. Uważam, że przede wszystkim powinnaś popracować nad swoją samooceną, która nie będzie uzależniona od tego faceta. Jesteś wartościową osobą samą w sobie i ze wszystkim sobie poradzisz. Dziewczyny na wątku Ci świetnie radzą - ułożysz sobie życie przy kimś innym, w nowym, zdrowym związku. Jeśli czujesz taką potrzebę to przeproś byłego raz. A potem przestań zadręczać się tym poczuciem winy za cały rozpad związku i zacznij nowe życie + pracę nad emocjami

Ja mam cały czas wrażenie, że Ty liczysz na to, że Ty się zmienisz DLA NIEGO. On zobaczy jak się zmieniłaś i do Ciebie wróci po tych miesiącach/roku. Złe podejście. Nie zmieniaj się dla niego, zrób to dla siebie... Szanuj siebie, jesteś naprawdę wartościową osobą samą w sobie
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:29   #3248
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

Ktoś powinien ostro Tobą potrząsnąć i wydrzeć się "ZACZNIJ SIĘ SZANOWAĆ!!!" Trudno, żeby facet szanował Cię bez tego...

I nie tylko Ty. Ogarnij się dziewczyno, gość jest wyjątkowo gościnny w sercu i w kroczu.

A po co właściwie Ty idziesz się z nim spotkać? Nie bądź głupia i przestań się poniżać.

Bujać to my a nie nas
Przestań ściemniać, masz nadzieję, że on przyjdzie z kwiatami, powie, że Cię kocha, żebyś w ogóle najlepiej za niego wyszła i na miejsce spotkania przyjedzie na białym koniu.
A będzie tak, że Ty osiwiejesz z nerwów, on albo Ci powie, żebyś się od niego odczepiła, albo widząc Twoje histeryczne zachowanie zacznie Ci dawać jakieś złudne nadzieje, żeby nie być świadkiem scen. A Ty będziesz się tych nadziei trzymać przez kolejne 6 lat.
Przelicz sobie ile lat swojego życia już zmarnowałaś. I teraz nie chcesz przestać marnować kolejnych, bo w takim bagnie Ci dobrze? Porażka.
Fubizka do tej pory nie odbierałam Twoich ataków, próbowałam je ignorować... w tym momencie już nie mogę. Jakim prawem uważasz, że wiesz lepiej czego ja się spodziewam po tym spotkaniu ? Jakim prawem zarzucasz mi, że będę się histerycznie zachowywać skoro piszę o tym, że chcę naprawić błąd, którym było właśnie takie zachowanie podczas ostatniego naszego spotkania? Jakim prawem uważasz, że zmarnowałam przez niego 6 lat ? Czy ja siedziałam pod jego oknem 6 lat i wyczekiwałam kiedy wkońcu do mnie przyjdzie ?

Wierz mi się, że szanuję się bardziej niż każda dziewczyna, którą dzisiaj mijałaś na ulicy, ale nie muszę Ci się z tego tłumaczyć.
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:37   #3249
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Lily:
Jesteś boska

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Dzień dobry kobietki

Wiedziałam że długo bez nas nie wytrzymasz
Na wagarach byłaś, no pięknie chyba za dwa tygodnie chyba dzień wagarowicza, a nie dziasiaj A eks niech Ci działa na nerwy, niech dalej udowadnia że nie jest Ciebie wart
Tak i moja wych. już wie, bo jakiś nauczyciel jej powiedział... Dziękuje bardzo!!! :/ Ja pie***le... Boje sie teraz, że zadzwoni do rodziców! Ale jestem durna... A tak nie chciałam iść, ale mnie namówiły!!!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:39   #3250
Malla
Nie depcze krokusów

Lily - jak chcesz coś osiągnąć w życiu, to ucz się, zamiast chodzić przed maturą na wagary...
Stary 2011-03-11, 15:40   #3251
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Co do pogrubionego - kobieto, Ty się opanuj z tym robieniem z siebie tej złej i najgorszej. W Twoich wypowiedziach brzmi jakby ten facet to był idealny, cud, miód i święty normalnie. Odnoszę wrażenie że go idealizujesz i wybielasz i bierzesz całą winę na siebie. Wina nigdy nie leży po jednej stronie. Że zniszczyłaś, że krzywdę wyrządziłaś, że nie uszanowałaś... Ja rozumiem, że nawet świętego można wyprowadzić z równowagi, ale bez przesady - nie jesteś jakąś furiatko-wariatką i dnem dnów. Uważam, że przede wszystkim powinnaś popracować nad swoją samooceną, która nie będzie uzależniona od tego faceta. Jesteś wartościową osobą samą w sobie i ze wszystkim sobie poradzisz. Dziewczyny na wątku Ci świetnie radzą - ułożysz sobie życie przy kimś innym, w nowym, zdrowym związku. Jeśli czujesz taką potrzebę to przeproś byłego raz. A potem przestań zadręczać się tym poczuciem winy za cały rozpad związku i zacznij nowe życie + pracę nad emocjami

Ja mam cały czas wrażenie, że Ty liczysz na to, że Ty się zmienisz DLA NIEGO. On zobaczy jak się zmieniłaś i do Ciebie wróci po tych miesiącach/roku. Złe podejście. Nie zmieniaj się dla niego, zrób to dla siebie... Szanuj siebie, jesteś naprawdę wartościową osobą samą w sobie
Będę pracować nad sobą i mam nadzieję, że za jakiś czas dojrzę w sobie to, o czym Ty piszesz. Jednak zanim to zrobię, muszę zamknąć i zakończyć ten rozdział, bo póki co ta sytuacja która jest zżera mnie ze środka.
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:41   #3252
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
milion i mryta mają maturę i nie muszą o tym myśleć
Haha dobre Ta ma chłopaka, tamta adoratora, jeszcze jakaś do kogoś wzdycha, a mrytka ma maturę
Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Tak i moja wych. już wie, bo jakiś nauczyciel jej powiedział... Dziękuje bardzo!!! :/ Ja pie***le... Boje sie teraz, że zadzwoni do rodziców! Ale jestem durna... A tak nie chciałam iść, ale mnie namówiły!!!
Nie przejmuj się Dorosła jesteś, nie zadzwonią

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:43   #3253
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Będę pracować nad sobą i mam nadzieję, że za jakiś czas dojrzę w sobie to, o czym Ty piszesz. Jednak zanim to zrobię, muszę zamknąć i zakończyć ten rozdział, bo póki co ta sytuacja która jest zżera mnie ze środka.
Będę trzymać za Ciebie w niedziele kciuki żeby udało Ci się to na spokojnie zakończyć Bądź silna, na pewno sobie poradzisz
Stary 2011-03-11, 15:44   #3254
Malla
Nie depcze krokusów

Mrytka - w sumie to nie wiadomo, co Ty masz
Stary 2011-03-11, 15:47   #3255
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mrytka - w sumie to nie wiadomo, co Ty masz
No w sumie tak A żeby nie było, że ja też nic nie mam, to coś trzeba było wpisać, chociażby maturę

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Trzymam kciuki

.
Stary 2011-03-11, 15:48   #3256
pandzio
Raczkowanie

hej wszystkim!
Robię pierwsze małe kroczki w moim nowym życiu w życiu bez niego. Koniec, nie będę za nim ganiać. Nawet nie chce mi się z tym człowiekiem rozmawiać od jakiegoś czasu heh

Kupiłam dziś rower M. szukał dla mnie sprzętu od 3 miesięcy, nawet wtedy kiedy ze sobą już nie byliśmy i od czasu do czasu przysyłał mi różne propozycje, bo siedzi w tym już od kilku lat. Ale zrobiłam to bez niego hahahah pewnie się zdziwi nieźle

Kiedy tylko mi go przywiozą będę śmigać moim nowym cudem, schudnę, będę miała lepsze samopoczucie, ale DLA SIEBIE! Od tygodnia mam jakieś takie bojowe nastawienie, chęci zmiany paru rzeczy na lepsze!!

Pewnie jeszcze za nim zatęsknię, bo wiadomo wspomnienia wracają, ale jakoś dam sobie radę. Muszę. Gdyż jego mam już powoli dość.
pandzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:49   #3257
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Lilek - cieszymy się.

To NIE jest adorator, to jest prześladowca:/. Możesz go sobie wziąc.
Ale nie powiem, OW Lily niezły jest. Kurcze. Tak samo jak Reggaenator i wszyscy po kolei, achh... Dobra, koniec tych moich wywodów.

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
To może go zablokuj
To kolega z roku i paru grup ćwiczeniowych, wiec zablokowanie go niewiele pomoże...
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:49   #3258
mrytka
Wtajemniczenie

Pandzio, bardzo miło to czytać Cieszę się i gratuluję

.
Stary 2011-03-11, 15:50   #3259
ver_million
Rozeznanie

Cytat:

Nie bądź głupia, zemsta w emocjach jest infantylna - najlepiej smakuje na zimno. Wcale bym się nie zdziwiła, jakby go jedna czy druga olała i zechciał przyczłapać do Ciebie. I mam nadzieję, że wtedy jego szanse będą równe zeru. Z taką postawą życiową, jaką prezentuje, życie samo się na nim zemści

Tak jakoś mi się Twój avek z jaraniem skojarzył Och, przypomniało mi się, że nie oddałam mu zapasu bletek
no to skopalam akcje, bo dzisiaj powidzialam mu az dwa razy, ze jest frajerem i smieje mu sie prosto w twarz. i pomoglo mi to, chociaz spalam 3h, mialam kaca, wygladalam jak sto nieszczesc, on oczywiscie usmiecha sie do tej dlugonogiej, ale zobaczymy jak dlugo. kumpel mowi, ze my tego rzucenia mozemy nie doczekac, bo to sie moze zdarzyc po maturze, ale czaicie- on sie tylko usmiecha, a robi sobie nie waidomo jakie nadzieje... a zeby byl w jej typie musialby schudnac to raz, dwa- byc zawsze pachnacy i ladnie ubrany, a to niestety fleja. no i niestety wlasnie zakrzywilam tez obraz jego wlasnie temu koledze (ktorego tak nienawidzil, przez to, ze tamten jako czlowiek jest w porzadku, i nawet radzil mu jak ma o mnie zapomniec, i jak ma wyrywac). on ma prawo sie na mnie w ten sposob odgrywac, to powiedzialam, czemu moj exio dokarmia swojego ego. moze to i wredne, ale kolega wpadl przez exia w kompleksy i naprawde poczul se beznadziejny, calkiem jak ja

no ja to zajaralm dopiero po maturze, a to bedzie skret radochy z tego, ze jestem w koncu wolna od tego bagna.

a tak w ogole to dzisiaj moj exio pochwalil sie kolezance z klasy, ze mu wygarnelam. on oczywiscie nie okaze emocji, ale jakby sie nie przejal, to by o tym nie mowil, wiec dobrze, ze to zrobilam, bardzo dobrze... dla mnie ten czlowiek to totalne dno...

w ogole tak poza tym, ta dziewucha ma swojego chlopaka, do ktorego zawsze wraca, jak sie juz pobawi innym. najlepszze jest to, ze umawia sie z kims, ktos przychodzi, a ona mowi, ze jest na spotkaniu z kolezanka, takze leci w kulki z ludzmi... niech spelnia exio swoje marzenie jeszcze bedzie sie wil z bolu... skoro taka milosc do niej uczul od pierwszej pogadanki... nie wiedzialam, z ejest tak powierzchowny

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-03-11 o 16:16
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:52   #3260
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
Pewnie jeszcze za nim zatęsknię, bo wiadomo wspomnienia wracają, ale jakoś dam sobie radę. Muszę. Gdyż jego mam już powoli dość.

w takim razie miłej jazdy, miłego życia i miłej siebie
Stary 2011-03-11, 15:54   #3261
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
no to skopalam akcje, bo dzisiaj powidzialam mu az dwa razy, ze jest frajerem i smieje mu sie prosto w twarz. i pomoglo mi to, chociaz spalam 3h, mialam kaca, wygladalam jak sto nieszczesc, on oczywiscie usmiecha sie do tej dlugonogiej, ale zobaczymy jak dlugo. kumpel mowi, ze my tego rzucenia mozemy nie doczekac, bo to sie moze zdarzyc przed matura, ale czaicie- on sie tylko usmiecha, a robi sobie nie waidomo jakie nadzieje... a zeby byl w jej typie musialby schudnac to raz, dwa- byc zawsze pachnacy i ladnie ubrany, a to niestety fleja. no i niestety wlasnie zakrzywilam tez obraz jego wlasnie temu koledze (ktorego tak nienawidzil, przez to, ze tamten jako czlowiek jest w porzadku, i nawet radzil mu jak ma o mnie zapomniec, i jak ma wyrywac). on ma prawo sie na mnie w ten sposob odgrywac, to powiedzialam, czemu moj exio dokarmia swojego ego. moze to i wredne, ale kolega wpadl przez exia w kompleksy i naprawde poczul se beznadziejny, calkiem jak ja

(...)

a tak w ogole to dzisiaj moj exio pochwalil sie kolezance z klasy, ze mu wygarnelam. on oczywiscie nie okaze emocji, ale jakby sie nie przejal, to by o tym nie mowil, wiec dobrze, ze to zrobilam, bardzo dobrze... dla mnie ten czlowiek to totalne dno...
Przestań żyć jego życiem
Stary 2011-03-11, 16:00   #3262
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Lily - jak chcesz coś osiągnąć w życiu, to ucz się, zamiast chodzić przed maturą na wagary...
Ja chodziłam na wagary, tzn. zostawałam w domu, żeby się uczyć przedmiotów, które mnie interesują.

Cytat:
hej wszystkim!
Robię pierwsze małe kroczki w moim nowym życiu w życiu bez niego. Koniec, nie będę za nim ganiać. Nawet nie chce mi się z tym człowiekiem rozmawiać od jakiegoś czasu heh

Kupiłam dziś rower M. szukał dla mnie sprzętu od 3 miesięcy, nawet wtedy kiedy ze sobą już nie byliśmy i od czasu do czasu przysyłał mi różne propozycje, bo siedzi w tym już od kilku lat. Ale zrobiłam to bez niego hahahah pewnie się zdziwi nieźle

Kiedy tylko mi go przywiozą będę śmigać moim nowym cudem, schudnę, będę miała lepsze samopoczucie, ale DLA SIEBIE! Od tygodnia mam jakieś takie bojowe nastawienie, chęci zmiany paru rzeczy na lepsze!!

Z takim nastawieniem osiągniesz wszystko co tylko chcesz.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:07   #3263
pandzio
Raczkowanie

Chyba po prostu moja tolerancja na to wszystko się skończyła, gdyż przy ostatniej rozmowie, dosyć nieprzyjemnej powiedziałam-" piszę do Ciebie ostatni raz w ten sposób, bo sama sobie robię tym krzywdę" ( w sensie wałkowanie rozstania po raz tysięczny). A on? "nie liczyłbym, że Tobie to wyjdzie"... hahahahahahahahahahahah i co, myśli, że już zawsze będę płakać? oooooo nie! Tak mnie tym wkurzył, że nie chcę z nim rozmawiać, nie mam na to ochoty najmniejszej. Szkoda, że dopiero po jakimś czasie otwierają się oczy...
Stary 2011-03-11, 16:11   #3264
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Szkoda, że dopiero po jakimś czasie otwierają się oczy...
Szkoda, że późno, ale dobrze, że się otwierają w ogóle No i to cenna lekcja na przyszłość

.
Stary 2011-03-11, 16:18   #3265
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Mryta .. też ma związek, co z tego że taki.. niewiadomy, czy może pseudozwiązek, nie chciałam urazić

Pandzio - no to koleś pojechał po bandzie. Nie dasz sobie rady, tak? :/
A niech się buja!

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-03-11 o 16:21
Stary 2011-03-11, 16:24   #3266
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mryta .. też ma związek, co z tego że taki.. niewiadomy, czy może pseudozwiązek, nie chciałam urazić
No właśnie nie mam W piątek (tydzień temu) wypowiedziałam magiczne słowa "to koniec"

.
Stary 2011-03-11, 16:26   #3267
pandzio
Raczkowanie

Cytat:

Pandzio - no to koleś pojechał po bandzie. Nie dasz sobie rady, tak? :/
A niech się buja!
Trzeba mieć tupet co nie? Pewnie dzięki mnie stał się zbyt pewny siebie i przyzwyczaił do tego, że ja taka biedna, płacząca, melancholijna. Nie mogę dłużej na to pozwalać, skończyło się mam nadzieję, że dam rade
Stary 2011-03-11, 16:29   #3268
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba mieć tupet co nie? Pewnie dzięki mnie stał się zbyt pewny siebie i przyzwyczaił do tego, że ja taka biedna, płacząca, melancholijna. Nie mogę dłużej na to pozwalać, skończyło się mam nadzieję, że dam rade
Chyba faktycznie zbyt pewnie się poczuł. I myśli że jest Boooogiem seksu.
Niech się dalej utwierdza w tym swoim chorym przekonaniu, powodzenia mu życzymy a Ty śmigaj zdrów na rowerku

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
No właśnie nie mam W piątek (tydzień temu) wypowiedziałam magiczne słowa "to koniec"
Czemu ja zawsze muszę coś przegapić?
Wybacz

I jak Ci jest? macie kontakt ze sobą?

Stary 2011-03-11, 16:39   #3269
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Przestań żyć jego życiem

co ja bym dala, zeby nie siedziec z nim przez 8h w jednej sali i nie widziec go w przerwach z ta ruda... to byloby duzo prostsze, a tak... niestety nie jest...

to sie tak kurcze wydaje...
nie, ze bylam uzalezniona od niego,przyzwyczajona...
wlasnie to jest dziwne, bo juz nie tesknie, nie tesknie za jego dotykiem, za jego twarza, za niczym, wkurza mnie tylko to, jak to wszsytko traktuje...
i nie wiem czy splynelo, on nie powie, ale moze chciec wrocic, chociaz teraz po tym co mu powiedzialam to watpliwe jest... i ja sie z tego powodu nawet ciesze... chociaz daloby mi to dzika satysfakcje.

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-03-11 o 16:46
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:39   #3270
Ofelia 20
Zadomowienie

Ale mam dzisiaj doła

Ciągle myśle o moim zwiazku, czy do siebie pasujemy.... sama nie wiem, boję się, ża ja się zaangażuje mocno, a On mnie kochać nigdy nie będzie. Do tego pare spraw z jego przeszłości, które cięzko mi zaakceptować, chociaz wydarzyły się zanim się spotkaliśmy.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości