![]() |
#4351 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na jakieś dodatkowe zajęcia czy kino styknie. Ale fakt, sporo zależy od potrzeb. A jeśli chce się mieć porządne wakacje i komfort nie zastanawiania się czy na coś mnie stać, to wtedy faktycznie jest to mało. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz masę kasy zżerają kredyty ![]()
![]() |
#4352 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dziękuję za buziaki itp odnośnie odbioru kluczy
![]() Wkleję moją obecną chatę, chyba jeszcze nie wklejałam, będę tęsknić, buuuu (to po prawej na dole to odkurzacz dla motywacji ![]() DSCF9081.jpg i przy okazji, Kluch w pozycji ulubionej, imię jak widać pasuje ![]() DSCF9094.jpg Cytat:
![]() ![]() cóż Cię tak nagle wzięło, przesilenie wiosenne? Cytat:
![]() mi ostatnio baaardzo podchodzą Irving, szczególnie roiboos karmelowo-rumiankowy, ale wszystkie których próbowałam bardzo dobre Teekane muszę zakupić, tylko gdzie ja pomieszczę te wszystkie herbaty? ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 niedżwiedż! niedżwiedż! ad. 3 no w szafce herbacianej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Natomiast bardzo lubię zwykły syndet Dove, nigdy żadnej krzywdy mi nie zrobił, choć żadnych cudów w sumie też nie - po prostu myje, czyli robi co ma robić i tyle ![]() Maślankowego jeszcze nie miałam, jak wymydlę część zapasów, to pomyślę ![]() Cytat:
![]() Nie martw się Gryśku, z tym problemem można jakoś żyć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie znam, ale jakiś czas temu miałam odpartą ochotę strzelić w ciemno ![]() Łoj ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Nindżopesz
|
Kameno, co za pafon, zapomniałam pogratulować odbioru kluczy - niniejszym gratuluję!
![]() Fajne okna są w tej starej chatce, takie łukowate... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Sałać
![]() Gryx, po 1 primo, siedziałeś taki skulony (i oryczany) przy kadłubie, że nie śmiem posądzać nikogo z nadwagą o taką zdolność. Po 2 primo ja jestem miła, jak kto se zasłuży ![]() Spoora ![]() Rachell ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ju, w avku wyglądasz jak japońska porcelanowa laleczka :loove: Chociaż w założeniu miało być pewnie dwodziestolecie? ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- I właśnie, Kameno, gratuluję tego odbierania kluczy. To ważny moment w życiu, zobaczysz ![]()
![]() |
#4359 | ||
Zakorzenienie
|
Na pewno jakiś ma, masz wiedzę
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja obecnie na umowę o dzieło (max 13,5 h tygodniowo) + praca przy pewnej stronie netowej i korki, mam troszkę dużo ![]() ![]() Qrde, tak czytam i powiem, że ja to myślałam, że w większych miastach są większe zarobki ![]() ![]() ![]() ![]() Miłej zabawy ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-12 o 19:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj za bardzo się tłumaczysz, żeby to było true ![]() ![]() Biedaku ![]() ![]() Spoko, nic nie szkodzi, przelecisz nas innym razem, poczekamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj no, nie ten to następny ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie rzucałam nic, przestałam palić, ale jak mam ochote to zapalam - ot wolność - po prostu czasem lubię - ale juz chyba ponad pół roku nie jarałąm - nie liczę bo mnie to zgrzewa Cytat:
mieszkanie ![]() kot - nietoperus gigantus - ale puszyyyyyysty - faktycznie pozycja leniwca - fajna czerń ![]() no niestety nie wiem co mnie złapało - przysżło bez zapowiedzi i się nei przedstawiło - chamstwo jedno podobnie jak Flo - nie mówię - choć jej oddaję palmę pierwszeństwa w cierpieniu wiesz ze uważam ze Dove lepszy - w sensie "milszy" ale użyłąm dopiero raz maślankowego |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |||||
Zakorzenienie
|
Och jeżu, jak my pędzimy. Nie nadążam nadrabiać
![]() Cytat:
![]() ![]() Francja elegancja ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Foka! Foka! ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
tak tylko mówisz, zeby mnie pocieszyc
![]() a propo zarobków - to daltemu ze masz o dzieło - pracodawca nie ma kosztów zatrudnienia - jak robiłam dodatkowo w policelalnym to tez były miłe kwoty - no ale było minęło etat jest obostrzony skadkami przeca Kameno - powiem Ci paczę i paczę i oderwać wzroku nie mogę od tego mieszkanka - baaardzo klimatyczne, szkoda że wcześniej nie wiedziałam skąd do nas klikasz - bo tak mi pasuje do Ciebie - ale tak jak mówisz - nowe - po udomowieniu - też będzie bardzo Twoje - kwestia uwicia gniazda gratuluję ![]() ja herbatą gratuluję Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-12 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |||
Zakorzenienie
|
ale się nie czuję- znowu usiłuję ściągnąć coś na nową mp3 i zaraz zejdę z nerw.
Czy jest coś do pobierania mp3 naprawdę za darmo??? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4365 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() ad. ad 3. fucktycznie ![]() Cytat:
nom, okna som ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lofffciam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() to pewnie po tej FpB ![]()
#4369 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takich zwyklastych kostek typu Fa czy Palmolive nie tykam, zresztą w żywych sklepach kupuję jedynie Dove (ale Dove to syndet, nie mydło) i ostatnio odkryte psorowe. Przeważnie przez neta kupuję "specjalne" mydła - ręcznie robione, z dodatkiem olejów roślinnych i innych naturalnych składników (wszelakie glinki, zioła, olejki aromatyczne itd., itp.) ![]() Mamy w Katosach stacjonarną mydlarnię, muszę się w końcu wybrać ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-03-12 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() ssska, Kluch to łona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() do mnie chyba jeszcze po prostu nie dotarło ![]() to niedżwiedż czy foka, zdecydujcie się Cytat:
![]() a mieszkanko klimatyczne, w klimatycznym bloku i okolicy, ech, żal, czemu ja stąd uciekam? ![]()
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi ciężko było tylko w pozycji leżącej ![]() ![]() ![]() ![]() Co do łupania w krzyżu to hmm nie pamiętam, a skoro nie pamiętam to chyba nie tak bardzo ![]() ![]() ![]() Co do skurczy to ... wszystko jest możliwe ![]() ![]() Ale przegapienie skurczy rzadko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak się czasem zastanawiam jak smakują te karmelowe herbaty i nigdy nie kupiłam bo mi się wydaje, że będą bardzo.... słodkie ![]() Ale to tylko aromat prawda? ![]() Cytat:
![]() Rozterko przeleciałam Twoją dietę i stwierdzam, że to dieta warzywno - owocowa głównie, z mięsem i pieczywem od czasu do czasu ![]() I dalej nie pamiętam ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
one są lepsze do twarzy niż łagodny żel + olej? ale pewnie zależy od twarzy.. a technicznie jak używasz - odłupujesz kawałki czy zmydlasz w całości?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ps. niedżwiedż! foki som jaśniejsze i bardziej obłe, ten jest zafutrzona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
jak zapraszam gości to chowam
![]() Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Kamena
![]() Widzę, że masz dużo miejsca, więc ja sieu do Ciebie fprofadzam ![]() Gratuluję! Sałać i vice versa i deja vu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Nom, masakracja dla fejsa
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
Spo - karmelowa akurat Dilmah dobra była - nie jest słodka - chyba że posłodzisz lub jak to u nas mawiajo "pocukrujesz"
Kam i Pin - dzięks - nie cierpie choróbska - uziemia mnie - zreszta kogo nie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-12 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Hre hre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.