|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: L'oreal, Escada, Joanna, Kallos, Dove, Yves Rocher i inne :) Serdecznie zaprasz
Dajcie mi proszę chwilę na przejrzenie wątków i odpisanie
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: L'oreal, Escada, Joanna, Kallos, Dove, Yves Rocher i inne :) Serdecznie zaprasz
Przypominam się za:
![]()
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
- Świeży tusz do rzęs Astor"Volume Diva" Black Velvet, kolor czarny - piling kiwi |
|
|
|
#34 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
* Helena Rubinstein Błyszczyk Wanted Gloss - No. 03 Royal Jelly Top Coat 8g/0.28oz NOWY. w kartoniku - tylko za coś extra!! kod z kartoniku: MF068
- będę marudzić bardzoooo nawet przy wish * Dove - Firming body lot*ion - Balsam ujędrniający , nowe (mam 3 szt) ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Hm to przepraszam ale raczej nie, dam znać jakby co No chyba, że się jakoś wymienimy za samego waxa. ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() Pantene nie używam, także dzięki za propozycję, ale nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- nic ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
Sephora Green Tea Lemon żel pod prysznic i do kąpieli 200 ml, nowy ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- nic nie znalazłam, pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
pzdr ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- znalazłam tylko bronzer, to chyba za mało ![]() Nic innego Ci się nie podoba? ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Podoba mi się ta torebka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1295784068 Ale mam pytanie: czy te zawieszki są odczepiane? Te takie różowawe? (wybacz,jeśli to idiotyczne pytanie,ale jestem zmęczona i już mało ogarniam )
|
|||||||
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
coz za bzowego yr?
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Widzę dla siebie meteoryty i podkład CK, ale niewiem,jak to się kalkuluję i trochę się boje,że za ciemny ten podkład - czy one są dostępne w drogerii,żebym mogła go wybadać?
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za Escadę?
Zapraszam
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
meteoryty już poleciały, podkład wg mnie jest jasny, jestem bladziochem i jest dla mnie ok
ni wiem czy jest w polskich perfumeriach, mam go z truskawy
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Odżywka w spray'u ułatwiająca rozczesywanie - przeciwko wypadaniu włosów. L'oreal Elseve. Na zdjęciu widoczny jest ubytek - Pozostało ponad 3/4. Puder prasowany Inglot - brązujący, z drobinkami. Używany, natomiast starczy jeszcze na długo - końca nie widać Słynny jedwab do włosów Farouk Biosilk. 2 x 5ml - użyte ok. 2-3 razy. Szampon do włosów suchych i zniszczonych Pantene - seria "Intensywna regeneracja" - zostało 3/4 Balsam regenerujący bardzo suchą skórę - Neutrogena. Zostało ok. 150ml z 400ml. (uwaga: z opakowania odlepiają się naklejki. Widać to na zdjęciu) Woda toaletowa o zapachu bzu - Yves Rocher. Z 60ml pozostało ok 55 (niewielkie zużycie) Maska do włosów "Gloria" - osławiona na wizażu, ma świetne opinie. Użyta dwa razy. Pojemność pierwotna to 240ml. Peeling do ciała Joanna - nowy. Zapach kiwi. Puder brązujący Max Factor - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ng-powder.html Kilka razy użyty jako cień do powiek. Escada "Magnetism" EDP - pierwotna pojemność to 75ml, została ponad połowa. Cudowny zapach. Oczywiście w 100% oryginalne. "Sweet Rose" EDT - wydaje mi się, że jest to odpowiednik Amor Amor Cacharel - chyba na tym zapachu wzorował się producent. Całkiem ładnie pachnie. Pozostało ok 75ml z 90ml "Ming Shu" EDT z Yves Rocher - z 50ml pozostało ok 3/4. Śliczny, świeży zapach. "Incandessence" EDT Avon - 30ml bez kilku psików testowych. Uwaga: możliwe, że woda jest po terminie ważności. Natomiast wciąż ładnie i intensywnie pachnie.
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Ok, czy w takim razie pasowałaby Ci wymianka:
krem do ciała Dove (w słoiczku) i balsam nawilżający Dove (w butelce) oraz buteleczka Biosilku za żel pod prysznic Sephory, kolczyki oraz 2 próbki podkładów? ![]() Jestem w Warszawie pon-wt, więc mogłobyśmy wymienić się osobiście jakoś w centrum
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
odpisane u mnie
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
a ile Kallosa byś za nią dała?
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
ja jednak muszę zrezygnować, za podkład revlon nic nie znajdę a sam balsam za odlewkę kallosa się nie opłaca...
pozdrawiam
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Woda toaletowa o zapachu bzu
(niewielkie zużycie) ? |
|
|
|
#45 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- nic,pzdr. ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() W takim razie podzęikuję ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Zastanawiam sieę nad żelem Sephory, trocvhę się boję uczulenia (nie uzywalam go, a jestem wrazliwcem i mam AZS) - chociaz mysle nad nim pod katem plynu do kąpieli. Daj mi jeszcze pomyslec,ok? ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Chyba nam się nie opłaca tak mała wymiana - odlewka za pół odżywki |
||||
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
za błyszczyk chętnie przygarnę puder brązujący MF, co Ty na to?
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem za.
Błyszczyk jest nieużywany? ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Ale woda jest warta 60-70zł, a masło 25zł |
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
proponuję te kolczyki, które w załączniku, różowych aktualnie nie mam w domu. chyba że ci na nich zależy, to możemy się wstrzymać z wymianą. drugie zdj-górny koralik perłowy, dolny delikatnie inny odcień; te co chciałaś, koralik dałam przezroczysty crackle-popękane szkło; zamiast różowych wymyśliłam takie-koraliki przezroczyste plus motylek. co powiesz?
interesuje mnie tusz astor, krem do ciała dove, peeling kiwi i serum radical. co możesz oddać? mogę wymienić wszystkie bigle na srebrne edit: te czerwone też, zapomniałam. ale mam je
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-03-13 o 16:28 |
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
błyszczyk jest nieużywany, tylko sprawdziłam raz kolor na dłoni
a nie znalazłabyś jeszcze czegoś za mattitude?
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
hej, widze ze olejek loreal w rezerwacji, jesli jednak znalazlabys cos u mnie w zamian to zapraszam
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
mogę oddać kulki brązujące
![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- dobrze, poczekam. to są standardowe kulki brązujące ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- to zależy od tego w jaki sposób się je nakłada czy pędzlem czy gąbeczką pędzlem jak nabierzemy niewielką ilość to nie daje ciemnego efektu, jak kilka razy przejedziesz pędzlem to zrobisz ciemniejszy efekt...to zależy od aplikacji wpisz w google "brązujące kulki avon" i zobacz jak wyglądają na fotce, poczytaj też KWC
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
z biglami takimi jak są, czy zamienionymi na srebro? jeśli srebrne, to bym obstawała przy wersji tusz, peeling i krem dove w słoiczku. albo tusz, peeling, serum i reszta maski. co ty na to? jesli bez srebra, to może być twoja wersja
Cytat:
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
pisałam już w twoim wątku ale chyba w innym
![]() cos u mnie za całego Kallosa? ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- to jednak podziękuję,wolałabym całe opakowanie.Pozdrawiam
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Za Ming Shu mogę oddać kolczyki (ich wartość to 40 zł), Jantar i możesz coś jeszcze dobrać.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

Zapraszam!