![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'oreal, Escada, Joanna, Kallos, Dove, Yves Rocher i inne :) Serdecznie zaprasz
Dajcie mi proszę chwilę na przejrzenie wątków i odpisanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: L'oreal, Escada, Joanna, Kallos, Dove, Yves Rocher i inne :) Serdecznie zaprasz
Przypominam się za:
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
coś za:
- Świeży tusz do rzęs Astor"Volume Diva" Black Velvet, kolor czarny - piling kiwi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||||||
Zakorzenienie
|
* Helena Rubinstein Błyszczyk Wanted Gloss - No. 03 Royal Jelly Top Coat 8g/0.28oz NOWY. w kartoniku - tylko za coś extra!! kod z kartoniku: MF068
- będę marudzić bardzoooo nawet przy wish * Dove - Firming body lot*ion - Balsam ujędrniający , nowe (mam 3 szt) ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Hm to przepraszam ale raczej nie, dam znać jakby co ![]() No chyba, że się jakoś wymienimy za samego waxa. ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() Pantene nie używam, także dzięki za propozycję, ale nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- nic ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
Sephora Green Tea Lemon żel pod prysznic i do kąpieli 200 ml, nowy ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- nic nie znalazłam, pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() pzdr ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- znalazłam tylko bronzer, to chyba za mało ![]() Nic innego Ci się nie podoba? ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Podoba mi się ta torebka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1295784068 Ale mam pytanie: czy te zawieszki są odczepiane? Te takie różowawe? (wybacz,jeśli to idiotyczne pytanie,ale jestem zmęczona i już mało ogarniam ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
coz za bzowego yr?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Widzę dla siebie meteoryty i podkład CK, ale niewiem,jak to się kalkuluję i trochę się boje,że za ciemny ten podkład - czy one są dostępne w drogerii,żebym mogła go wybadać?
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za Escadę?
Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
meteoryty już poleciały, podkład wg mnie jest jasny, jestem bladziochem i jest dla mnie ok
![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Odżywka w spray'u ułatwiająca rozczesywanie - przeciwko wypadaniu włosów. L'oreal Elseve. Na zdjęciu widoczny jest ubytek - Pozostało ponad 3/4. Puder prasowany Inglot - brązujący, z drobinkami. Używany, natomiast starczy jeszcze na długo - końca nie widać Słynny jedwab do włosów Farouk Biosilk. 2 x 5ml - użyte ok. 2-3 razy. Szampon do włosów suchych i zniszczonych Pantene - seria "Intensywna regeneracja" - zostało 3/4 Balsam regenerujący bardzo suchą skórę - Neutrogena. Zostało ok. 150ml z 400ml. (uwaga: z opakowania odlepiają się naklejki. Widać to na zdjęciu) Woda toaletowa o zapachu bzu - Yves Rocher. Z 60ml pozostało ok 55 (niewielkie zużycie) Maska do włosów "Gloria" - osławiona na wizażu, ma świetne opinie. Użyta dwa razy. Pojemność pierwotna to 240ml. Peeling do ciała Joanna - nowy. Zapach kiwi. Puder brązujący Max Factor - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ng-powder.html Kilka razy użyty jako cień do powiek. Escada "Magnetism" EDP - pierwotna pojemność to 75ml, została ponad połowa. Cudowny zapach. Oczywiście w 100% oryginalne. "Sweet Rose" EDT - wydaje mi się, że jest to odpowiednik Amor Amor Cacharel - chyba na tym zapachu wzorował się producent. Całkiem ładnie pachnie. Pozostało ok 75ml z 90ml "Ming Shu" EDT z Yves Rocher - z 50ml pozostało ok 3/4. Śliczny, świeży zapach. "Incandessence" EDT Avon - 30ml bez kilku psików testowych. Uwaga: możliwe, że woda jest po terminie ważności. Natomiast wciąż ładnie i intensywnie pachnie.
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Ok, czy w takim razie pasowałaby Ci wymianka:
krem do ciała Dove (w słoiczku) i balsam nawilżający Dove (w butelce) oraz buteleczka Biosilku za żel pod prysznic Sephory, kolczyki oraz 2 próbki podkładów? ![]() Jestem w Warszawie pon-wt, więc mogłobyśmy wymienić się osobiście jakoś w centrum ![]()
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
odpisane u mnie
![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
a ile Kallosa byś za nią dała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ja jednak muszę zrezygnować, za podkład revlon nic nie znajdę a sam balsam za odlewkę kallosa się nie opłaca...
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Woda toaletowa o zapachu bzu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- nic,pzdr. ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() W takim razie podzęikuję ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Zastanawiam sieę nad żelem Sephory, trocvhę się boję uczulenia (nie uzywalam go, a jestem wrazliwcem i mam AZS) - chociaz mysle nad nim pod katem plynu do kąpieli. Daj mi jeszcze pomyslec,ok? ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Chyba nam się nie opłaca tak mała wymiana - odlewka za pół odżywki |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
za błyszczyk chętnie przygarnę puder brązujący MF, co Ty na to?
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Jestem za.
Błyszczyk jest nieużywany? ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Ale woda jest warta 60-70zł, a masło 25zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
proponuję te kolczyki, które w załączniku, różowych aktualnie nie mam w domu. chyba że ci na nich zależy, to możemy się wstrzymać z wymianą. drugie zdj-górny koralik perłowy, dolny delikatnie inny odcień; te co chciałaś, koralik dałam przezroczysty crackle-popękane szkło; zamiast różowych wymyśliłam takie-koraliki przezroczyste plus motylek. co powiesz?
interesuje mnie tusz astor, krem do ciała dove, peeling kiwi i serum radical. co możesz oddać? mogę wymienić wszystkie bigle na srebrne ![]() edit: te czerwone też, zapomniałam. ale mam je ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-03-13 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
błyszczyk jest nieużywany, tylko sprawdziłam raz kolor na dłoni
a nie znalazłabyś jeszcze czegoś za mattitude?
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
hej, widze ze olejek loreal w rezerwacji, jesli jednak znalazlabys cos u mnie w zamian to zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
mogę oddać kulki brązujące
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- dobrze, poczekam. to są standardowe kulki brązujące ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- to zależy od tego w jaki sposób się je nakłada czy pędzlem czy gąbeczką ![]() pędzlem jak nabierzemy niewielką ilość to nie daje ciemnego efektu, jak kilka razy przejedziesz pędzlem to zrobisz ciemniejszy efekt...to zależy od aplikacji wpisz w google "brązujące kulki avon" i zobacz jak wyglądają na fotce, poczytaj też KWC ![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
z biglami takimi jak są, czy zamienionymi na srebro? jeśli srebrne, to bym obstawała przy wersji tusz, peeling i krem dove w słoiczku. albo tusz, peeling, serum i reszta maski. co ty na to? jesli bez srebra, to może być twoja wersja
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
pisałam już w twoim wątku ale chyba w innym
![]() cos u mnie za całego Kallosa? ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- to jednak podziękuję,wolałabym całe opakowanie.Pozdrawiam ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Za Ming Shu mogę oddać kolczyki (ich wartość to 40 zł), Jantar i możesz coś jeszcze dobrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.