|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://img854.imageshack.us/g/buty2.jpg/ |
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3575 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Panowie w garniturach uwielbiam czekamy na zdjęcie ![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam zamiar cały czas jakiegoś szampanka popijać pomalutku ![]() Proszę, na prawdę śliczna ![]() dziękuję, mieliśmy wątpliwości, a tak z nich najlepiej wybrnąć chyba... Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do szampana - po co polewać spod stołu, skoro możesz legalnie nad ![]() Cytat:
takie mieniące się kolorami tęczy...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#3577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na odwagę to chyba i my sobie strzelimy
![]() Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Przepiękna!! Cytat:
Musicie się uzbroić w cierpliwość, tak ja ja 3 tyg. hmmm... a może szybciej będą ![]() Hej ![]() GRATULACJE!!! |
||
|
|
|
#3578 |
|
Zadomowienie
|
Super
|
#3579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziś dzień zaproszeń. Wycinania i klejenia ciąg dalszy. Może uda się nam już część wykończyć na zero... Zobaczymy
|
||
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łooooo, czyli jednak można mieć taką nadzieję ![]() Dzięki za tą inf. W ogóle mi się wydaje, że jak wcześniej się niektóre rzeczy załatwia to szybciej realizują zamówienia, bo jeszcze nie mają natłoku klientów. Siostra mojego TŻ zamawiała obrączki na 2 tyg. przed ślubem np.Trzymam kciuki za Twoje zaproszenia, żeby lekko i przyjemnie Ci szło
|
|
|
|
|
#3581 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.decor.net.pl/sluby,_roczn...eria,75,0.html z tego co zauważyłam to są tam jeszcze w innym kształcie kielichy, ale nam bardziej podoba się ten krokus ![]() Są też wzory, które oni mogą wypiaskować ale my chyba nie zdecydujemy się na żaden, tylko TŻ zrobi jakiś projekt:P mamy nadzieje, że uda nam się tak to załatwić ![]() ![]() już się nie mogę doczekać ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- hehe a popatrzyłam na suwaczek |
||
|
|
|
#3582 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
![]() Na poczatku i Cytat:
![]() Suknia sliczna - zwlaszcza w bieli Butki - ja mysle ze te pierwsze pasuja idealnie ![]() Cytat:
Jak najbardziej Cytat:
Kolczyki - tez wolalabym zeby sie mienily, no ale lepszy rydz niz nic ![]() Co do tradycji - to wlasnie w naszym rejonie tak jest, kto trafi na wodeczke ten niby bedzie rzadzil Ja bym wodki bez zapicia nie wypila za zadne skarby, i moj TZ tak samo, wiec bedziemy mieli oboje wode . Ewentualnie mozemy dla zabawy zamiast wodki wlac do jednego kieliszka np slodka wode.edit: a kolczykow niestety nie udalo mi sie kupic ktos mnie przebil o funta!!!! Wiec wracam spowrotem na etap poszukiwania
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2011-03-20 o 17:42 |
|||
|
|
|
#3583 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też!!
![]() kto by pomyslal, ze to tak szybko zleci
|
|
|
|
#3584 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Powiedz mi jedno: Ty jesteś na pierwszym zdjęciu tylko? ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Co do przywitania, to nas powitają chlebem i solą. Później szampan, nasze kieliszki połączone wstążką i będzie trzeba je zbić rzucając za siebie, bo inaczej... nieszczeście ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3585 |
|
Zadomowienie
|
jusztyska, czyli my też mamy dziś co świętować !! 160 dni
gwiazdeczka, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło Znajdziesz piękniejsze kolczyki, zobaczysz Dziewuszki, a ja się pochwalę, że zamówiliśmy zaproszenia Wybraliśmy wariant beżowo-kremowo- złoty ![]() Tak czy siak bardzo mi się podobają (tylko zmienię czcionkę z przodu, bo wolę jak jest wszystko jedną czcionką napisane).A tak poza tym to kupiliśmy sobie dziś dwie lampy do sypialni- taką na sufit i stojącą, wysoką na 2 metry, są cudne, w tej stojącej jestem po prostu zakochana Tak więc zaliczam do baaardzo udanych, zarówno pod względem ślubnym jak i mieszkaniowym
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-04-01 o 13:07 |
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------
|
|
|
|
|
#3587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3588 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za kciuki. Zrobiliśmy dziś zaproszenia dla całej rodziny, wkładki do zaproszeń z prośbą o winko i podziękowania do ciast. Wszystko wykończone na zero Cytat:
Cytat:
. Co do kolczyków - zamówiłam sobie takie na zapas (lepszy rydz niż nic http://bimbim.pl/images/thumbnails/p...ny_500_375.jpg Nawet fajne są i jak nic innego nie znajdę, to do nich jakąś bransoletkę dobiorę. Cytat:
![]() Cytat:
bardzo ładne zaproszenia. I też bym czcionkę zmieniła. A tak poza tym gratuluję Faktycznie udany dzień
|
|||||
|
|
|
#3589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie
Cytat:
Cytat:
No ale na weselu to jak już tylko winko. A u nas się tłucze te kieliszki od szampana na sali....
|
||
|
|
|
#3590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się martwię tym magistrem że nie zdążę i nic mnie nie pociesza ale pisać i tak się nie chce ![]() Cytat:
|
|
#3591 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Kilka dni mnie nie było, ale nadrobiłam te kilka stron z przyjemnością. My stoimy w miejscu z przygotowaniami, mamy zaproszenia do odebrania.. Ale jakoś nam nie po drodze. W tym tygodniu idziemy do kwiaciarki chyba. My mieliśmy jechać audi w kombi, ale stwierdziliśmy że troszkę wygląda jak pogrzebowy - bo czarny. Właściciel jego też tak powiedział hehe, wybraliśmy auto Teściów moich jasno oliwkowe reno legune z sedanie. Do tego pomarańczowe kwiaty - będzie ładnie, tak myślę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo ładne Takie w Naszym styluCytat:
"Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje sie, że czekali na siebie całe życie.” Vitor de Lima Barreto To zdanie idealnie nas opisuje... Naszą znajomość i miłość...A zamiast kwiatów na zaproszeniach mamy taką notkę - chcemy książki: "Goście drodzy, Goście Mili propozycję mamy taką Nie kupujcie kwiatka z wstążką, obdarujcie jakąś książką. Opatrzona dedykacją Wiecznie będzie nam atrakcją." Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Może kilka kieliszków, tak jak ktoś będzie namawiał... I szampana na początek... Ale kieliszki będą przynajmniej ładnie wyglądać ![]() Cytat:
![]() Piosenka też śliczna ![]() Cytat:
, Mój suwaczek też pędzi niemiłosiernie... Cieszę się, ale czasem mnie to przeraża...---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- A kieliszki do rozbijania daje nam sala i one są powiązane
|
|
#3592 |
|
Zadomowienie
|
ardillka, nie wiem jak się załatwia takie rzeczy szczerze mówiąc, ale wydaje mi się, że na cmentarz można i wypada pójść jeśli któreś z rodziców już nie żyje. Tylko nie wiem jak to rozwiązać z suknią ślubną- moi znajomi byli zaraz przed ślubem na cmentarzu, bo tato Panny Młodej nie żył, ona była w sukni, on w garniturze i nikt się temu nie dziwił. Ale jeśli nie chcesz iść w sukni to przecież można podejść rano na cmentarz, szczerze się pomodlić, zanieść kwiaty
To już od Państwa Młodych zależy Przeciwna jestem natomiast zabieraniu na cmentarz fotografa/kamerzysty/ kogokolwiek. paula, almariel, dziękuję ![]()
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-03-21 o 11:24 |
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3594 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc bez obaw ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Edytowane przez ardillka Czas edycji: 2011-03-21 o 12:06 |
||
|
|
|
#3595 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki za opinie o sukience ![]() Mam nadzieje, ze moja slubna suknia spodoba sie Wam rownie mocno hehe. Jeszcze miesiac do przymiarki Cytat:
Taka troche wybredna jestem. I nie dosc, ze kolczyki musza mi sie podobac, to jeszcze musza pasowac do mojej twarzy i fryzurki..ehh. za zaproszenia. Bardzo ladne![]() Cytat:
Ja sie krzywie na sama mysl brr![]() A kolczyki calkiem niezle. Ja szukam cos bardziej blyszczacego ![]() Cytat:
Bardzo ladny ten cytat na zaproszenia My na zaproszeniach dalismy taki smieszny, ktory pasuje do nas idealnie... Dwie trzecie z miłości, trzy piąte z rozsądku, ciut z wyrachowania, trochę dla porządku, kapkę dla tradycji, tyci dla reklamy, Oświadczamy wszystkim, że się pobieramy!!! A wogole to chyba nie pokazywalam Wam naszych zaproszen??? Inne niz wiekszosc z Was ma, ale ja zawsze wybieram cos innego niz wszyscy Pozniej wstawie
|
|
|
#3596 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.A kieliszki bardzo eleganckie Cytat:
) no i też w kwietniu ruszymy.My również, jak większość mamy napić się odrobinę- dla odwagi. Ja wódki nie piję, więc w kieliszkach do stłuczenia musi być woda , bo inaczej się skończy zwrotem podatku - serio. Jak pisałam wyżej z garnituru, przynajmniej na razie, nic nie wyszło .Cytat:
. Suknia piękna, szczególnie w bieli. Buciki ładne, te drugie bardziej by mi się podobały, gdyby nie ta podeszwa. No i troszkę wysokie.Cytat:
.Cytat:
. Wczoraj udało nam się "zaklepać" florystkę i cukiernię. Moja wizja fioletowo- kolorowego bukietu upadła, ponieważ florystka uważa, że jest zbyt nowoczesny do mojej sukni i bardziej będzie pasował taki o jakim marzyłam na początku, czyli nieduży okrągły z kremowych róż. Do tego najprawdopodobniej będą owinięte łodygi taką koronką w kolorze starego złota jak na mojej sukni W cukierni dopiero miesiąc przed ślubem ustalimy jaki tort, jakie ciasta i na ile gości. Na razie jest to kwota około 2000 zł . Mój TŻ normalnie mało się nie przewrócił. Wstępnie ustaliliśmy, że tort będzie lodowy śmietankowo- owocowy. Co do smaków nie możemy jeszcze się zdecydować, ale będzie chyba posypany wiórkami kokosowymi i ozdobiony wstążką oraz pojedynczymi kwiatami lub malinami i miętą. Ale w sumie mogą zrealizować niemal każdy pomysł. Tak się nam dobrze rozmawiało z kobitką, że zapomnieliśmy zapłacić za kawę
15.08.2003 - 12.03.2010 - ![]() 20.08.2011 - ![]() Edytowane przez ninitoja Czas edycji: 2011-03-21 o 13:45 |
|||||
|
|
|
#3597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo lubię niestandardowe - sama mam takie A wierszyk bardzo fajny Sami się zastanawialiśmy nad czymś takim... Ale wybraliśmy inny wariant Tylko będzie inne ustawienie tego tekstu
Edytowane przez ardillka Czas edycji: 2011-03-21 o 13:57 |
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noga jest stabilna, w sumie nie miałam ich jeszcze dłużej niż 10 min, ale przez ten czas czułam się dobrze w nich ![]() Dzisiaj 159 ddś ![]() Piękna wiosna!!! było coś o kieliszkach. u nas jest powitanie młodych chlebem i solą, do tego są dwa kieliszki - jeden z wódką, drugi z wodą. - ten co ma wódkę rządzi w domu :P Potem na sali - w środku przywitanie młodych przez orkiestrę i kieliszki z szampanem - potem je się tłucze i mlody zamiata :P My w zaproszeniach mamy Pełna szczerych chęci i ochoty Imię i Nazwisko oraz Bogu ducha winien Imię i Nazwisko ogarnięci nieodparcie wzniosłymi ideałami życia małżeńskiego oraz gwoli skrócenia niebezpiecznie przedłużającego się narzeczeństwa postanowili zawrzeć związek małżeński dnia 1 stycznia 2000 roku o godzinie 12:00 w Kościele .............. Uciekam do pracy. |
|
|
|
|
#3599 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3600 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam stojące wysokie lampy, z pewnością jest przepiękna ![]() Cytat:
![]() a kolczyki super, bardzo mi się takie podobają Cytat:
![]() Cytat:
za florystke ![]() torcik brzmi smakowo ![]() Ja wczoraj zrobiłam dokładną listę gości, odmieniłam wszystkie nazwiska, teraz czekamy tylko na papier i będziemy drukować ![]() W zasadzie dziś już papier przyszedł, ale nie ten co zamówiliśmy i TŻ robił reklamacje i odsyłał, zamiast waniliowego sorbetu przyszła dojrzała wiśnia:P |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

uwielbiam
czekamy na zdjęcie
a to wtedy ze zwyklych kieliszkow do wodki Mlodzi nie pija???
upatrzyłam sobie takie srebrne, jak myślicie będą pasowały?
3 tyg. hmmm... a może szybciej będą 

W ogóle mi się wydaje, że jak wcześniej się niektóre rzeczy załatwia to szybciej realizują zamówienia, bo jeszcze nie mają natłoku klientów. Siostra mojego TŻ zamawiała obrączki na 2 tyg. przed ślubem np.
ktos mnie przebil o funta!!!! Wiec wracam spowrotem na etap poszukiwania

- serio.