|
|
#4381 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
|
|
|
|
#4382 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie ma to jak wysmarować się nowym, kadzidlanym balsamem i zapalić świeczki...
|
|
|
#4383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz się wszystkim przypodobać i podlizać, przejrzałam Twój niecny męski plan! Cytat:
Mi kolano dokucza, cholera! |
||
|
|
|
#4384 |
|
Przyczajenie
|
Nie było mnie tutaj troszke, ale jakoś mi humorek dopisywał. Wzięłam się za siebie, poćwiczyłam troszke i nie myślałam za bardzo. A teraz siedzę jak jakaś głupia kretynka i rycze
właśnie przeczytałam na stronie mojego pupu że już nie mają pieniędzy na staże
|
|
|
|
#4385 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lily - Bielenda z serii Pożegnanie z Afryką
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, nie płacz
|
|
|
|
|
#4387 |
|
Przyczajenie
|
Tylko ja na ten staż tak się cieszyłam, bo nawet załatwiłam sobie tam gdzie chciałam. W ogóle siedzę już pól roku w domu i mnie tu szlak trafia. Chciałam dostać ten staż i wynieść się z domu na dobre, a tu lipa. Jestem zła jak cholera.
|
|
|
|
#4388 |
|
Nie depcze krokusów
|
A szukasz pracy przy okazji? Jakiejkolwiek?
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4390 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kadzidlany balsam i świeczki to balsam dla duszy. Też zaraz sobie dogodzę! A co! Najpierw wskoczę na twister dupą pomachać, a potem sobie wezmę prysznic i zrobię sobie domowe SPA
Przegrywa ten, kto pozwoli narzucić sobie wizję lub świadomość klęski. Edytowane przez kopamatakawa Czas edycji: 2011-03-19 o 16:18 |
|
|
|
|
#4391 |
|
Przyczajenie
|
Szukam, ale niestety po zarządzaniu to można robić wszystko i nic...a dodać do tego brak doświadczenia...
w dodatku nawet do sklepu mnie nie przyjmą, na kelnerkę też, bo nie mam statusu studenta, a na przedstawiciela się nie nadaje fakt nie szukam w miejscowości, w której mieszkam... jakoś nie uśmiecha mi się praca na dwa etaty... ta domowa (sprzątanie po "tatusiu", który nie potrafi nic zrobić, bo ma od tego córeczke) i ta druga prawdziwa...
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Metal od piwa znowu do mnie napisał... A wiecie, że o nim myślałam przed chwila...?
|
|
|
|
#4393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Malla masz na myśli Luboń?
|
|
|
#4394 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tych oświadczyn, to ostatnio coraz częściej mają kształt "fajnie by było się kiedyś hajtnąć, ale może nie teraz, w każdym razie wolę sobie Ciebie zaklepać, żeby inni wiedzieli, że już poważna sprawa i w międzyczasie zobaczymy co nam wyjdzie". Bo zaręczyny łatwo zerwać i to żaden wysiłek przecież pomijając koszty pierścionka). Cytat:
Cytat:
![]() Pomijam fakty, że mężczyźni zwracają na Ciebie uwagę, że ludzie Cię lubią, że masz co robić w życiu. Ale i tak się użalasz. Co Ci to daje? Szukasz potwierdzenia swojej atrakcyjności? Czy może podświadomie wcale nie chcesz myśleć o sobie dobrze, więc jak tylko coś miłego się stanie i zaczniesz o sobie myśleć "kurcze, ale ze mnie fajna laska", to bardzo szybko ogarniasz się i zaczynasz się sprowadzać do poziomu "jestem beznadziejna i nikt mnie nie chce"? Może wstydzisz się po prostu myśleć o sobie dobrze? Uważasz (oczywiście podświadomie), że to nie wypada, albo że nie zasługujesz? Coś jak z pytaniem czy chcesz coś do picia, jak jesteś u kogoś w gościach. Większość ludzi jest tak wychowana, że wypada powiedzieć "nie, dziękuję" i dopiero za 3 razem się skusić. I coś w tym jest, bo jak mi ktoś proponuje coś do picia, to jak mi się chce pić mówię "poproszę ![]() To nie jest dobre podejście. Kto ma Cię lubić, jak Ty siebie nie lubisz? Cytat:
Ja jak o sobie myślę w ten sposób, to nigdy nikt na mnie nie zwróci uwagi na basenie czy na plaży. A jak myślę o sobie "kurcze, ale za✂✂✂iście wyglądam" to wszyscy się oglądają. A wyglądam w gruncie rzeczy cały czas tak samo. Jak myślisz, dlaczego tak się dzieje? ![]() Cytat:
I pomyślcie czym są nasze problemy w obliczu czegoś takiego. Nie namawiam do cieszenia się, że inni mają gorzej, tylko do pomocy ludziom, którzy gorzej naprawdę mają, to dodaje pokory i uspokaja. Nie skupiamy się wtedy tak na sobie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle chyba uzależniłam się od kupowania kosmetyków ![]() Malla - a te buty są mega wygodne, ale to mniejsza ich wartość, po prostu jestem w nich beznadziejnie zakochana a na stopie wyglądają o wiele lepiej niż na zdjęciu. Byłam dziś w Aldo, czy mogą mi je sprowadzić i mi babka powiedziała, że to nie jest ten model, który był w zeszłym sezonie (tak jak mówiłam troszkę się różnią) i że jeśli są w UK, to może będą na lato u nas, chociaż nie ma żadnej gwarancji. Zostawiłam w sklepie swoje namiary, żeby mnie powiadomili jak przyjadą. I zastanawiam się czy ściągać tamte z uk, bo nie będę mogła zwrócić, jeśli rozmiar będzie zły Chociaż przymierzałam dziś 3 pary w Aldo i wszystkie rozmiar 37 więc prawdopodobieństwo jest duże. No i ten chłopak, co miał mi je wysłać się nie odzywa, operacja się komplikuje Ech, co zrobisz, jak baba uprze się na buty?---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
Po politechnice dla tych, którzy w czasie studiów porządnie się uczyli a nie tylko balowali jest dużo dobrych ofert w zawodzie, więc dziwi mnie, że chcesz być kelnerką
|
|||||||||
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4396 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podobno wiara czyni cuda
|
|
|
#4397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale wyszłam wcześniej...Współczesne kierunki filozoficzne mnie uśpiły po ponad 2 godz. i na historii wych.już bym raczej nie wysiedziała Co do demotu widziałam ba nawet mój kolega znalazł całą trójeczkę na fejsie ;]
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Fubizka - nie wiem, zadałaś zbyt trudne pytanie, a ja nie mam w zwyczaju siedzieć i kontemplować nad swoim życiem. Nie lubię tego, nie robię. Bo to wpędza mnie w jeszcze większe kompleksy. Pewnie czułabym się atrakcyjniejsza gdyby więcej osób mnie lubiło, więcej osób zwróciło na mnie uwagę czy chociażby wzięło mój numer telefonu. Wiemy doskonale o co chodzi. Co ja mam z tego, że odwalę się i nikt nawet nie zwróci na mnie uwagi, nikt nie skomplementuje? Wychodzę z domu dumna z siebie jak paw, że ładnie wyglądam, mam ułożone włosy, jestem ładnie pomalowana, mam szpilki, więc +10 do odwagi, jestem fajnie ubrana. Wchodzę do domu i czuję się jak najbrzydsza istota na świecie.
|
#4399 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poleciała bym popracowanie nad samooceną bo z tego co czytam to strasznie zakompleksiona jesteś nie wiedząc czemu ![]() Jak bym się miała przejmować każdym defektem w moim ciele to bym się powiesiła a ja mam to głęboko,jestem pewna swego ![]() Jak się komuś spodoba to fajnie jak nie to spitalać ![]() Ja nie mam OW,nie pisze z nikim,nie wzdycham i żyję nie płaczę a wręcz cieszę się z tego,ze mogę sobie korzystać z życia ![]() A teraz de facto idę sie szykować bo się ustawiłam na jakże miły wieczorek przy Californication i browarze ![]() Cytat:
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nad sobą zacznij pracować a nie nad ludźmi w okół, nie chcesz rozkminiać swojego życia, ale najwyraźniej coś w nim gnije a Ty przykryłaś to chusteczką i udajesz, że nie śmierdzi. A tu niestety trzbea ubrudzić rączki i to posprzątać. |
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4402 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę czającego się nF-a
![]() Dzień dobry kolego drogi
|
#4403 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wołaj go do nas
Zaraz znowu nam syknie, że plujemy jadem i bloggujemy
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-19 o 18:11 |
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem od czego zacząć i jak się do tego zabrać.
Ale dziękuję za pomoc
|
#4406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ewidentnie były Twoje ![]() To nie było broń Boże wymuszenie komplementu bo ja jestem wredna,chamska i pluje jadem ![]() Zapamiętaj ![]() Lily bo chociaż raz chciałam pokazać,ze nie jestem skończoną sucz za jaką mnie ma ![]() Idę sobie ![]() Ogarniam sie dzisiaj szybciej z wieczorem bo rano wake up wcześnie Miłego moi drodzy ;* Mam tylko nadzieję,ze uda mi sie dzisiaj obejrzeć Must be the music bo moi koledzy mają być a ja ich UWIELBIAM Buziam gorąco
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
a hej juniorka
widze ze spostrzegawcza jestes
Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-03-19 o 18:17 |
|
|
|
#4408 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
zawsze się śmiali z zarządzania u nas na polibudzie, że to wydział gier i zabaw... i w dodatku u mnie dość kiepsko z angielskim, musze się w nim troszke podszkolić
|
|
|
|
|
#4409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ale niestety, osoby które rezygnują ze zgłoszeń bo nie spełniają wszystkich z 15 podpunktów wymienionych przez pracodawcę, nigdy nie znajdą pracy
|
||
|
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On nas wszystkie ma za "klase niższą"... Tylko on na tym forum się liczy, ma się za eksperta od wszystkiego i na wszystkim się najlepiej zna Nie to co my, "jakieś" baby...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

Nie mówie tego, by Cię pocieszyć, tylko stwierdzam fakty

Dobrze mówisz i nawet do mnie weteranki w użeractwie z eksem to trafia
właśnie przeczytałam na stronie mojego pupu że już nie mają pieniędzy na staże

Nie to co my, "jakieś" baby...