Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-19, 15:39   #4381
Reggaenator
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Sory, ale każdej to mówisz.
(co nie zmienia faktu że każda jest ładna na swój sposób, ale no, wiesz o co mi chodzi).
Nie każdej Nie mówie tego, by Cię pocieszyć, tylko stwierdzam fakty
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 15:40   #4382
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Malla po Twoich dzisiejszych wpisach zakochałam się w Tobie Dobrze mówisz i nawet do mnie weteranki w użeractwie z eksem to trafia
Szkoda, że faceci reagują na te wynurzenia przeciwnie

Nie ma to jak wysmarować się nowym, kadzidlanym balsamem i zapalić świeczki...
Stary 2011-03-19, 15:49   #4383
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Jak nie mówisz każdej, jak mówisz!

Chcesz się wszystkim przypodobać i podlizać, przejrzałam Twój niecny męski plan!

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Kadzidlany balsam? A jaki to?

Mi kolano dokucza, cholera!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 15:50   #4384
ucia_19
Przyczajenie

Nie było mnie tutaj troszke, ale jakoś mi humorek dopisywał. Wzięłam się za siebie, poćwiczyłam troszke i nie myślałam za bardzo. A teraz siedzę jak jakaś głupia kretynka i rycze właśnie przeczytałam na stronie mojego pupu że już nie mają pieniędzy na staże a miałam taką nadzieje, że chociaż z domu się wyrwe, że będę miała moje dziewczynki przez cały czas... a nie tak od święta... jak się już wali to wszystko...
ucia_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 15:52   #4385
Malla
Nie depcze krokusów

Lily - Bielenda z serii Pożegnanie z Afryką
Stary 2011-03-19, 15:55   #4386
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ucia_19 Pokaż wiadomość
Nie było mnie tutaj troszke, ale jakoś mi humorek dopisywał. Wzięłam się za siebie, poćwiczyłam troszke i nie myślałam za bardzo. A teraz siedzę jak jakaś głupia kretynka i rycze właśnie przeczytałam na stronie mojego pupu że już nie mają pieniędzy na staże a miałam taką nadzieje, że chociaż z domu się wyrwe, że będę miała moje dziewczynki przez cały czas... a nie tak od święta... jak się już wali to wszystko...
Ojjj. To szkoda, że z tym stażem nie wyjdzie nic.

Ej, nie płacz
Stary 2011-03-19, 16:08   #4387
ucia_19
Przyczajenie

Tylko ja na ten staż tak się cieszyłam, bo nawet załatwiłam sobie tam gdzie chciałam. W ogóle siedzę już pól roku w domu i mnie tu szlak trafia. Chciałam dostać ten staż i wynieść się z domu na dobre, a tu lipa. Jestem zła jak cholera.
Stary 2011-03-19, 16:10   #4388
Malla
Nie depcze krokusów

A szukasz pracy przy okazji? Jakiejkolwiek?
Stary 2011-03-19, 16:12   #4389
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Lily - Bielenda z serii Pożegnanie z Afryką
Miałam z tego szampon błotny. Dobry
Stary 2011-03-19, 16:15   #4390
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Szkoda, że faceci reagują na te wynurzenia przeciwnie

Bo to gupki som, ale na szczęście nie wszyscy

Kadzidlany balsam i świeczki to balsam dla duszy. Też zaraz sobie dogodzę! A co! Najpierw wskoczę na twister dupą pomachać, a potem sobie wezmę prysznic i zrobię sobie domowe SPA

Edytowane przez kopamatakawa
Czas edycji: 2011-03-19 o 16:18
kopamatakawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:23   #4391
ucia_19
Przyczajenie

Cytat:
A szukasz pracy przy okazji? Jakiejkolwiek?
Szukam, ale niestety po zarządzaniu to można robić wszystko i nic...a dodać do tego brak doświadczenia... w dodatku nawet do sklepu mnie nie przyjmą, na kelnerkę też, bo nie mam statusu studenta, a na przedstawiciela się nie nadaje fakt nie szukam w miejscowości, w której mieszkam... jakoś nie uśmiecha mi się praca na dwa etaty... ta domowa (sprzątanie po "tatusiu", który nie potrafi nic zrobić, bo ma od tego córeczke) i ta druga prawdziwa...
Stary 2011-03-19, 17:00   #4392
lily92920
Zakorzenienie

Metal od piwa znowu do mnie napisał... A wiecie, że o nim myślałam przed chwila...?
Stary 2011-03-19, 17:07   #4393
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Metal od piwa znowu do mnie napisał... A wiecie, że o nim myślałam przed chwila...?
Przyciągnęłaś go myślami

Malla masz na myśli Luboń?
Stary 2011-03-19, 17:10   #4394
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
No heloooł! Oświadczać powinno się dopiero wtedy, gdy prowadzi się już dorosłe życie i wspólne zamieszkanie jest tak naturalne, że nie ma nad czym się zastanawiać. Po co w takim razie ten pierścionek, dla rezerwacji, żeby nikt inny sprzed nosa nie zgarnął? Nie zrozumiem tego nigdy

Nostradamus się znalazł
Klasyczny przykład niezamykania furtki, gdy mu z inną nie wyjdzie. On doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że Ty będziesz na niego czekać.

Wykorzystaj to. Zaciśnij zęby i przestań się do niego odzywać pierwsza, a na jego wiadomości odpisuj lakonicznie w stylu "ok, miłego dnia". Mówił, że za wszelką cenę znajdzie sposób, by się z Tobą skontaktować? Czas to sprawdzić ;]

Niech on wie, że nie jesteś bezwolną owieczką, która żuje trawę w kącie zagrody czekając aż ktoś ją przegoni. Bądź sobą i bądź zadowolona ze swojego życia, prowadź je tak jak Ty chcesz, nie pozwalając facetom na dominację. Jesteś wyjątkowa, niech kawałek świata to zobaczy, a nie tylko jeden palant...
Popieram! Czytać i zapamiętywać

A co do tych oświadczyn, to ostatnio coraz częściej mają kształt "fajnie by było się kiedyś hajtnąć, ale może nie teraz, w każdym razie wolę sobie Ciebie zaklepać, żeby inni wiedzieli, że już poważna sprawa i w międzyczasie zobaczymy co nam wyjdzie". Bo zaręczyny łatwo zerwać i to żaden wysiłek przecież pomijając koszty pierścionka).
Cytat:
Facetom żal budzi się, gdy ich była staje się atrakcyjna dla innych i gdy widzą, że dobrze sobie radzi bez nich. Wykorzystaj to.
Dobrze jest coś takiego podtrzymywać przez cały związek.
Cytat:
Ej no, każda się z kimś umawia, z kimś pisze, do kogoś wzdycha.
Ło matko, czy ja na prawdę jestem taka odrażająca że nikt nie raczy nawet na mnie spojrzeć?

to jest kurde smutne. Tak, smutne. :/
Mhm a teraz nasz bejbe powie nam o co tak naprawdę chodzi.
Pomijam fakty, że mężczyźni zwracają na Ciebie uwagę, że ludzie Cię lubią, że masz co robić w życiu. Ale i tak się użalasz. Co Ci to daje? Szukasz potwierdzenia swojej atrakcyjności? Czy może podświadomie wcale nie chcesz myśleć o sobie dobrze, więc jak tylko coś miłego się stanie i zaczniesz o sobie myśleć "kurcze, ale ze mnie fajna laska", to bardzo szybko ogarniasz się i zaczynasz się sprowadzać do poziomu "jestem beznadziejna i nikt mnie nie chce"? Może wstydzisz się po prostu myśleć o sobie dobrze? Uważasz (oczywiście podświadomie), że to nie wypada, albo że nie zasługujesz?

Coś jak z pytaniem czy chcesz coś do picia, jak jesteś u kogoś w gościach. Większość ludzi jest tak wychowana, że wypada powiedzieć "nie, dziękuję" i dopiero za 3 razem się skusić. I coś w tym jest, bo jak mi ktoś proponuje coś do picia, to jak mi się chce pić mówię "poproszę " i często widzę zdziwioną minę
To nie jest dobre podejście. Kto ma Cię lubić, jak Ty siebie nie lubisz?
Cytat:
Napisane przez lallcia Pokaż wiadomość
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że gdzieś podświadomie chcę się z nim w chwili obecnej spotykać, a potem chcę go odtrącić. Tylko nie wiem, czy starczy mi sił...
Nie wiem czy starczy, ale nie warto. To Cię nie ustawi na wyższej pozycji. Do tego potrzeba siły i pracy, wg mnie takie ruchy nie pozwalają się oczyścić.
Cytat:
Jak ktoś mnie zobaczy w stroju kąpielowym to zawału dostanie.
Ja jak o sobie myślę w ten sposób, to nigdy nikt na mnie nie zwróci uwagi na basenie czy na plaży. A jak myślę o sobie "kurcze, ale za✂✂✂iście wyglądam" to wszyscy się oglądają. A wyglądam w gruncie rzeczy cały czas tak samo. Jak myślisz, dlaczego tak się dzieje?
Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A propo Japonii-mnie to przeraza..takie tragedie na swiecie a mysmy ryczaly za eks (na szczescie mi tez juz przeszlo)
Też jestem tego zdania. Ta tragedia, która tam się wydarzyła może Wam pomóc się wydostać z załamania. Zobaczcie sobie to: http://www.joemonster.org/filmy/3367...dobrej_jakosci
I pomyślcie czym są nasze problemy w obliczu czegoś takiego. Nie namawiam do cieszenia się, że inni mają gorzej, tylko do pomocy ludziom, którzy gorzej naprawdę mają, to dodaje pokory i uspokaja. Nie skupiamy się wtedy tak na sobie.

Cytat:
Ja też z nikim się nie umawiam i żyje Nie możesz tego chcieć za wszelką cene. Samo przyjdzie. Tak jak mówią dziewczyny - jesteś naprawde atrakcyjna
Cytat:
Ja mu wierzę
Cytat:
Ja też robię sobie dzisiaj domowe spa
W ogóle chyba uzależniłam się od kupowania kosmetyków

Malla - a te buty są mega wygodne, ale to mniejsza ich wartość, po prostu jestem w nich beznadziejnie zakochana a na stopie wyglądają o wiele lepiej niż na zdjęciu.
Byłam dziś w Aldo, czy mogą mi je sprowadzić i mi babka powiedziała, że to nie jest ten model, który był w zeszłym sezonie (tak jak mówiłam troszkę się różnią) i że jeśli są w UK, to może będą na lato u nas, chociaż nie ma żadnej gwarancji. Zostawiłam w sklepie swoje namiary, żeby mnie powiadomili jak przyjadą. I zastanawiam się czy ściągać tamte z uk, bo nie będę mogła zwrócić, jeśli rozmiar będzie zły Chociaż przymierzałam dziś 3 pary w Aldo i wszystkie rozmiar 37 więc prawdopodobieństwo jest duże. No i ten chłopak, co miał mi je wysłać się nie odzywa, operacja się komplikuje Ech, co zrobisz, jak baba uprze się na buty?

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
Szukam, ale niestety po zarządzaniu to można robić wszystko i nic...a dodać do tego brak doświadczenia... w dodatku nawet do sklepu mnie nie przyjmą, na kelnerkę też, bo nie mam statusu studenta, a na przedstawiciela się nie nadaje fakt nie szukam w miejscowości, w której mieszkam... jakoś nie uśmiecha mi się praca na dwa etaty... ta domowa (sprzątanie po "tatusiu", który nie potrafi nic zrobić, bo ma od tego córeczke) i ta druga prawdziwa...
Na jakiej uczelni kończyłaś zarządzanie?
Po politechnice dla tych, którzy w czasie studiów porządnie się uczyli a nie tylko balowali jest dużo dobrych ofert w zawodzie, więc dziwi mnie, że chcesz być kelnerką
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 17:18   #4395
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Przyciągnęłaś go myślami
To teraz mam wytężyć umysł i medytować? "Mmmm, zaproś mnie gdzieeeeeeś"
Stary 2011-03-19, 17:22   #4396
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
To teraz mam wytężyć umysł i medytować? "Mmmm, zaproś mnie gdzieeeeeeś"
Jeśli wierzysz w przywoływanie kogoś myślami, to próbuj podobno wiara czyni cuda
Stary 2011-03-19, 17:26   #4397
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
hej wszystkim

Znam 12 na zajeciach-masakra..
A w dodatku mam zajecia praktyczne to duzo bardziej ryja niz wyklady na ktorych sie siedzi i pisze.
Jak sie ma wygodne siedzenie a nie meczy się tyłek albo kręgosłup przez tyle godzin to jest fajnie na wykładach

Ale wyszłam wcześniej...Współczesne kierunki filozoficzne mnie uśpiły po ponad 2 godz. i na historii wych.już bym raczej nie wysiedziała

Co do demotu widziałam ba nawet mój kolega znalazł całą trójeczkę na fejsie ;]
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 17:26   #4398
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Fubizka - nie wiem, zadałaś zbyt trudne pytanie, a ja nie mam w zwyczaju siedzieć i kontemplować nad swoim życiem. Nie lubię tego, nie robię. Bo to wpędza mnie w jeszcze większe kompleksy. Pewnie czułabym się atrakcyjniejsza gdyby więcej osób mnie lubiło, więcej osób zwróciło na mnie uwagę czy chociażby wzięło mój numer telefonu. Wiemy doskonale o co chodzi. Co ja mam z tego, że odwalę się i nikt nawet nie zwróci na mnie uwagi, nikt nie skomplementuje? Wychodzę z domu dumna z siebie jak paw, że ładnie wyglądam, mam ułożone włosy, jestem ładnie pomalowana, mam szpilki, więc +10 do odwagi, jestem fajnie ubrana. Wchodzę do domu i czuję się jak najbrzydsza istota na świecie.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 17:35   #4399
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ej no, każda się z kimś umawia, z kimś pisze, do kogoś wzdycha.
Ło matko, czy ja na prawdę jestem taka odrażająca że nikt nie raczy nawet na mnie spojrzeć?

to jest kurde smutne. Tak, smutne. :/

Poleciała bym popracowanie nad samooceną bo z tego co czytam to strasznie zakompleksiona jesteś nie wiedząc czemu

Jak bym się miała przejmować każdym defektem w moim ciele to bym się powiesiła a ja mam to głęboko,jestem pewna swego
Jak się komuś spodoba to fajnie jak nie to spitalać

Ja nie mam OW,nie pisze z nikim,nie wzdycham i żyję nie płaczę a wręcz cieszę się z tego,ze mogę sobie korzystać z życia

A teraz de facto idę sie szykować bo się ustawiłam na jakże miły wieczorek przy Californication i browarze

Cytat:
Poczułam sie pominięta
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-03-19, 17:40   #4400
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Fubizka - nie wiem, zadałaś zbyt trudne pytanie, a ja nie mam w zwyczaju siedzieć i kontemplować nad swoim życiem. Nie lubię tego, nie robię. Bo to wpędza mnie w jeszcze większe kompleksy. Pewnie czułabym się atrakcyjniejsza gdyby więcej osób mnie lubiło, więcej osób zwróciło na mnie uwagę czy chociażby wzięło mój numer telefonu. Wiemy doskonale o co chodzi. Co ja mam z tego, że odwalę się i nikt nawet nie zwróci na mnie uwagi, nikt nie skomplementuje? Wychodzę z domu dumna z siebie jak paw, że ładnie wyglądam, mam ułożone włosy, jestem ładnie pomalowana, mam szpilki, więc +10 do odwagi, jestem fajnie ubrana. Wchodzę do domu i czuję się jak najbrzydsza istota na świecie.
Nie czułabyś się dobrze ze sobą nawet, jakby 100 facetów przyszło dzisiaj wręczyć Ci kwiaty. To płynie z wewnątrz a nie z zewnątrz. I tak co rusz piszesz, że ktoś się uśmiechnął, że ktoś z Tobą flirtował, że masz ładne paznokcie, że coś tam sex machine ale Tobie to pomaga tylko na pół godziny. Potem o tym w ogóle zapominasz, już ja o tym dłużej pamiętam, kto Ci komplementy prawi
Nad sobą zacznij pracować a nie nad ludźmi w okół, nie chcesz rozkminiać swojego życia, ale najwyraźniej coś w nim gnije a Ty przykryłaś to chusteczką i udajesz, że nie śmierdzi. A tu niestety trzbea ubrudzić rączki i to posprzątać.
Stary 2011-03-19, 17:43   #4401
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Jeśli wierzysz w przywoływanie kogoś myślami, to próbuj podobno wiara czyni cuda
Ja czesto o kimś myśle i go np. spotykam czy coś
Stary 2011-03-19, 17:48   #4402
juniorka89
Wtajemniczenie

Widzę czającego się nF-a

Dzień dobry kolego drogi
Cytat:
Stary 2011-03-19, 17:51   #4403
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Poczułam sie pominięta
Teraz każdej z was pokolei będę musiał wystawiać ocene?

Tak wracając do moich oczu, które to tak na Tobie zrobiły wrażenie...Wtedy chyba patrzyłaś w lustro i podziwiałaś swoje
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 17:56   #4404
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę czającego się nF-a

Dzień dobry kolego drogi
Nie wołaj go do nas

Zaraz znowu nam syknie, że plujemy jadem i bloggujemy

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-19 o 18:11
Stary 2011-03-19, 18:02   #4405
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
A tu niestety trzbea ubrudzić rączki i to
posprzątać.
Nie wiem od czego zacząć i jak się do tego zabrać.
Ale dziękuję za pomoc

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 18:15   #4406
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Teraz każdej z was pokolei będę musiał wystawiać ocene?

Tak wracając do moich oczu, które to tak na Tobie zrobiły wrażenie...Wtedy chyba patrzyłaś w lustro i podziwiałaś swoje
Nie
To ewidentnie były Twoje

To nie było broń Boże wymuszenie komplementu bo ja jestem wredna,chamska i pluje jadem
Zapamiętaj

Lily bo chociaż raz chciałam pokazać,ze nie jestem skończoną sucz za jaką mnie ma

Idę sobie
Ogarniam sie dzisiaj szybciej z wieczorem bo rano wake up wcześnie
Miłego moi drodzy ;*

Mam tylko nadzieję,ze uda mi sie dzisiaj obejrzeć Must be the music bo moi koledzy mają być
a ja ich UWIELBIAM

Buziam gorąco
Cytat:
Stary 2011-03-19, 18:15   #4407
normalnyFacet
Zakorzenienie

a hej juniorka widze ze spostrzegawcza jestes

Edytowane przez normalnyFacet
Czas edycji: 2011-03-19 o 18:17
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 18:16   #4408
ucia_19
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Na jakiej uczelni kończyłaś zarządzanie?
Po politechnice dla tych, którzy w czasie studiów porządnie się uczyli a nie tylko balowali jest dużo dobrych ofert w zawodzie, więc dziwi mnie, że chcesz być kelnerką
ojjj nie chce, szukam czegokolwiek żeby się z domku wyrwać... no jest dużo ofert, ale zazwyczaj wszystko z doświadczeniem wymaganym. A tak apropos na zarządzaniu nie trzeba się uczyć... zawsze się śmiali z zarządzania u nas na polibudzie, że to wydział gier i zabaw... i w dodatku u mnie dość kiepsko z angielskim, musze się w nim troszke podszkolić
Stary 2011-03-19, 18:28   #4409
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem od czego zacząć i jak się do tego zabrać.
Ale dziękuję za pomoc
Może psycholog pomoże?
Cytat:
ojjj nie chce, szukam czegokolwiek żeby się z domku wyrwać... no jest dużo ofert, ale zazwyczaj wszystko z doświadczeniem wymaganym. A tak apropos na zarządzaniu nie trzeba się uczyć... zawsze się śmiali z zarządzania u nas na polibudzie, że to wydział gier i zabaw... i w dodatku u mnie dość kiepsko z angielskim, musze się w nim troszke podszkolić
Wiem, że nie trzeba się uczyć, mam tam znajomych. Ci co się uczyli i zdobywali doświadczenie w zawodzie mają dobrą pracę na wysokich stanowiskach i za dobrą kasę. A ci co się nie uczyli pracują w Multikinie i nigdzie ich nie chcą. Poza tym punkt "doświadczenie min 2 lata" odsuwa się na dalszy plan, jeśli dobrze zaprezentujesz swoje kompetencje - wiem po sobie i po tych swoich znajomych z zarządzania i innych kierunków też.
No ale niestety, osoby które rezygnują ze zgłoszeń bo nie spełniają wszystkich z 15 podpunktów wymienionych przez pracodawcę, nigdy nie znajdą pracy
Stary 2011-03-19, 18:31   #4410
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Lily bo chociaż raz chciałam pokazać,ze nie jestem skończoną sucz za jaką mnie ma
No co Ty, Tobie to już nic nie pomoże. Mi z reszta też.

On nas wszystkie ma za "klase niższą"... Tylko on na tym forum się liczy, ma się za eksperta od wszystkiego i na wszystkim się najlepiej zna Nie to co my, "jakieś" baby...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości