Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-24, 17:47   #2071
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

buahhot pokaż włoski

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Kalpana ja kabuki używam do pudru prasowanego

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 17:48   #2072
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Muszę w takim razie rozejrzeć się za tymi szminkami catrice. Mam jedną- czerwoną. Ale ostatnio nie maluję ust na czerwono, bo zwykle nosze upięte włosy i ubieram się raczej elegancko i nie chcę przedobrzyć i wyglądać na więcej lat niż mam

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 17:52   #2073
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
A wiesz jak jest z tym avene i łączeniem go z podkładami?
Bo kiedyś myślałam, że mogę sobie cokolwiek na filtr położyć i będzie i tak działać, ale wizaż mnie uświadomił, że niekoniecznie
avene uzywalam pod mineraly z edm. tak czytalam o tym, filtry to ogolnie ciezka dziedzina jak dla mnie

Kalpana rozbrajasz mnie dziewczyno, tu nie masz kasy a chcesz kupic dwa, no wiesz co
wczoraj pisalam, ze flat top nadaje sie do podkladu,pudru sypkiego i rozu i zaluje, ze mam inne pedzle, bo najczesciej go uzywam do wszystkiego, a kabuki tylko do pudru. nie posiadam w kamieniu, uzywam tylko sypkie, wiec w tej kwesti nie doradze

Wizaz podpisal jakis nowy kontrakt, bo teraz promuje te kosmetyki wybrane przez wizazanki, zauwazylam to na perfumach, tuszach do rzes

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
beżowy, typowy "nude" mam tylko takie zdj
ale to prawda ja to Ciebie widzę właśnie w takich ostrych różach oczywiście wszystko zależy od makijażu całościowego
sliczna

no nie wiem sama z ta szminka, bo ja kocham roze wlasnie i czerwienie, ale chcialabym czasami delikatnie pomalowac usta, a z natury mam je rozowe, wiec chyba dla mnie rozyk lepszy niz braz, ale niektore roze tak brzydko mi podkreslaja zeby
niech mi ktoras doradzi

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
okej, mamie wlosy pofarbowałam, a mama mi skusiłam się teraz jestem mega zadowolona
pokaz, pokaz sie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Mam ten puder fajny jest daje delikatne rozświetlenie i ślicznie pachnie

Dzień dobry właśnie wróciłam od Tż zabieram się za nadrabianie trochę napisałyście
a jak z trwaloscia na twarzy i wydajnoscia jego
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 17:56   #2074
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Mam ten puder fajny jest daje delikatne rozświetlenie i ślicznie pachnie

Dzień dobry właśnie wróciłam od Tż zabieram się za nadrabianie trochę napisałyście
Oooo to chyba się na niego skusze, tylko nie wiem po co mi 3 rozświetlacz ale jest taki prześliczny

Ja właśnie na odwrót - jadę do TZ

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 17:58   #2075
tennis
Przyczajenie

Mam pytanie: czy na I Fazie SB można pić zieloną herbatę?
edit. Przepraszam. Pomyliłam wątki

Edytowane przez tennis
Czas edycji: 2011-03-24 o 18:01
tennis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 18:04   #2076
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Wizaz podpisal jakis nowy kontrakt, bo teraz promuje te kosmetyki wybrane przez wizazanki, zauwazylam to na perfumach, tuszach do rzes

Chodzi o naklejkę wizaż.pl kwc?
Widziałam np na peelingu lirene

<3 <3 <3
Stary 2011-03-24, 18:09   #2077
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Kitka wracaj szybko do zdrowia
Cytat:
moj Tz tez sie rozchorowal

zycze zdrowka

Catrice jest w drogerii Natura, czasami w jakis drogeriach, we Wroclawiu jest kilka wejdz na ich strone to pokaze Ci sie gdzie w Twoim miescie sa.

Jest jedna opinia o tym rozs z catrice, ze daje mniejszy efekt niz AOH z essence to mnie zmartwilo... ale jak bede to na pewno przetestuje
a mozecie polecic z tej firmy szminke w kolorze nude/zgaszonego rozu? chetnie bym poszukala wreszcie czegos dla siebie
Cytat:
zdrówka

ja jestem zadowolona z nyx'a circe

A moschino i love love uwielbiam
dziękuję

a i dziękuję za info o catrice... znowu pewnie kasę wydam... a marzą mi się w ogóle tregginsy jakies fajne,. i podobno w poniedziałek jakieś obniżki w h& m na ciuch mają być...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 18:20   #2078
Kalpana
Zakorzenienie

Caate na razie są to tylko moje luźne przemyślenia. Jeśli chodzi o kasę, to jak chcę coś kupić, to na to odkładam i nie czuję tak bardzo wydatku. Ale jak już wspomniałam, jeszcze się zastanawiam. Może wezmę tylko jeden i będę używać do wszystkiego, a jeśli mi nie podpasuje do pudru, to dokupię ten drugi. Myślę nad taką właśnie opcją.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 18:23   #2079
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Caate na razie są to tylko moje luźne przemyślenia. Jeśli chodzi o kasę, to jak chcę coś kupić, to na to odkładam i nie czuję tak bardzo wydatku. Ale jak już wspomniałam, jeszcze się zastanawiam. Może wezmę tylko jeden i będę używać do wszystkiego, a jeśli mi nie podpasuje do pudru, to dokupię ten drugi. Myślę nad taką właśnie opcją.
rozumiem

ale watpie, aby Ci nie podpasowaly, sama sie przekonasz

Kitka, ja az sie boje isc do natury a mnie jakos nie pociaga ten model spodni, jeden wydatek mniej
Stary 2011-03-24, 18:29   #2080
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Tak czytam co piszecie.. i choć nie maluje nigdy ust to zapragnęłam spróbować

Kurcze, musze się ogarnąć z obowiązkami uczelnianymi jak najszybciej i z czystym sumieniem zacząć się zgłebiać w mode i urodę
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 18:32   #2081
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Przede wszystkim zdrowka dla wszystkich chorych, dla Kitki i Caate TZ, kurujcie sie

Ja sie tez kuruje, jestem jednak na L4, buuuu.Ale zdecydowanie sie nie nadaje zeby isc do pracy i zarazac innych

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Z babcią już dużo lepiej. Ulżyło mi.
Bardzo sie ciesze ze z babcia lepiej

Cytat:
niestety to nie ja
Wlasnie sie mialam o to pytac kiedy widze ze juz jest odpowiedz

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Mam nadzieję ze na ogół atmosfera na wątku jest sympatyczniejsza?

Bo wiecie dziewczyny... złość piękności szkodzi !
A to się ma nijak do tego wątku chyba
Cytat:
Wchodzi do baru szeroko rozłożony gościu i od progu zadymia:
- No i CO, ku*wa? KTO, ku*wa! ?
Wstaje kafar 2 x 2:
- JA, KU*WA!!
Gostek:
- o ku*wa...
Cytat:
Ja mam mikrofibrę z biedronki. Raz też przesadziłam na podbródku, aż takie miałam neizłe podrażnienie
Ale normalnie buzia po tym taka gładka
Jest sympatyczniejsza atmosfera na codzien, a dowcip niezly

A ktora masz?? Bo ja mam obie do sprzatania, tzn zolta i niebieska i teraz bym chciala kupic jakas do twarzy i nie wiem ktora bedzie lepsza bo one sie faktura jednak miedzy soba dosc roznia

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie, chyba przede wszystkim do Tallulah, ale resztę też oczywiście proszę o pomoc :
byłam wczoraj na zakupach z koleżanką, tak sobie chodziłyśmy, wypatrzyłam jakieś okulary przeciwsłoneczne, zwykłe, bazarkowe, za 20 zł chyba, na co koleżanka stwierdziła, żebym nie kupowała, bo psują wzrok i że lepiej szukać okularów przeciwsłonecznych w droższych, porządnych sklepach. Czy to prawda, Dziewczyny? Mam już jedne okulary, wydaje mi się, że z dobrej firmy (Roberto Marco), ale chciałam kupić sobie jeszcze jedne, a teraz się waham czy lepiej wydać więcej czy to jest wszystko jedno...
Tu nie chodzi o zrenice, bo przeciez wieczorem czy noca tez sie rozszerzaja i wlasnie dobrze ze sa reaktywne, to jest cos co zawsze badamy

Ale o dobre szklo jak napisala Elvii to fakt.
Elvii oczy Cie nie bola przez to ze nie rozszerzaja sie zrenice bo to nie ma prawa bolec a nawet czasem jest bardzo korzystne (np po zabiegach operacyjnych kiedy nie chcemy zeby pacjent nabawil sie zrostow z teczowka specjalnie mu rozszerzamy) tylko dlatego ze Twoje szkla w okularach maja swietny filtr ktory sprawia ze widzisz swiat w podobnych, nieco tylko ciemniejszych barwach a promieniowanie jest zatrzymane. I brawa dla Ciebie ze tak dbasz o wzrok

Inna tez sprawa ze kupujac dobre okulary (teraz juz powiem ogolnie, nie tylko o przeciwslonecznych ale tez wiem ze mozna kupic zwykle okulary do czytania na bazarkach czy nawet w aptekach) ma sie pewnosc ze szklo jest dobrej jakosci. Niestety kupujac chociazby na bazarkach te okulary nie sa dobrze przechowywane i moga byc porysowane. Rysy moga nie byc widoczne "golym okiem" ale noszac takie okulary nasze oko je dostrzega i sie meczy co moze doprowadzic do nabawienia sie lub poglebienia wady wzroku jezeli juz ktos ma - krotkowzrocznosci.
My mamy taki specjalny mikroskop pod ktorym ogladamy okulary pacjentow w jakim sa stanie i zalecamy lub nie wymiane

Oczywiscie nie nalezy tez przesadzac i chuchac i dmuchac bo jezeli okulary sa Ci potrzebne do tego zeby je zalozyc np na godzinke na spacer bo Ci akurat pasuja do stroju to nie musza byc super drogie i od optyka. Ale jezeli ma sie wrazliwe oczy, uprawia sie jakis sport np godzinami w sloncu jezdzi na rowerze czy biega, duzo czasu spedza na plazy lezac czy np grajac w cos, zima na nartach czy desce duzo czasu i te okulary ma sie praktycznie na nosie caly dzien to warto zainwestowac w cos lepszego zeby nie przemeczac oczu

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
xhankax, tak, najpierw nakładam krem i maluję oczy a później buźkę.. bo bardzo często cienie mi się osypują i wtedy i tak bym musiała trochę pozmywać..

Shadii, co do okularów przeciwsłonecznych to one psują wzrok dlatego że są ciemne i rozszerzają się źrenice a później jak zdejmiesz to jest to gorszy efekt niż normalnie chodziłabyś bez okularów.. ja mam Ray bany i one są wręcz czarne a w nich świat widzę tylko lekko ciemniejszy i jak zdejmę to nie mam takiego uczucia „bolących”gałek ..
Super filmik ale tez wolalabym z glosem i sliczny makijaz
Co do okularkow to napisalam wyzej

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-03-24 o 18:47
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 18:34   #2082
Talullah
Wtajemniczenie

Przepraszam ze post pod postem ale musialam na 3 razy bo inaczej mi wyslac nie chcialo

Cytat:
nie wiem co widzisz w moim glosie, ale jestes kolejna osoba ktora mi to mowi kiedys marzyla mi sie praca dziennikarki czy w radiu, ale wlasnie uwazalam ze moj glos jest beznadziejny i nikt nie wytrzyma mnie sluchac
Powaznie ladnie pachna?? Ja mam z GALa A + E i smierdza ryba, troche jak tran. Przez ten zapach to ich nie moge na twarz klasc a TZ ode mnie odrzuca

Mam jeszcze te keratynowe i pachna ladnie ale nie wiem jak z dzialaniem bo uzylam dopiero raz a kolezanka (kupilysmy na spole po 1 listku) uzywala regularnie na paznokcie i byla zachwycona

A co do glosu to ja pisalam, swietny masz, taki uspokajajacy

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
to sa te rybki z GALa ??? bo byłam u siebie w SP i panie powiedziały mi że nie mają a ja je chcę bardzo....
A moze zamow? U mnie tez nigdzie nie moglam dostac tych keratynowych i w koncu zamowilysmy z kolezanka w aptece i sprowadzili z hurtowni i byly na nastepny dzien

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dziewczyno wyluzuj w końcu nikt jakoś nie podejmuje tematu tylko Ty... jak nie wiesz co to irona cynizm to się nie wypowiadaj... Poza tym każda tutaj na coś narzeka, ja też mam prawo. A pogrubione zastosuj do siebie bo tego Ci właśnie brakuj o wielka Pani doktor

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Notebe kasjerka nie może ponarzekać na pracę ale inni na lekarzy mogą i jest dobrze O co Ci chodzi Tallulach? co Ci nie pasuje? że mam własne zdanie? że nie jesteś dla mnie guru?

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Notebe kasjerka nie może ponarzekać na pracę ale inni na lekarzy mogą i jest dobrze O co Ci chodzi Tallulach? co Ci nie pasuje? że mam własne zdanie? że nie jesteś dla mnie guru?
Lepiej Ci jak mnie troszke poobrazasz? Podniosla Ci sie samoocena? Taaak? No to super To teraz idz na kims innym leczyc swoje kompleksy, nie na mnie. W realu tez tak obrazasz kolezanki czy tylko na forum taka jestes odwazna?
Jakbys zauwazyla to nie tylko ja podjelam temat to raz, a po drugie to ja jestem wyluzowana, tylko Ty sie jak widac nieco spinasz az 2 razy Ci sie wyslalo

Cytat:
No to przepraszam bardzo. Macie racje we wszystkim tylko ja jej nie mam w czymkolwiek. Ale jak już stwierdziła Tallulach - jestem głupia i ciemna więc się z z tym na pewno też zgadzacie bo przecież jej zdanie jest cenne. Jeszcze raz przepraszam, że się odezwałam też.
A kiedy ja tak stwierdzilam? Nie wkladaj mi pod klawiature slow ktorych nie napisalam. Swoja droga sama tak o sobie piszesz wiec jak masz o sobie takie zdanie to sie nie zdziw jak po jakims czasie ludzie beda Cie tak postrzegac.

Cytat:
Kiedyś właśnie takich słów użyła względem mnie i jakoś nikt nie uważał tego za obraźliwe
Jeszcze raz - kiedy ich uzylam?

Cytat:
Jaką kłótnie rozpętałam? dla mnie to była wymiana zdań pisałam zreszta na ten temat... No cóż..zauważyłam dziwną rzecz - jak nie jestem tego zdania co Ty czy Tallulach to jest źle... jestem ciemna, zacofana, głupia, bezczelna..... bardzo to dziwne....
Znow sama tak o sobie piszesz, kiedy Caate czy ja tak napisalysmy o Tobie?
Stary 2011-03-24, 18:34   #2083
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
dlatego ja czekam najdłużej jak mogę z wysyłaniem

Blondyneczko tak przy okazji, widzę u Ciebie mój podpis tak trochę niefajnie nie uważasz? Wypadałoby się chociaż zapytać danej osoby czy nie będzie miała nic przeciwko tym bardziej, że obcujemy ze sobą codziennie tu na wątku, nie jesteśmy obce

Dokładnie zgadzam się z Tobą I w sprawie Caate i Talullah..
Nie powinnaś tak jej obrażać, nie raz nie jedna z nas sama prosi o radę/pomoc Talullah, możemy być jej tylko wdzięczne za obszerne odpowiedzi i rady.. Z których ja przynajmniej się cieszę i niejedna korzysta.

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

to by było trochę płytkie nie uważasz? trzeba czasem porozmawiać też o innych ważniejszych sprawach, tym bardziej, że w większości wszyscy są tu już zadomowieni, chętni porad na rózne tematy, wymiany zdań, poznania opinii itd
Ja tez jeszcze nie wyslalam PITa
Dziekuje Snow ze tak uwazasz, bardzo mi milo.
I zgadzam sie z Toba ze fajnie jest tez podyskutowac i poznac sie lepiej

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze ? Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam kolokwia co rusz na studiach. A teraz rozłożyło mnie paskudne choróbsko :/
Widzę, że była dość napięta sytuacja na wątku uff.

Kurczę kochane, macie jakieś szybkie sposoby na wyzdrowienie? Boli i drapie mnie gardło i mam zapchane zatoki...
Pamietamy
Co do choroby to trzeba jedak wylezec, ja chcialam przycwaniaczyc i chodzilam do pracy leczac sie popoludniami i tylko mnie bardziej rozlozylo.
Najlepiej wit C 1000 mg dawke uderzeniowa, najlepiej wypic ciepla, wapno na wzmocnienie no i leki na to na co akurat chorujesz.
Jak angina to sie nie obejdzie bez antybiotyku, jak cos oskrzelowego to polecam eurespal

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Przez was wszystkie moje plany o systematycznym skracaniu fryzurki poszły w łeb, teraz chce mi się zapuszczać
Ladnie Ci w takiej dlugosci jak masz teraz

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
aa i kolezanka ze studiow wlasnieniedawno urodzila coreczke-ideal po prostu!jak laleczka! nie moge sie doczekac zjazdu jak pogadamy swoja droga co jej kupic z okazji narodzin??.. tylko nie ciuszki bo ma ich mase.. nie mam pomyslu ...
Tez mialam ten problem ostatnio ale mi doradzono. Poszlam do smyka i kupilam zabawke edukacyjna ale taka na pozniej, dla dziecka od 6 miesiecy i bylo to zamierzone i nieco wieksze ubranko. Bo jak dziecko sie rodzi to zwykle wszyscy stawiaja sie z prezentami i mloda mama ma mase ubranek i zabawek ale jak rosnie to juz raczej nikt prezentow nie daje i o wszystko trzeba zadbac samemu wiec warto kupic cos zeby odciazyc mloda mame, moja kolezanka byla bardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
"odzywia, regeneruje, wygładza.
*uzupelnia niedobor substancji odzywczych- zawiera glinkę brazowa (a ta: krzem, glin, żelazo, wapno, potas, magnez)
*przyspiesza regeneracje skory- ECO-certyfikowany olej Canola, ECO-certyfikowane glicerydy kokosowe, prowitamina b5
*skutecznie wygładza drobne zmarszczki- proteiny ze slodkich migdałow"
Tez ja kupilam ale jeszcze nie uzylam

Cytat:
albo jeszcze i love love moschino
Kocham I love love, to bedzie moj nastepny zapach jaki kupie
Stary 2011-03-24, 18:35   #2084
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Mnie się nie chce co chwilę biegać do drogeri, więc jak już idę to trochę się zakupów zbiera, szczególnie, że mnie szybko kosmetyki schodzą.

Ale ostatnio nie daję już tyle szamponu i odżywki co kiedyś, to dla dobra włosów, bo kiedyś za dużo tego dawałam i zamiast być lepiej było gorzej

<3 <3 <3
Stary 2011-03-24, 18:35   #2085
Kalpana
Zakorzenienie

A ja sobie zrobiłam peeling ogórkowy twarzy i teraz siedzę z maseczką z glinki z Lirene na twarzy i Glorią na włosach Maseczki nie robiłam od dawna, więc dzisiaj z nią posiedzę Muszę sobie kupić jeszcze jakieś maseczki, bo mam tylko dwie, jedną tą, którą mam teraz na twarzy i z planet spa z avonu z morza martwego. Muszę poprzeglądać KWC. Generalnie chodzi mi o oczyszczające i nawilżające. Oprócz tego muszę się w końcu rozejrzeć za jakimś fajnym kremem do twarzy na noc, bo na dzień nie używam raczej. Tylko sama nie wiem jaki, bo niespodzianki pojawiają się raczej pojedynczo, no chyba że przed okresem. A nie umiem określić jaką mam twarz, bo czasem się świecę w strefie T, a czasem mi skóra z nosa schodzi i mam ściągniętą skórę po umyciu...

K

Sz
Stary 2011-03-24, 18:57   #2086
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Talullah mam tę niebieską, bo taką widziałam na YT że wizażanka ją stosowała
Stary 2011-03-24, 19:03   #2087
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

chcę sobie kupić balerinki, bo coraz cieplej się robi a ja nie mam w czym chodzić i znalazłam dwa modele które mi się najbardziej podobają, ale nie wiem który wybrać, pomóżcie

http://www.czasnabuty.pl/product-pol...DKA-T011Y.html

http://www.czasnabuty.pl/product-pol...TKI-919KH.html

Stary 2011-03-24, 19:04   #2088
dianulaa
Zadomowienie

zmieniłam swój temat pracy licencjackiej bo tamten mnie nie kręcił jednak

a co do pielegnacji to podstawa bo @ przyjechała i nie za dobrze się czuję
Stary 2011-03-24, 19:04   #2089
Kalpana
Zakorzenienie

Może mi się tylko wydaje, ale chyba mam więcej włosków przy skroniach Myślę, że to po pokrzywie Szkoda, że na zakolach nie rosną

K

Sz
Stary 2011-03-24, 19:09   #2090
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
chcę sobie kupić balerinki, bo coraz cieplej się robi a ja nie mam w czym chodzić i znalazłam dwa modele które mi się najbardziej podobają, ale nie wiem który wybrać, pomóżcie

2
ostatnio mi wlasnie uciekla przed nosem ostatni para z sigmy za 26zl, to z przesylka wychodzilo jakos 42zl, to moze tutaj sobie kupie
Stary 2011-03-24, 19:14   #2091
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate, czekoladowa jutro wstawie fotke wyszło dosyc chlodno i ciemno, ale luzik

Cytat:

takie jak te pierwsze mam, tylko ze z h&m'u i kosztowały 39.90 w kolorze koralowym, bardzo ładne
drugie też są ładne, chociaż ja wzięłabym pierwsze, te bezowe bo sa uniwersalne

takie w kwiatki widzialam tez w tesco

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 19:18   #2092
Elvii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc
Tu nie chodzi o zrenice, bo przeciez wieczorem czy noca tez sie rozszerzaja i wlasnie dobrze ze sa reaktywne, to jest cos co zawsze badamy

Ale o dobre szklo jak napisala Elvii to fakt.
Elvii oczy Cie nie bola przez to ze nie rozszerzaja sie zrenice bo to nie ma prawa bolec a nawet czasem jest bardzo korzystne (np po zabiegach operacyjnych kiedy nie chcemy zeby pacjent nabawil sie zrostow z teczowka specjalnie mu rozszerzamy) tylko dlatego ze Twoje szkla w okularach maja swietny filtr ktory sprawia ze widzisz swiat w podobnych, nieco tylko ciemniejszych barwach a promieniowanie jest zatrzymane. I brawa dla Ciebie ze tak dbasz o wzrok

Inna tez sprawa ze kupujac dobre okulary (teraz juz powiem ogolnie, nie tylko o przeciwslonecznych ale tez wiem ze mozna kupic zwykle okulary do czytania na bazarkach czy nawet w aptekach) ma sie pewnosc ze szklo jest dobrej jakosci. Niestety kupujac chociazby na bazarkach te okulary nie sa dobrze przechowywane i moga byc porysowane. Rysy moga nie byc widoczne "golym okiem" ale noszac takie okulary nasze oko je dostrzega i sie meczy co moze doprowadzic do nabawienia sie lub poglebienia wady wzroku jezeli juz ktos ma - krotkowzrocznosci.
My mamy taki specjalny mikroskop pod ktorym ogladamy okulary pacjentow w jakim sa stanie i zalecamy lub nie wymiane

Oczywiscie nie nalezy tez przesadzac i chuchac i dmuchac bo jezeli okulary sa Ci potrzebne do tego zeby je zalozyc np na godzinke na spacer bo Ci akurat pasuja do stroju to nie musza byc super drogie i od optyka. Ale jezeli ma sie wrazliwe oczy, uprawia sie jakis sport np godzinami w sloncu jezdzi na rowerze czy biega, duzo czasu spedza na plazy lezac czy np grajac w cos, zima na nartach czy desce duzo czasu i te okulary ma sie praktycznie na nosie caly dzien to warto zainwestowac w cos lepszego zeby nie przemeczac oczu

Super filmik ale tez wolalabym z glosem i sliczny makijaz
Co do okularkow to napisalam wyzej
Aaaaa no to dzięki za wytłumaczenie bo byłam przekonana że to przez rozszerzone źrenice, że gwałtownie się zmniejszają..
tak jak w nocy jak idę do łazienki i muszę zapalić światło.. :P

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 19:19   #2093
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Może mi się tylko wydaje, ale chyba mam więcej włosków przy skroniach Myślę, że to po pokrzywie Szkoda, że na zakolach nie rosną
A wcierki nie dają rady? Mi po nich małe włoski rosną na głowie przy linii czoła też
Stary 2011-03-24, 19:20   #2094
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

buahhot to czekamy na foto nie wiem czy są w tesco, bo oczywiście tesco u mnie tez nie ma aleeeee mam dylemat z tymi balerinkami, chociaż trochę bardziej ciągnie mnie do tych beżowych

Stary 2011-03-24, 19:22   #2095
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dziękuję

a i dziękuję za info o catrice... znowu pewnie kasę wydam... a marzą mi się w ogóle tregginsy jakies fajne,. i podobno w poniedziałek jakieś obniżki w h& m na ciuch mają być...
oo a wiesz na co może? ostatni były sweterki i kurtki to może teraz portki?

Cytat:

ja bym kupiła 1

A ja już się troszkę pospamowałam
Zrobiłam peeling, posmarowałam się samoopalaczem, nałożyłam maseczkę na twarz i teraz wezmę się za paznokcie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 19:22   #2096
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
buahhot to czekamy na foto nie wiem czy są w tesco, bo oczywiście tesco u mnie tez nie ma aleeeee mam dylemat z tymi balerinkami, chociaż trochę bardziej ciągnie mnie do tych beżowych
Spory jest wybór balerinek, a mnie balerinki w ogóle się nie podobają. Nie wiem w czym ja będę wiosną i latem chodzić
Stary 2011-03-24, 19:24   #2097
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
A wcierki nie dają rady? Mi po nich małe włoski rosną na głowie przy linii czoła też
Miałam sobie kupić wodę brzozową, może by coś pomogła, ale ciągle się nie mogę dostać do rossmanna. A ta z barwy podobno nie jest za dobra

Czekoladowa obydwie pary mi się podobają, ale chyba jednak te klasyczne są fajniejsze

K

Sz
Stary 2011-03-24, 19:27   #2098
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam sobie kupić wodę brzozową, może by coś pomogła, ale ciągle się nie mogę dostać do rossmanna. A ta z barwy podobno nie jest za dobra

Czekoladowa obydwie pary mi się podobają, ale chyba jednak te klasyczne są fajniejsze
Hm... spróbuj możę, jeśli masz dostęp - Joannę Rzepkę, Seboradin Lotion lub ampułki, Radical, Neril, Jantar.

Polecam chyba najbardziej Jantara, bo nie spływa tak jak Rzepka, jest chyba gęściejszy. ładnie pachnie i ma mnóstwo ekstraktów. Neril za to strasznie śmierdzi i wygląda jak denaturat
Radical ampułki też ładnie pachną, tak ziołowo, ale są drogie....

Jantar to koszt około 10zł za 100ml i nie zawiera alkoholu
Stary 2011-03-24, 19:28   #2099
caate
Zakorzenienie

GG do caate

znowu mam czkawke

dziewczyny wiecie moze ile mozna maksymalnie trzymac oleje na wlosach? bo ja wlasnie zapomnialam, ze od wczoraj mam go na wlosach, ale nie chce mi sie juz myc, wolalabym jutro umyc, ale nie wiem, czy tyle moge trzymac

Buahhot a po ile byly te w tesco orientujesz sie moze? dawno je widzialas

czekam jutro na foto w takim razie
Stary 2011-03-24, 19:29   #2100
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

buahhot ja tez czekam na foto ja sie musze przemeczyc do kwietnia w moich wloskach,ale sobie chociaz odpoczna, okolo 10 kwietnia zafarbuje mam nadzieje ze juz teraz wyjdzie dobrze
http://lorealparis.pl/koloryzacja/ko...alizujacy.aspx
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości