|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
buahhot pokaż włoski
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Kalpana ja kabuki używam do pudru prasowanego
|
#2072 |
|
zawsze mam racje
|
Muszę w takim razie rozejrzeć się za tymi szminkami catrice. Mam jedną- czerwoną. Ale ostatnio nie maluję ust na czerwono, bo zwykle nosze upięte włosy i ubieram się raczej elegancko i nie chcę przedobrzyć i wyglądać na więcej lat niż mam
|
#2073 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kalpana rozbrajasz mnie dziewczyno, tu nie masz kasy a chcesz kupic dwa, no wiesz co ![]() wczoraj pisalam, ze flat top nadaje sie do podkladu,pudru sypkiego i rozu i zaluje, ze mam inne pedzle, bo najczesciej go uzywam do wszystkiego, a kabuki tylko do pudru. nie posiadam w kamieniu, uzywam tylko sypkie, wiec w tej kwesti nie doradze Wizaz podpisal jakis nowy kontrakt, bo teraz promuje te kosmetyki wybrane przez wizazanki, zauwazylam to na perfumach, tuszach do rzes ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
no nie wiem sama z ta szminka, bo ja kocham roze wlasnie i czerwienie, ale chcialabym czasami delikatnie pomalowac usta, a z natury mam je rozowe, wiec chyba dla mnie rozyk lepszy niz braz, ale niektore roze tak brzydko mi podkreslaja zeby ![]() niech mi ktoras doradzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie na odwrót - jadę do TZ
|
|
#2075 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie: czy na I Fazie SB można pić zieloną herbatę?
edit. Przepraszam. Pomyliłam wątki
☼ Spring, where are you? ☼ Edytowane przez tennis Czas edycji: 2011-03-24 o 18:01 |
|
|
|
#2076 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Widziałam np na peelingu lirene
|
|
#2077 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
a i dziękuję za info o catrice... znowu pewnie kasę wydam... a marzą mi się w ogóle tregginsy jakies fajne,. i podobno w poniedziałek jakieś obniżki w h& m na ciuch mają być...
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Caate na razie są to tylko moje luźne przemyślenia. Jeśli chodzi o kasę, to jak chcę coś kupić, to na to odkładam i nie czuję tak bardzo wydatku. Ale jak już wspomniałam, jeszcze się zastanawiam. Może wezmę tylko jeden i będę używać do wszystkiego, a jeśli mi nie podpasuje do pudru, to dokupię ten drugi. Myślę nad taką właśnie opcją.
|
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale watpie, aby Ci nie podpasowaly, sama sie przekonasz ![]() Kitka, ja az sie boje isc do natury
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Tak czytam co piszecie.. i choć nie maluje nigdy ust to zapragnęłam spróbować
![]() Kurcze, musze się ogarnąć z obowiązkami uczelnianymi jak najszybciej i z czystym sumieniem zacząć się zgłebiać w mode i urodę
|
#2081 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Przede wszystkim zdrowka dla wszystkich chorych, dla Kitki i Caate TZ, kurujcie sie ![]() Ja sie tez kuruje, jestem jednak na L4, buuuu.Ale zdecydowanie sie nie nadaje zeby isc do pracy i zarazac innych Bardzo sie ciesze ze z babcia lepiej ![]() Wlasnie sie mialam o to pytac kiedy widze ze juz jest odpowiedz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ktora masz?? Bo ja mam obie do sprzatania, tzn zolta i niebieska i teraz bym chciala kupic jakas do twarzy i nie wiem ktora bedzie lepsza bo one sie faktura jednak miedzy soba dosc roznia ![]() Cytat:
Ale o dobre szklo jak napisala Elvii to fakt. Elvii oczy Cie nie bola przez to ze nie rozszerzaja sie zrenice bo to nie ma prawa bolec a nawet czasem jest bardzo korzystne (np po zabiegach operacyjnych kiedy nie chcemy zeby pacjent nabawil sie zrostow z teczowka specjalnie mu rozszerzamy) tylko dlatego ze Twoje szkla w okularach maja swietny filtr ktory sprawia ze widzisz swiat w podobnych, nieco tylko ciemniejszych barwach a promieniowanie jest zatrzymane. I brawa dla Ciebie ze tak dbasz o wzrok ![]() Inna tez sprawa ze kupujac dobre okulary (teraz juz powiem ogolnie, nie tylko o przeciwslonecznych ale tez wiem ze mozna kupic zwykle okulary do czytania na bazarkach czy nawet w aptekach) ma sie pewnosc ze szklo jest dobrej jakosci. Niestety kupujac chociazby na bazarkach te okulary nie sa dobrze przechowywane i moga byc porysowane. Rysy moga nie byc widoczne "golym okiem" ale noszac takie okulary nasze oko je dostrzega i sie meczy co moze doprowadzic do nabawienia sie lub poglebienia wady wzroku jezeli juz ktos ma - krotkowzrocznosci. My mamy taki specjalny mikroskop pod ktorym ogladamy okulary pacjentow w jakim sa stanie i zalecamy lub nie wymiane ![]() Oczywiscie nie nalezy tez przesadzac i chuchac i dmuchac bo jezeli okulary sa Ci potrzebne do tego zeby je zalozyc np na godzinke na spacer bo Ci akurat pasuja do stroju to nie musza byc super drogie i od optyka. Ale jezeli ma sie wrazliwe oczy, uprawia sie jakis sport np godzinami w sloncu jezdzi na rowerze czy biega, duzo czasu spedza na plazy lezac czy np grajac w cos, zima na nartach czy desce duzo czasu i te okulary ma sie praktycznie na nosie caly dzien to warto zainwestowac w cos lepszego zeby nie przemeczac oczu ![]() Cytat:
Co do okularkow to napisalam wyzej
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-03-24 o 18:47 |
|||||
|
|
|
#2082 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam ze post pod postem
![]() Cytat:
Mam jeszcze te keratynowe i pachna ladnie ale nie wiem jak z dzialaniem bo uzylam dopiero raz a kolezanka (kupilysmy na spole po 1 listku) uzywala regularnie na paznokcie i byla zachwycona A co do glosu to ja pisalam, swietny masz, taki uspokajajacy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakbys zauwazyla to nie tylko ja podjelam temat to raz, a po drugie to ja jestem wyluzowana, tylko Ty sie jak widac nieco spinasz az 2 razy Ci sie wyslalo Cytat:
Cytat:
Znow sama tak o sobie piszesz, kiedy Caate czy ja tak napisalysmy o Tobie? |
|||||
|
|
|
#2083 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziekuje Snow ze tak uwazasz, bardzo mi milo. I zgadzam sie z Toba ze fajnie jest tez podyskutowac i poznac sie lepiej ![]() Cytat:
![]() Co do choroby to trzeba jedak wylezec, ja chcialam przycwaniaczyc i chodzilam do pracy leczac sie popoludniami i tylko mnie bardziej rozlozylo. Najlepiej wit C 1000 mg dawke uderzeniowa, najlepiej wypic ciepla, wapno na wzmocnienie no i leki na to na co akurat chorujesz. Jak angina to sie nie obejdzie bez antybiotyku, jak cos oskrzelowego to polecam eurespal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kocham I love love, to bedzie moj nastepny zapach jaki kupie |
|||||
|
|
|
#2084 |
|
zawsze mam racje
|
Mnie się nie chce co chwilę biegać do drogeri, więc jak już idę to trochę się zakupów zbiera, szczególnie, że mnie szybko kosmetyki schodzą.
Ale ostatnio nie daję już tyle szamponu i odżywki co kiedyś, to dla dobra włosów, bo kiedyś za dużo tego dawałam i zamiast być lepiej było gorzej
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie zrobiłam peeling ogórkowy twarzy i teraz siedzę z maseczką z glinki z Lirene na twarzy i Glorią na włosach
Maseczki nie robiłam od dawna, więc dzisiaj z nią posiedzę Muszę sobie kupić jeszcze jakieś maseczki, bo mam tylko dwie, jedną tą, którą mam teraz na twarzy i z planet spa z avonu z morza martwego. Muszę poprzeglądać KWC. Generalnie chodzi mi o oczyszczające i nawilżające. Oprócz tego muszę się w końcu rozejrzeć za jakimś fajnym kremem do twarzy na noc, bo na dzień nie używam raczej. Tylko sama nie wiem jaki, bo niespodzianki pojawiają się raczej pojedynczo, no chyba że przed okresem. A nie umiem określić jaką mam twarz, bo czasem się świecę w strefie T, a czasem mi skóra z nosa schodzi i mam ściągniętą skórę po umyciu...
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah mam tę niebieską, bo taką widziałam na YT że wizażanka ją stosowała
|
#2087 |
|
Wtajemniczenie
|
chcę sobie kupić balerinki, bo coraz cieplej się robi a ja nie mam w czym chodzić
i znalazłam dwa modele które mi się najbardziej podobają, ale nie wiem który wybrać, pomóżcie http://www.czasnabuty.pl/product-pol...DKA-T011Y.html http://www.czasnabuty.pl/product-pol...TKI-919KH.html
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
zmieniłam swój temat pracy licencjackiej
bo tamten mnie nie kręcił jednak ![]() a co do pielegnacji to podstawa bo @ przyjechała i nie za dobrze się czuję
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Może mi się tylko wydaje, ale chyba mam więcej włosków przy skroniach
Szkoda, że na zakolach nie rosną
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio mi wlasnie uciekla przed nosem ostatni para z sigmy za 26zl, to z przesylka wychodzilo jakos 42zl, to moze tutaj sobie kupie
|
|
#2091 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
caate, czekoladowa jutro wstawie fotke
wyszło dosyc chlodno i ciemno, ale luzik ![]() Cytat:
![]() drugie też są ładne, chociaż ja wzięłabym pierwsze, te bezowe bo sa uniwersalne takie w kwiatki widzialam tez w tesco
|
|
|
|
|
#2092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak jak w nocy jak idę do łazienki i muszę zapalić światło.. :P ![]()
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2094 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot to czekamy na foto
aleeeee mam dylemat z tymi balerinkami, chociaż trochę bardziej ciągnie mnie do tych beżowych
|
#2095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatni były sweterki i kurtki to może teraz portki? ![]() Cytat:
![]() A ja już się troszkę pospamowałam ![]() Zrobiłam peeling, posmarowałam się samoopalaczem, nałożyłam maseczkę na twarz i teraz wezmę się za paznokcie
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekoladowa obydwie pary mi się podobają, ale chyba jednak te klasyczne są fajniejsze
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam chyba najbardziej Jantara, bo nie spływa tak jak Rzepka, jest chyba gęściejszy. ładnie pachnie i ma mnóstwo ekstraktów. Neril za to strasznie śmierdzi i wygląda jak denaturat ![]() Radical ampułki też ładnie pachną, tak ziołowo, ale są drogie.... Jantar to koszt około 10zł za 100ml i nie zawiera alkoholu
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
znowu mam czkawke
![]() dziewczyny wiecie moze ile mozna maksymalnie trzymac oleje na wlosach? bo ja wlasnie zapomnialam, ze od wczoraj mam go na wlosach, ale nie chce mi sie juz myc, wolalabym jutro umyc, ale nie wiem, czy tyle moge trzymac ![]() Buahhot a po ile byly te w tesco orientujesz sie moze? dawno je widzialas ![]() czekam jutro na foto w takim razie
|
#2100 |
|
Zadomowienie
|
buahhot ja tez czekam na foto
ja sie musze przemeczyc do kwietnia w moich wloskach,ale sobie chociaz odpoczna, okolo 10 kwietnia zafarbuje mam nadzieje ze juz teraz wyjdzie dobrze![]() http://lorealparis.pl/koloryzacja/ko...alizujacy.aspx
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

mam tylko takie zdj