Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 17:40   #4081
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Kitka

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 17:41   #4082
miczka21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Hej

Mam wrażenie, że dziewczyny, które nie są mężatkami, albo które zaczęły studia zanim wyszły za mąż nie zrozumieją tego. Nie będę tego tłumaczyć, bo moje argumenty do nikogo PRAWIE nie docierają... Każdy ma swoje racje. Wy macie racje, że studia dają większe szanse na znalezienie lepszej pracy, ale najpierw trzeba mieć kasę, żeby wszystko opłacić, żyć za coś.... I coś kosztem czegoś... Już teraz jest mi ciężko chodzić do szkoły, uczyć się i spędzać jak najwięcej czasu z TŻtem. A co dopiero na studiach, kiedy trzeba się więcej uczyć i szukać pracy? Nie chce mi się już pisać na ten temat bo to i tak nie ma sensu....

Blondyneczka dziękuję

Monia pochwal się listą , może coś od Ciebie zgapię

Kupiłam dzisiaj szampon z Joanny Rzepa. Mam nadzieję, że się polubimy
Wszystko jest kwestią organizacji . Studiuje na 2 kierunkach i jakoś daję radę . Znam osoby co jeden studiują i nawet nie chce im się przygotować na ćw co są raz w tygodniu . Zdarza im się przygotować raz albo 2 na poł roku Zresztą tż musi zrozumieć , że nie masz dla niego tyle czasu co wcześniej , bo próbujesz inwestować w siebie "studia" . Przecież miłość polega na wspieraniu się , a nie przesiadywanie z nim całe godziny Sorry , ale nie rozumiem twojego zachowania . Zachowujesz się jak mała dziewczynka , która przeżywa 1 miłość .
Stary 2011-04-05, 17:44   #4083
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Mam wrażenie, że dziewczyny, które nie są mężatkami, albo które zaczęły studia zanim wyszły za mąż nie zrozumieją tego. Nie będę tego tłumaczyć, bo moje argumenty do nikogo PRAWIE nie docierają... Każdy ma swoje racje. Wy macie racje, że studia dają większe szanse na znalezienie lepszej pracy, ale najpierw trzeba mieć kasę, żeby wszystko opłacić, żyć za coś.... I coś kosztem czegoś... Już teraz jest mi ciężko chodzić do szkoły, uczyć się i spędzać jak najwięcej czasu z TŻtem. A co dopiero na studiach, kiedy trzeba się więcej uczyć i szukać pracy? Nie chce mi się już pisać na ten temat bo to i tak nie ma sensu....

Blondyneczka dziękuję

Moja lista nie składa się z samych kosmetyków, bo mam jeszcze inne potrzeby ale mniej więcej: farbę do włosów2x bo jedna mi nie starcza jakieś serum antycellulitowe, wax ten który polecałyście, jak go gdzieś znajdę, bo do ross to ja całkowicie nie mam po drodze jakiś podkład matujący, bo mi się już kończy, a właśnie jaki polecacie? cienie do powiek ale jeszcze nie wiem jakiego koloru, dopiero jak kupię sukienkę na wesele to będę dobierac coś pod kolor i bronzer z essence jak narazie to tyle albo aż tyle nie wiem jak na to patrzec
A Ty Kalpana jakie zakupy planujesz?

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 17:47   #4084
miczka21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość

moje włosy pewnie już mnie nienawidzą bo gdy miałam naturalne zdecydowałam się na czarne, później zapragnęłam ciemnego blondu, jak miałam ciemny blond zachciało mi się jasnego blondu, a jak w końcu miałam jasny blond to wymysliłam sobie zimny brąz

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

na dzisiejszym zdj nie miałam podkładu tylko oczy pomalowane
może to bez podkładu tak źle wyglądam
Nie wyglądasz źle , ale jest różnica z podkładem i bez , na korzyść z tym pierwszym Zresztą jak masz blond włosy twoje oczy jakoś ładniej wyglądają
Stary 2011-04-05, 17:47   #4085
ekomonika
Zakorzenienie

Ja już się żegnam, muszę lecieć, brat chce na kompa
Pa, wejdę później
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 17:48   #4086
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:

moje włosy pewnie już mnie nienawidzą bo gdy miałam naturalne zdecydowałam się na czarne, później zapragnęłam ciemnego blondu, jak miałam ciemny blond zachciało mi się jasnego blondu, a jak w końcu miałam jasny blond to wymysliłam sobie zimny brąz

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

na dzisiejszym zdj nie miałam podkładu tylko oczy pomalowane
może to bez podkładu tak źle wyglądam
no to nieźle Twoje włosy przeszły kolejnym etapem powinien byc kolor rudy bo takiego chyba jeszcze nie miałaś

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-04-05, 17:49   #4087
miczka21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Moja lista nie składa się z samych kosmetyków, bo mam jeszcze inne potrzeby ale mniej więcej: farbę do włosów2x bo jedna mi nie starcza jakieś serum antycellulitowe, wax ten który polecałyście, jak go gdzieś znajdę, bo do ross to ja całkowicie nie mam po drodze jakiś podkład matujący, bo mi się już kończy, a właśnie jaki polecacie? cienie do powiek ale jeszcze nie wiem jakiego koloru, dopiero jak kupię sukienkę na wesele to będę dobierac coś pod kolor i bronzer z essence jak narazie to tyle albo aż tyle nie wiem jak na to patrzec
A Ty Kalpana jakie zakupy planujesz?
Ja polecam revlona do tłustej i mieszanej skóry . Ja go jest najlepszy na świecie ( w tej cenie ) .
Stary 2011-04-05, 17:49   #4088
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Nie chcę Cie nagabywać ani tym bardziej mówić co masz robić. Myślę jednak, że to że nie idziesz na studia postanowiłaś już dawno i nie ze względu na małżeństwo. Ja mam 22 lata, mieszkam sama z tż. Oboje studiujemy dziennie, utrzymujemy sie (rodzice też pomagają) i wszystko potrafimy pogodzić. Ja zajmuję się domem (codziennie gotuje, sprzątam, piore, prasuje), jeżdże na zajęcia do sąsiedniego miasta, pisze prace licencjacką, pracuje też w domu pisząc artykuły i zjaduje czas dla siebie, czas na imprezę czy też wyjście z domu. Oczywiście byłoby łatwiej jakbym z części zrezygnowała, ale tak potoczyło sie życie, a dla mnie wykształcenie jest mega ważne i za nic nie zrezygnowałabym z niego dla tż, jak Ty to napisałaś.

Ja tam szanuje to, że nie chcesz iść na studiach. Może nie jesteś gotowa, a może musisz sobie przemyśleć. Wierze, ze podjęłaś dobrą decyzję i nie będziesz jej żalować
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 17:51   #4089
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
no to nieźle Twoje włosy przeszły kolejnym etapem powinien byc kolor rudy bo takiego chyba jeszcze nie miałaś
no jakiś czas miałam rudy jak mi się farba wypłukiwała, ale tak żeby farbować od razu na rudy to nie miałam i raczej na ten kolor nigdy się nie skuszę

Stary 2011-04-05, 17:53   #4090
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czekoladowa nie moge sie napatrzec

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:00   #4091
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
miałam robić 8.11 ale ostatecznie wzięłam 7.1 no i odrobinka niebieskiego mixtonu

osz Ty niedobra tym bardziej brawa się należą bo nie wyszło wcale aż tak ciemno, super naprawdę

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Nie wyglądasz źle , ale jest różnica z podkładem i bez , na korzyść z tym pierwszym Zresztą jak masz blond włosy twoje oczy jakoś ładniej wyglądają
powiem szczerze, że ja nie znam osoby która lepiej wygląda bez podkładu niż z Ale trzeba przyznać, że czekoladka bez wygląda równie ślicznie niejedna może pozazdrościć

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:01   #4092
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Czekoladowa nie moge sie napatrzec

kochana

Stary 2011-04-05, 18:02   #4093
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Ja polecam revlona do tłustej i mieszanej skóry . Ja go jest najlepszy na świecie ( w tej cenie ) .
tzn? w jakiej cenie?

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

lecę na pierwszą miłośc

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-04-05, 18:09   #4094
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

kupiłam sobie dzisiaj też odżywkę bez spłukiwania gliss kur w zestawie z szamponem za 15,99zl, z tej serii: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...wab-stara.html

co do matur, to ja się cieszę, że matma weszła na obowiązkową. dla mnie to sprawiedliwe, bo kiedyś humaniści mieli pewność, że maturę zdadzą, a ścisłowcy nie, teraz się to wyrównało. mówię to jako ścisłowiec
Tak jak Kalpana napisała - nie jest to wg mnie sprawiedliwe bo humaniści cierpią, ja np. należe do nich i dla mnie matma to czarna magia, juz nie wspominając jaką ja miałam matmę na uczelni sprawiedliwe by było gdyby mozna wybrać albo matmę albo polski, z tym, ze polski jest bardzo prosty, szczególnie ustny nawet z tablic nie umiem korzystać

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
Nie obraż sie na mnie za to co powiem ale nie chce dla Ciebie źle...

zostało Ci jeszcze troche czasu więc moze warto powtórzyć cos z tej matmy i ją zdać a nie iśc od razu z założeniem że sie nie zda.. W dzisiejszych czasach ludzie mają problem i po magistrze żeby znależć dobrą pracę a Ty na co liczysz? Że po samej maturze i technikum dostanie się dobrą pracę i będzie to starczyło żeby odłożyć na przyszłość itd?
Ciągle narzekasz że nie masz pieniędzy na kosmetyki i tylko żyjecie z wypłaty męża - ale czy zrobiłaś cos w tym kierunku żeby to zmienić?

Tak samo nie czaje trochę blondyneczki ... na posady zazwyczaj jest kilka osób z lepszymi kwalifikacjami niż matura i nie potrafie zrozumieć myślenia ze pójdzie sie na studia/studium dopiero jak się znajdzie pracę. I w tym kierunku... Chyba na odwrót jest. A co jeśli nie dostaniesz pracy? Będziesz ciągle siedziała i narzekała że teść Ci nie załatwił pracy i musisz siedziec w domu zamiast coś zrobić?
no sory jeśli kogoś uraziłam ale wole być szczera.
Zgadzam się w stu procentach

Cytat:
A myślisz, że jeśli pójdę na studia, to będzie nam się żyło lepiej, kiedy TŻ będzie pracował, a ja będę studiować, uczyć się, zajmować domem i pewnie dziećmi? Wtedy na pewno też pracy nie znajdę, bo nawet nie miałabym na to czasu.
Moja koleżanka z roku ma dziecko, meża, studiuje i daje radę... Nie od razu musi być willa z basenem i krewetki na śniadanie Czasem warto pożyć skromnie i do czegoś dojść w życiu
Poza tym też studiuję nie to co kocham ale co lubie i jakoś musi byc

Cytat:
A propo szwagra, to jest on po zawodówce i wujek ściągnął go za granicę do pracy. Pracuje tam ok. 3 lata i właśnie budują sobie dom za gotówkę, a nie żadne kredyty i stać ich na wszystko. Nie była mu potrzebna do tego uczelnia, tylko wystarczyła odrobina szczęścia i chęci.... Od czegoś trzeba zacząć...
Oj, Kalpuś, Kalpuć - ciężko na to harował więc ma, nie siedział i nie narzekał jak mu to jest źle i że nic się nie da zrobić...
Nie chcę Cię atakować tylko tak troszkę dopopingować

BlackSwann
ja pracuję na kasie bo studiuję i tez nie jest za lekko

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
o jaaaa zazdraszczam

Wiecie dziewczyny z tą szkołą i pracą to różnie jest.. Wszystko zależy od tego co chce się robić w przyszłości. Jeżeli ktoś chce pracować w sklepie czy być sekretarką czy recepcjonistką, to znajdzie pracę i bez wyższego wykształcenia.. Wiem to z autopsji, widzę po swoich niektórych znajomych, ba przecież sama jestem w trakcie nauki a pracę mam? Mam i to naprawdę nieźle płatną i nie na wykładaniu towaru czy roznoszeniu ulotek (nie żebym miała coś do tych prac bo sama kiedyś byłam na inwentaryzacjach czy wykładaniu towaru właśnie) tylko w stabilnej rodzinnej firmie wydawnictwie (nie w mojej).

I praca jest, naprawdę, ja teraz często wchodzę na serwisy z pracą bo szukałam jakiejś zmiany, byłam w przeciągu miesiąca na 2 rozmowach, jednak nie odpowiadał mi wymiar pracy i wolałam zostać tu gdzie jestem.

I muszę przyznać co zaobserwowałam również ze swoich obserwacji, że osobie bez wykształcenia jest łatwiej znaleźć pracę, może dlatego, że nie wybrzydza, łapie się często obojętnie czego a wiadomo osoba po studiach, która straciła mnóstwo nerwów, czasu i zapału na naukę (często też pieniędzy) chciałaby znaleźć pracę jak najlepszą, dlatego szuka i szuka, długo nie znajduje.. A potem się mówi, że nie ma pracy..

Uważam, ze jak ktoś chce to wszystko może A już w ogóle najlepiej to mieć pomysł i otworzyć własny interes

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

a wcale, że nie zawsze znam masę osób z wykształceniem niemogących znaleźć pracy
Jest jeszcze taka strona medalu, że ludzie bez wykształcenia też nie chcą pracować bo od razu chcą dostać umowę na czas nieokreślony i 2 tys. zarabiać

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dziękuje za odp.
Ja właśnie chce iść na AE też w Katowicach. Mój wujek kończył ten kierunek rok temu i mówił, że raczej mnie przyjmą. Tylko nie wie, czy sobie dam radę.

Dzwonił Tż.
Te wszystkie problemy z żołądkiem itd. ma przez to, że kiedyś, jak mu wycinali wyrostek to źle mu szyli. Może jutro go wypuszczą.
Uff, dobrze, że już lepiej co za patałachy go szyły

Cytat:
Hej

gdyby nie praca to już dawno miałabym dziekankę na studiach.... mimo, że mieszkam z rodzicami tylko praca mi daje normalne funkcjonowanie bo praktycznie sama muszę sobie na wszystko zarobić, nie płacą tylko za media A Tż nie wstrzymuje mojego rozwoju tylko z miłości wspiera i pomaga mi jak tylko moze

Idę na spacer z Tż,trzymajcie się ciepło

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:10   #4095
Soph
Zakorzenienie

hej

Cytat:
tzn? w jakiej cenie?

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

lecę na pierwszą miłośc
ok 35zł na all z tego co kojarzę

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:20   #4096
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej

Jest jeszcze taka strona medalu, że ludzie bez wykształcenia też nie chcą pracować bo od razu chcą dostać umowę na czas nieokreślony i 2 tys. zarabiać

zazwyczaj jest na odwrót, osoba po studiach chce od razu znaleźć świetną prace za maksymalną stawkę a później niestety często się przelicza. I niestety studenci są najczęściej wykorzystywani bo zatrudniani na umowy zlecenie pracodawcom tak wygodniej, wiadomo mniejsze koszta dla niego i mniej roboty papierkowej niż przy stały pracowniku..
Ale dla osoby pracującej w ten sposób nie zawsze jest wszystko na rękę, brak stabilności w firmie, brak płatnego urlopu, nie wiesz kiedy pracodawca powie Ci po prostu do widzenie bo już nie będzie Cię potrzebował.
Oczywiście jest też plus, często niewymiarowy czas pracy co dla osoby uczącej się jest niewątpliwym udogodnieniem, może połączyć szkołę z pracą jak mu najwygodniej.
Można by się tak licytować w nieskończoność

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:23   #4097
dianulaa
Zadomowienie

nie jestem ekspertem od tego co na czasie ;P i tu mam pytanie: nadchodzi po erze kwiatków styl marynarski czy mi się tylko wydaje??
Stary 2011-04-05, 18:28   #4098
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
nie jestem ekspertem od tego co na czasie ;P i tu mam pytanie: nadchodzi po erze kwiatków styl marynarski czy mi się tylko wydaje??
styl marynarski był chyba modny w tamtym roku
ja też ekspertem nie jestem w dziedzinie mody, ubieram się w to co lubię, a styl marynarski jakoś mi nie przypadł do gustu

Stary 2011-04-05, 18:35   #4099
Sztuka_dla_sztuki
Przyczajenie

Tak dodaja, zgadzam się w stu procentach. Wszystko się da. Ale tak swoją drogą to Ty i tak chyba jesteś ewenementem - zwłaszcza z tym wstawaniem o 6.30... Żebym spała 10 godzin, to i tak o tej porze się nie zwlekę...

Link do pokazu tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=6Z04cUL82-I

I knew a little girl who would leave her garden noisily, then tiptoe back "to see what it was like when sha wasn't there."
Sztuka_dla_sztuki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:35   #4100
dianulaa
Zadomowienie

no własnie zgłupiałam bo u mnie na uczelni powoli już przebierają się w paski więc się zdziwiłam
Stary 2011-04-05, 18:37   #4101
Sztuka_dla_sztuki
Przyczajenie

A teraz też pójdę coś porobić, bo po przeczytaniu tej dyskusji aż mi wstyd, że dzisiaj cały dzień przebimbałam. Leń

I knew a little girl who would leave her garden noisily, then tiptoe back "to see what it was like when sha wasn't there."
Sztuka_dla_sztuki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:37   #4102
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne Jestem dzisiaj ogromnie padnięta, zresztą już wczoraj taka była a dziś gorzej... jakiś kryzys energetyczny mam A w planach mam skakankę i 8 min ABS bo za duuuużo dziś zjadłam i ogólnie muszę zrezygnować z tych słodkości bo potem latem w stroju sie nie pokaże

BlackSwann

- odżywka w spreju do włosów Biovax

koniecznie napisz jak się sprawuje, już kiedyś się na nią czaiłam

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej

zwazylam sie rano i schudlam 3,5kg musialam sie pochwalic
to ile teraz ważysz? zrzuciłaś te kg tylko skakanką??

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z pracy i jestem..... zmęczona :P
idę lulu miłego dnia!

kiedy kolejny filmik??

Czekoladko
bardzo Ci ładnie, ale osobiście wolałam Cię w blondzie A jak Ty się teraz czujesz? I powiedz jak uzyskałaś taką ładną opaleniznę?

Jejku dziś jest dzień mierzenia włosów, aż jestem ciekawa czy coś urosły Jak sobie poćwiczę to zajmę się nimi porządnie

Jutro na zajęciach zaczynamy masaż klasyczny pośladków Nawet nie wiecie jakiego stresa mam, bo jak wiadomo na sobie ćwiczymy i już z góry założone że mamy w stringach być... a poza tym że uczy nas masażysta to i facetów tez w grupie mamy Ja kogoś masować mogę zdecydowanie ale tyłka swojego nie chcę pokazywać

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:41   #4103
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Sztuka_dla_sztuki Pokaż wiadomość
Tak dodaja, zgadzam się w stu procentach. Wszystko się da. Ale tak swoją drogą to Ty i tak chyba jesteś ewenementem - zwłaszcza z tym wstawaniem o 6.30... Żebym spała 10 godzin, to i tak o tej porze się nie zwlekę...
Heh żaden ewnement W wakacje wstawałam o 5, chodziłam biegać, ćwiczenia w domu i koło 7 siadałam do pracy
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:45   #4104
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej piękne Jestem dzisiaj ogromnie padnięta, zresztą już wczoraj taka była a dziś gorzej... jakiś kryzys energetyczny mam A w planach mam skakankę i 8 min ABS bo za duuuużo dziś zjadłam i ogólnie muszę zrezygnować z tych słodkości bo potem latem w stroju sie nie pokaże

BlackSwann

kiedy kolejny filmik??

Czekoladko
bardzo Ci ładnie, ale osobiście wolałam Cię w blondzie A jak Ty się teraz czujesz? I powiedz jak uzyskałaś taką ładną opaleniznę?

Jejku dziś jest dzień mierzenia włosów, aż jestem ciekawa czy coś urosły Jak sobie poćwiczę to zajmę się nimi porządnie

Jutro na zajęciach zaczynamy masaż klasyczny pośladków Nawet nie wiecie jakiego stresa mam, bo jak wiadomo na sobie ćwiczymy i już z góry założone że mamy w stringach być... a poza tym że uczy nas masażysta to i facetów tez w grupie mamy Ja kogoś masować mogę zdecydowanie ale tyłka swojego nie chcę pokazywać
ja bym chyba uciekła szczerze mówiąc ale jakto, nic na to nie moze byc? Może getry mogą być jednak?

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
no jakiś czas miałam rudy jak mi się farba wypłukiwała, ale tak żeby farbować od razu na rudy to nie miałam i raczej na ten kolor nigdy się nie skuszę
Mi się podobasz w tym i w tym bo masz bardzo ładną twarz i oczy Więc miej na głowie to w czym lepiej się czujesz, bo jak mówię ładnemu we wszystkim ładnie
Stary 2011-04-05, 18:48   #4105
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

loluska może i w blondzie lepiej wyglądam, ale o niebo lepiej czuję się w ciemniejszych włosach nie wiem czemu, po prostu czuję się taka fajna a przybrązowiłam się samoopalaczem xen-tan, w ogóle zdziwiłam się że na zdj jeszcze go widać, bo nakładam go w każdy piątek i zawsze w poniedziałek mam wrażenie że już mi całkiem zszedł
a co do tych masaży to jaaa w życiu bym się nie rozebrała żeby ktoś mi tyłek masował w sumie tyłek to jeszcze nic, moja koleżanka na studiach przerabiła już masaż piersi i u niej też są faceci w grupie...

Stary 2011-04-05, 19:05   #4106
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym chyba uciekła szczerze mówiąc ale jakto, nic na to nie moze byc? Może getry mogą być jednak?

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Mi się podobasz w tym i w tym bo masz bardzo ładną twarz i oczy Więc miej na głowie to w czym lepiej się czujesz, bo jak mówię ładnemu we wszystkim ładnie

no niestety nic, no bo jak masować na getrach? trzeba użyć jakiegoś środka poślizgowego itd Wolę nie myśleć o tym

Cytat:
loluska może i w blondzie lepiej wyglądam, ale o niebo lepiej czuję się w ciemniejszych włosach nie wiem czemu, po prostu czuję się taka fajna a przybrązowiłam się samoopalaczem xen-tan, w ogóle zdziwiłam się że na zdj jeszcze go widać, bo nakładam go w każdy piątek i zawsze w poniedziałek mam wrażenie że już mi całkiem zszedł
a co do tych masaży to jaaa w życiu bym się nie rozebrała żeby ktoś mi tyłek masował w sumie tyłek to jeszcze nic, moja koleżanka na studiach przerabiła już masaż piersi i u niej też są faceci w grupie...
A to jest najważniejsze Kobieta pewna siebie jest o niebo atrakcyjniejsza Opaleniznę widać bardzo fajnie,a gdzie nabyłąś samoopalacz??
Też tak mówiłam, no ale jak trzeba to trzeba, najgorsze właśnie że faceci przychodzą i to z innych grup bo np zaległości mają Eh gdybym jeszcze miała idealny tyłek to bym się mogła pochwalić, a tak to
A masaż piersi też mamy przerabiać ale zobaczymy jak to będzie...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 19:08   #4107
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
ok zdj dodane na jednym możecie przy okazji zobaczyć jaki makijaż sobie strzeliłam z nudów

edit.
teraz tak patrze na te dodane zdjęcia i chyba moje włosy wyszły na nich trochę fioletowe? czy tylko mi się zdaje?
Pięknie Ci wyszły ja tam u siebie żadnego fioletu nie widzę

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Hej kobietki, co za dzień dziś miałam to normalnie koszmar jakiś... Najpierw nie zaliczyłam jednego kolokwium, a później szanowna pani prodziekan nie chciała wyrazić zgody na przedłużenie terminu składania indeksu. Niech to szlag by ich wszystkich trafił!
Na poprawę humoru pojechałam na zakupy
Kupiłam dwie pary dżinsów, pasetlowy seterek z kokardkami na kieszonkach i apaszkę Oczywiście nie omieszkałam zajrzeć do SP i zakupiłam:
- tego Waxa co polecałyście, ale niestety nie było już promocji 2 za 1
- odżywkę w spreju do włosów Biovax
- krem do rąk kokosowy z Joanny
- krem do rzęs
Niezłe zakupy
będzie dobrze

Cytat:
No nieźle chyba też bym się nie odważyła

Ja byłam dziś w Naturze myślałam że może będą nowości z essence ale nie było to na pocieszenie pojechałam do rossmanna ki kupiłam sobie pastelowo-żółty lakier do paznokci i lotion z got2b za 9,99 z ceny na do widzenia https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,31369,smooth-chic-anti-frizz-lotion.html&next=1
Stary 2011-04-05, 19:14   #4108
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Hej

Blondyneczka dziękuję

daj znac jak sie polubicie to wyobraz sobie ze jeszcze masz dziecko ktorym nie ma sie kto zajac w wekend to juz wogole masakra, jestem Twojego zdania
Cytat:
tzn? w jakiej cenie?

lecę na pierwszą miłośc
ja tez ogladam pierwsza milosc ale ten film juz mnie wkurzac zaczyna niedlugo bedzie taki jak moda na sukces haha

Jutro jade do Urzedu Pracy , moze cos znajde ciekawego A pozniejjak bedzie ładna pogoda to pojdziemy przy okazji na spacer z Zuzia na Solanki
Stary 2011-04-05, 19:21   #4109
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:

BlackSwann

kiedy kolejny filmik??

Czekoladko

haha no nieźle, pochwal się jutro jak było

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Dziewczyny ale pędzimy z postami za niedługo nowy wątek która rezerwuje zakładanie??

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-04-05 o 19:23
Stary 2011-04-05, 19:22   #4110
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

loluska kupiłam go na e-bay'u jedynym jego minusem jest ogromna cena, ale warto sobie trochę na niego odłożyć bardzo podoba mi się opalenizna po nim i jestem z niego zadowolona ale chyba drugi raz sobie go nie kupię bo jednak sporo kosztuje, wolę poszukać jakiegoś tańszego odpowiednika

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości