|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to: | |||
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 8,77% |
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu |
0 | 0% |
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy |
1 | 1,75% |
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki |
0 | 0% |
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki |
25 | 43,86% |
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X |
1 | 1,75% |
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X |
6 | 10,53% |
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam |
19 | 33,33% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Byliśmy na dworze ponad 2 godziny - dziś piękna pogoda, słońce świeci, po prostu bajka
![]() ![]() ![]() Pokazuję swój wczorajsze zakupy (kiecka+buty) - sukienka wcale nie ciążowa, kupiona w normalnym sklepie z ciuchami dla kobiet ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2011-04-18 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1952 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dużo zdrowia dla tego chłopaczka, tyle osób teraz choruje na raka, że to jest niemożliwe... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Doznałam szoku ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Gratuluję zaczętych i skończonych 20 tyg. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Trzymajcie jutro za mnie kciuki - mam usg połówkowe i panikuje oczywiście ![]() ![]()
#1956 |
Zadomowienie
|
tego nie wiem ![]() miss.hot fajna kiecka i małe rączki w lusterku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1958 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1959 |
Zakorzenienie
|
Tak, synek się załapał do fotki
![]()
#1960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki mam zamiar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajna kiecka ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
Aniachk nie dołuj się
![]() ![]() Kasiakluleczka, ciężko jest się rozstawać, różne myśli przychodzą do głowy, ale trzeba mieć wiarę w druga połówkę, pomyśl jak on by zareagował jakbyś Ty go zdradziła ? No właśnie stasznie , a jeszcze jak Ci opowiada o swoich kolegach to już napewno sie nie odważył niczego zrobić. Wiem jak mój mąż by zareagował jakbym cokolwiek z kimkolwiek innym, wiem też że on mi nigdy krzywdy nie zrobi , za uczciwy jest, ja jestem dla niego wyrozumiała i jakoś się kręci ![]() Natka czyżbyś jechała w góry ![]() ![]() Jak koleżanka chce odsprzedać , to bierz , pewnie okazja ![]() Miss.hot, ah jak ja kocham groszki, świetna sukienka ![]() ![]() Cotynato , faceci są durni czasem, musisz podjąć jakieś rygorystyczne kroki bo się będzie ciągnać i ciągnać ![]() Byłam dziś w Pepco.... no nie wytrzymałam mąż mnie zabije ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Coś na pewno od niej wezmę ![]() Mnie po wczorajszych zakupach znowu kusi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1964 | ||||||
Zakorzenienie
|
Aiszko, mam nadzieję, że wszystko u Ciebie dobrze
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jakoś też nie mam nastroju, staram się być pogodna i uśmiechnięta, a w głębi walczę ze złymi myślami. Tak chciałam tego dziecka, a teraz mi się wydaje, że lepiej jakbym nigdy nie została matką, bo nie wiem co mnie i je czeka ![]() Wczoraj popłakałam się wieczorem i tak zasnęłam. I jak mi się ostatnio mało śni, tak dzisiaj ![]() Kolejne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To musisz mieć teraz bogaty ten słownik ![]() Cytat:
![]() Niedawno kuzynki córka dostała nowy kapelusik, przymierza go i mówi "wyglądam w nim jak kombajn" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Robię dziś coś a la pieczeń rzymską z jajkiem, zobaczę co mi wyjdzie, bo to mój debiut ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-04-18 o 13:20 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1965 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój mąż już sam nie wie jakich argumentów używać - jak przemówić mi do mojego rozumku ![]() Twierdzi, że jakby chciał to i będąc ze mną mógł mnie zdradzić - cóż też prawda... Ludzie mieszkają ze sobą i się zdradzają. Często powtarzał mi że gdybym go zdradziła, nie przeżył by tego - już mi tak tego nie mówi..., że co że brzydka i gruba się zrobiłam ![]() Ostatnio użył kolejnego argumentu ![]() ![]() Wczoraj od sąsiadki dowiedziałam się, że nasz życzliwy sąsiad ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- A propo snów -jak często mi się śni, ze mąż mnie zdradza to się nikomu w głowie nie mieści ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Czasami myślę, czy nie powinnam iść do psychologa? albo nawet psychiatry!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1966 | |||
Raczkowanie
|
Sonia a bierzesz w zwiazku z tym jakies leki? Ja po poronieniu robiłam też różne badania i mi wyszło (ale niejasny do końca) zespół antyfosfolipidowy tylko że lekarz nie zalecił mi żadnych leków i dlatego drzę o każdy tydzień...czasami się zastanawiam czy dobrze zrobiłam ufając mu tak bezgranicznie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kaileight dla Ciebie również ![]() Bardzo dobrze zrobiłaś ![]() ![]() Cytat:
Ja z mężem w weekend majowy będziemy nad morzem dokładnie w Krynicy Morskiej-mam nadzieję że pogoda będzie dopisywać ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasiakuleczka po pierwsze super brzunio i super chłopak ![]() ![]() Antiopa7 ![]() ![]() Mucka21 Wesołych i Smacznych i Mokrych i Rodzinnych Świąt ![]() A tak wogóle to CZEŚĆ ![]() Edytowane przez spa82 Czas edycji: 2011-04-18 o 14:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Zadomowienie
|
Spa ja biorę heparynę w zastrzykach... Kurcze nie znam się na tym zespole anty... ale z tego co się orientuję to chyba wskazana jest również heparyna... Jeśli się nie mylę danika to ma i bierze te zastrzyki... Może skonsultuj się, z ciekawości i dla uspokojenia jeszcze z jakimś ginekologiem...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Raczkowanie
|
Sonia ten zespół to tez zaburzenia krzepnięcia itp.i właśnie heparyne sie podaję i aspirynę na rozrzedzenie. Wiesz ja z tymi wynikami byłam w ubiegły poniedziałek u innego lekarza który interesuje się immunologią (bo ze specjalistami u nas na biakier) no i on stwierdził że gdybym do niego trafiła na poczatku ciąży to przepisałby mi te leki tak zeby "dmuchać na zimne" ale teraz stwierdził że na tym etapie którym jestem to już nie ma sensu.I jeszcze stwierdził że te wyniki nie wskazują jednostronnie na ten zespół i w sumie sama juz zgłupiałam. Na koniec stwierdził wiedząc do kogo chodzę że jestem w bardzo dobrych rekach i że mój lekarz napewno wie co robi...Mam nadzieję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
Miałam dziś wizytę, ale usłyszałam tylko tyle, że "z ciążą wszystko w porządku" i tyle było z usg... A ja się nie dopytywałam, bo głównie byłam przejęta myśleniem o tym czy nie zwymiotuję na lekarza (strasznie mnie mdliło
![]() ![]() Mój TŻ smaży mi teraz schabowego... Chyba jakby nie kochał, albo zdradzał to by się dla mnie nie starał...? Myślę o tym, bo piszecie tutaj o takich rzeczach, a mój TŻ ma swoje za pazurkami (zaszłości z naszych początków, ja byłam tak zaślepiona wówczas, że nie przyszło mi nawet do głowy go wtedy zostawić, chociaż potem cierpiałam bardzo z tego powodu... ![]() ![]() ![]() Czasami mam ochotę spakować torbę i wrócić do mamy (20 minut drogi), jak tam jestem to jest mi tak dobrze, (oczywiście jakbym tam mieszkała to by pewnie było inaczej, kiedyś non stop kłóciłam sie z rodzicami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 | |
Zadomowienie
|
hello..
![]() Uff..ale mi weekend zleciał; impreza urodzinowa TŻ-ta latanie i obsługiwanie gości,torcik wyszedł super, smakował jeszcze lepiej, jutro wkleje zdjęcia, bo jeszcze nie przegrałam. Dzisiaj poplewiłam sobie troszke w kwiatkach i co sie rozebrałam do słoneczka to sie chowało za chmury ![]() ![]() trzymam kciuki za mamusie które mają dzisiaj badania!! Cotynato-mój TŻ, tak samo zachowywał się przed ślubem, a nawet jeszcze ładną chwile po ślubie i po narodzinach naszej córy.Olewanie tak ważnych tematów, było na porządku dziennym, tylko wziąść i za** dziada za jego zachowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#1971 |
Zakorzenienie
|
Kochane byłam u lekarza zTŻ i wpadłam sie pochwalić, ze bedzie synek prawdopodobnie!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Spa, Kapka, dziękuję za miłe słowa ![]()
![]() |
#1973 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zgaga to najprawdopodobniej będzie rosła wraz z brzuszkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale słodki twój synuś ![]() Cytat:
![]() poukłada się wszystko zobaczysz, tż po prostu musi sie oswoić z tą myślą że jego sielankowe życie dobiegło końca ![]() miss.hot bardzo fajna sukienka i buty ![]() ![]() agnyska, będzie najwspanialsza mamą, bez względu na inne okoliczności ![]() caroline, ![]() ![]() a moja wizyta dopiero za 2 tygodnie ![]() piękna pogoda dziś ![]() ![]() byłam odebrać dokumenty z praktyki od mojej opiekunki i tak mnie wychwalałą że hej, aż sięzawstydziłam ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1974 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluję synusia ![]() ![]() Agnyska nie martw się każda z nas ma swoje strachy - lęki, damy rade ![]()
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki moje kochane
![]() ide was nadrabiać ale najpierw chciałam sie przywitac i napisac krótką relacje z wizyty u innego gina(jak wiecie chodzę do 3 i już chyba wybrałam tego który bedzie dla mnie głównym ![]() byłam u lekarza tego 3 co myslałam ze z niego zrezygnuje bo trzeba do niego czekac w kolejce, no ale powiem wam ze po 3 wizycie on chyba jest najdokładniejszy, pyta jak sie czuje , mierzy i wazy i przede wszystkim tłumaczy pokazałam mu dziś wynik tej toksoplazmozy i powiedział ze to jest juz przebyta tokso i ze mam sie tym ni emartwić i nie brac tego antybiotyku(powiedziałam mu ze po odebraniu wyniku od razu poszłam do lekarza skonsultowac bo sie bałam i ze on mi przepisał cos takiego) i on powiedział zeby tego nie brac i sie ni emartwić a w 22 tc powtórzyć badanie u nich w labolatorium, powiedział jeszcze ze ten wynik co mi wyszedł dodatni to tak naprawde jest pewnie ujemny bo to mała granica, wiec powiem wam ze jestem spokojniejsza, oczywiścoie na wszelki wypadek pójde sobie zrobie jeszcze ta awidność toxo zeby zobaczyć kiedy dokłanie to przebyłam i zeby w 100% być spokojna, no i do poradni tez pójde zobaczyć co powiedzą ale poczekam na wizyte z nfz a ta prywatna wizyte odpuszcze a pieniążki przeznacze na badania dziecka w brzuszku i juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten teraz lekarz to na NFZ? Pieczeń gotowa ![]() ![]() ![]() Wieczorem narobię wieeeelki gar sałatki jarzynowej, bo wczoraj tak mi się zachciało, że nie mogłam za długo czekać i mąż dziś kupił jarzyny na nią. Jutro będzie boski obiad - sałatka jarzynowa i ta pieczeń na zimno, już się nie mogę doczekać ![]() A teraz idę na małą kawkę do ogrodu ![]()
![]() |
#1977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() agnyska do ogrodu? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Znowu mam kolkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
no to z tego co udało mi sie zapamietać
![]() anciahk nie smutaj sie , powiedz męzulkowi dobitnie co na serduszku lezy moze sie poprawi, moze nei zdawał sobie sparwy ze dla ciebie było to i meczace i było ci przykro ze nei stanął po twojej stronie-facetom czasem tak czarno na białym trzeba tłumaczyc-kciuki za wizyte , trzymam bardzo mocno ![]() kasiakuleczka super brzuszek i synek czaderski-ja tez chce takiego!!!! Antiopa kochana buziolki i pitulanie, mam nadzieje ze jakos sobie poukładasz i bedziesz miała humorek-trzymam kciuki widziałam zdjęcia jakis kiecuszek ![]() ![]() ![]() Agnieszka (agnyska) nie smutaj sie na pewno bedziesz dobrą mamusia, a to zę teraz sie zastanawiasz , martisz to normalne-duża winna hormonów no i lek przed nieznanym ![]() Caroline gratuluje chłopczyka ![]() duże kciukasy za reszte dzisiejszych wizyt i czekamy na relację ![]() mam nadzieje ze nic ani nikogo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.