|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Doradźcie. Mieszczę się tylko w 3. Przepraszam za zapaćkane lustro ale nie mam czasu czyścić
![]() Każda do ![]() Pierwsza mnie nie przekonuje przez materiał bo jak satynowa poszewka na kołdrę, druga zbyt galowa chyba i guziki mi się rozpinają na cyckach a trzecia taka krótka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Witajcie
![]() ![]() Edytowane przez Patiisia Czas edycji: 2011-05-08 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie tez jest słonko. Co prawda już nie z tej strony co balkon ale chyba się ogarnę i skocze na leżaczek. Cotko - jak dla mnie 3 i wcale bym się tą długością nie martwiła Odważny ten obcas ![]() Czyżby to w łapce to D40? ![]()
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje ![]() ![]() Edytowane przez 81gosia Czas edycji: 2011-05-08 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Wtajemniczenie
|
cotka ja też od razu pomyslałam o wersji 3
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Odważny? Cały dom przewaliłam żeby je znaleźć bo one takie najniższe
![]() A w ręce D ale 300i.- chyba ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-05-08 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
cotka 3 bardzo fajnie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cotka a ty kiedy na ta komunie idziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Wtajemniczenie
|
Brrrry niedzielnie
![]() ![]() Cytat:
Generalnie nie wiem jakby to było jakby przy moim badaniu miał być tłum ludzi i zaglądać TAM albo każdy student miałby badać ale... wiem już jak jest gdy przy badaniu jest 1 obca osoba (może to żadne porównanie). Kiedyś sobie tego u gina nie wyobrażałam a gdy zostałam zapytana o zgodę było mi "wsio rawno" a wręcz miałam ogromne korzyści bo pani uczyła się obsługi i odczytu z usg i dzięki temu pani doktor tłumaczyła bardzo dokładnie a ja mogłam podsłuchać i pogapić sie na malucha pół godziny ![]() ![]() 81gosia śliczny brzusio ![]() O wózkach chciałam jeszcze... przeglądałam setki stron z all albo z opiniami o wózkach ale to wszystko nic przy lataniu po sklepach i pomacaniu. Ja wczoraj zrobiłam z mężem maraton, nawydotykałam, włożyłam palec gdzie się dało, w jednym sklepie rozebraliśmy wózek prawie do zera i już wiem co jest ważne co nie, wiem jaki on ma być i co ważne wiem w jakim zakresie cenowym co dostane. Dla tych które jeszcze nie zaczęły poszukiwań a się boją bo nie wiedzą co i jak rada: w każdym sklepie mówcie że nic nie widziałyście nie znacie się i generalnie sierotki marysie z Was ![]() cotka nie widzę zbyt wyraźnie ale 2 odpada ![]() ![]()
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Cotka 3 wybierz, wybierz 3
![]() ![]() Mąż mnie na wycieczkę zabiera ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]()
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
Dziś rano zaczęłam plamic na brązowo. Pojechaliśmy odrazu do szpitala. Zrobili usg, z dzieckiem wszystko ok ale skąd to plamienie nie wiedzą.....kazali wrócić do szpitala w razie krwawienia.
Dodam ze to szpital w irlandii a tu nie robią badań ginekologicznych. Czy którejś z was przytrafiło się takie plamienie w 20tc? Nie wiem co o tym myśleć i co dalej... |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Wtajemniczenie
|
luii jak masz łożysko umiejscowione?? Ja mam w ujściu szyjki i uprzedzano mnie że to może powodować krwawienie (odpukać i splunąć jeszcze nic takiego sie nie działo).
#731 |
Zadomowienie
|
Lekarz powiedział ze łożysko jest wysoko, wiec z tym jest ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Aaaa i dodalam synka do klubu ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Ja plamilam ale to w sumie dwa-trzy dni gora i to bylo jakos w 12 tyg i tez mialam taki brazowy sluz niz krew, bylam u gin i tez wszystko bylo dobrze z dzidzia, po prostu tak mialam ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
lullaby_ml synek cudny, tzn. to jak się zachował a zaraz na klubie fotkę obcykam
![]() U mnie jeszcze tak ruchów nie czuć, Filip jak się nie mylę starszy (jakaś przymulona i nie myśląca jestem ![]() ![]() ![]() A i wiecie co............... jutro mam wizytę!!! ![]() Tak sobie myślę, że ta moja ginka zawsze w pon. i śr. przyjmowała a teraz we wtorek mam przyjść??? Spojrzałam w kartę ciąży a tam 9maja ![]() A tak sobie rano pomyślałam -pojutrze wizyta, to jutro będzie mi się dłużyć... a tu surprise ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cotka pewnie już na komunii, mi też się najbardziej 3wersja podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |||
Zakorzenienie
|
No ładnie
![]() Eee, to pewnie urojenie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Po wczorajszym pizza-party umieram. Chyba czosnek zarzucę na dobre, bo nie wiem co mi mogło tak na żołądek zaszkodzić. W każdym razie tak mnie wzdęło, że wyglądałam jakbym jakieś dziecko pożarła, normalnie 8 miesiąc jak nic ![]() Edit: A co do ubiorów Cotki - mąż mi zaglądał przez ramię i był ogólnie zachwycony wszystkim, więc sprawdza się teza, że ładnemu we wszystkim ładnie ![]() ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-05-08 o 13:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja miałam krwawienie w 12 albo 13 tyg.. okazało się,że to po stosunku czasem tak się dzieje,bo ukrwienie jest większe..a my poszaleliśmy ...ale też panikowałam.. a to jednorazowe było i minęło czy jak?? kellysss..... mnie te wasze opowieści porodowe przekonały,że lepiej rodzić tutaj... będę się darła od wejścia epidrular ![]() ![]() a swoją drogą... wróciłam dopiero co z Pl... i służba zdrowia polska też pozostawia wieeeeele do życzenia..nikt na dyżurze nie umiał mi pomóc.. co do gina...zdziwiłam się jak chciał mnie zbadać ..bo tu nikt mnie nie badał... ![]() u mojego prywatnego polskiego lekarza miałam usg w 8 i 12 tyg.. i w 12 badania krwi.. w sumie jestem zadowolona,że tak to tu wygląda.. ![]()
![]() |
#737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale zapytał czy może ![]() ![]() cotynato mi też się 3 najbardziej podoba ![]() ![]() A my wróciliśmy z zakupów, zajrzałam do kilku sklepów i tym sposobem moje dziecko jest bogatsze o pajaca, rampers, dresik i bluzę ![]() ![]() Wieczorem wrzucę fotki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wanna odpada, ponieważ się depiluję (po goleniu mam "wypryski" czy jak to nazwać i wciąż mnie skóra po goleniu swędzi) Ja jeszcze linii nie mam ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- O matko ja też pewnie niedługo test glukozy będę robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Dziś byłam na 1 dłuższym spacerku od 4 m-cy- nogi mi odpadają- noa le ruszać się trzeba- zwłaszcza jak już w końcu mogę ![]() No a teraz obiadek- bób ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() cheakyrockchick- 200 funtów w przeliczeniu na polskie pieniążki to kosmos, a jak to się ma do ang. pensji?? Ile takich badań moze sobie zrobić ktoś kto zarabia ich średnią krajowa?? Cytat:
81gosia - extra fotka ![]() Cytat:
![]() Po drugie- jeśli chcesz cytować kilka odpowiedzi to czytając zaznaczasz na dole danego posta ( w prawym dolnym rogu) środkowa karteczkę, jak już zaznaczysz kilka karteczek w kilku postach to w ostatnim możesz kliknąć "cytuj" lub po prostu "odpowiedz" Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#740 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Ja właśnie wróciłam ze spacerku i obiadku. Byliśmy z TŻ u dziadka na gołąbkach mnaaami ![]() ![]()
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Kto wie
![]() ![]() Ooo zapomniałam cytrynę kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kto jest twoim ginem? W sumie to plamienie było jednorazowe jak narazie, sporawa plama na majtkach była i delikatnie na papierze ale teraz jest czysto. Przytulanek nie było wiec te powód mogę wykluczyć. Lekarz mnie zaskoczył bo to murzyn był a mówił po polsku, powiedział ze ma żone polkę i poświecił sporo czasu na skan, oblukał dzidzie w zdłuż i w szerz i na koniec zapytał czy chce wymaz bo może to jakaś infekcja......pytał 2 razy czy napewno się zgadzam..... Czułabym się jednak pewniej gdyby było badanie ginekologiczne.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jakie Ty masz włosy ![]() Cytat:
![]() 19natka, kasiuleczkakuleczka ![]() Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-05-08 o 15:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak jutro wyjdzie badanie ok to kupię sobie mega lody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Wrzuciłam się z brzuchaczem ![]() Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-05-08 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.