|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
O tak u mnie podobnie, tyle tylko że to ja się awanturuję, gadam a mój siedzi i słucha, czasami coś powie, co mnie jeszcze bardziej gotuje. Czasami sama siebie zadziwiam co ja w takich kłótniach robię
Idę spać, dopiero coś zrobiłam, ale i tak mało przez was nie zdam normalnie bo nie umiem się oderwać od wątku
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-05-12 o 01:26 |
|
|
|
#2132 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
heloł z rana
dzis ja tu zawiatałam jako pierwsza ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie strasz mnie tymi rozstepami. kolezanki mowia cały czas ze im powyskakiwało w oststnich miesiacach ciazy i sa... brzydko mowic przeorane... ja tam na razie mało co mam tych rozstepów ale jak ma mnie przeorac na koniec znienacka to dziekuje.... |
|||
|
|
|
#2133 |
|
Przyczajenie
|
Dzień doberek wszystkim najpierw się przywitam a potem będę nadrabiała wczorajsze popołudnie o ile sytuacja w pracy pozwoli
![]() dzisiaj pozostałam na stanowisku sama koleżanka urlopuje więc zdwojona praca ![]() Ale na poprawę humoru wczoraj kupiłam wreszcie pierwsze ubranko body Miłego dzionka wszystkim
|
|
|
|
#2134 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem 2 tygodnie dalej a mój jest pyci przy Twoim ![]() Cytat:
A nie ważne czy chrzciny będą w domu czy restauracji to i tak jest spory wydatek. no właśnie te dwa mnie zachwyciły jeszcze jest z innej serii tej firmy fioletowo-zielone, piękne ale niestety ma tylko jeden poziom. A łóżeczko tej firmy sprawdzone, bo bratowa tż'ta miała - stabilne, wytrzymałe i ogólnie solidne byłam nawet wczoraj w sklepie pytać bo przechodziłam i pan powiedział że bez problemu może sprowadzić, tylko o cene zapomniałam spytać ![]() Pytalam też przy okazji o ten wózek TAKO Balilla i powiedział że wersja 3w1 1500 i jeszcze jakiś rabacik do tego by był, kusi mnie coraz bardziej! ![]() Cytat:
miałam chętke ją przymierzyć, ale byłam zmęczona i nie chciało mi się rozbierac i ubierać do tego mam sukienki na lato a tak bym się jeszcze napaliła i kupiła ale jeżeli się okaże że kiecka ślubna się sprzedała to może i zaszaleje, a co ![]() Pościel superancka, podobają mi się wersja z krówkami z zielonym i z owieczkami może też taką zamówie - wiem zgapiara jestem :Pna zakupy ja się moge wybrac, mam doświadczenie w doradztwie takim marudom jak Ty przyjaciółka mnie przeszkoliła ![]() Cytat:
zastanawiam się tylko na jednym - czy te ochraniacze na szczebelki na tym krótszym boku mają jakiś usztywniacz? Bo ja bym chciała kupić większa pościel, taką łóżeczkową ale na początku będe miała kołyske, która jest węższa i nie wiem czy to pójdzie zamocować ... a nie chciałabym wydawać dwa razy kasy na pościel ![]() ja pestki arbuza też jem, coś by mnie wzięło na k... gdybym miała je wypluwać ![]() pestka78, Marta to super imie, bardoz mi się podoba i do tego znam same fajne Marty natka, super ta tuniczka ja weszłam wczoraj do Metro i o dziwo były fajne tuniczki które na brzuszek idealne są też będe musiała zakupić bo w letnich bluzkach na brzusio mam braki ![]() co do lekarza to powinien tak napisac, przecież tak właśnie było ![]() Antiopa, Ty kruszynko na pewno szybko zrzucisz te kg po ciąży, nie martw się a z rozstępami to indywidalna sprawa, jedne to lejawją nie smarują się i nie mają, a inna nawet gdyby całymi dniami siedziała w balsamie to będzie miała. Trzeba sie smarowac i mieć nadzieję, ze nas to ominie ![]() wczoraj się położyłam i z brzusiem ok, szybko tez spać poszłam bo oczy same mi się zamykały. No a teraz muszę się tradycyjne zbierac do pracy miłego słonecznego dzionka
|
||||
|
|
|
#2135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak ja kruszynka to ty chyba okruszek. niby mowi sie ze rozstepy to tak jak po matce - jak miała to tez sie bedzie miałao. jak mama nie miała to skłonnosci genetycznych nie ma. moja mama miała. ![]() co do kg po ciazy to wiem ze zrzuce szybko bo jestem zaparta i sobie z tym poradze. no ale teraz juz czuje sie jak słonica albo kangurzyca ociezała
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Raczkowanie
|
Aaaaaaaaaaaa przyśniło mi się dzisiaj, że weszłam na Wizaż, a tam wiadomość, że jestem na liście DO USUNIĘCIA z wątku!!!!! Bo mnie prawie nie ma i się nie udzielam. No to jestem i plis nie usuwajcie mnie jeszcze z listy
![]() ![]() ![]() Natka masz przecudny brzuszek i te kopniaczki No i zazdroszcze wszystkim, które już i czują i widzą jak ruszają się maluchy. A u mnie nadal cisza ![]() No nic idę nadrabiać, a potem na uczelnię. Miłego dnia dziewczyny! |
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kg to tylko i wyłącznie masz przez ciąże i pewnie tak samo szybko znikną jak się pojawiły co do rozstępów to rzeczywiście genetycznie też podobno to idzie, no ale przecież czasami genetyka robi psikusa, to wiesz Aiszka, jaki sen nie bój nic kochana, nie usuniemy
|
|
|
|
|
#2138 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć - to chyba jedyna pora kiedy moge tu na chwile zajrzeć
![]() wczoraj siedziałam w pracy do 19:30 a potem jeszcze w domu O 23 padłam. Cytat:
prosze dodajcie gdzies ten link, bo ja teraz zgubię a w czerwcu tez bum taką kupiła
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
|
#2139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
Przyszłam się tylko przywitać i zbieram się do tej nieszczęsnej szkoły, dni do 26 tak okropnie mi się dłużą.. ![]() Jak myślicie, jak zrobię glukozę, morfologię i mocz 24 we wtorek, to 26 z rana będą mieli wyniki? Bo nie odpuszczę tego żeby nie iść na usg połówkowe i poznać płeć w inny dzień niż 26 maj Cytat:
Wizaż to teraz moje uzależnienie Choć ostatnio brak mi coś sił i chęci na udzielanie się
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się czwartkowo. Znowu naskrobałycie 20 stron, masakra
Ale obiecuję, że od czerwca już bedę regularnie się udzielać, bo idę na zwolnienie![]() A dziś proszę o kciuki, bo idziemy podpisywać umowę przedwstępną kupna mieszkania i załatwiać kredyt mam nadzieję, że pójdzie w miarę bezproblemowo![]() Miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
#2141 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kolejny sisiorek w ekipieCytat:
Cytat:
Powodzenia![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Dobra mamimszcze trzeba się szykowac do pracy Idę suszyć główkę i doprowadzić sie do stanu oglądalności hihi Bo już mi oczka siadaja od tego czytania![]() Buziaczki i miłego dzionka
|
|
#2142 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jeszcze się chwalę, że wczoraj zaczełąm 5 miesiąc
![]() A powiedzcie mi dziewczyny jak któraś robiła ile kosztuje badanie na określenie grupy krwi?? Bo muszę zrobić na kolejną wizytę |
|
|
|
#2143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2144 |
|
Raczkowanie
|
dziendoberek
![]() Dziekuje za mile powitanie ...z wczorajszego nadrabianai nici...ale mam nadzieje, ze dzis wieczorem sie uda! Oje...widze, ze zakupow juz sporo u wiekszosci z was porobionych. Pampersy nawet! ja nie kupilam jeszcze NIC. Przedwczoraj dostala moja dzidzia sliczne welniane skarpetki od mojej kolezanki z pracy - az sie poplakalam ze wzruszenia...![]() aa2 - tak - Zabrze - moje rodzinne miasto (moze nie piekne i malownicze, ale mimo wszystko sie czasem teskni...) Juz cztery lata na obczyznie , a ja sie nadal czuje jakbym tu tylko na urlopie byla ...acha, no i pierwsza dzidzia! ok, starczy tego dobrego- do pracy czas wracac! do wieczora!
|
|
|
|
#2145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Doberek
![]() Wczoraj wieczorem miałam niezłą niespodziankę Leżymy sobie w łóżku już i rozmawiamy, opierałam się na tż jednym bokiem tak, że prawa pierś była mocno przyciśnięta i jak wstałam to na wysokości sutka wielka mokra plamaWyspałam się elegancko Asia cóż za rym![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Martusiaaa21 za umowę no i gratulacje 5 miesiąca
|
|||
|
|
|
#2146 |
|
Rozeznanie
|
aa2 - odnosnie tej sukienki z Torelle - sprawdzilam - ja mam spodnie lniane od nich i bralam wg tabeli rozmiarow, tzn musialam sie zmierzyc i wg tego jest ok. Wzielam rozmiar L w sumie taki jak zawsze, ale u nich obwod bioder jest troche wiekszy niz w "zwyklych L". Jak sie zmierzysz i kupisz wg tabeli rozmiarow to bedzie ok, z tym ze przy skrajnych wartosciach lepiej wziac rozmiar wyzej.
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ja tylko na chwilkę bo zaraz jade na naradę - jakieś szkolenie mam prowadzić Musiałam wejśc się odstresować ![]() do później |
|
|
|
#2148 |
|
Przyczajenie
|
Martusiaa 21 co do badań na grupę krwi to w Gdańsku ostatnio płaciłam 15 zł, gratuluję oczywiście 5 miesiąca
A tak a propo tak delikatna prośba mogłaby mi któraś z koleżanek podpowiedzieć jak wklejacie cytaty Wasze bo coś mi nie wychodzi |
|
|
|
#2149 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was =) a Ja miałam chamską pobudkę, bo narzeczony zrzucił Mnie z łóżka (bo nie chciałam się podobno przebudzić) =/// za karę zabrałam Mu batonika, którego Mu wczoraj kupiłam =))) he he
|
|
|
|
#2150 |
|
Zadomowienie
|
ja robie zawsze pod wiadomościa co chce zacytowac "cytuj"
i jakos wychodzi a z wielocytowaniem to juz nie potrafie pojac jak to sie robi
|
|
#2151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli chcesz zacytować jedną wypowiedź, to klikasz "Cytuj" - pojawia się to przy każdej wypowiedzi, na dole. Jeśli chodzi o wielocytowanie to obok "Cytuj" jest "karteczka" (ta środkowa ikonka) klikasz na nią przy każdej odpowiedzi, którą chcesz zacytować (ona zaznacza się na pomarańczowo) i na końcu dajesz "Odpowiedz" i wszystkie zaznaczone wypowiedzi otworzą się w okienku odpowiedzi
|
||
|
|
|
#2152 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki uradowany hehe lubie jak jest taki szczęśliwyA czy ma swoich kumpli wedkarzy, i to ile !! haha Najgorzej jak dzwonią o 7 rano w sobotę lub w niedziele, no zabić tylko! Cytat:
ale jak on robi zakupy spożywcze czasem to nie wierzy że to tyle kosztuje Patrz trafił mi się taki co biusty olewa haha Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
![]() a co mąż na to ![]() wstałam dziś, o ile można to tak nazwać, raczej spełzłam z łóżka, tak mnie pachwiny ciągnął że szok :/ dziś się będe pytać gina
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2011-05-12 o 09:18 |
||||||
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahah z tym usunięciem z listy to faktycznie koszmar
![]() Przyszłam was jeszcze poczytać przez wyjściem na uczelnię. Nie chce mi się ale co zrobić Nie piszcie za dużo błagam
|
|
|
|
#2154 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
bardzo bardzo dziękuję |
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2156 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was w ten słoneczny poranek
Przyszłam się tylko przywitać, bo jednak postanowiłam pójść dziś do gina. Skurcze jednak nie dają mi spokoju i nie ma co czekać do jutra. W związku z tym bardzo proszę o kciuki , bo jednak troszkę się boję przed wizytą . Spróbuję Was jeszcze troszkę nadrobić przy śniadaniu, ale pewnie nie zdążę do 10:00 . Takie jesteście płodne forumowiczki![]()
|
|
|
|
#2157 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i za wizytę ![]() Proszz Cytat:
i czekamy na dobre wieściNiech mnie ktoś ustawi do pionu Muszę pisać pracę a na myśl przychodzi mi tylko kombinowanie gdzie by się tu wybrać i coś kupić |
||
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, aby było ok, chociaż na pewno jest ok ![]() No idę bo znowu stwierdzę że się trochę spóźnię, jeszcze trochę a później że w sumie to już nie ma sensu iść |
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek sexi mamuśki
![]() Natalka a tak jakoś mi się zrymowało he he prawda ze ładnie? ![]() dzięki temu mogłaś sie elegancko wyspać Sharifa dziekuje za info o rozmiarze co do kiecki, muszę sie pomierzyć i az sie boje ![]() Caltea mocno trzymam kciuki za wizyte ja tez poprosze o kciuki dziś mam dwóch pozostałych lekarzy: pierwsze to zeby mi zrobili usg, drugi kciuki aby dzis ten lekarz którego zamierzam wybrać sie spisał odpowiednio ![]() padłam jak przeczytałam o sennym horrorze |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

przez was nie zdam normalnie bo nie umiem się oderwać od wątku

dzis ja tu zawiatałam jako pierwsza 
mam na imie Monika.

A nie ważne czy chrzciny będą w domu czy restauracji to i tak jest spory wydatek.
przyjaciółka mnie przeszkoliła 

Ale obiecuję, że od czerwca już bedę regularnie się udzielać, bo idę na zwolnienie
Kolejny sisiorek w ekipie
Powodzenia
. Spróbuję Was jeszcze troszkę nadrobić przy śniadaniu, ale pewnie nie zdążę do 10:00