|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,95% |
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! |
0 | 0% |
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! |
22 | 28,95% |
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! |
0 | 0% |
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. |
2 | 2,63% |
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. |
2 | 2,63% |
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. |
1 | 1,32% |
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. |
0 | 0% |
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. |
1 | 1,32% |
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. |
31 | 40,79% |
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. |
0 | 0% |
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. |
0 | 0% |
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. |
1 | 1,32% |
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. |
0 | 0% |
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. |
9 | 11,84% |
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. |
4 | 5,26% |
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. |
0 | 0% |
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Witam Mamusie
![]() U nas też trochę chłodniej, chociaż oczywiście nie było żadnej burzy ani nawet deszczu ![]() ![]() Nogi mi po weekendowych wojażach opuchły ![]() W ogóle to od paru dni strasznie boli mnie nadgarstek i jak nim ruszam to chrupie w środku. Nie wiem czy można smarować jakąś maścią rozgrzewającą czy przeciwbólową ![]() Gratuluję każdego kolejnego tygodnia ![]() ![]() ![]() I mocno trzymam ![]() ![]()
#3212 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Dzień dobry Dziewczyny
![]() Gratuluję zaczętych tygodni, zbliżamy się juz ku końcowi ![]() My dzisiaj zaczynamy 33 tydzień ![]() niżej wklejam zdjęcie z dzisiaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Moniczka bardzo ładnie wyglądasz ![]() ![]() Zmalowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj nerwowo było u niektórych mamuś, u mnie dzień minął dosyć przyjemnie. Obiad u rodziców i potem grill ze znajomymi. ALe ale..napuchłam, i mam jakieś uczulenie, czerwone plamki swędzące, kilka na rękach, na nogach, szyi..co to qrwa ma być? Muszę się uczyć ![]() ![]() Zjadałam prawie całą bmbonierkę z rana, aż mnie mdli. TO JAK Z JUTREM 13.30 NA ZAMKU? |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
Zbliża się 11 więc mnie zaczynają brać duszności i robi mi się słabo.... dobrze, ze wizyta już za 2 dni........
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to witam się poniedziałkowo, ale coś czuję że to będzie kolejny ciężki tydzień, boże jaka ja już jestem zmęczona tym bólem ![]() ![]() Nerolka czekamy z niecierpliwością na Twój powrót na wątek buziaki dla Ciebie Izuni i reszty bandy ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3218 | |||||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wow - 35 tc! Jak zleciało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję!!!! ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny dla mnie ładnie śpiewają, ale szczerze wolę same solo tej czarnej,ruda ma piękne włosy ![]() ![]() A dziewczyny zrobią i tak karierę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kurczę wczoraj złapał mnie skurcz i do dziś mnie boli łydka ![]() Biorę Aspargin 2 razy dziennie, ale ![]() W ogóle miało padać i czekam na deszcz jak na zbawienie! okropnie się czuje jak jest tak duszno, nogi mam jak balerony!! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
witam poniedziałkowo.
U mnie dziś dzień latania po lekarzach. Najpierw w labie na pobranie aspatów i alatów do kontroli (oby nie urosły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
Ja się biorę za naukę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja się wnerwiam, od rana koszą koło naszego bloku trawę i hałas straszny jak otworze okno że tv nie słyszę a jak zamknę to mi pot po plecach leci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Wtajemniczenie
|
witam się!!
zrobiłam sobie przerwę w pracy i nadrobiłam co tam się u Was w weekend działo... a u mnie w sobotę była Nerolka na chwilkę, ze swoim synem Maksem ![]() ![]() a wieczorem w sobotę byliśmy na nasiadówie u znajmowych..śmiesznie tak siedzieć na imprezie i obserwować co to promilki z ludźmi robią ![]() ![]() a dzisiaj od rana byłam oddać krew do badania, jutro wyniki a w środę wizyta... za dzisiejsze wizyty mocno zaciskam ![]() nam dzisiaj z mężem stuknęło 7 miesięcy od ślubu...leci ten czas, oj leci.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
Zmalowana dopiero doczytałam że to JUŻ ten tydzień!!
![]() ![]() To jak z jutrem? nie obciążymy Cię żadnymi kosztami, jeśli o to chodzi ![]() U nas w domu jest tak duszno i gorąco, od dachu bo się nagrzewa, nie wiem jak dziecko tu wytrzyma. Wiatrak można przy takim bobasie włączyć? jeszcze jej pokój jest tam gdzie w południe najbardziej grzeje. Śmierdzi mi coś w kuchni!! nie mogę wyniuchać co ![]() Uczę się i ja, i podczytuję..obiad jeszcze między czasie. Brunetka to obydwie będziemy się pocić w piątek na zaliczeniu. Moniczka śliczy brzuszek,przyjemna buzia. Do szpitala koszul pewnie 2 do karmienia i jedną do porodu.. Scio i brunetka jak miałyście swędzenia na choleostazę to też jakieś czerwone plamki miałyście? Nerolka ma grzeczniutką Izunię jak śpi i ją musi budzić do kapania i karmienia, niech moja taka będzie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3226 | |||||
Rozeznanie
|
dzień doberek
![]() witam nowe mamusie Cytat:
Cytat:
Cytat:
żeby każdy facet tak myślał, ech.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój mały też ma swoje pory intensywnego kopania i względnego spokoju. Skoro czuję kopniaki w ciągu dnia- raz dotkliwsze, raz mniej, to po co liczyć? Gorzej, gdybym rzeczywiście nie czuła go przez cały dzień. Co do skurczy w łydkach- witam w klubie ![]() Dziś zaplanowałam sprzątanie ale narazie zapału brak ![]()
![]() |
#3227 |
BAN stały
|
Gratuluje rozpoczętych tygodni, trymam kciuki za wizyty
![]() u nas w nocy byla straszna burza, masakra, tak walilo ze nie szlo spac. normalnie jakby obok domu stal kosciol i w niego pioruny strzelay. ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- masakra http://demotywatory.pl/1235 dziewczyny tylko wy tak nie róbcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Zakorzenienie
|
Patik dziękuje
![]() ![]()
#3229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3230 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Śliczne zdjęcie, śliczna dziewczyna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj pierwszy dzień na L4 ![]() Czekam aż mąż wróci od dentysty, posprzątam trochę, pewnie skoczę do babci i na spacer do męża do garazu. Potem obiad trzeba zmontowac i zleci dzionek .... A! Muszę zamówic jezyk niemowląt. Miłego dnia. Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2011-05-23 o 10:36 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
BAN stały
|
no a ten domotywator to jest naprawde aua, wogole jak mozna takie cos wstawic na nk.....
http://demotywatory.pl/88431 albo ten http://demotywatory.pl/1793 http://demotywatory.pl/958 Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2011-05-23 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja biore trzy razy dziennie asmag forte i tez nic, od dwoch dni boli mnie lydka po skurczu jaki dopadl mnie w nocy
![]() ![]() |
![]() |
#3234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
Kajool dziękuje za info o proszku
![]() Co do skurczy to też brałam magnez i potas i nic to nie pomogło. Więc odpuściłam już.
"Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. Jeśli ubrany, to tylko do połowy." ![]() ![]() Edytowane przez Zmalowana Czas edycji: 2011-05-23 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
Patik Ja tak samo mam sypialnie od strony południowej,
oglądam teraz moskitiery na łóżeczko przeciw komarom. A z wiatrakiem to nie wiem, bo w nocy jest na szczęście chłodniej. Jaka ja jestem śpiąca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3237 |
BAN stały
|
o. a to jest genialne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
Kurde moja mała dzisiaj tak mnie kopie, że aż sprawia mi to ból
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie ![]() a jak kopie to ma swoją lewą stronę, choć ostatnio często kopie koło pępka, natomiast nie odczuwam przy tym bólu. Oglądam "WIEM CO JEM" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.