|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Ogłoszenie parafialne:
Słuchajcie kobiety Mallę, Elve i Królową Zimy, bo bez nich modliłabym się co wieczór do ołtarzyka zbudowanego dla mojego ex. Nie wypłacę Wam się za to w niczym, ale wdzięczność moja granic swych nie ma. Niech Wam Bóg wynagrodzi w dzieciach/samochodach/domach/kochankach/pensjach. AMEN
|
|
#2402 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2403 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Może sama zaproponuj spotkanie? ![]() Cytat:
|
|
|
#2404 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Duszek2 Czas edycji: 2011-05-23 o 16:54 |
||
|
|
|
#2405 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
w tym wątku żeby mi się ułożyło.Wątek jest fajny, ale nie na długo. Ja tu w sumie weszłam nie mając większych problemów, zobaczyłam na liście wątków, że tu się wypowiedziała wizażanka, w której wątek się zaangażowałam, przyszłam tutaj ją skopać i się wciągnęłam w ogólny klimat. Angażuję się w sprawy rozstaniowe dziewczyn, przeżywam, chcę pomóc i takie tam, a potem to się odbija na mojej psychice. Człowiek nabiera poczucia beznadziei, jak po raz kolejny wpada "nówka" z tym samym schematem, jak piszesz po raz kolejny to samo i po raz kolejny czytasz te same odpowiedzi...czytasz te same foszki "bo ja wiem że mój związek był inny, skąd ty to możesz wiedzieć", przestaje się wierzyć w sens czegokolwiek, związku, miłości, pomocy, popada się w marazm. Za dużo się analizuje i zaczyna się widzieć wszystko w czarnych barwach. Zapowiedziałam sobie, że jak się z kimś zwiążę, to stąd zniknę. Całkiem zniknąć mi się nie udało ale widzę różnicę jak tu nie siedzę dzień w dzień.---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
No, Królowa też jest dobra, zrobiła się na tajniaczkę, wpada raz na jakiś czas i wali między oczy
|
|
|
#2406 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2011-06-02 o 14:18 |
|
|
|
#2407 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2408 |
|
Zadomowienie
|
mi to już też zaczyna ten wątek wjeżdżać na psychikę.. wszyscy są tacy sami, wszystko się powtarza. Ale z drugiej strony dzięki temu trochę się zdystansowałam. I choć może jestem wkurzona, że muszę coś takiego przeżywać będąc 'taka młoda i do życia' (
), to jednak dziękuję że stało się to wszystko teraz a nie za 3-4 lata.. bo te problemy uczą wielkiej pokory, uzmysławiają, że należy dostrzegać te małe rzeczy, które cieszą, a nie cały czas skupiać się na tym co jest złe. (przynajmniej u mnie tak jest zupełnie zmieniłam poglądy na pewne sprawy, a zapewne by się tak nie stało gdybym skowroniła sobie dalej w związku. I za to dziękuję!)no i .... nie mogę przestać tu wchodzić !
Edytowane przez alka132 Czas edycji: 2011-05-23 o 17:19 |
|
|
|
#2409 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2011-06-02 o 14:26 Powód: moje na zielono ;) |
|
|
|
#2410 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
) na jego kolejne hasło o tym, że chciałby się spotkać i napisałabym że przydałoby się przekuć słowa w czyn albo coś w tym stylu. Żeby wiedział, że widzisz, że się bawi w pustawe zapewnienia Dać mu wyraźny sygnał, że albo się ogarnie i zacznie sprawiać wrażenie zainteresowanego, albo dojdziesz do wniosku, że zainteresowany nie jest.Ale znając siebie i swoją niecierpliwość wybrałabym pierwszą opcję ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Tylko pamiętaj, nie angażuj się w to co tu się dzieje zbyt mocno. Zadbaj, żeby oprócz wątku rozstaniowego było w Twoim życiu jak najwięcej radości, żeby tutejsze smutaski czymś zrównoważyć
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie wiem na czym stoję. na nogach.
|
|
|
#2412 |
|
Konto usunięte
|
.
|
|
|
#2413 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Twój Ci pokazał już pierdyliard razy, jak głęboko w dupie Cię ma, nie ma sensu włazić głębiej, serio.
|
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Obetnę i wyślę! Teraz utyła i wygląda jak mała paróweczka, ale ją odchudzam.
Schudłam 7kg!Cytat:
Właśnie widzę, bo nie myślta se, podczytuję Was! Tylko czasu coraz mniej. Królowa jest moim totalnym guru, katuję ją nawet smsownie, kiedy mam wielkie doły i doliny. ![]() Jak doczekam-zaproszę Was na moje wesele! Będziecie mi niosły dłuuuuuuuuuuugi welon! A potem się upijemy i będziemy wspominać stare czasy ![]()
|
|
|
#2415 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Bo się dalej będziesz gryzła, a to niepotrzebne.Kurde, ja to jestem mocno nietypowa, bo jak chcę wiedzieć, to pytam
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
debil , ten się śmieje kto się śmieje ostatni, nie bez powodu ktoś wymyślił to powiedzenie.
|
|
|
#2417 |
|
Konto usunięte
|
.
|
|
|
#2418 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Przynajmniej oficjalnie
|
|
#2419 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Raczkowanie
|
Ktos tu napisal ze jednym ze sposobow zeby szybciej wyrzucic z glowy exa jest go sobie obrzydzic... W sumie pomysl niezly tylko ze u mnie wywoluje on reakcje odwrotna.
![]() Po prostu jak sobie pomysle o tych wszystkich sytuacjach w ktorych mnie lekcewazyl, nie liczyl sie z moimi uczuciami...(dlugo by wymieniac) odczuwam cholery żal, przykrosc i smutek. Siedzi to we mnie w srodku PS elvegirl przeczytalam pare Twoich postów i musze przyznac ze bardzo mi przypadly do gustu poprawiaja humor
|
#2421 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Malla;27079329]A rzygaj na zdrowie
![]() Nie osaczaj go, nie możecie być normalną parą, która gołąbkuje od rana do nocy. On się musi skupić na terapii, nie na związku.[QUOTE] To już sobie uświadomiłam. O bym się porzygała ale tylko ze szcześcia, a na pełnię szczęścia sobie jeszcze troszkę poczekam |
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
uwierz, smutne schematy nie są Twoją karmą. To, czy karta się odwróci, zależy od Ciebie. To naprawdę jest kwestia naszych wyborów.
|
|
|
|
#2423 |
|
Wtajemniczenie
|
Na prawdę przyszła wiosna
W końcu kogoś poznałam Przy mojej strasznej i obrzydliwej skłonności do porównywania wszystkich do eksa w końcu się udało Pierwsze wrażenie pozytywne...Nie uciekł z krzykiem po 2.5 godzinnym spacerku z psem i nawet napisał dzisiaj sms-a od rana życząc mi miłego i spokojnego dnia (mimo,że obydwoje zawaleni robotą)... Mam nadzieję,że chociaż tym razem wyjdzie z tego cokolwiek i zgodnie z radą Cioci Elve ( ) nie podpalam się sianem ![]() Także kochane ![]() Uśmiech na usta, pierś do przodu i hola w miasto
|
#2424 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2011-06-02 o 14:19 |
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Stały motyw wywal wszystko na podłoge
![]() a nowy sobie siedzi na necie i nic cisza buhehehe jestem silna NIC się nie odzywam . szok.
|
|
#2426 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kobieta to zawsze problem znajdzie Strój seksownej pielęgniareczki proponuję ![]() Nie ma tak dobrze, to nie border, tylko standard porozstaniowy ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Kto by pomyślał, nie?
|
|
|
#2427 |
|
Zadomowienie
|
loloo. ja też tak mam.. cała w skowronkach, "zakochana" co chwilę w innym, ale poryczeć za eksem to sobie poryczę - z tego to już nawet żartować umiem
a tak w ogóle to i tak z nikim nie wychodzi, bo ja to zaraz coś głupiego zrobię i albo jestem cała happy albo całkowicie się odcinam, więc kto tam chce mieć stuknięta dziewczynę no i trzymam kciuki, żeby doszło do jutrzejszej randki ![]() wanda, Twój post daje do myślenia! bo to znaczy, że sama sobie wybieram stare śmieci, ba, nawet bagno. o nie, jutro wstaję z uśmiechem na twarzy (a dzisiaj się jeszcze posmucę) Edytowane przez alka132 Czas edycji: 2011-05-23 o 19:14 |
|
|
|
#2428 |
|
Zadomowienie
|
Przepaliłam się fajkami aż mi gorzej i zaraz zabiorę się za wkuwanie
![]() Przydałby mi się kop od kogoś, ale raczej na rozpęd, bo decyzję już podjęłam. Muszę spróbować odzyskać tego faceta, szaleję na jego punkcie i wiem, że on też znów może oszaleć na moim... Muszę przestać być tylko taką marzycielką-histeryczką, wziąć się do kupy i być dalej silną sobą, która nie roztkliwia się kilka miesięcy jak napisać do faceta tylko bez zastanowienia to robi... Lepiej trzymajcie kciuki bo solideja zamierza zrobić niezły chaos w swoim życiu
|
|
|
|
#2429 |
|
Zadomowienie
|
tylko żeby to mi był kontrolowany chaos
nie chcę Cię tu już widzieć ze zdaniem, że coś nie wyszło ! powodzenia |
|
|
|
#2430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

na nogach.