Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 16:05   #3841
BlackWidow89
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Tabletki, czyli? Próbowałaś zwykłych ziołowych na uspokojenie? Ja się zwykle tak ratuję w sytuacjach stresowych. Ew. próbuj się uspokoić, głeboko oddychając.
BlackWidow89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:16   #3842
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Mnie bolał brzuch długi okres. Okazało się, że to tylko (a może i aż) przez nerwy, bo na badaniach nic nie wyszło. Przeszło jak zobojętniałam - teraz to nie nerwy, teraz to "postrzelenie"

Mój eks jest na mnie wściekły jak cholera i na tym się skończyło. Tym razem już nie będę miała możliwości się z nim spotykać, a co za tym idzie - koniec z głupimi rzeczami i przeciąganiem tej sprawy w nieskończoność. Szczerze to się cieszę z takiego obrotu sprawy. Szkoda tylko, że sama z siebie nie potrafiłam tak 'zarządzić'
Stary 2011-06-01, 16:33   #3843
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A to już zależy też w dużej mierze od kobiety Są dziołchy z taką skłonnością do łez, że i ideał by sobie nie poradził
Pewnie są baby i baby he he
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:50   #3844
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Dziewczyny... Brakuje mi faceta I chyba zacznę coś rwać :P (byle nie chwasty!)
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.
Discover _The_Truth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:52   #3845
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Discover _The_Truth Pokaż wiadomość

No w KOŃCU Heheh rwij rwij :P
MM.
Stary 2011-06-01, 16:52   #3846
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackWidow89 Pokaż wiadomość
Tabletki, czyli? Próbowałaś zwykłych ziołowych na uspokojenie? Ja się zwykle tak ratuję w sytuacjach stresowych. Ew. próbuj się uspokoić, głeboko oddychając.
Mnie tylko długiii urlop odstresuje...Albo skończona sesja...
Albo sama siebie wykończę
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:56   #3847
zverka
Rozeznanie

juniorka89 sesja już się kończy, więc głowa do góry Ja mam egzamin 6.06, 9.06, i 16.06 I po sesji <jak dobrze pójdzie>
MM.
Stary 2011-06-01, 17:02   #3848
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Discover _The_Truth Pokaż wiadomość
hehehe, mój horoskop przewiduje spotkanie miłości jeszcze w tym miesiącu
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 17:17   #3849
AguŚ87
Zakorzenienie

znów widziałam nowego no co dzien na niego wpadam masakra, udawałam ze nie widze normalnie 'przeznaczenie" buhehehe bóg, postrach szos i ulic teraz z niego

Discover _The_Truth a tak jak ty tez się wstydze przypowadzac do domu nigdy zadnemu exowi nie chciałam mówic ze ojciec pije chyba nawet niektórzy z nich nie wiedzieli..

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Przykro mi robaczku !

Dlatego po takich opowieściach i własnych doświadczeniach zastanawiam się czy jest sens utrzymywania kontaktu z byłym i denerwowania się do końca życia.
czas pokaze jak ci się ułozy, 3mam kciuki za dzidzie i Ciebie.

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-06-01 o 17:18
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 17:27   #3850
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość

Szukają żony by mieć obywatelstwo Mi kiedyś jakiś obcokrajowiec na Fb napisał że chciałby ze mną nagrać film dla dorosłych xD : hahaha::h ahaha::ha haha::hah aha::haha ha::hahah a::hahaha : : hahaha::h ahaha::ha haha:
O kurcze, to nieźle. Ja też przeczytałam, że jak przyjade do niego to będę najszczęśliwszą kobieta na świecie. Ehem! Już lece!

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
O, Matko Bosko!
Kurcze, wiem, że to bedzie dziwne, co napisze, ale dopiero co wyłam przez niego każdej nocy, potem spotkałam ow, troche zapomniałam, ale teraz ten mnie wkurza i doprowadza do szewskiej pasji!

Kolejny facet, przez którego cierpię!

Cytat:
Napisane przez BlackWidow89 Pokaż wiadomość
lily92920 głowa do góry !! Wiem, że ciężko jest sobie to wmówić, ale tacy faceci nie są warci naszych łez. Troszkę optymizmu! <tuli>
jak wyżej
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 17:36   #3851
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Good job!

Cytat:
Napisane przez madziara_com Pokaż wiadomość
ja sobie mysle, ze to jest taka kobieca mentalnosc...nie dotyczy to wszystkicha, ale mnie niestety tak. chocby ten eks byl okropny, najwieksza swinia i ham to i tak myslimy o nich, chcemy sie odzywac. myslimy ze nikogo nie znajdziemy. a ja chce wreszcie uwierzyc, ze jednak kogos znajde i to kogos lepszego !
Myślimy o tym, jak było pięknie kiedyś... Pamiętamy o tych dobrych rzeczach, chociaż powinnyśmy się skupiać na tych złych...
Tak wg mnie

Cytat:
Napisane przez alka132 Pokaż wiadomość
o! właśnie o tym pisałam. Ja siebie też nie lubię i to tak bardzo męczy

Takie same mam obawy. Bo ja jestem bardzo "skrajną" osobą i boję się, że to całe doświadczenie pójdzie w diabły jak spotkam kogoś kto znowu mnie tak "omami"...

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Też kiedyś tak myślałam, przeklinałam dzień w którym go poznałam :P
Ale teraz mimo wszystko cieszę się, że przeżyłam takie piękne chwile, no i +doświadczenie. Mam nadzieję, że to wszystko nie pójdzie na marne
Dokładnie, męczy bardzo... Nie ma sensu gdybać, a jednak te myśli chodzą po głowie, że jednak można było to inaczej rozegrać.
Mam tylko nadzieję, że jednak następnym razem będziemy mądrzejsze i posłuchamy trochę rozumu, a nie tylko serca
Nie pójdzie na pewno na marne

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 17:49   #3852
Malla
Nie depcze krokusów

Lily - czemu Cię wkurza?
Stary 2011-06-01, 17:52   #3853
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
hehehe, mój horoskop przewiduje spotkanie miłości jeszcze w tym miesiącu

Nie wierze w horoskopy ;D Ale z ciekawości zajrzałam... Ma mnie adorować jakiś nieśmiały romantyk i artysta Podobno nie zauważam jego starań ....... Ciekawe !
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.
Discover _The_Truth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 18:02   #3854
niquolle
Rozeznanie

Cytat:

TERAZ CZUJĘ ŻE ŻYJĘ

exactly !!

a mi na napisali na onecie przy moim znaku zodiaku ->
„Bądź wierny sobie i realizuj własny program na życie”
[wiem, wiem, to nic odkrywczego, ale tak jakoś się złożyło, że do mojej obecnej sytuacji pasuje, jak znalazł ]

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 18:15   #3855
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
[wiem, wiem, to nic odkrywczego, ale tak jakoś się złożyło, że do mojej obecnej sytuacji pasuje, jak znalazł ]

Bo te horoskopy są tak sprytnie napisane, żeby można było zawsze sobie coś przypasować. Dlatego czytam i wybieram to co lepsze
Stary 2011-06-01, 18:18   #3856
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
exactly !!

No kochana to masz ładny horoskop Ja nie wierzę w horoskopy ani we wróżki ale... koleżanka namówiła mnie i zaraz po zerwaniu poszłam do wróżki I powiedziała mi że będę miała partnera który będzie mnie kochał bardziej niż ja jego <w najbliższym czasie> he he Ciekawe ile w tym prawdy

Lubie czasem postawić tarota, i w sumie często jest podobnie w kartach jak u mnie w życiu. ALE KTO MA SZCZĘŚCIE W KARTACH TEN NIE MA W MIŁOŚCI a ja mam w kartach:P

Z horoskopu: Pamiętaj, że koniec zawsze zwiastuje nowy początek!
MM.

Edytowane przez zverka
Czas edycji: 2011-06-01 o 18:27
Stary 2011-06-01, 18:27   #3857
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Lubie czasem postawić tarota, i w sumie często jest podobnie w kartach jak u mnie w życiu.
a mi babcia chyba ze sto razy robiła jakąś taką wróżbę z kartami, w której jeśli król i dama się zejdą to oznacza to miłość. No i ile razy to robi tak za każdym razem na początku jest bajzel w kartach, a ostatecznie dochodzą do siebie.

BUJDA

nie chcę takiego króla.

Edytowane przez alka132
Czas edycji: 2011-06-01 o 18:28
alka132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 18:28   #3858
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alka132 Pokaż wiadomość
a mi babcia chyba ze sto razy robiła jakąś taką wróżbę z kartami, w której jeśli król i dama się zejdą to oznacza to miłość. No i za każdym razem choć na początku nie wychodziło to i tak ostatecznie po wielu trudach dochodzili do siebie.

BUJDA

nie chcę takiego króla.

Czasami marzenie o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym
MM.
Stary 2011-06-01, 18:33   #3859
pika87
Rozeznanie

Cytat:
No kochana to masz ładny horoskop Ja nie wierzę w horoskopy ani we wróżki ale... koleżanka namówiła mnie i zaraz po zerwaniu poszłam do wróżki I powiedziała mi że będę miała partnera który będzie mnie kochał bardziej niż ja jego <w najbliższym czasie> he he Ciekawe ile w tym prawdy

Lubie czasem postawić tarota, i w sumie często jest podobnie w kartach jak u mnie w życiu. ALE KTO MA SZCZĘŚCIE W KARTACH TEN NIE MA W MIŁOŚCI a ja mam w kartach:P

Z horoskopu: Pamiętaj, że koniec zawsze zwiastuje nowy początek!
mnie koleżnka namawia na wróżkę bo ona już raz była i o dziwo większość się sprawdziła, i wogóle sporo jej powiedziała takich rzeczy że niby wcześniej nie mogła wiedzieć bo nawet pytan nie zadawała postawiła tarota i jej powiedziała przyszłość teraźniejszość i przeszłość !!! dziwna sprawa, ja też raczej jestem ostrożna w takich wróżbach, ale zobaczę, może dam sie namówić...
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 18:36   #3860
MalaMi280783
Przyczajenie

Dzień Dobry Pozwolicie że dołączę się do "rozstających".. Wprawdzie nie jestem porzucona i cierpiętnica ale mam niezłą przeprawę z rycerzem (czyt. zakuty łeb).. Kochane Moje powiedzcie że dobrze robię.. i błagam koleżanki samotne wizażanki z Gdyni może gdzieś wyjdziemy ???
No więc pokrótce.. Objawił się ON boski przystojny ubrany kwiaty prezenty otwieranie drzwi dzentelman no łooo matko cuda na kiju.. Ja ucieszona jak skowronek.. Aha pracował jako kontraktowiec na statkach więc wyjazdy za granice... No i mówi że czeka na wyjazd mówie ok w porządku bywa... Ale w tym czekaniu skończyły mu się pieniądze (ale cały czas mówił że za tydzien wyjeżdża no za dwa dni za trzy znowu za tydzień) Mieszkał już wtedy u mnie a na czekaniu na wyjazd i na mojej misce zleciało pół roku.. Do tego pił co wieczór piwko dwa wódke... W koncu się wściekłam bo zaczęly mi się kończyć pieniądze a spod mebli przy sprzątaniu kulały mi się puste butelki od wódki (takie małe piersiówki) mówie do pracy idź - a on co - nie bede chodził po ludziach i szukał pracy gdyby mieszkał u siebie tam mam znajomych to bym już dawno pracował... Hmm skoro tak pomyślałam spakowałam królewicza zapakowałam w auto i sru z nim do jego domu do matki (ma 29 lat w tym roku i mieszka z mamą) Pracę znalazł po czasie ale zaczęły się nocne telefony od niego (przez przypadek włączał mu się telefon) a tam impreza w najlepsze i chlanie wodospadami... Olałam kolegę sprzedałam samochód przeprowadziłam się do jego miasta (bo tu mam szkołę musiałam a teraz jeszcze dostałam prace) no i w sumie był w miaaare spokój choć kombinował... Wtem zadzwonił do mnie że wyjeżdża na kontrakt i teraz wszystko mi wynagrodzi już nie pije odechciało mu się bla bla mówie dobra naprawiaj no i bum znowu mnie przekręcił uwierzyłam mu durna... Wrócił z wyjazdu po 1,5 miesiąca i co oczywiście z walizką prosto do mnie - no i mu się zostało... Ale nadal nie ma kasy bo po wyjeździe trzeba czekać więc znowu idą moje pieniądze no i czekaliśmy na tą kasę zapożyczona po uszy byłam bo on nie miał niby skąd wojna na wojnie aż książę wpadł w tygodniowy maraton i codziennie w domu pijany oczekiwał jak wróce ze szkoły czy z pracy... Jak na złość w jego maratonie pojawiły się owe pieniądze z wyjazdu.. Mieliśmy wspólne konto wpłaciłam pieniądze (oczywiście dostał mniej niż zapowiadał ale teraz już wiem od jego siostry że to u niego standard i chowa pieniądze dla siebie) i powiedziałam mu że część wpłace na swoje konto bo zalegał mojej mamie i mi - pożyczalam mu do ręki i umowa była że mi odda normalnie więc zapowiedziałam że wpłacam tyle i tyle na moje konto - zgodził się... Zrobiłam zapowiedzianą operację tzn wplaciłam kase na nasze i na swoje konto a ten wpada pijany do domu i mu mówie że tak zrobiłam a tu szaaaał że go okradłam że zabiera mi laptopa że mnie do lasu wywiezie i bede mu w zębach pieniądze przynosiła.. Kolega pomógł mi go wyprowadzić z mieszkania bo naprawdę się bałam.. Następnego dnia przelałam pieniądze z powrotem i podziękowałam za współpracę.. A on teraz za mną lata chce ze mną mieszkać i kupil mi samochód (tzn jest na niego zarejestrowany ja nim nie jezdze i nie mam zamiaru) i w ogóle idzie na terapie bla bla bla...
A ja hmm postanowiłam zamieszkać sama szukam współlokatorki do wynajętego mieszkania podziękowałam za samochód i życzyłam miłego jeżdżenia (choć on prawka nie ma bo po pijaku jeździł i ma zakaz robienia w ogóle) no i nadal z nim walcze bo on do mnie dzwoni i mówi Kochanie to Kochanie tamto a mówie mu szukaj mieszkania bo z Tobą mieszkać nie bede i Twoich pijackich awantur też znosić nie bede no ale on swoje... Dobrze robie że go przeganiam co nie? ? Oby mi łatwo poszło (powiedziałabym oby znalazł kolejną ale żal kolejnej eh) Dobrze robie co? Jak będziecie chciały się pośmiać to Wam opowiem kilka historyjek jego albo akcji które wyprawiał żeby mnie odzyskać

Kto idzie ze mną na piwo GDYNIA
MalaMi280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 18:43   #3861
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
mnie koleżnka namawia na wróżkę bo ona już raz była i o dziwo większość się sprawdziła, i wogóle sporo jej powiedziała takich rzeczy że niby wcześniej nie mogła wiedzieć bo nawet pytan nie zadawała postawiła tarota i jej powiedziała przyszłość teraźniejszość i przeszłość !!! dziwna sprawa, ja też raczej jestem ostrożna w takich wróżbach, ale zobaczę, może dam sie namówić...
Ja stwierdziłam , że spróbuję I nie żałuję Pójdę pewnie znowu, ale jakoś nie jest to moją dewizą życiową-żyj według wróżki

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez MalaMi280783 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Pozwolicie że dołączę się do "rozstających".. Wprawdzie nie jestem porzucona i cierpiętnica ale mam niezłą przeprawę z rycerzem (czyt. zakuty łeb).. Kochane Moje powiedzcie że dobrze robię.. i błagam koleżanki samotne wizażanki z Gdyni może gdzieś wyjdziemy ???
No więc pokrótce.. Objawił się ON boski przystojny ubrany kwiaty prezenty otwieranie drzwi dzentelman no łooo matko cuda na kiju.. Ja ucieszona jak skowronek.. Aha pracował jako kontraktowiec na statkach więc wyjazdy za granice... No i mówi że czeka na wyjazd mówie ok w porządku bywa... Ale w tym czekaniu skończyły mu się pieniądze (ale cały czas mówił że za tydzien wyjeżdża no za dwa dni za trzy znowu za tydzień) Mieszkał już wtedy u mnie a na czekaniu na wyjazd i na mojej misce zleciało pół roku.. Do tego pił co wieczór piwko dwa wódke... W koncu się wściekłam bo zaczęly mi się kończyć pieniądze a spod mebli przy sprzątaniu kulały mi się puste butelki od wódki (takie małe piersiówki) mówie do pracy idź - a on co - nie bede chodził po ludziach i szukał pracy gdyby mieszkał u siebie tam mam znajomych to bym już dawno pracował... Hmm skoro tak pomyślałam spakowałam królewicza zapakowałam w auto i sru z nim do jego domu do matki (ma 29 lat w tym roku i mieszka z mamą) Pracę znalazł po czasie ale zaczęły się nocne telefony od niego (przez przypadek włączał mu się telefon) a tam impreza w najlepsze i chlanie wodospadami... Olałam kolegę sprzedałam samochód przeprowadziłam się do jego miasta (bo tu mam szkołę musiałam a teraz jeszcze dostałam prace) no i w sumie był w miaaare spokój choć kombinował... Wtem zadzwonił do mnie że wyjeżdża na kontrakt i teraz wszystko mi wynagrodzi już nie pije odechciało mu się bla bla mówie dobra naprawiaj no i bum znowu mnie przekręcił uwierzyłam mu durna... Wrócił z wyjazdu po 1,5 miesiąca i co oczywiście z walizką prosto do mnie - no i mu się zostało... Ale nadal nie ma kasy bo po wyjeździe trzeba czekać więc znowu idą moje pieniądze no i czekaliśmy na tą kasę zapożyczona po uszy byłam bo on nie miał niby skąd wojna na wojnie aż książę wpadł w tygodniowy maraton i codziennie w domu pijany oczekiwał jak wróce ze szkoły czy z pracy... Jak na złość w jego maratonie pojawiły się owe pieniądze z wyjazdu.. Mieliśmy wspólne konto wpłaciłam pieniądze (oczywiście dostał mniej niż zapowiadał ale teraz już wiem od jego siostry że to u niego standard i chowa pieniądze dla siebie) i powiedziałam mu że część wpłace na swoje konto bo zalegał mojej mamie i mi - pożyczalam mu do ręki i umowa była że mi odda normalnie więc zapowiedziałam że wpłacam tyle i tyle na moje konto - zgodził się... Zrobiłam zapowiedzianą operację tzn wplaciłam kase na nasze i na swoje konto a ten wpada pijany do domu i mu mówie że tak zrobiłam a tu szaaaał że go okradłam że zabiera mi laptopa że mnie do lasu wywiezie i bede mu w zębach pieniądze przynosiła.. Kolega pomógł mi go wyprowadzić z mieszkania bo naprawdę się bałam.. Następnego dnia przelałam pieniądze z powrotem i podziękowałam za współpracę.. A on teraz za mną lata chce ze mną mieszkać i kupil mi samochód (tzn jest na niego zarejestrowany ja nim nie jezdze i nie mam zamiaru) i w ogóle idzie na terapie bla bla bla...
A ja hmm postanowiłam zamieszkać sama szukam współlokatorki do wynajętego mieszkania podziękowałam za samochód i życzyłam miłego jeżdżenia (choć on prawka nie ma bo po pijaku jeździł i ma zakaz robienia w ogóle) no i nadal z nim walcze bo on do mnie dzwoni i mówi Kochanie to Kochanie tamto a mówie mu szukaj mieszkania bo z Tobą mieszkać nie bede i Twoich pijackich awantur też znosić nie bede no ale on swoje... Dobrze robie że go przeganiam co nie? ? Oby mi łatwo poszło (powiedziałabym oby znalazł kolejną ale żal kolejnej eh) Dobrze robie co? Jak będziecie chciały się pośmiać to Wam opowiem kilka historyjek jego albo akcji które wyprawiał żeby mnie odzyskać

Kto idzie ze mną na piwo GDYNIA

Uciekaj jak najdalej od tego DARMOZJADA, bo tego się inaczej nazwać nie da. Naciąga Cię na kasę i na Twoje dobre serce
MM.
Stary 2011-06-01, 18:48   #3862
Malla
Nie depcze krokusów

MałaMi, lat 27, powitać, powitać
Stary 2011-06-01, 18:55   #3863
MalaMi280783
Przyczajenie

Malla dziękować dziękować tak 27 po głowie się pukać wiem wiem
Stary 2011-06-01, 18:56   #3864
solideja
Zadomowienie

Ale beznadziejny dzień, gdy jakaś para całuje się mniej niż metr od mojego nosa żałuję, że nie mam siekiery albo karabinu Nie chcę być zawistna, ale ich szczęście, misiowanie, buziakowanie się i słodzenie w środkach komunikacji wyzwala we mnie mordercze instynkty
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 18:58   #3865
MalaMi280783
Przyczajenie

solideja a może oni tak misiakują a w domu się leją ? skąd wiesz.. [eh ja niedobra]
Stary 2011-06-01, 19:08   #3866
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Ale beznadziejny dzień, gdy jakaś para całuje się mniej niż metr od mojego nosa żałuję, że nie mam siekiery albo karabinu Nie chcę być zawistna, ale ich szczęście, misiowanie, buziakowanie się i słodzenie w środkach komunikacji wyzwala we mnie mordercze instynkty

Ja dziś w zoo byłam Same pary z dziećmi w wózkach xD To był widok xD
MM.
Stary 2011-06-01, 19:12   #3867
solideja
Zadomowienie

Cytat:
solideja a może oni tak misiakują a w domu się leją ? skąd wiesz.. [eh ja niedobra]
Pewnie mają trylion swoich problemów w domach, ale mnie ta słodycz na ulicach dobija W ogóle mam zwalony dzień - czuję się głupia, brzydka i gruba i beznadziejna i że nic nie osiągnę... Wystarczy, że nie uda mi się jeden mały drobiazg który zamierzałam osiągnąć i całe życie uważam za bezwartościowe... powinnam to leczyć
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 19:20   #3868
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla dziękować dziękować tak 27 po głowie się pukać wiem wiem
Spoko, spoko, jesteś niewiele ponad miesiąc starsza ode mnie
Stary 2011-06-01, 19:24   #3869
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Spoko, spoko, jesteś niewiele ponad miesiąc starsza ode mnie
Oj widzę, że nie tylko ja stara pupa jestem
MM.
Stary 2011-06-01, 19:25   #3870
AguŚ87
Zakorzenienie

MalaMi280783 MASAKRA KOBIETO ! jak mogłaś tak długo trzymać w domu PASOŻYTA? daj sobie spokój cwaniak wie gdzie dupe wtulić ciepełko piwko jedzonko, a ty niczym kochająca żona zawsze na neigo czekająca,. daj sobie spokój marnujesz sobie zycie tzn marnowałas bo mam nadzieje ze nie wrocisz wyobrazasz sobie mieszkac całe zycie z kims takim? bo ja nie..

jaki cwany koleś z niego no nie mogę, hipokryta straszny

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości