|
|
#3901 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Bo skoro ten chłopak to ukochany eks to chociażby z sentymentu wybaczymy. A dziewczyna po prostu się wtrąciła i wykorzystała chwilę słabości. Ja wiem, że to często tylko stereotypy, ale jednak czegoś takiego doświadczyłam i nie chciałabym, żeby ktoś kiedyś do mnie taki żal miał jaki ja nadal mam do tamtej dziewczyny...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() skąd ja to znam... ale było, minęło i nie wróci (oby ). DO PRZODU ![]() Cytat:
. [ ]dobranoc, dziewczyny |
|||
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja złozyłam OW, śmiał sie ze mnie i złożył mi też. Najlepsze, że jest w lekkim stanie upojenia alkoholowego i troche od rzeczy pieprzy!
Bo za dużo obiecuje, a za mało robi! Cytat:
Róża dla Ciebie za dobrą decyzję! Twoja historia sprawiła, że jeszcze bardziej wątpie w facetów. Dzizas, tak to jest, jak kobieta ma dobre serce, zakochana i takie tam. Całe szczęście, że oczy Ci się otworzyły! Nie wracaj do takiego pijaka nigdy! W wątku o "znienawidzonych" typach meżczyzn jest co drugi post o gościach z problemem alkoholowym!
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Konto usunięte
|
wie, że dużo czasu spędzam na wizażu, zna mój login. co więcej mu było potrzebne.
przeczytał wszystkie posty, które tu pisałam i uważa że go oszukałam, bo mu nie powiedziałam że jest ktoś nowy. tak to mówił jakbym go co najmniej zdradziła, i jutro brała ślub z tym drugim. co jest kompletną bzdurą, bo nie jestem zakochana w nim, nie zdradziłam eksa, w ogóle nie zrobiłam nic złego. a on mi teraz mówi, że to dlatego nie chce mu dać kolejnej szansy, bo mam kogoś innego. nie chce mu dać szansy, bo już było ich milion i teraz boję się że znowu będzie tak samo, a nie dlatego że jest ktoś inny. przykro mi bardzo, że teraz takie zdanie ma o mnie, ze w ogóle mu przyszło do głowy mnie tu szpiegować. no i nooo.
|
|
|
|
#3904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() cieszę się, że mój eks jest anglikiem i nawet nie ma pojęcia, że korzystam z jakiegoś forum ![]() Eks dalej pisze, wypytuje się o tego kolesia co to z nim byłam w sobotę, mówi, że muszę go naprawdę lubić i w ogóleeeee.... miesza mi w głowie znów ![]() bo nie wiem czego znowu chce, wy powiecie, że nic, mój rozum mówi to samo, a serce, że może jednak coś Cytat:
![]() Edit: pisał i pisał, aż napisał, że wie, że to wszystko nie jest łatwe dla mnie, ale on bedzie tu dla mnie zawsze, bo powiedzial mi juz, że chce być moim przyjacielem na zawsze. Napisałam, że już późno i powinien iść spać. Że dziękuje i dobranoc, ale żeby nie pisał więcej o przyjaźni. Pisze bo mu głupio? Ma poczucie winy, że mnie zranił? Po jaką cholerę chce się przyjaźnić? Czy on nie rozumie jak miesza mi w głowie? ![]() Dziękuję. Znowu pół nocy będzie nieprzespanej na własne życzenie.
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-06-02 o 01:08 |
||
|
|
|
#3905 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
potem odpuściłam.. bo przyznam, że boję się tej wiedzy chociaż wiadomo, nie zawsze wszystko jest prawdą ![]() zresztą minęły pierwsze dni szoku, złości i żalu i jakoś mi wszystko "wyparowało".. [kurcze, nadal jakoś mi dziwnie, że po tak stosunkowo krótkim czasie mi przeszło.. oglądam specjalnie zdjęcia z zeszłych wakacji i NIC.. normalnie sobie powtarzam: "porycz się, porycz!" i NIC..] otóż to! Cytat:
ahhhh... jak spacerujemy po parku, przytulamy się albo jeździmy na wycieczki rowerowe... ![]() Cytat:
„Wodniki cenią sobie partnerstwo, niezależność i wolność w związku.” to właśnie cała ja w związkach.. ![]() a co do charakterystyki znaku zodiaku to ja w zależności, gdzie co napiszą o tym znaku, ale w znacznej części mogę się jednak pod tymi słowami podpisać na przykład po tymi : Idzie zawsze z postępem, otwarty na wszystko co nowe, dziwne i nietypowe. Nie uznaje żadnych ograniczeń, jest przeciwnikiem tradycji. Przywiązuje ogromną wagę do wolności osobistej. Znak Wodnika, pozostający pod wpływem planety Uran, daje ludziom w nim urodzonym szaloną fantazję i bogactwo myśli - mimo, iż ich gusta bywają często dość dziwaczne. Są oryginalni i ekscentryczni. Mają inklinacje do filozofii i humanitarny stosunek do świata. Bywają wrażliwi na piękno, odznaczają się dużą intuicją. Wodnik jest nastawiony do życia optymistycznie, a nawet entuzjastycznie. Do obranego celu zmierza z wiarą i zapałem.
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
nie wierze tancze na imprezie juz po %% a tu sms
od nowego ex. "buzka" wtf łał nawet %% duzo nie spowodowało zebym sie odezwała ![]() czas spaccccccccc buziaki kobity nogi mi odpadają od tanczenia a ile facetów mnie wyrywalo ho hoho czyli nie jest ze mną tak źle !
|
|
#3907 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczuwam się w Twoją sytuację i byłabym naprawdę wściekła, gdyby ktoś przeczytał wszystkie moje posty tutaj... Cytat:
Cytat:
A poza tym - nigdy więcej takich facetów, bo to jest najgorsze co może spotkać byłą dziewczynę o małym rozumie (mówię o sobie No i tu masz powód dla którego lepiej się wycofać póki jeszcze się w tę "przyjaźń" nie wkręciłaś. Bo jak już zaczniesz tę całą farsę to będzie Ci jeszcze trudniej się z tego wyplątać... Więc daj sobie szansę na spokój i OLEJ sprawę jestem z Ciebie dumna Cytat:
![]() Cytat:
Mnie już też eks nie rusza w ogóle, mam całkowicie w poważaniu jego zdanie o mnie (które jest naprawdę złe). Wyrządziłam mu krzywdę, ale na jego własne życzenie. Ile można żyć w takich dziwnych układach, ja już nie wytrzymywałam psychicznie, więc to musiało się źle skończyć. Teraz o coś [kogoś] innego się martwię, ale.. trudno. Jestem silniejsza i DAM RADĘ
Edytowane przez alka132 Czas edycji: 2011-06-02 o 07:36 |
|||||
|
|
|
#3908 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
enjoy89 - ja widzę, że Ty jesteś z tych, które muszą spaść na samo dno, wytarzać się w mule, żeby się podnieść...Ciebie chyba wyleczy tylko kolejny kopniak od niego...więc ze swojej strony radzę żebyś o niego zawalczyła. Zawalcz, wróć, padnij w ramiona. Pokaż mu, że jest jedynym facetem Twojego życia. Doceni, albo Cię wyśmieje i w końcu wyleczysz się ze złudzeń.
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() Przecież o to mu właśnie chodziło, o wzbudzenie w Tobie poczucia winy!!!
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Właśnie zaspałam... Miałam wstać 2 godziny temu i jechać na targ... Do chrzanu!
|
|
|
|
#3910 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Pytałam już w tamtym wątku - a nie ma on przypadkiem dziewczyny?
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3912 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Po jaką cholerę się upierasz na zajętego faceta???
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
kac mnie dzisiaj zabije
![]() eh powiem wam że tak dziwnie jest bez nowego ale spokojniej, wiecej czasu dla siebie, ZERO nerwów, więc chyba jednak dobrze ze go zostawilam. aaa a ten sms od niego w nocy z tymi buziaczkami... wydaje mi się, że się walnał i to nie bylo do mnie... raczej by mi przecież nie napisał ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
zaraz mam zaliczenie a ja kac gigant nigdy wiecej !
|
|
|
#3915 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Skoro ani procenty, ani koleżanka nie sprawiły, że mu odpisałaś, to jestem z Ciebie dumna Cytat:
2. mówi, że kocha swoją eks 3. pozwala sobie z Tobą na dwuznaczności nieee, nie podoba mi się to
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ide robić włosy, musze wysuszyć, a troche to potrwa...
Ubiore jakieś ciuchy i jade w miasto. |
|
|
|
#3917 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ale planujesz jakieś spotkania, ciastka, spacery i inne takie...a przecież facet ma dziewczynę, mało tego, jeszcze nie uporządkował się emocjonalnie odnośnie swojej eks...dlaczego w to brniesz...? Dlaczego się dziwisz, że on dużo gada a mało robi, skoro już na dzień dobry wiesz, że on jest nieuczciwy...?
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#3918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5. napisal, ze bardzo chce przyjsc na moja impreze i chyba jednak sie skusi ![]() Cytat:
Chyba musze poszukać innego obiektu westchnień!
|
||
|
|
|
#3919 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Po wczorajszym? Wiesz o niej od jakiegoś czasu...
No zdecydowanie. Wolnego.
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-06-02 o 10:35 |
|
|
|
|
#3921 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#3922 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
Nie ryczysz i super Ja też nie ryczę i nie mam zamiaru. Teraz widzę, że mój EX przynosił mi pecha Odkąd mnie niby rzucił dostałam ofertę trzech prac :P Na studiach idzie jak po maśle i bardziej wierzę w siebie, i w siebie inwestuję NORMALNIE BO BĘDĘ MU JESZCZE ZA TO WDZIĘCZNA xD Oby nie bo wyjdę na debila xD
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
||
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale poprawiłaś mi mojego skacowanego humora !
|
|
|
#3924 |
|
Rozeznanie
|
A ja wstałam rano i pojechałam na wykłady he he bo dziś ostatnie przed sesją:P I co?! I była Antropologia na której oglądaliśmy film i odwołano psychologię :/ A NA DODATEK PADA DESZCZ!!!
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
#3925 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
5. niech przyjedzie z nią
|
|
|
#3926 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popieram wpis I jeszcze nasze dzieci będą to czytać
|
|
|
|
#3928 |
|
Zadomowienie
|
noooo moje pewnie 1 zacznie ![]() ![]() Zobaczy co mamusia wypisywała za bzdury ! ![]() Ile potrzebowała kopniaków :P w ogóle mój były będzie mieszkał ode mnie 10 min i napisał, że będzie się mną opiekował... wtf dodał jeszcze, że ma nadzieję że mój facet ( którego nie mam ) nie będzie się wpierdalał w nasze sprawy |
|
|
|
#3929 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zajeżdża moim kierunkiem ![]() Co studiujesz?? ![]() Dzień dobry tak w ogóle Słońce świeci,pada deszcz a ja...no cóż....Byłam wczoraj na "Świnkach" i szczerze powiedziawszy nie chciała bym obejrzeć tego po raz drugi ![]() Nowy wczoraj wpadł w końcu na to,żeby wpaść pod pracę i dać mi buziaka w przelocie ![]() Ogólnie...Masakraaaaaa ze mną.... nie wiem skąd to się bierze
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.

). DO PRZODU
]

Pozwolicie że dołączę się do "rozstających".. Wprawdzie nie jestem porzucona i cierpiętnica ale mam niezłą przeprawę z rycerzem (czyt. zakuty łeb).. Kochane Moje powiedzcie że dobrze robię.. i błagam koleżanki samotne wizażanki z Gdyni może gdzieś wyjdziemy ???

zaraz mam zaliczenie a ja kac gigant