Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-02, 00:12   #3901
alka132
Zadomowienie

GG do alka132
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Ale dlaczego chłopakowi można wybaczyć, a dziewczynie nie?
Bo skoro ten chłopak to ukochany eks to chociażby z sentymentu wybaczymy. A dziewczyna po prostu się wtrąciła i wykorzystała chwilę słabości. Ja wiem, że to często tylko stereotypy, ale jednak czegoś takiego doświadczyłam i nie chciałabym, żeby ktoś kiedyś do mnie taki żal miał jaki ja nadal mam do tamtej dziewczyny...

Cytat:
Ale z drugiej strony mój eks-eks był we mnie szaleńczo zakochany, a jak go zostawiłam i zdał sobie sprawę, że nie wrócę, zastosował metodę "klin klinem" i po 3 miesiącach znalazł sobie dziewczynę. Są ze sobą do teraz, czyli sześć lat.
czyli jednak musiał zdać sobie sprawę, przestać za Tobą latać i otworzyć się na nowe. Więc w pewien sposób się uporał ze swoimi emocjami. Właśnie o takie coś mi chodzi

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
pozdrowienia dla mojego eksa, który pofatygował się i przeczytał wszystkie moje posty tutaj.
ale jak to? co go tu przyniosło?

Cytat:
Napisane przez blueone Pokaż wiadomość
chory, toksyczny układ...oboje sobie daliśmy popalić
skąd ja to znam... ale było, minęło i nie wróci (oby). DO PRZODU

Cytat:
A to że sobie obiecujesz kontrolę i jednak nad tym nie panujesz świadczy juz o problemie.
i tym optymistycznym akcentem kończę dzisiejszy dzień. []

dobranoc, dziewczyny
Stary 2011-06-02, 00:18   #3902
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość

Ja złozyłam OW, śmiał sie ze mnie i złożył mi też. Najlepsze, że jest w lekkim stanie upojenia alkoholowego i troche od rzeczy pieprzy!

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Lily - czemu Cię wkurza?
Bo za dużo obiecuje, a za mało robi!

Cytat:
Napisane przez MalaMi280783 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Pozwolicie że dołączę się do "rozstających".. Wprawdzie nie jestem porzucona i cierpiętnica ale mam niezłą przeprawę z rycerzem (czyt. zakuty łeb).. Kochane Moje powiedzcie że dobrze robię.. i błagam koleżanki samotne wizażanki z Gdyni może gdzieś wyjdziemy ???
No więc pokrótce.. Objawił się ON boski przystojny ubrany kwiaty prezenty otwieranie drzwi dzentelman no łooo matko cuda na kiju.. Ja ucieszona jak skowronek.. Aha pracował jako kontraktowiec na statkach więc wyjazdy za granice... No i mówi że czeka na wyjazd mówie ok w porządku bywa... Ale w tym czekaniu skończyły mu się pieniądze (ale cały czas mówił że za tydzien wyjeżdża no za dwa dni za trzy znowu za tydzień) Mieszkał już wtedy u mnie a na czekaniu na wyjazd i na mojej misce zleciało pół roku.. Do tego pił co wieczór piwko dwa wódke... W koncu się wściekłam bo zaczęly mi się kończyć pieniądze a spod mebli przy sprzątaniu kulały mi się puste butelki od wódki (takie małe piersiówki) mówie do pracy idź - a on co - nie bede chodził po ludziach i szukał pracy gdyby mieszkał u siebie tam mam znajomych to bym już dawno pracował... Hmm skoro tak pomyślałam spakowałam królewicza zapakowałam w auto i sru z nim do jego domu do matki (ma 29 lat w tym roku i mieszka z mamą) Pracę znalazł po czasie ale zaczęły się nocne telefony od niego (przez przypadek włączał mu się telefon) a tam impreza w najlepsze i chlanie wodospadami... Olałam kolegę sprzedałam samochód przeprowadziłam się do jego miasta (bo tu mam szkołę musiałam a teraz jeszcze dostałam prace) no i w sumie był w miaaare spokój choć kombinował... Wtem zadzwonił do mnie że wyjeżdża na kontrakt i teraz wszystko mi wynagrodzi już nie pije odechciało mu się bla bla mówie dobra naprawiaj no i bum znowu mnie przekręcił uwierzyłam mu durna... Wrócił z wyjazdu po 1,5 miesiąca i co oczywiście z walizką prosto do mnie - no i mu się zostało... Ale nadal nie ma kasy bo po wyjeździe trzeba czekać więc znowu idą moje pieniądze no i czekaliśmy na tą kasę zapożyczona po uszy byłam bo on nie miał niby skąd wojna na wojnie aż książę wpadł w tygodniowy maraton i codziennie w domu pijany oczekiwał jak wróce ze szkoły czy z pracy... Jak na złość w jego maratonie pojawiły się owe pieniądze z wyjazdu.. Mieliśmy wspólne konto wpłaciłam pieniądze (oczywiście dostał mniej niż zapowiadał ale teraz już wiem od jego siostry że to u niego standard i chowa pieniądze dla siebie) i powiedziałam mu że część wpłace na swoje konto bo zalegał mojej mamie i mi - pożyczalam mu do ręki i umowa była że mi odda normalnie więc zapowiedziałam że wpłacam tyle i tyle na moje konto - zgodził się... Zrobiłam zapowiedzianą operację tzn wplaciłam kase na nasze i na swoje konto a ten wpada pijany do domu i mu mówie że tak zrobiłam a tu szaaaał że go okradłam że zabiera mi laptopa że mnie do lasu wywiezie i bede mu w zębach pieniądze przynosiła.. Kolega pomógł mi go wyprowadzić z mieszkania bo naprawdę się bałam.. Następnego dnia przelałam pieniądze z powrotem i podziękowałam za współpracę.. A on teraz za mną lata chce ze mną mieszkać i kupil mi samochód (tzn jest na niego zarejestrowany ja nim nie jezdze i nie mam zamiaru) i w ogóle idzie na terapie bla bla bla...
A ja hmm postanowiłam zamieszkać sama szukam współlokatorki do wynajętego mieszkania podziękowałam za samochód i życzyłam miłego jeżdżenia (choć on prawka nie ma bo po pijaku jeździł i ma zakaz robienia w ogóle) no i nadal z nim walcze bo on do mnie dzwoni i mówi Kochanie to Kochanie tamto a mówie mu szukaj mieszkania bo z Tobą mieszkać nie bede i Twoich pijackich awantur też znosić nie bede no ale on swoje... Dobrze robie że go przeganiam co nie? ? Oby mi łatwo poszło (powiedziałabym oby znalazł kolejną ale żal kolejnej eh) Dobrze robie co? Jak będziecie chciały się pośmiać to Wam opowiem kilka historyjek jego albo akcji które wyprawiał żeby mnie odzyskać

Kto idzie ze mną na piwo GDYNIA
Witaj! Róża dla Ciebie za dobrą decyzję!
Twoja historia sprawiła, że jeszcze bardziej wątpie w facetów.
Dzizas, tak to jest, jak kobieta ma dobre serce, zakochana i takie tam. Całe szczęście, że oczy Ci się otworzyły! Nie wracaj do takiego pijaka nigdy! W wątku o "znienawidzonych" typach meżczyzn jest co drugi post o gościach z problemem alkoholowym!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 00:44   #3903
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alka132 Pokaż wiadomość
ale jak to? co go tu przyniosło?
wie, że dużo czasu spędzam na wizażu, zna mój login. co więcej mu było potrzebne.

przeczytał wszystkie posty, które tu pisałam i uważa że go oszukałam, bo mu nie powiedziałam że jest ktoś nowy.
tak to mówił jakbym go co najmniej zdradziła, i jutro brała ślub z tym drugim.
co jest kompletną bzdurą, bo nie jestem zakochana w nim, nie zdradziłam eksa, w ogóle nie zrobiłam nic złego. a on mi teraz mówi, że to dlatego nie chce mu dać kolejnej szansy, bo mam kogoś innego.
nie chce mu dać szansy, bo już było ich milion i teraz boję się że znowu będzie tak samo, a nie dlatego że jest ktoś inny.
przykro mi bardzo, że teraz takie zdanie ma o mnie, ze w ogóle mu przyszło do głowy mnie tu szpiegować. no i nooo.
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 00:46   #3904
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
pozdrowienia dla mojego eksa, który pofatygował się i przeczytał wszystkie moje posty tutaj.

zaraz umrę.
a skąd on się tu wziął

cieszę się, że mój eks jest anglikiem i nawet nie ma pojęcia, że korzystam z jakiegoś forum

Eks dalej pisze, wypytuje się o tego kolesia co to z nim byłam w sobotę, mówi, że muszę go naprawdę lubić i w ogóleeeee.... miesza mi w głowie znów
bo nie wiem czego znowu chce, wy powiecie, że nic, mój rozum mówi to samo, a serce, że może jednak coś

Cytat:
wie, że dużo czasu spędzam na wizażu, zna mój login. co więcej mu było potrzebne.

przeczytał wszystkie posty, które tu pisałam i uważa że go oszukałam, bo mu nie powiedziałam że jest ktoś nowy.
tak to mówił jakbym go co najmniej zdradziła, i jutro brała ślub z tym drugim.
co jest kompletną bzdurą, bo nie jestem zakochana w nim, nie zdradziłam eksa, w ogóle nie zrobiłam nic złego. a on mi teraz mówi, że to dlatego nie chce mu dać kolejnej szansy, bo mam kogoś innego.
nie chce mu dać szansy, bo już było ich milion i teraz boję się że znowu będzie tak samo, a nie dlatego że jest ktoś inny.
przykro mi bardzo, że teraz takie zdanie ma o mnie, ze w ogóle mu przyszło do głowy mnie tu szpiegować. no i nooo.
Jej. Heh, za samo szpiegowanie bym mu dupę skopała

Edit: pisał i pisał, aż napisał, że wie, że to wszystko nie jest łatwe dla mnie, ale on bedzie tu dla mnie zawsze, bo powiedzial mi juz, że chce być moim przyjacielem na zawsze. Napisałam, że już późno i powinien iść spać. Że dziękuje i dobranoc, ale żeby nie pisał więcej o przyjaźni.
Pisze bo mu głupio? Ma poczucie winy, że mnie zranił? Po jaką cholerę chce się przyjaźnić? Czy on nie rozumie jak miesza mi w głowie?

Dziękuję. Znowu pół nocy będzie nieprzespanej na własne życzenie.

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2011-06-02 o 01:08
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 01:29   #3905
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
No kochana to masz ładny horoskop Ja nie wierzę w horoskopy ani we wróżki ale... koleżanka namówiła mnie i zaraz po zerwaniu poszłam do wróżki I powiedziała mi że będę miała partnera który będzie mnie kochał bardziej niż ja jego <w najbliższym czasie> he he Ciekawe ile w tym prawdy

Z horoskopu: Pamiętaj, że koniec zawsze zwiastuje nowy początek!
tez zaraz po rozstaniu pomyślałam, czy nie pójść do kogoś, kto mi postawi tarota.. chciałam wiedzieć, czy kiedyś może do siebie wrócimy.. i czytałam mnóstwo o tym w internecie, o wróżbach, tarocie.. aż wstyd się przyznać, ale czepiałam się niemal wszystkiego..
potem odpuściłam.. bo przyznam, że boję się tej wiedzy chociaż wiadomo, nie zawsze wszystko jest prawdą

zresztą minęły pierwsze dni szoku, złości i żalu i jakoś mi wszystko "wyparowało"..

[kurcze, nadal jakoś mi dziwnie, że po tak stosunkowo krótkim czasie mi przeszło.. oglądam specjalnie zdjęcia z zeszłych wakacji i NIC.. normalnie sobie powtarzam: "porycz się, porycz!" i NIC..]

otóż to!

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Ale beznadziejny dzień, gdy jakaś para całuje się mniej niż metr od mojego nosa żałuję, że nie mam siekiery albo karabinu Nie chcę być zawistna, ale ich szczęście, misiowanie, buziakowanie się i słodzenie w środkach komunikacji wyzwala we mnie mordercze instynkty
a ja jak widzę takie zakochane pary wokół mnie to zaczynam "oczyma swojej wyobraźni" widzieć siebie i mojego next faceta równie zakochanych ahhhh... jak spacerujemy po parku, przytulamy się albo jeździmy na wycieczki rowerowe...

Cytat:

jesteśmy spod tego samego znaku

w dodatku jestem modelowym przykładem tego znaku. Z charakterystyki wszystko mi się zgadza i pasuje do mnie
witam w klubie Wodników..
„Wodniki cenią sobie partnerstwo, niezależność i wolność w związku.”
to właśnie cała ja w związkach..

a co do charakterystyki znaku zodiaku to ja w zależności, gdzie co napiszą o tym znaku, ale w znacznej części mogę się jednak pod tymi słowami podpisać

na przykład po tymi :
Idzie zawsze z postępem, otwarty na wszystko co nowe, dziwne i nietypowe. Nie uznaje żadnych ograniczeń, jest przeciwnikiem tradycji. Przywiązuje ogromną wagę do wolności osobistej. Znak Wodnika, pozostający pod wpływem planety Uran, daje ludziom w nim urodzonym szaloną fantazję i bogactwo myśli - mimo, iż ich gusta bywają często dość dziwaczne. Są oryginalni i ekscentryczni. Mają inklinacje do filozofii i humanitarny stosunek do świata. Bywają wrażliwi na piękno, odznaczają się dużą intuicją. Wodnik jest nastawiony do życia optymistycznie, a nawet entuzjastycznie. Do obranego celu zmierza z wiarą i zapałem.

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 02:17   #3906
AguŚ87
Zakorzenienie

nie wierze tancze na imprezie juz po %% a tu sms od nowego ex. "buzka" wtf nie odpisałam mimo namawiania kolezanki abym zapytala po co i na co

łał nawet %% duzo nie spowodowało zebym sie odezwała

czas spaccccccccc buziaki kobity nogi mi odpadają od tanczenia a ile facetów mnie wyrywalo ho hoho czyli nie jest ze mną tak źle !
Stary 2011-06-02, 07:35   #3907
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Niech ma sobie zdanie jakie chce. Tym się nie przejmuj. Raczej w inną stronę - po co robił dochodzenie na wizażu:/
Wczuwam się w Twoją sytuację i byłabym naprawdę wściekła, gdyby ktoś przeczytał wszystkie moje posty tutaj...

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
bo nie wiem czego znowu chce, wy powiecie, że nic, mój rozum mówi to samo, a serce, że może jednak coś
a powiemy, powiemy!

Cytat:
Pisze bo mu głupio? Ma poczucie winy, że mnie zranił? Po jaką cholerę chce się przyjaźnić? Czy on nie rozumie jak miesza mi w głowie?
Pisze, bo wie, że z Ciebie fajna babka i chciałby się z Tobą dlatego spotykać. I TO NIE ZNACZY WCALE, ŻE CIĘ KOCHA I WRÓCICIE (jakby tak było to by stał pod Twoim domem z kwiatami i deklarował miłość). On chce mieć i Ciebie i wolność. Ale nie można mieć ciastko i zjeść ciastko!
A poza tym - nigdy więcej takich facetów, bo to jest najgorsze co może spotkać byłą dziewczynę o małym rozumie (mówię o sobie)

Cytat:
Dziękuję. Znowu pół nocy będzie nieprzespanej na własne życzenie.
No i tu masz powód dla którego lepiej się wycofać póki jeszcze się w tę "przyjaźń" nie wkręciłaś. Bo jak już zaczniesz tę całą farsę to będzie Ci jeszcze trudniej się z tego wyplątać... Więc daj sobie szansę na spokój i OLEJ sprawę

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
łał nawet %% duzo nie spowodowało zebym sie odezwała
jestem z Ciebie dumna

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
potem odpuściłam.. bo przyznam, że boję się tej wiedzy chociaż wiadomo, nie zawsze wszystko jest prawdą
ja też się boję, więc wolę nie kusić losu

Cytat:
kurcze, nadal jakoś mi dziwnie, że po tak stosunkowo krótkim czasie mi przeszło.. oglądam specjalnie zdjęcia z zeszłych wakacji i NIC.. normalnie sobie powtarzam: "porycz się, porycz!" i NIC
To teraz już się za siebie nie oglądaj, nie babraj rany, która z pewnością gdzieś tam jest tylko szybko do przodu

Mnie już też eks nie rusza w ogóle, mam całkowicie w poważaniu jego zdanie o mnie (które jest naprawdę złe). Wyrządziłam mu krzywdę, ale na jego własne życzenie. Ile można żyć w takich dziwnych układach, ja już nie wytrzymywałam psychicznie, więc to musiało się źle skończyć.
Teraz o coś [kogoś] innego się martwię, ale.. trudno. Jestem silniejsza i DAM RADĘ

Edytowane przez alka132
Czas edycji: 2011-06-02 o 07:36
alka132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 09:44   #3908
elvegirl
po drugiej stronie szafy

enjoy89 - ja widzę, że Ty jesteś z tych, które muszą spaść na samo dno, wytarzać się w mule, żeby się podnieść...Ciebie chyba wyleczy tylko kolejny kopniak od niego...więc ze swojej strony radzę żebyś o niego zawalczyła. Zawalcz, wróć, padnij w ramiona. Pokaż mu, że jest jedynym facetem Twojego życia. Doceni, albo Cię wyśmieje i w końcu wyleczysz się ze złudzeń.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Następna, która przejmuje się tym, jakie jakiś koleś bez kultury ma o niej zdanie...
Przecież o to mu właśnie chodziło, o wzbudzenie w Tobie poczucia winy!!!
Stary 2011-06-02, 09:56   #3909
lily92920
Zakorzenienie

Hejka!

Właśnie zaspałam... Miałam wstać 2 godziny temu i jechać na targ... Do chrzanu!
Stary 2011-06-02, 10:01   #3910
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Bo za dużo obiecuje, a za mało robi!
Pytałam już w tamtym wątku - a nie ma on przypadkiem dziewczyny?
Stary 2011-06-02, 10:06   #3911
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Pytałam już w tamtym wątku - a nie ma on przypadkiem dziewczyny?
Ma. A najgorsze, że mi wczoraj powiedział, że kocha jeszcze swoją eks!
Stary 2011-06-02, 10:14   #3912
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Po jaką cholerę się upierasz na zajętego faceta???
Stary 2011-06-02, 10:17   #3913
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Po jaką cholerę się upierasz na zajętego faceta???
Czy ja wiem, czy upieram... Prędzej się zauroczyłam.
Stary 2011-06-02, 10:22   #3914
AguŚ87
Zakorzenienie

kac mnie dzisiaj zabije

eh powiem wam że tak dziwnie jest bez nowego ale spokojniej, wiecej czasu dla siebie, ZERO nerwów, więc chyba jednak dobrze ze go zostawilam.

aaa a ten sms od niego w nocy z tymi buziaczkami... wydaje mi się, że się walnał i to nie bylo do mnie... raczej by mi przecież nie napisał

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Hejka!

też zaspałam na wykład zaraz mam zaliczenie a ja kac gigant nigdy wiecej !
Stary 2011-06-02, 10:23   #3915
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Pozdrawiamy żałosnych szpiegów i palantów
Cytat:
mój eks-eks był we mnie szaleńczo zakochany, a jak go zostawiłam i zdał sobie sprawę, że nie wrócę, zastosował metodę "klin klinem" i po 3 miesiącach znalazł sobie dziewczynę. Są ze sobą do teraz, czyli sześć lat.
3 miesiące to chyba już nie klinowanie... Bierzesz pod uwagę, że po prostu się w Tobie odkochał i zakochał w innej?
Cytat:
nie odpisałam mimo namawiania kolezanki abym zapytala po co i na co
Skoro ani procenty, ani koleżanka nie sprawiły, że mu odpisałaś, to jestem z Ciebie dumna
Cytat:
1. ma dziewczynę
2. mówi, że kocha swoją eks
3. pozwala sobie z Tobą na dwuznaczności
nieee, nie podoba mi się to
Stary 2011-06-02, 10:24   #3916
lily92920
Zakorzenienie

Ja ide robić włosy, musze wysuszyć, a troche to potrwa...
Ubiore jakieś ciuchy i jade w miasto.
Stary 2011-06-02, 10:25   #3917
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Czy ja wiem, czy upieram... Prędzej się zauroczyłam.
Ale planujesz jakieś spotkania, ciastka, spacery i inne takie...a przecież facet ma dziewczynę, mało tego, jeszcze nie uporządkował się emocjonalnie odnośnie swojej eks...dlaczego w to brniesz...? Dlaczego się dziwisz, że on dużo gada a mało robi, skoro już na dzień dobry wiesz, że on jest nieuczciwy...?

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
aaa a ten sms od niego w nocy z tymi buziaczkami... wydaje mi się, że się walnał i to nie bylo do mnie... raczej by mi przecież nie napisał
Do Ciebie, do Ciebie, kontrolnie, czy aby nie rzucisz mu się w ramiona
Stary 2011-06-02, 10:28   #3918
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
1. ma dziewczynę
2. mówi, że kocha swoją eks
3. pozwala sobie z Tobą na dwuznaczności
nieee, nie podoba mi się to
4. powiedzial, ze przyjedzie do mnie po poludniu
5. napisal, ze bardzo chce przyjsc na moja impreze i chyba jednak sie skusi

Cytat:
Ale planujesz jakieś spotkania, ciastka, spacery i inne takie...a przecież facet ma dziewczynę, mało tego, jeszcze nie uporządkował się emocjonalnie odnośnie swojej eks...dlaczego w to brniesz...? Dlaczego się dziwisz, że on dużo gada a mało robi, skoro już na dzień dobry wiesz, że on jest nieuczciwy...?
Wiem, widze. I po wczorajszym strasznie współczuje jego dziewczynie, bo chyba jest z nią z nudów. Bałabym się, że ja też byłabym z nudów, a myśłaby ciągle o kórejś z byłych!

Chyba musze poszukać innego obiektu westchnień!
Stary 2011-06-02, 10:32   #3919
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Wiem, widze. I po wczorajszym strasznie współczuje jego dziewczynie
Po wczorajszym? Wiesz o niej od jakiegoś czasu...

Cytat:
Chyba musze poszukać innego obiektu westchnień!
No zdecydowanie. Wolnego.
Stary 2011-06-02, 10:34   #3920
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Do Ciebie, do Ciebie, kontrolnie, czy aby nie rzucisz mu się w ramiona
podziękuję temu panu jednak za współpracę i nie odpisze, nawet mi się nie chce;/ leniwa jestem po co palce marnowac i sie wysilać

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-06-02 o 10:35
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 10:35   #3921
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
podziękuję temu panu jednak za współpracę i nie odisze, nawet mi się nie chce;/ leniwa jestem po co palce marnowac i wysilać
No dokładnie, takie upały są, nie można marnować niepotrzebnie energii
Stary 2011-06-02, 10:44   #3922
zverka
Rozeznanie

Cytat:

zaraz umrę.
To niech wie że BARAN xD

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
tez zaraz po rozstaniu pomyślałam, czy nie pójść do kogoś, kto mi postawi tarota.. chciałam wiedzieć, czy kiedyś może do siebie wrócimy.. i czytałam mnóstwo o tym w internecie, o wróżbach, tarocie.. aż wstyd się przyznać, ale czepiałam się niemal wszystkiego..

zresztą minęły pierwsze dni szoku, złości i żalu i jakoś mi wszystko "wyparowało"..

[kurcze, nadal jakoś mi dziwnie, że po tak stosunkowo krótkim czasie mi przeszło.. oglądam specjalnie zdjęcia z zeszłych wakacji i NIC.. normalnie sobie powtarzam: "porycz się, porycz!" i NIC..]

Jestem normalnie z Ciebie dumna Nie ryczysz i super Ja też nie ryczę i nie mam zamiaru. Teraz widzę, że mój EX przynosił mi pecha Odkąd mnie niby rzucił dostałam ofertę trzech prac :P Na studiach idzie jak po maśle i bardziej wierzę w siebie, i w siebie inwestuję
NORMALNIE BO BĘDĘ MU JESZCZE ZA TO WDZIĘCZNA xD Oby nie bo wyjdę na debila xD
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 10:46   #3923
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie, takie upały są, nie można marnować niepotrzebnie energii
hahahaha ! ale poprawiłaś mi mojego skacowanego humora !
Stary 2011-06-02, 10:47   #3924
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Hejka!

A ja wstałam rano i pojechałam na wykłady he he bo dziś ostatnie przed sesją:P I co?! I była Antropologia na której oglądaliśmy film i odwołano psychologię :/ A NA DODATEK PADA DESZCZ!!!
MM.
Stary 2011-06-02, 10:57   #3925
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
4. powiedzial, ze przyjedzie do mnie po poludniu
5. napisal, ze bardzo chce przyjsc na moja impreze i chyba jednak sie skusi
4. niech przyjedzie z nią
5. niech przyjedzie z nią
Stary 2011-06-02, 11:01   #3926
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
4. niech przyjedzie z nią
5. niech przyjedzie z nią

Każda kiedyś znajdzie swojego księcia. Będziemy żyły długo i szczęśliwie !

Nawet za kilka lat będziemy się śmiały co tutaj wypisywałyśmy
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:02   #3927
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość

Popieram wpis I jeszcze nasze dzieci będą to czytać
MM.
Stary 2011-06-02, 11:13   #3928
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Popieram wpis I jeszcze nasze dzieci będą to czytać

noooo moje pewnie 1 zacznie

Zobaczy co mamusia wypisywała za bzdury !

Ile potrzebowała kopniaków :P

w ogóle mój były będzie mieszkał ode mnie 10 min i napisał, że będzie się mną opiekował...

wtf

dodał jeszcze, że ma nadzieję że mój facet ( którego nie mam ) nie będzie się wpierdalał w nasze sprawy
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:15   #3929
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość

ja to sobie obiecałam, że za kilka lat wrócę na to forum i poczytam to co tutaj powypisywałam i mam nadzieję, że padne ze śmiechu
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:16   #3930
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja wstałam rano i pojechałam na wykłady he he bo dziś ostatnie przed sesją:P I co?! I była Antropologia na której oglądaliśmy film i odwołano psychologię :/ A NA DODATEK PADA DESZCZ!!!
Kobieto Zajeżdża moim kierunkiem
Co studiujesz??

Dzień dobry tak w ogóle Słońce świeci,pada deszcz a ja...no cóż....
Byłam wczoraj na "Świnkach" i szczerze powiedziawszy nie chciała bym obejrzeć tego po raz drugi

Nowy wczoraj wpadł w końcu na to,żeby wpaść pod pracę i dać mi buziaka w przelocie

Ogólnie...Masakraaaaaa ze mną.... nie wiem skąd to się bierze
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości