Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-11, 17:14   #3781
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Tak lookam po wątkach i znalazłam jeden z wpadkami ślubnymi: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...weselne&page=4

Trzymajmy kciuki, żeby u nas było bez akcji
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 18:10   #3782
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

ja sobie wlanie czytam ten wątek ile wpdek z kwiaciarkami.. no kurde jak moze zrobić bukiet z innych kwaitow niz byly zamowione? nie kumam:P mam nadzieje, ze u Nas tak nie bedzie

wiecie.. ten nasz sąsiad nas rozpieszcza.. przyniosl dzisiaj pizze (pyyycha), a teraz jeszcze 2 desery: taki norweski ryz waniliowy z sosem malinowym i mix owoców z sosem waniliowym.. pyychotka.. mam juz pelny brzuch ale wcinam dalej
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 19:18   #3783
(kicia)
Zakorzenienie

szczerze wolę nie czytać takich weselnych wpadek co by nie mieć ślubnych koszmarów które ostatnio przestały mnie nękać

jaki tu spokój dziś

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Dot4 pamiętasz pytałaś mnie o jubilera w Lublinie tu masz jego katalog http://www.savicki.pl/katalog1.pdf ale wykonuje także obrączki wg wzorów

sory za kolor ale chciałam żeby nie znikneło to gdzieś między postami
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 19:30   #3784
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej laseczki!
Wybaczcie mi mą nieobecność ponad 24godzinną Po stażu gotowanie, próba taneczna z moim Skarbem i szykowanie na imprezkę - było NAJLEPIEJ No a dziś odsypiałam, porobiłam trochę porządeczki i tak jakoś dzień zleciał Wieczorem wychodzimy ze znajomymi na Dni Morza (tak tak, ale pamiętajcie że tak w ogóle to Szczecin nie leży nad morzem ;p) bo gra Safri Duo a potem ma być pokaz sztucznych ogni - ale strasznie mi się nie chce wychodzić

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
no więc właśnie wróciłam z salonu i...nie było Glorii!!!!! oddali ja do czyszczenia bo wypożyczają suknie na sesje fotograficzne, będzie w przyszłym tygodniu

mierzyłam za to Giselle, jest podobna do Glorii, ma tylko dłuższy gorset bez szarfy, bardziej wycięty dekolt
powiem Wam szczerze, że ja czułam się w tej sukni rewelacyjnie, pójdę tam oczywiście mierzyć Glorię, ale fason mi przypasował, patrząc w lustro pomyslałam- tak właśnie chcę wyglądać
Ufff, zdążyłam zobaczyć zdjęcia w sukni Śliczna dziewczyna z Ciebie, trochę mi przypominasz jedną moją przybraną kuzynkę Suknia ma to coś w sobie, taki unikalny charakter Gdyby była idealnie dopasowana to sądzę, że to już takie nic dodać nic ująć Ale tak jak dziewczyny chętnie obejrzę zdjęcia w Glorii

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
sztuczko popartz za ile teraz jest Twoja sukienka u mnie w Gdyni!! http://www.lisaferrera-trojmiasto.pl...wyprzedaz.html
1570zł!
Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Kurde!!! Sztuczka!!!! Weszłam na krakowski salon LF !!!! I oni tu mają tą demetrios (520,tak?) 3220zł a OreaSposa za 1570zł !!!!
No tak, ale to modele salonowe - jak byłam na przymiarce to widziałam jakie są sfatygowane... Wiem, że wtedy krawcowa przeprawia i cudaczy, żeby wszystko się dobrze trzymało i wyglądało super, ale mimo wszystko tak jakoś nie bardzo bym chciała Zresztą skoro salonowe, tzn. że w rozmiarach 36-40... tylko że amerykańskich, a skoro tak to wiem już że w 36 pływam Więc same widzicie, że ta "wspaniała oferta" jest nie dla mnie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Zdecydowanie 1

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
sztuczka_magiczka mi najbardziej podobasz sie w pierwszej sukni...wyglądasz w niej tak dziewczęco

Az nie moge się doczekac aż ja zaczne chodzić posalonach i znajde sówj fason... ale to dopiero w wakacje... ale zaczynam sie bac bo już niedługo bedzie 10 miesięcy a ja mam metlik w głowie...
Dzięki Wyluzuj - ja bawiłam się pysznie Kolejna tura przymiarek już w środę Sądzę, że naprawdę nie masz się czym stresować - wszystko na spokojnie i gładko sobie załatwisz, suknię wybierzesz pewnie piękną i będzie wszystko cacy

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Ajjjjj Kocham L.F!!!!!
Jesteś śliczną kobietą i taką szczuplutką i zgrabniutką że szok, że w taki sobie zwykły dzień poszłaś na przymiarki, a wyglądasz jakby to był już TEN DZIEŃ.... Jesteś pewna, że będziesz zamawiała fryzjera i makijażystkę? Potrzebne Ci to????
Suknia nr 2- jak dla mnie odpada. I jej fason- tak jak już było mówione- pasuje również na inne okazje. I jej góra, głównie dekolt, nie podoba mi się w ogóle.
Super suknie to ta pierwsza i trzecia Pięknie Ci. Trzecia jest obszerna i zbyt bogata- wyglądasz jak wróżka Ale chyba jednak wolę tę od jedynki? Choć sama nie wiem....ciężki wybór Nie do wiary, że pierwsza jest za 2070zł!!!! WOOOOOW!!! A trzecia aż 2 razy tyle... ostro.... hmmm no, ale chyba aż tak Cię trójka nie ujęła, żebyś zdecydowała się podjąć aż tak spore koszta????
Jejku, dziękuję ale aż mnie zatkało po Twojej opinii: akurat już mi się twarz świeciła bo cieplutko było i zapomniałam się przypudrować przed, tego dnia akurat brwi nie malowałam i w ogóle, a włosy to na szybkiego w koczka upięłam tak tylko żeby móc mierzyć welon nad fryzurką Strasznie miłe to co piszesz Dziękuję za opinie odnośnie sukien - coś Ty, na głowę nie upadłam żeby wydać 4 koła na kieckę Tym bardziej, że zupełnie sama nie jestem w stanie w ogóle sobie sukni kupić... I tak jest zbyt zdobna
PS. A to, że "wygladam jak wróżka" - no cóż... w końcu sztuczka-magiczka
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 19:30   #3785
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Kochana w pierwszej wyglądasz cudnie, pasuje do Ciebie idealnie
Druga, nie w moim typie i chyba nieco Cie wydłuża, wyglądasz w niej na szczuplejszą niż jesteś. Nie ma tego 'czegoś' co by przyciągało uwagę.
Trzecia, piękna ale cena też powala. Wyglądasz w niej naprawdę cudownie tylko jak sama wiem bo mierzyłam tego typu suknię to zdobienia sa aż za bardzo przesadzone a warstw pod spodem mase. Takie miałam odczucie jak się w takiej sukni zobaczyłam. I osobiście wolę okrągłe zakończenia góry typu serce na biuście, nie takie kanciaste o ile wiesz co mam na myśli.
Jestem zachwycona Twoją figurą, chciałabym choć trochę być wyższa wtedy większość sukni by na mnie pasowała tak jak na Ciebie. Moim zdaniem do Ciebie pasuje każda suknia
Dziękuję za miłe słowa No tak, niby szczupła, niby tego... Ale żadna z Was naprawdę nie zwróciła uwagi na moje kościste ręce i sterczące obojczyki? To wcale nie jest ładne, niepropocjonalnie mi Bozia tłuszczyk rozłożyła, także już tak nie przesadzajcie z tą moją pieknością

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Ahh czekałam na tą relacje ja dla mnie 3 chyba bardziej do ciebie pasuje aczkolwiek może mniej zdobny gorset byłby lepszy Pierwsza też jest fajna i plus za to że jest aż o połowę tańsza
ale tak piszesz jak byś tylko na jednym salonie poprzestała... mam nadziej że nie jejku chyba tez sie wybiorę niebawem ;D pytała babka kiedy ślub czy cos?
Jej no coś Ty - absolutnie nie jest to ostatni salon W środę mierzę w LF moją kieckę avatarkową a potem idziemy do innego salonu (upatrzyłam sobie na ich stronie 4 suknie) ale... nie zdziw się, jeśli w środę wieczorem powiem, że więcej po salonach chodzić nie będę bo już znalazłam swoją Jedyną
A... coś tam w luźnej rozmowie pani się pytała czy bardzo mi się spieszy (to a propos zamawiania właśnie sukni niedostępnej u nich w salonie - tej avatarkowej) no to wtedy jej powiedziałam, że za rok w lipcu mam, ale pragnę wszystko na spokojnie sobie ustalać, muszę wiedzieć jaką mam suknię dużo wcześniej, żeby przemyśleć dodatki itd. to powiedziała, że oczywiście i bardzo słusznie, że zajmuję się tym wcześniej

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
sztuczka_magiczka- suknia nr 1 jest cudowna i w niej tak pięknie wyglądasz A cena? Myślałam, że takie suknie są droższe z powodu tych falbanek

A swoją drogą to dostałam 3 balony na cukierki od mojej kuzynki bo jej zostały ;P Pierwszy szczegół mojego wesela już jest ;P
Dziękuję No właśnie - 2070zł to extra cena za nowiutką, specjalnie dla Ciebie szytą suknię...
Hmm... balony na cukierki? To są takie specjalistyczne, hm? Czym się różnią od normalnych bo jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić ? Ale to bardzo pozytywnie, że już masz taki mały chociaż szczególik na swoją imprezkę

Witam nową koleżankę

Dziewczynki trzymajcie się z tymi zaliczonkami i egzamami! Za wszystkie trzymam kciuki
Stary 2011-06-11, 19:31   #3786
Seagirl
Zadomowienie

HEj kochane,
ale mam lenia, nic mi się nie chce ostatnio, nawet wagary w pracy sobie wczoraj zrobiłam, muszę w tym tgodniu wyciągnąć tż po obrączki.(wkońcu)
A za tydzień się bawię na panieńskim a za dwa tyg świadkuję;-)
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 19:55   #3787
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
NightButterflyVIP dzieki!! w takim razie w pon zadzwonie i sie zapisze o ile bedzie mozliwe bo jak patrze na stronce to teraz kancelaria juz nie jest czynna dopiero w pon. ;/
czy ktora z Was bedzie miala drink bar??? bo sie nad tym zastanawiam! chcialabym cos innego miec a ten drink nawet mnie przekonuje. Czy ktora z Was moze byla na takim weselu gdzie byl taki drink bar???
Doczytałam w innym wątku że szukasz PMki z Chełma Ja robię wesele w Chełmie witaj w klubie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-11, 20:03   #3788
Piekielny_Aniolek
Raczkowanie

Hurra w końcu Was znalazłam!!

Ja również się dopisuję Bierzemy ślub 3 czerwca 2012

Strasznie dawno mnie tutaj nie było...sporo się pozmieniało przygotowania i pomysłów mam nawał
Ale co najważniejsze, jeszcze max 14 dni i zamieszkamy z sobą z jednej strony - szczęśliwa na maxa - z drugiej - wystraszona, spanikowana i przygaszona...
no cóż, kiedyś to musiało nastąpić

po prostu "Łobuziara na obcasach"

Kocham Cię R

http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png

Edytowane przez Piekielny_Aniolek
Czas edycji: 2011-06-11 o 20:09
Piekielny_Aniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 20:48   #3789
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Doczytałam w innym wątku że szukasz PMki z Chełma Ja robię wesele w Chełmie witaj w klubie
ooo jak fajnie )) a gdzie robisz ?? i w jakim kosciele??? jestes z Chelma? moze sie znamy hehehe
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 20:59   #3790
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość

Tam da da da da da dammmmmm - wróciłam z uczelni. Kolejne dwie 5 w indeksie Wszystko już mam zaliczone !!!!! Tylko jeszcze jedną rzecz muszę przesłać babce, ale to już pikuś. Czuję się taka.....wolna

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Tak lookam po wątkach i znalazłam jeden z wpadkami ślubnymi: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...weselne&page=4

Trzymajmy kciuki, żeby u nas było bez akcji
kiedyś czytałam ten wątek, czasami sie nieźle uśmiałam
niektóre wpadki są całkiem sympatyczne np ciocia koleżanki ślubowała swojemu mężowi, że "nie odpuści mu aż do śmierci"
Stary 2011-06-11, 21:01   #3791
kotek6
Rozeznanie

witam

wpadłam tylko na chwilkę bo padam na twarz

dziś byłam mierzyć suknie ślubne
na razie tylko z firmy Karina i z szokiem stwierdzić muszę iż w prostych sukienkach sie gubię a w princeskach pierwsza klasa tż powiedział że będzie mił śliczna żonkę w sumie zachowywał się cudownie i był bardzo wyrozumiały pojechaliśmy sali w dwóch gdyż on najbardziej mnie zna i wie co i jak musi być by mi się spodobało - sam namówił mnie na przymierzenie jednej sukienki i okazała się cudowna w przesądy nie wierzę wiec nie robię sobie z nich nie mam zdjęcia bo panie strasznie pilnowały a to z strony nie oddaje uroku (całą suknia skrzy się jak śnieg zimą)
http://karina.net.pl/kolekcja_2011/s...32/lolita.html

napisze coś więceje jutro bo dziś się już kładę buziaki

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-11, 21:15   #3792
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
witam

dziś byłam mierzyć suknie ślubne na razie tylko z firmy Karina i z szokiem stwierdzić muszę iż w prostych sukienkach sie gubię a w princeskach pierwsza klasa tż powiedział że będzie mił śliczna żonkę w sumie zachowywał się cudownie i był bardzo wyrozumiały pojechaliśmy sali w dwóch gdyż on najbardziej mnie zna i wie co i jak musi być by mi się spodobało - sam namówił mnie na przymierzenie jednej sukienki i okazała się cudowna w przesądy nie wierzę wiec nie robię sobie z nich nie mam zdjęcia bo panie strasznie pilnowały a to z strony nie oddaje uroku (całą suknia skrzy się jak śnieg zimą)

Ładna ta suknia;-) Szkoda że Tż będzie CIę widział i nie chodzi mi tu o przesądy tylko o niespodziankę;-) Ja tam chcę żeby mój miał niespodziankę i niech sobie wyobraża... a zobaczy moja suknię dopiero w dzień ślubu;-)
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 21:16   #3793
(kicia)
Zakorzenienie

co myślicie o tych obrączkach... Bardzo spodobały się mojemu TŻ mi w sumie też ale cena na necie to ponad 4 tyś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d_S5514525z.jpg (45,5 KB, 38 załadowań)

Stary 2011-06-11, 21:20   #3794
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Ładna ta suknia;-) Szkoda że Tż będzie CIę widział i nie chodzi mi tu o przesądy tylko o niespodziankę;-) Ja tam chcę żeby mój miał niespodziankę i niech sobie wyobraża... a zobaczy moja suknię dopiero w dzień ślubu;-)
ja tak samo przesądna nie jestem ale chcę żeby miał niespodziankę i zobaczył mnie już w całości z dobrze dopasowaną suknią przede wszystkim

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
co myślicie o tych obrączkach... Bardzo spodobały się mojemu TŻ mi w sumie też ale cena na necie to ponad 4 tyś
wzorek to zależnie od gustu - ja wolę całkiem zwykłe, ale kolor w tych trochę taki nijaki - ani złoty ani srebrny. Chyba, ze na żywo są inne
Stary 2011-06-11, 21:21   #3795
kotek6
Rozeznanie

Seagirl dziękuję w moim przypadku jest ten problem że nie mam żadnej bliskiej koleżanki (jedyna zaufana mieszka na drugim końcu polski bo się przeprowadziła) moja mama nie bardzo się nadaje do dorady bo jak dla niej to sukienka powinna być skromna a ja ogólnie jestem za chuda i pewnie skończyło by się kłótnia i przez następny miesiąc wpychała by we mnie jedzenie... nasz ślub w ogóle jest taki inny nie było zaręczyn a już jest załatwione duże rzeczy, suknie widział i pewnie resztę rzeczy też mu pokarze - za to mam taki spokój że mi pomoże i nie jestem z tym sama ....

teraz już serio znikam dobranoc

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-11, 21:22   #3796
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
ja tak samo przesądna nie jestem ale chcę żeby miał niespodziankę i zobaczył mnie już w całości z dobrze dopasowaną suknią przede wszystkim

wzorek to zależnie od gustu - ja wolę całkiem zwykłe, ale kolor w tych trochę taki nijaki - ani złoty ani srebrny. Chyba, ze na żywo są inne
mi raczej chodzi o wzór niż kolor złota bo to mogę sobie wybrać u jubilera

Stary 2011-06-11, 21:23   #3797
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
mi raczej chodzi o wzór niż kolor złota bo to mogę sobie wybrać u jubilera
rozumiem mnie nie przekonują, ale już kiedyś pisałam, że przez internet żadne obrączki mi się nie podobają i już czuje, że będzie ciężko z wyborem
Stary 2011-06-11, 21:29   #3798
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
rozumiem mnie nie przekonują, ale już kiedyś pisałam, że przez internet żadne obrączki mi się nie podobają i już czuje, że będzie ciężko z wyborem
no właśnie ja byłam za łączonym złotem nawet wybraliśmy wzór wstępnie. Ale nasłuchałam się opinii że często te z łączonego złota się ścierają i zostaje całe złote. Mi się takie najzwyklejsze nie podobają więc szukam złotych z jakimś ładnym dodatkiem. Tylko że właśnie mój jubiler mógł by mi je zrobić ale nie wiem czy mi się spodobają na moim palcu.

Stary 2011-06-11, 21:50   #3799
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

szczerze... to mnie nie urzekły... ale to ma sie WAM podobac
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-12, 00:23   #3800
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Ja tu tylko na chwilkę

Cytat:
witam

na razie tylko z firmy Karina i z szokiem stwierdzić muszę iż w prostych sukienkach sie gubię a w princeskach pierwsza klasa tż powiedział że będzie mił śliczna żonkę w sumie zachowywał się cudownie i był bardzo wyrozumiały pojechaliśmy sali w dwóch gdyż on najbardziej mnie zna i wie co i jak musi być by mi się spodobało - sam namówił mnie na przymierzenie jednej sukienki i okazała się cudowna w przesądy nie wierzę wiec nie robię sobie z nich nie mam zdjęcia bo panie strasznie pilnowały a to z strony nie oddaje uroku (całą suknia skrzy się jak śnieg zimą)

Ja tak samo przesądna nie jestem Ale właśnie najbardziej mi chodzi nawet nie o to o czym dziewczyny wspominały, że chcą TŻom zrobić niespodziankę, lecz o to by wcześniej nie widział na mnie wybranej sukni (bo kiecki jakie mi się podobają na bieżąco pokazuję TŻowi) - raczej mowa tu o takim "wow" i zaparciu tchu (miejmy nadzieję ) kiedy mnie ujrzy w niej po raz pierwszy tuż przed błogosławieństwem
A suknia bardzo mi się podoba ! Szkoda, że fot nie mogliście robić...

Cytat:
Seagirl dziękuję w moim przypadku jest ten problem że nie mam żadnej bliskiej koleżanki (jedyna zaufana mieszka na drugim końcu polski bo się przeprowadziła) moja mama nie bardzo się nadaje do dorady bo jak dla niej to sukienka powinna być skromna a ja ogólnie jestem za chuda i pewnie skończyło by się kłótnia i przez następny miesiąc wpychała by we mnie jedzenie... nasz ślub w ogóle jest taki inny nie było zaręczyn a już jest załatwione duże rzeczy, suknie widział i pewnie resztę rzeczy też mu pokarze - za to mam taki spokój że mi pomoże i nie jestem z tym sama ....

O W takim razie super, że możesz liczyć na jego całkowite wsparcie Mój już nie raz zdawał się być znudzony tematem i na odczepnego odpowiadał, że w każdej sukni będzie mi pięknie więc jakąkolwiek wybiorę to jemu się spodobam A osobiście zaczęłam chodzić na przymiarki z rodzicami - to takie słodkie, że przeżywają to ze mną Widzę jak im się trochę oczy szklą, bardzo mnie to wzrusza (o ile ich nie wzrusza to mocniej) No a moim prywatnym doradcą jest oczywiście moja świadkowa, która niestety pomaga mi wirtualnie, przez internet bo nie mieszka w moim mieście

Cytat:
Kiciu obrączki są wg mnie bardzo eleganckie Domyślam się, że to klasyczne żółte złoto tylko głupie kolory wychodzą na zdjęciach w necie Ale z ceną przesadzili konkretnie
Stary 2011-06-12, 06:42   #3801
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Już kiedyś pisałam, że nie lubię zakupów.
Po dzisiejszej akcji moja niechęć wzrosła
O ile kupowanie ciuchów przez net opanowałam do perfekcji, o tyle po jedzonko i środki czystości udaję się do sklepu.
I tak się jakoś nazbierało, że konieczne były zakupki chemiczne w Rossmannie. Przy okazji stwierdziłam, że zakupie sobie jakąś świeżą paciajkę na facjatę, z uwagi na zbliżające się wesele kumpla, coby innych nie straszyć
Klientów nie było dużo, był za to ochroniarz (to rozpoznawalny gatunek ochroniarza-debila w tym sklepie :/).
Już się do tego przyzwycziłam, że łażą za człowiekiem jak cień, conajmniej, jakby się miało zamiar wynieść pół sklepu razem z kasjerkami
Tym razem trafiłam na gatunek, który nie udawał cienia, tylko cyklicznie zmieniał miejsce swoich postojów. Na moje nieszczęście wybrał sobie miejscówkę przy regale z mazidłami, tuszami, podkładami.
Normalny by się odsunął widząc, że zaczynasz oglądać, paćkasz testerem, czy się coś nadaje, czy nie.
Ale ten osobnik - nie. Nie odrywał stóp od miejsca, w którym stał. Jak po coś sięgałam, wykonywał bliżej nieokreślony unik ciałem.
Czy tak ciężko odejść. Mógłby zmienić regał, żeby się inne opuszczone nie poczuły
Normalnie takiego jełopa, bezmózgiego Yeti (nie obrażając Yeti ) jeszcze me oczy nie widziały.
Ja rozumiem, że oni muszą pilnować, żeby nikt im nic nie ukradł, ale to już przesada.
W ogóle to też mnie bardzo denerwuje jeśli ktoś krok w krok za mną się przemieszcza albo na siłę próbuje "doradzać".

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
wiecie.. ten nasz sąsiad nas rozpieszcza.. przyniosl dzisiaj pizze (pyyycha), a teraz jeszcze 2 desery: taki norweski ryz waniliowy z sosem malinowym i mix owoców z sosem waniliowym.. pyychotka.. mam juz pelny brzuch ale wcinam dalej
ale Wy się macie dobrze, takie pyszności
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Wieczorem wychodzimy ze znajomymi na Dni Morza (tak tak, ale pamiętajcie że tak w ogóle to Szczecin nie leży nad morzem ;p) bo gra Safri Duo a potem ma być pokaz sztucznych ogni - ale strasznie mi się nie chce wychodzić
udanej imprezy Zobaczysz, na pewno będzie fajnie

U mnie w mieście w poniedziałek jest koncert Bryana Adamsa (ale się nie wybieram, bo trochę szkoda mi kasy. ostatnio dużo wydatków jest...)
Cytat:
Napisane przez Piekielny_Aniolek Pokaż wiadomość

Ale co najważniejsze, jeszcze max 14 dni i zamieszkamy z sobą z
cześć

gratuluję faktu, że zamieszkacie ze sobą

Cytat:
witam

Cytat:

Ja też nie chciałabym żeby TŻ widział moją suknię

Ale Ty i tak w dniu ślubu będziesz wyglądać zupełnie inaczej - w pełnym umundurowaniu. Makijaż...fryzura...biżut eria....aura "wyjątkowości" wokół PMki... więc jestem przekonana, że pomimo iż Twój TŻ będzie widział/widział suknię - to padnie z wrażenia

Faktycznie, jeśli TŻ dobrze Cię zna i potrafi doradzić - to super, że chodzi z Tobą mierzyć suknie ślubne.

Dziękuję za gratulacje
Wczoraj w ramach nagrody za zaliczenie wszystkiego zjadłam całą paczkę prażynek

Kolejny dzień budzę się tak wcześnie i nie mogę już spać.... a czuję, że jestem niewyspana. w dodatku coś mnie katar zaczyna męczyć i czuję się trochę "walnięta". Tak czy siak ładna pogoda, więc basen koniecznie trzeba zaliczyć

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 08:33   #3802
melod_y
Zakorzenienie

Dziewczyny... Może we wtorek pojadę mierzyć pierwszą sukienkę. Tę falbankową Glorię.. Znaczy nie wiem, bo na razie to tylko takie myśli chodzą mi po głowie, a akurat TŻ ma wolny wtorek więc podjechalibyśmy do Krakowa. Tylko że mam takiego Strasa że nie wyobrażacie sobie.. Boje się że te suknie będą jakichś kosmicznych rozmiarów, a ja mam 36 i jestem na prawde chuuuuuuuuda.
Masakra... zobacze jeszcze w poniedzialek co zrobię

Albo zaczekam jak vesna ja przymiezy i da znać jakiej rozmiarówki byla

A tak poza tym to mam straszne zakwasy Wczoraj byliśmy z TŻ na tenisie i się wykończyłam. A pozniej grał z chłopakami w noge..
Ah jak ja lubie kiedy on gania za tą piłką

No a zaraz mykam na wykład więc pewnie znów przyjadę zmęczona wieczorem.
miłej niedzieli

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 08:39   #3803
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jeszcze 378 dni, jeszcze 12 dni i będzie równy rok

u mnie ostatnio się nic nie dzieje, taka nuda, że szok...
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 09:08   #3804
nena1984
Zakorzenienie

Cześć kobitki Wrócilam w końcu do domu, przespałam się w swoim łóżku. Czekał na mnie zrobiony przez mamę mó ulubiony sernik na zimno z truskawkami i stwierdzam, że nigdzie nie jest mi tak dobrze jak tutaj.. Przez ostatni tydzień byłam tylko z doskoku, ale teraz obiecuję poprawę

Cytat:
witam

na razie tylko z firmy Karina i z szokiem stwierdzić muszę iż w prostych sukienkach sie gubię a w princeskach pierwsza klasa
Co to są suknie princeski? Może głupie pytanie ale nie wiem, to coś takiego co w załączniku?? Swoją drogą bardzo ładna ta suknia szkoda, że kobieta nie pozwoliła zrobić zdjęć - naprawdę nie rozumiem ich polityki, przecież jak ktoś się uprze to i tak znajdzie sobie zdjęcie w necie...

Ja tam wierzę w przesądy dot. sukni, ale nawet jakbym nie wierzyła, to i tak nie pokazałabym się Tż-owi w swojej sukni. Zresztą mój Tż i tak stwierdził, że bardzo chce mnie w niej zobaczyć, ale wytrzyma jeszcze ten rok, bo chce mieć niespodziankę (choć dodał też, że wpisał sobie nazwisko projektantki w grafice google - dobrze ze nie zna modelu hihi). Ten efekt "WOW" o którym pisała Sztuczka z pewnością jest wart tego małego poświęcenia, bo tak na prawdę, to nie wiadomo, czy będzie jeszcze kiedyś okazja do założenia tak wyjątkowej sukni

Cytat:
moim zdaniem nie są warte swojej ceny, ale może jestem uprzedzona, bo ja nie lubię udziwnień na obrączkach

przyszły moje stempelki - ptaszki, szczerze, to jestem zawiedziona, jakość jest co najmniej wątpliwa, także nie wiem czy coś z nich będzie

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 09:08   #3805
Piekielny_Aniolek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
cześć

gratuluję faktu, że zamieszkacie ze sobą
Dziękuję jak na razie jest euforia... ale po głębszym zastanowieniu hmm... strach i myśli "jak to będzie?" Mam nadzieję, że wytrzymamy ze sobą

po prostu "Łobuziara na obcasach"

Kocham Cię R

http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png

Edytowane przez Piekielny_Aniolek
Czas edycji: 2011-06-12 o 09:10
Piekielny_Aniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 09:21   #3806
ewika19
Zadomowienie

Wpadłam tylko na chwilkę, żeby Wam powiedzieć, że wczoraj było super!! Wesele zaczynało się o 13, a w domu byliśmy dopiero o 4:30 A dzisiaj na 13 i kolejny dzień tańców
Myślę, że jutro napiszę o wszystkich szczegółach
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 09:36   #3807
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość

u mnie ostatnio się nic nie dzieje, taka nuda, że szok...
A ja się bardzo ciesze z tej nudy bo wreszcie mamy czas dla siebie i na normalne rozmowy,a nie tylko zobacz tego fotografa, a co myslisz o tych filmach, a jaki plener?

Ostatnio z poważną miną mówię do tż Kochanie myślałeś już jaki będziemy mieli kolor przewodni? On oczy na wierzch i w śmiech
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-12, 09:38   #3808
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

Co do tych obrączek ja szukam właśnie jakiś "udziwnień" ale nie do przesady. Bo takim zwykłym czegoś brakuje. Chce żeby były wyjątkowe. Chyba sobie wydrukuje to zdjęcie i pójdę do jubilera u którego miałam robić i poproszę o wycenę.

A u mnie dziś naukowa niedziela. Wczoraj nic nie wyszło z nauki dziś muszę nadrobić. A jutro mam egzamin .... I przyznam się wam bez bicia że nawet się do niego nie zabieram bo wiem że mnie facet nie przepuści. U niego na egzaminie trzeba pisać to co on mówił na wykładach. Nie to co jest napisane w książkach. A jak ja chodziłam na jego wykłady no to za nic nie potrafiłam zrobić notatek. Wychodziliśmy z auli głupsi niż weszliśmy. Tak dennie prowadził przedmiot. na kolosy uczyłam się z bardzo fajnej książki. Jeszcze coś mi zostało w głowie więc będę bazować na tym. Ale jakoś nie widzę zdanego tego egzaminu w pierwszym terminie. Więc wolę się na max przygotować na następny który mam. A to też nie łatwe bo z chemii. Mega wzory witamin. Jedna kreska nie tak we wzorze i 5minut rysowania na marne.

A potem wieczorkiem wyciagam TŻ na koncert. Średnio podoba mi się wykonawca (zespół Video) no ale darmowy a ja muszę gdzieś wyjść przed tym tygodniem pełnym nauki

Stary 2011-06-12, 10:01   #3809
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A ja się bardzo ciesze z tej nudy bo wreszcie mamy czas dla siebie i na normalne rozmowy,a nie tylko zobacz tego fotografa, a co myslisz o tych filmach, a jaki plener?

Ostatnio z poważną miną mówię do tż Kochanie myślałeś już jaki będziemy mieli kolor przewodni? On oczy na wierzch i w śmiech
no musiał mieć niezłą minę
Stary 2011-06-12, 10:46   #3810
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Wpadłam tylko życzyć miłej niedzieli, bo właśnie idziemy z TŻem i ekipą do Wesołego Miasteczka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości