|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Tak lookam po wątkach i znalazłam jeden z wpadkami ślubnymi: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...weselne&page=4
Trzymajmy kciuki, żeby u nas było bez akcji
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
ja sobie wlanie czytam ten wątek
ile wpdek z kwiaciarkami.. no kurde jak moze zrobić bukiet z innych kwaitow niz byly zamowione? nie kumam:P mam nadzieje, ze u Nas tak nie bedzie wiecie.. ten nasz sąsiad nas rozpieszcza.. przyniosl dzisiaj pizze (pyyycha), a teraz jeszcze 2 desery: taki norweski ryz waniliowy z sosem malinowym i mix owoców z sosem waniliowym.. pyychotka.. mam juz pelny brzuch ale wcinam dalej
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze wolę nie czytać takich weselnych wpadek co by nie mieć ślubnych koszmarów które ostatnio przestały mnie nękać
![]() jaki tu spokój dziś ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Dot4 pamiętasz pytałaś mnie o jubilera w Lublinie tu masz jego katalog http://www.savicki.pl/katalog1.pdf ale wykonuje także obrączki wg wzorów sory za kolor ale chciałam żeby nie znikneło to gdzieś między postami ![]()
|
#3784 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki!
Wybaczcie mi mą nieobecność ponad 24godzinną Po stażu gotowanie, próba taneczna z moim Skarbem i szykowanie na imprezkę - było NAJLEPIEJ Wieczorem wychodzimy ze znajomymi na Dni Morza (tak tak, ale pamiętajcie że tak w ogóle to Szczecin nie leży nad morzem ;p) bo gra Safri Duo a potem ma być pokaz sztucznych ogni - ale strasznie mi się nie chce wychodzić ![]() Cytat:
Śliczna dziewczyna z Ciebie, trochę mi przypominasz jedną moją przybraną kuzynkę Suknia ma to coś w sobie, taki unikalny charakter Gdyby była idealnie dopasowana to sądzę, że to już takie nic dodać nic ująć Ale tak jak dziewczyny chętnie obejrzę zdjęcia w Glorii Cytat:
Cytat:
Zresztą skoro salonowe, tzn. że w rozmiarach 36-40... tylko że amerykańskich, a skoro tak to wiem już że w 36 pływam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
Wyluzuj - ja bawiłam się pysznie Kolejna tura przymiarek już w środę ![]() Cytat:
ale aż mnie zatkało po Twojej opinii: akurat już mi się twarz świeciła bo cieplutko było i zapomniałam się przypudrować przed, tego dnia akurat brwi nie malowałam i w ogóle, a włosy to na szybkiego w koczka upięłam tak tylko żeby móc mierzyć welon nad fryzurką Strasznie miłe to co piszesz Dziękuję za opinie odnośnie sukien - coś Ty, na głowę nie upadłam żeby wydać 4 koła na kieckę Tym bardziej, że zupełnie sama nie jestem w stanie w ogóle sobie sukni kupić... I tak jest zbyt zdobna ![]() PS. A to, że "wygladam jak wróżka" - no cóż... w końcu sztuczka-magiczka
|
|
#3785 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No tak, niby szczupła, niby tego... Ale żadna z Was naprawdę nie zwróciła uwagi na moje kościste ręce i sterczące obojczyki? To wcale nie jest ładne, niepropocjonalnie mi Bozia tłuszczyk rozłożyła, także już tak nie przesadzajcie z tą moją pieknością ![]() Cytat:
W środę mierzę w LF moją kieckę avatarkową a potem idziemy do innego salonu (upatrzyłam sobie na ich stronie 4 suknie) ale... nie zdziw się, jeśli w środę wieczorem powiem, że więcej po salonach chodzić nie będę bo już znalazłam swoją Jedyną A... coś tam w luźnej rozmowie pani się pytała czy bardzo mi się spieszy (to a propos zamawiania właśnie sukni niedostępnej u nich w salonie - tej avatarkowej) no to wtedy jej powiedziałam, że za rok w lipcu mam, ale pragnę wszystko na spokojnie sobie ustalać, muszę wiedzieć jaką mam suknię dużo wcześniej, żeby przemyśleć dodatki itd. to powiedziała, że oczywiście i bardzo słusznie, że zajmuję się tym wcześniej ![]() Cytat:
No właśnie - 2070zł to extra cena za nowiutką, specjalnie dla Ciebie szytą suknię... Hmm... balony na cukierki? To są takie specjalistyczne, hm? Czym się różnią od normalnych bo jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić ? Ale to bardzo pozytywnie, że już masz taki mały chociaż szczególik na swoją imprezkę ![]() Witam nową koleżankę Dziewczynki trzymajcie się z tymi zaliczonkami i egzamami! Za wszystkie trzymam kciuki
|
|
#3786 |
|
Zadomowienie
|
HEj kochane,
ale mam lenia, nic mi się nie chce ostatnio, nawet wagary w pracy sobie wczoraj zrobiłam, muszę w tym tgodniu wyciągnąć tż po obrączki.(wkońcu) A za tydzień się bawię na panieńskim a za dwa tyg świadkuję;-) |
|
|
|
#3787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witaj w klubie
|
|
|
#3788 |
|
Raczkowanie
|
Hurra w końcu Was znalazłam!!
Ja również się dopisuję Bierzemy ślub 3 czerwca 2012![]() Strasznie dawno mnie tutaj nie było...sporo się pozmieniało przygotowania i pomysłów mam nawał Ale co najważniejsze, jeszcze max 14 dni i zamieszkamy z sobą z jednej strony - szczęśliwa na maxa - z drugiej - wystraszona, spanikowana i przygaszona... no cóż, kiedyś to musiało nastąpić
To tylko Ja... Kobieta rozedrgana setką nowości, w nieustannym biegu i z własnymi przemyśleniami... po prostu "Łobuziara na obcasach" Kocham Cię R http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png Edytowane przez Piekielny_Aniolek Czas edycji: 2011-06-11 o 21:09 |
|
|
|
#3789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)) a gdzie robisz ?? i w jakim kosciele??? jestes z Chelma? moze sie znamy hehehe
|
|
|
|
|
#3790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() niektóre wpadki są całkiem sympatyczne np ciocia koleżanki ślubowała swojemu mężowi, że "nie odpuści mu aż do śmierci"
|
|
|
#3791 |
|
Rozeznanie
|
witam
![]() wpadłam tylko na chwilkę bo padam na twarz dziś byłam mierzyć suknie ślubne na razie tylko z firmy Karina i z szokiem stwierdzić muszę iż w prostych sukienkach sie gubię a w princeskach pierwsza klasa tż powiedział że będzie mił śliczna żonkę w sumie zachowywał się cudownie i był bardzo wyrozumiały pojechaliśmy sali w dwóch gdyż on najbardziej mnie zna i wie co i jak musi być by mi się spodobało - sam namówił mnie na przymierzenie jednej sukienki i okazała się cudowna w przesądy nie wierzę wiec nie robię sobie z nich nie mam zdjęcia bo panie strasznie pilnowały a to z strony nie oddaje uroku (całą suknia skrzy się jak śnieg zimą) http://karina.net.pl/kolekcja_2011/s...32/lolita.html napisze coś więceje jutro bo dziś się już kładę buziaki
|
|
#3792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
co myślicie o tych obrączkach... Bardzo spodobały się mojemu TŻ mi w sumie też ale cena na necie to ponad 4 tyś
|
#3794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przesądna nie jestem ale chcę żeby miał niespodziankę i zobaczył mnie już w całości z dobrze dopasowaną suknią przede wszystkimCytat:
wzorek to zależnie od gustu - ja wolę całkiem zwykłe, ale kolor w tych trochę taki nijaki - ani złoty ani srebrny. Chyba, ze na żywo są inne
|
|
|
#3795 |
|
Rozeznanie
|
Seagirl dziękuję
w moim przypadku jest ten problem że nie mam żadnej bliskiej koleżanki (jedyna zaufana mieszka na drugim końcu polski bo się przeprowadziła) moja mama nie bardzo się nadaje do dorady bo jak dla niej to sukienka powinna być skromna a ja ogólnie jestem za chuda i pewnie skończyło by się kłótnia i przez następny miesiąc wpychała by we mnie jedzenie... nasz ślub w ogóle jest taki inny nie było zaręczyn a już jest załatwione duże rzeczy, suknie widział i pewnie resztę rzeczy też mu pokarze - za to mam taki spokój że mi pomoże i nie jestem z tym sama .... teraz już serio znikam dobranoc
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja byłam za łączonym złotem nawet wybraliśmy wzór wstępnie. Ale nasłuchałam się opinii że często te z łączonego złota się ścierają i zostaje całe złote. Mi się takie najzwyklejsze nie podobają więc szukam złotych z jakimś ładnym dodatkiem. Tylko że właśnie mój jubiler mógł by mi je zrobić ale nie wiem czy mi się spodobają na moim palcu.
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3800 | |||
|
Rozeznanie
|
Ja tu tylko na chwilkę
![]() Cytat:
Ale właśnie najbardziej mi chodzi nawet nie o to o czym dziewczyny wspominały, że chcą TŻom zrobić niespodziankę, lecz o to by wcześniej nie widział na mnie wybranej sukni (bo kiecki jakie mi się podobają na bieżąco pokazuję TŻowi) - raczej mowa tu o takim "wow" i zaparciu tchu (miejmy nadzieję ) kiedy mnie ujrzy w niej po raz pierwszy tuż przed błogosławieństwem ![]() A suknia bardzo mi się podoba ! Szkoda, że fot nie mogliście robić...Cytat:
W takim razie super, że możesz liczyć na jego całkowite wsparcie Mój już nie raz zdawał się być znudzony tematem i na odczepnego odpowiadał, że w każdej sukni będzie mi pięknie więc jakąkolwiek wybiorę to jemu się spodobam A osobiście zaczęłam chodzić na przymiarki z rodzicami - to takie słodkie, że przeżywają to ze mną Widzę jak im się trochę oczy szklą, bardzo mnie to wzrusza (o ile ich nie wzrusza to mocniej) No a moim prywatnym doradcą jest oczywiście moja świadkowa, która niestety pomaga mi wirtualnie, przez internet bo nie mieszka w moim mieście ![]() Cytat:
Domyślam się, że to klasyczne żółte złoto tylko głupie kolory wychodzą na zdjęciach w necie Ale z ceną przesadzili konkretnie
|
|
#3801 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem, że oni muszą pilnować, żeby nikt im nic nie ukradł, ale to już przesada.W ogóle to też mnie bardzo denerwuje jeśli ktoś krok w krok za mną się przemieszcza albo na siłę próbuje "doradzać". Cytat:
![]() Cytat:
Zobaczysz, na pewno będzie fajnie ![]() U mnie w mieście w poniedziałek jest koncert Bryana Adamsa (ale się nie wybieram, bo trochę szkoda mi kasy. ostatnio dużo wydatków jest...)Cytat:
![]() gratuluję faktu, że zamieszkacie ze sobą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale Ty i tak w dniu ślubu będziesz wyglądać zupełnie inaczej - w pełnym umundurowaniu. Makijaż...fryzura...biżut eria....aura "wyjątkowości" wokół PMki... więc jestem przekonana, że pomimo iż Twój TŻ będzie widział/widział suknię - to padnie z wrażenia ![]() Faktycznie, jeśli TŻ dobrze Cię zna i potrafi doradzić - to super, że chodzi z Tobą mierzyć suknie ślubne. Dziękuję za gratulacje Wczoraj w ramach nagrody za zaliczenie wszystkiego zjadłam całą paczkę prażynek ![]() Kolejny dzień budzę się tak wcześnie i nie mogę już spać.... a czuję, że jestem niewyspana. w dodatku coś mnie katar zaczyna męczyć i czuję się trochę "walnięta". Tak czy siak ładna pogoda, więc basen koniecznie trzeba zaliczyć
|
||||||
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... Może we wtorek pojadę mierzyć pierwszą sukienkę. Tę falbankową Glorię.. Znaczy nie wiem, bo na razie to tylko takie myśli chodzą mi po głowie, a akurat TŻ ma wolny wtorek więc podjechalibyśmy do Krakowa. Tylko że mam takiego Strasa że nie wyobrażacie sobie.. Boje się że te suknie będą jakichś kosmicznych rozmiarów, a ja mam 36 i jestem na prawde chuuuuuuuuda.
![]() Masakra... zobacze jeszcze w poniedzialek co zrobię ![]() Albo zaczekam jak vesna ja przymiezy i da znać jakiej rozmiarówki byla ![]() A tak poza tym to mam straszne zakwasy Wczoraj byliśmy z TŻ na tenisie i się wykończyłam. A pozniej grał z chłopakami w noge..Ah jak ja lubie kiedy on gania za tą piłką ![]() No a zaraz mykam na wykład więc pewnie znów przyjadę zmęczona wieczorem. miłej niedzieli
|
#3803 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki
Cytat:
![]() Ja tam wierzę w przesądy dot. sukni, ale nawet jakbym nie wierzyła, to i tak nie pokazałabym się Tż-owi w swojej sukni. Zresztą mój Tż i tak stwierdził, że bardzo chce mnie w niej zobaczyć, ale wytrzyma jeszcze ten rok, bo chce mieć niespodziankę (choć dodał też, że wpisał sobie nazwisko projektantki w grafice google - dobrze ze nie zna modelu hihi). Ten efekt "WOW" o którym pisała Sztuczka z pewnością jest wart tego małego poświęcenia, bo tak na prawdę, to nie wiadomo, czy będzie jeszcze kiedyś okazja do założenia tak wyjątkowej sukni Cytat:
przyszły moje stempelki - ptaszki, szczerze, to jestem zawiedziona, jakość jest co najmniej wątpliwa, także nie wiem czy coś z nich będzie |
||
|
|
|
#3805 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
jak na razie jest euforia... ale po głębszym zastanowieniu hmm... strach i myśli "jak to będzie?" Mam nadzieję, że wytrzymamy ze sobą
To tylko Ja... Kobieta rozedrgana setką nowości, w nieustannym biegu i z własnymi przemyśleniami... po prostu "Łobuziara na obcasach" Kocham Cię R http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png Edytowane przez Piekielny_Aniolek Czas edycji: 2011-06-12 o 10:10 |
|
|
|
#3806 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam tylko na chwilkę, żeby Wam powiedzieć, że wczoraj było super!! Wesele zaczynało się o 13, a w domu byliśmy dopiero o 4:30
A dzisiaj na 13 i kolejny dzień tańców Myślę, że jutro napiszę o wszystkich szczegółach
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się bardzo ciesze z tej nudy bo wreszcie mamy czas dla siebie i na normalne rozmowy,a nie tylko zobacz tego fotografa, a co myslisz o tych filmach, a jaki plener?
Ostatnio z poważną miną mówię do tż Kochanie myślałeś już jaki będziemy mieli kolor przewodni? On oczy na wierzch i w śmiech |
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Co do tych obrączek ja szukam właśnie jakiś "udziwnień" ale nie do przesady. Bo takim zwykłym czegoś brakuje. Chce żeby były wyjątkowe. Chyba sobie wydrukuje to zdjęcie i pójdę do jubilera u którego miałam robić i poproszę o wycenę. A u mnie dziś naukowa niedziela. Wczoraj nic nie wyszło z nauki dziś muszę nadrobić. A jutro mam egzamin .... I przyznam się wam bez bicia że nawet się do niego nie zabieram bo wiem że mnie facet nie przepuści. U niego na egzaminie trzeba pisać to co on mówił na wykładach. Nie to co jest napisane w książkach. A jak ja chodziłam na jego wykłady no to za nic nie potrafiłam zrobić notatek. Wychodziliśmy z auli głupsi niż weszliśmy. Tak dennie prowadził przedmiot. na kolosy uczyłam się z bardzo fajnej książki. Jeszcze coś mi zostało w głowie więc będę bazować na tym. Ale jakoś nie widzę zdanego tego egzaminu w pierwszym terminie. Więc wolę się na max przygotować na następny który mam. A to też nie łatwe bo z chemii. Mega wzory witamin. Jedna kreska nie tak we wzorze i 5minut rysowania na marne. A potem wieczorkiem wyciagam TŻ na koncert. Średnio podoba mi się wykonawca (zespół Video) no ale darmowy a ja muszę gdzieś wyjść przed tym tygodniem pełnym nauki
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko życzyć miłej niedzieli, bo właśnie idziemy z TŻem i ekipą do Wesołego Miasteczka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

Wieczorem wychodzimy ze znajomymi na Dni Morza (tak tak, ale pamiętajcie że tak w ogóle to Szczecin nie leży nad morzem ;p) bo gra Safri Duo a potem ma być pokaz sztucznych ogni - ale strasznie mi się nie chce wychodzić 
Ale tak jak dziewczyny chętnie obejrzę zdjęcia w Glorii
Zresztą skoro salonowe, tzn. że w rozmiarach 36-40... tylko że amerykańskich, a skoro tak to wiem już że w 36 pływam 
ale aż mnie zatkało po Twojej opinii: akurat już mi się twarz świeciła bo cieplutko było i zapomniałam się przypudrować przed, tego dnia akurat brwi nie malowałam i w ogóle, a włosy to na szybkiego w koczka upięłam tak tylko żeby móc mierzyć welon nad fryzurką

Mógłby zmienić regał, żeby się inne opuszczone nie poczuły