|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czerwcowa wymianka XeSeczek i eSeczek:)PROSZE O ZAMKNIĘCIE WĄTKU! Lista moich rzeczy:Witajcie ![]() Właśnie rozpoczynam swoja przygodę z wymiankami ![]() Regulamin przeczytany i zaakceptowany ![]() UWAGA! Poszukuje ubrań w rozmiarze XS lub S Jeżeli masz u siebie: * strój kąpielowy w jak najmniejszym rozmiarze, z usztywnianym staniczkiem; *okulary przeciwsłoneczne *spodenki różnego rodzaju *pas do pończoch *jeansową kamizelkę *letnie bluzki i tuniki Bardzo możliwe, że zainteresuję się Twoją stronką ![]() 1. Bluzka - tunika EMTIVI. Praktycznie nowa, założona 2 razy. Żadnych śladów użytkowania. Wymiary: szerokość pod pachami: 39 cm długość całkowita: 62 cm Rozmiar z metki: S/M. 2. Słodka różowa bluzeczka z motylem. Stan - dobry- - normalne ślady użytkowania. Wymiary: szerokośc pod pachami: 38 cm(x2) długość całkowita: 56 cm Według mnie to rozmiar S/M 3. Bluzka - tunika w paski H&M z ciekawym tyłem ![]() Wymiary: szerokośc pod pachami: 34 cm(x2) - jest raczej rozciągliwa długośc całkowita: 55 cm Rozmiar z metki: 36 4. Żółta bluzka - t-shirt z motywem. Używana, stan dobry-. Wymiary: Szerokośc pod pachami: 38 cm Długość całkowita: 54 cm Rozmiar z metki: S 5. Brązowa romantyczna bluzeczka na ramiączkach. Stanbdb - nie nosi praktycznie śladów użytkowania. Wymiary: szerokośc pod pachami: 34 cm(rozciąga się dodatkowo około 7 cm) długośc całkowita: 37 cm 6. Czarna bokserka z różowo-białymi haftami. Używana - jej stan to dobry-- Wymiary: szerokośc pod pachami: 33 cm(rozciąga się dodatkowo ok. 5 cm) długość całkowita: 46 cm Rozmiar z metki: S/M 7. Czarna tuniczka do leginsów z haftem. Stan dobry+ - śladów użytkowania brak poza malutkimi(niewidocznymi) dziurkami na wysokości pasa. Wymiary: szerokośc pod pachami: 37 cm długość całkowita: 46 cm - wymieniona na innym portalu 8. Czerwona bluzka typu motyl/nietoperz. Stan - bdb- - nie nosi praktycznie śladów użytkowania. Wymiary: długośc całkowita: około 63 cm szerkośc pod pachami: 46 cm(zewzględu na szerokie rękawy) 9. Fioletowa tuniczka - top. Używana - stan dobry - kilka zmechaceń. Wymiary: szerokośc pod pachami: 33cm(rozciąga się dodatkowo 5 cm) długośc całkowita: 47 cm Rozmiar z metki: M, chociaż według mnie to jest XS/S 10. Golfik firmy TERRANOVA z cekinami. Stan dobry+ - brakuje kilku cekinów, poza tym jest ok. Wymiary: szerokośc w biuście: 35cm(x2) długośc całkowita: 46 cm Rozmiar z metki S
Wymianka ![]() Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2012-08-22 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowa wymianka XeSeczek i eSeczek:)
11. Leginsy w panterkę. Stan bdb - nie noszą śladów użytkowania, miałam je na sobie chyba tylko 2 razy.
Długośc całkowita: 90 cm pas: 31cm (bez naciągania)- 50 cm (z maksymalnym naciąganiem) 12. Słodka biała spódniczka z haftem. Stan dobry+ - nie nosi praktycznie śladów użytkowania. Wymiary: rozmiar z pasie: 34 cm(x2) - pas trochę podwyższony długośc całkowita: 34 cm rozmiar z metki: 36 13. Spódniczka H&M w czerwoną krateczkę. Stan dobry+ - praktycznie brak śladów użytkowania. Wymiary: Szerokośc w pasie: 39 cm(x2) długość całkowita: 25 cm Rozmiar z metki: 36 14. Sweterek - grzybek rozpinany. Stan dobry+ - praktycznie bez śladów użytkowania. Wymiary: szerokość pod pachami: 38 cm długość całkowita: 61 cm długość rękawa: 49 cm 15. Szydełkowany sweterek LINDEX - stan bdb - brak śladów użytkowania. Wymiary: szerokość pod pachani: 37 cm długość całkowita: 59 cm długość rękawa: 28 cm rozmiar z metki: XS
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
15. Szydełkowany sweterek LINDEX - stan bdb - brak śladów użytkowania. Wymiary: szerokość pod pachani: 37 cm długość całkowita: 59 cm długość rękawa: 28 cm rozmiar z metki: XS ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
A.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
A.
|
a co ci sie podoba?
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- tuniczka napewno bedzie za duza. Jestto niby roz Uni, ale ja nosze gora M dol L wiec mogla sie dopasowac do tego roz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1309289358 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1309288869 ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
sajkolidżist
|
Niestety nic, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Niestety, nic dla siebie nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1309290003
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nicc
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.