Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-07, 18:29   #571
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

a ja sie spotykam ze znajomymi, jestem na kompie, a w weekendy pracuje

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 18:32   #572
Finlora
Zakorzenienie

A ja muszę obiad ugotować, zakupy zrobić, z psem wyjść na spacer
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 18:33   #573
NaKrawedzi
Zakorzenienie

a ja wolę spędzać czas ze znajomymi niz siedziec przed kompem, obiadu tez mi nikt nie gotuje

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-07, 23:08   #574
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Gdzie się wszystkie podziały??
Tylko mi nie mówić, że się uczycie
Hehehe, może nie będę wyliczać, co ja muszę zrobić
Yaownica nie chce spać w dzień o normalnej porze, a potem pada jak mokra szmata późnym popołudniem i nie może zasnąć o tej porze, o której dzieci powinny iść spać czyli tłucze się do 22. Toteż niestety się podziewam

Aaa, pamiętacie, jak niedawno pisałam o kursie makijażu?
Wczoraj kliknęłam, bo znowu się pojawiła podobna oferta
Co prawda tamta dotyczyła 6 tygodniowego cyklu, a tu jest tylko 20 godzin, ale te godziny to akurat meritum długiego kursu [po prostu odpada mi masa teorii]. Rzuciłam się na głęboką wodę, ale co tam, mam nadzieję, że się czegoś nauczę

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Macie tu fajne
http://crackers.pinger.pl/m/6405960

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 04:46   #575
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Oczywiście, że mogę spać ale do pracy przecież idę
Co to za miny robisz ?! Jak to śpiewał Smoleń : "... Ludzie !!! Kochani ... Coście tacy smutni ??? Przecie jedziecie do pracy !!! ...".

Cytat:
Gdzie się wszystkie podziały??
Trudno już teraz będzie pogadać tu, u nas. Asia - sama nie wie, w co ręce kłaść, NK - baluje ze znajomymi, Gosia i Karolina - zaczynają nowe, czasochłonne studenckie życie . Tylko my przed kompem siedzimy .

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
tu jest tylko 20 godzin, ale te godziny to akurat meritum długiego kursu [po prostu odpada mi masa teorii]. Rzuciłam się na głęboką wodę, ale co tam, mam nadzieję, że się czegoś nauczę

Bomba !!! Zazdroszczę. Też bym chętnie poszła na coś takiego. A z tą "głęboka wodą", to nie tak do końca. Przecież już robisz ślitaśne malunki. Mam nadzieję, że się czegoś ciekawego nauczysz i nam przekażesz.

Jadę dzisiaj kosiarki oglądać. Mam nadzieję, że już posezonowa wyprzedaż będzie.

Miłego dnia

Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 15:34   #576
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Asiu kiedy zaczynasz kurs?

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-08, 15:51   #577
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Następna zaczyna !
Przecież to jeszcze pół roku.
Ale trzeba zaczac wczesniej wplacac raty

NK, jak Ci rodzice dadza na osobe tow. to bierz i zapraszaj kogos niby sie mowi ze impreza klasowa bla bla ale jak pojdziesz sama to moze byc tak ze nie bedziesz sie miala z kim bawic, no chyba ze wiecej osob z Twojej klasy idzie samemu

Cytat:
A dziękuję
Panny zdrowe, czasem marudne, ale do wytrzymania [chyba... ]
Yao nie zazdrosne, ale zajmujące. I oczywiście najwięcej do załatwienia ze mną ma wtedy, kiedy muszę zająć się Ueru . Ale to dobre serduszko, nawet swoim smoczkiem się chciała podzielić Nie ma złośliwości, a wręcz Yao stara się pomagać. Czasem wyjdę do kuchni i mniejsza marudzi, to Yao leci i przytula. Co prawda czasem zbyt intensywnie , ale liczą się chęci
haha jak slodko

Cytat:
Makijaż piękny. Ja ostatnio trochę ćwiczę i powoli obczajam, co i jak. Myk polega na tym, żeby wyprowadzić makijaż poza obręb powieki, wtedy dużo więcej można zmieścić i zupełnie inaczej oko się prezentuje. Na dzień może niekoniecznie pasuje taki makijaż, ale wieczorem już tak nie rzuca się w oczy
Świetnie do smokey nadaje się paletka z Metallics, jak się nią pomalowałam, to aż byłam z siebie dumna pierwszy raz porządny smok mi wyszedł
A ja za to nie umiem sie tak pomalowac zeby cien byl tylko na samej ruchomej powiece, zawsze wydaje pod same brwi

Cytat:
A ja się pochwalę - z okazji 6 rocznicy ślubu TŻ zabrał mnie na obiadek do Czarciej Łapy [bardzo znany lokal, długo by pisać,z historii najnowszej - to ten z Kuchennych Rewolucji ]. Dziewczyny poszły z moimi rodzicami na spacer, a my mieliśmy chwilę dla siebie
Kojarze ta nazwe z KR, a dobre jedzenie maja?

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
1 raz jest najgorszy potem człowiek się przyzwyczaja

jestem po laserze, boli baaardzo
A jaka czesc ciala depilujesz?

Cytat:
Ieeee tam ja lubię sobie brewki skubać . Boli tylko tam, gdzie włosy nisko umieszczone, a im bliżej łuku tym mniej, w niektórych miejscach wręcz wcale. Dla mnie taka skubanina to przyjemność
Tez lubie

Cytat:
Wczoraj, korzystając z ładnej pogody wzięłam się za koszenie trawy. I ... jakże w moim przypadku mogło się odbyć bez jakiegoś nieszczęścia ?! Brakowało centymetrów, żebym nóg nie miała. Pękła śruba przytrzymująca nóż tnący i ten, lotem koszącym, przeleciał mi jakieś dwadzieścia centymetrów od nóg.
Jak się pozbierałam z szoku i strachu, zawołałam sąsiada. Przyszedł, zmienił śrubę i kosiarka niby dobra. Ja już jej nie dotknę . Umówiłam się, że tenże sąsiad ma dzisiaj przyjść ze swoimi kosiarkami {kosiarka i podkaszarka}, a tu d*upa - deszcz pada. Żebyście wiedziały jakie to wojny trzeba z trawą prowadzić. Człowiek zawsze stoi na pozycji przegranej. Ja mam już serdecznie dosyć.
masakra

Cytat:
Aaa, pamiętacie, jak niedawno pisałam o kursie makijażu?
Wczoraj kliknęłam, bo znowu się pojawiła podobna oferta
Co prawda tamta dotyczyła 6 tygodniowego cyklu, a tu jest tylko 20 godzin, ale te godziny to akurat meritum długiego kursu [po prostu odpada mi masa teorii]. Rzuciłam się na głęboką wodę, ale co tam, mam nadzieję, że się czegoś nauczę [COLOR="Silver"]
O super potem znasz nam relacje, czego Cie tam nauczyli

Cytat:
Trudno już teraz będzie pogadać tu, u nas. Asia - sama nie wie, w co ręce kłaść, NK - baluje ze znajomymi, Gosia i Karolina - zaczynają nowe, czasochłonne studenckie życie . Tylko my przed kompem siedzimy .
roznie to z tym moze byc boo...

nie wiem czy isc na te studia spodobala mi sie praca, to ze moge sobie kupic co chce, a nie żulic na wszystko i brac od rodzicow, no i fajnych ludzi poznalam, naprawde sie fajnie pracuje mimo ze czasem czlowiek umiera i modli sie zeby pojsc juz do domu. A na te studia mnie nie ciagnie i nigdy nie ciagnelo tzn na tej kierunek co sie dostalam, chcialam tam isc jednynie dla tego ze chcialam poznac nowych ludzi itd, wiadomo, 'nowe, studenckie zycie' i mialam takie nastawienie ze 'pojde zobacze jak to jest studiowac' i tak poprawiam mature za rok, a nie wiem czy dam rade uczyc sie na studia i do matury, chociaz jak bede pracowac to tez ciezko ale mimo wszystko mialabym chyba wiecej czasu Generalnie wszystko ma swoje minusy i plusy, ja nie mam pojecia co mam robic wiem ze rodzice to mnie przeswieca chyba jak nie pojde na te studia no ale to juz najmniejszy problem :P

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 15:53   #578
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
ja mówię na pan, bo mój instruktor jest starszy, ale pytał mnie czy może mi mówic na 'Ty'
Cytat:
Ja mówiłabym na "pan". Nie z racji wieku, ale ze względu na tzw. zależność służbowa.
Zobaczymy co z tego wyjdzie w praniu Po kursie może przejdziemy na "ty" Chociaż jestem jedyną osobą, która mówi "dzień dobry", a nie "cześć"

Cytat:
Rzuciłam się na głęboką wodę, ale co tam, mam nadzieję, że się czegoś nauczę
Na pewno się czegoś nauczysz

Cytat:
Życie studenckie chyba nie dla mnie. Kraków dla nas za mały, mieszkania ani pokoju nadal nie mamy. Wczoraj widziałyśmy fajne mieszkanko z fajnymi studentami,ale zajęte. Jakaś suczita nas wyprzedziła Ale za to już pierwsze zakupy krakowskie mamy za sobą... Musiałyśmy kupić coś do ubrania,bo zamarzałyśmy w krótkich spodenkach
Dziś przerwa w wojażach,ale padam na pysk mimo to. I znowu mam migrene;/

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 16:36   #579
niby nic
Zakorzenienie

a w ogole to przyszla mi ta sowka z ebaya, w jakies 2 tyg chyba (bo dopiero niedawno sie zebralam zeby ja zamowic )

Stary 2011-09-08, 18:31   #580
Finlora
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, ściorana jestem
Już nie mogę doczekać się jutra

W sobotę jedziemy z TŻ'em do Łodzi więc na pewno zajrzę do Manufaktury do największego Rossmanna w Europie

Cytat:
Co to za miny robisz ?! Jak to śpiewał Smoleń : "... Ludzie !!! Kochani ... Coście tacy smutni ??? Przecie jedziecie do pracy !!! ...".
Ty to mnie lepiej nie denerwuj

Cytat:
Fakt. Ale my też nie siedzimy przed kompem cały czas

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
nie wiem czy isc na te studia spodobala mi sie praca, to ze moge sobie kupic co chce, a nie żulic na wszystko i brac od rodzicow
Zawsze możesz zrobić sobie rok przerwy, skoro i tak chcesz poprawić maturę, a przez ten rok popracujesz i pomyślisz co dalej. Ewentualnie jeśli chcesz pracować mogłabyś iść na coś zaocznie, chociaż teraz już pewnie na to za późno.

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Dziś przerwa w wojażach,ale padam na pysk mimo to. I znowu mam migrene;/
Mam nadzieję, że już przeszła

Cytat:
a w ogole to przyszla mi ta sowka z ebaya, w jakies 2 tyg chyba (bo dopiero niedawno sie zebralam zeby ja zamowic )
Wow, super, że doszła. Ja już dawno nie zamawiałam nic na ebayu, poza tym dolar cały czas rośnie
Stary 2011-09-08, 19:21   #581
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze możesz zrobić sobie rok przerwy, skoro i tak chcesz poprawić maturę, a przez ten rok popracujesz i pomyślisz co dalej. Ewentualnie jeśli chcesz pracować mogłabyś iść na coś zaocznie, chociaż teraz już pewnie na to za późno.
Nie wszędzie jest za późno na zaoczne. Jest jeszcze studium

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-09-08, 19:26   #582
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wszędzie jest za późno na zaoczne. Jest jeszcze studium
Wiesz, ja się już nie orientuję
Stary 2011-09-08, 19:29   #583
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, ja się już nie orientuję
Ja tak średnio
http://www.youtube.com/watch?v=O4_gh...&feature=share -słucham tego... Jesień zbliża się chyba szybciej niż myślałam

Stary 2011-09-08, 19:43   #584
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
NK, jak Ci rodzice dadza na osobe tow. to bierz i zapraszaj kogos niby sie mowi ze impreza klasowa bla bla ale jak pojdziesz sama to moze byc tak ze nie bedziesz sie miala z kim bawic, no chyba ze wiecej osob z Twojej klasy idzie samemu

A jaka czesc ciala depilujesz?

nie wiem czy isc na te studia spodobala mi sie praca, to ze moge sobie kupic co chce, a nie żulic na wszystko i brac od rodzicow, no i fajnych ludzi poznalam, naprawde sie fajnie pracuje mimo ze czasem czlowiek umiera i modli sie zeby pojsc juz do domu. A na te studia mnie nie ciagnie i nigdy nie ciagnelo tzn na tej kierunek co sie dostalam, chcialam tam isc jednynie dla tego ze chcialam poznac nowych ludzi itd, wiadomo, 'nowe, studenckie zycie' i mialam takie nastawienie ze 'pojde zobacze jak to jest studiowac' i tak poprawiam mature za rok, a nie wiem czy dam rade uczyc sie na studia i do matury, chociaz jak bede pracowac to tez ciezko ale mimo wszystko mialabym chyba wiecej czasu Generalnie wszystko ma swoje minusy i plusy, ja nie mam pojecia co mam robic wiem ze rodzice to mnie przeswieca chyba jak nie pojde na te studia no ale to juz najmniejszy problem :P
a ile wczesniej zaprasza się osobe towarzyszącą? ja mam studniówke wczesnie, bo jakos grudzien/styczen i nie chciałabym zeby ktos mnie uprzedził

pachy i bikini

tez myslę, że mozesz zrobic sobie rok przerwy,poprawic mature i moze dojdziesz do wniosku, ze masz juz dosc tej pracy

byłam z kol biegac i nawet jestem z siebie zadowolona, bo zadngeo postoju tylko 40 min biegu ale zeby nie było tak pięknie to nadrabiam i wcinam

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

dziewczyny ile przed maturą nie powinno scinac sie włosów?

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-08, 19:44   #585
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
a
Co Ty, w przesądy wierzysz?
Stary 2011-09-08, 19:46   #586
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ty, w przesądy wierzysz?
przezorny zawsze ubezpieczony, czy jakos tak
jak obleję to będę mogła winic tylko siebie, a nie fryzjerke

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-08, 19:47   #587
ImmortalLover
Zakorzenienie

Nie dobijajcie mnie z tym ścinaniem włosów Wg przesądów po 100dn, ale połowa dziewczyn z mojej klasy. ze mną na czele, była u fryzjera i/lub nie miała czerwonych majtek i wszyscy zdali,dostali się na studia(niektórzy trochę później)

Stary 2011-09-08, 19:48   #588
NaKrawedzi
Zakorzenienie

e to na studniówke sobie podetne xD

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-08, 19:52   #589
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
przezorny zawsze ubezpieczony, czy jakos tak
jak obleję to będę mogła winic tylko siebie, a nie fryzjerke
Jak to się mówi "Strzyżonego Budda strzyże"

Cytat:
e to na studniówke sobie podetne xD
Ooo, czyli jednak idziesz?
Stary 2011-09-08, 19:53   #590
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to się mówi "Strzyżonego Budda strzyże"

Ooo, czyli jednak idziesz?
tak też może być

raczej idę, w sumie rodzice zapłacą więc...

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-08, 20:10   #591
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny, ściorana jestem
Już nie mogę doczekać się jutra

W sobotę jedziemy z TŻ'em do Łodzi więc na pewno zajrzę do Manufaktury do największego Rossmanna w Europie

Ty to mnie lepiej nie denerwuj

Fakt. Ale my też nie siedzimy przed kompem cały czas

Mam nadzieję, że już przeszła

Wow, super, że doszła. Ja już dawno nie zamawiałam nic na ebayu, poza tym dolar cały czas rośnie
no to poszalejesz

na zaoczne nie chce isc bo nie wiem czy bym dala rade, ja wiem ze mnostwo osob tak studiuje ale zero zycia studenckiego itd, tylko praca, szkola i nauka praktycznie :P a jak mam mozliwosc pojsc na dzienne to chce z tego skorzystac

Cytat:
a ile wczesniej zaprasza się osobe towarzyszącą? ja mam studniówke wczesnie, bo jakos grudzien/styczen i nie chciałabym zeby ktos mnie uprzedził

pachy i bikini

tez myslę, że mozesz zrobic sobie rok przerwy,poprawic mature i moze dojdziesz do wniosku, ze masz juz dosc tej pracy

byłam z kol biegac i nawet jestem z siebie zadowolona, bo zadngeo postoju tylko 40 min biegu ale zeby nie było tak pięknie to nadrabiam i wcinam

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

ja zaprosilam miesiac wczesniej, moze troche ponad miesiac

Stary 2011-09-08, 20:12   #592
NaKrawedzi
Zakorzenienie

czyli tak w listopadzie wypadałoby juz wiedziec kogo zaprosic i to zrobic

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-08, 22:01   #593
'Estelle'

Cytat:
Spoooko, jak wrócę do pracy, to trochę więcej czasu będę miała na Internet

Cytat:
Bomba !!! Zazdroszczę. Też bym chętnie poszła na coś takiego. A z tą "głęboka wodą", to nie tak do końca. Przecież już robisz ślitaśne malunki. Mam nadzieję, że się czegoś ciekawego nauczysz i nam przekażesz.
Dziękować
Mam nadzieję, że w ogóle się czegoś nauczę , bo 20h to jednak mało... A pokażę na pewno
Cytat:
Asiu kiedy zaczynasz kurs?
Nie wiem, nie ma określonej daty. Muszę zadzwonić i się umówić, ale to pewnie bliżej marca 2012, bo do tej daty kupon jest ważny.
Cytat:
A ja za to nie umiem sie tak pomalowac zeby cien byl tylko na samej ruchomej powiece, zawsze wydaje pod same brwi
U mnie na samej ruchomej to nic nie widać, bo się cała jakby chowa, więc też wyciągam wyżej, żeby ciut koloru chociaż wystawało.

Cytat:
Kojarze ta nazwe z KR, a dobre jedzenie maja?
Dobre
Z tego co pamiętam, to nawet Madzia na starcie zastrzeżeń nie miała, tylko czepiła się nieudolnego marketingu i promocji knajpy.
Pyszny szpinak tam robią. Generalnie nie przepadam, ale tam jest taaaki dobry, że bajka

A szefa kuchni niemal codziennie mijam/łam w drodze do pracy
Cytat:
O super potem znasz nam relacje, czego Cie tam nauczyli
Zdam, zdam, o ile się nauczę

Cytat:
Idź!!!
Napracować się jeszcze zdążysz, a życie studenckie jest jedyne w swoim rodzaju. Nie zastanawiałabym się ani chwili. I to mówię ja z perspektywy osoby, która ma już jakieś tam doświadczenie

A może uda Ci się zachować pracę np w trybie weekendowym?
Cytat:
Życie studenckie chyba nie dla mnie. Kraków dla nas za mały, mieszkania ani pokoju nadal nie mamy. Wczoraj widziałyśmy fajne mieszkanko z fajnymi studentami,ale zajęte. Jakaś suczita nas wyprzedziła
Trzymam kciuki, mam nadzieję, że jednak coś się znajdzie
Cytat:
Czasem z Chin przychodzą właśńie szybciej [od niedawna się poprawiło, bo kiedyś minimum 3 tygodnie] a czasem masakra długo i nigdy nie wiadomo, czy ostatecznie dojdzie
Cytat:

Jaaaaa, ale masz fajnie z tym Rossem

W przeciwieństwie do Ciebie, właśnie złapałam fazę na robienie zakupów na ebayu. Mam 110 zł dodatkowych środków z pensji i de facto już ich nie mam, bo rozplanowane na zakupy

A tak w ogóle to chciałam dziś Yaowej kupić łóżeczko na All i oczywiście akurat wtedy - awaria

Dobra idę na ebay znowu wydać trochę $$

Stary 2011-09-09, 05:37   #594
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
nie wiem czy isc na te studia
Czyś Ty się z głupim na głowy pomieniałaś ?! Ten kto przerwał naukę, zrobił sobie tzw. odpoczynek i poszedł do pracy, najczęściej już do nauki nie wracał . Nie chciało mu się { !!! } . Miałam tego liczne przykłady wśród znajomych. Do takiego powrotu, to potrzeba hartu ducha i samozaparcia takiego, jakie mieli budowniczowie magistrali bajkalsko amurskiej. Trzeba iść za ciosem .
Nie chcesz studiować, to nie studiuj i pracuj. Teraz jest jakaś dziwna psychoza na studiowanie. Tak samo jak na uzyskanie rozmiaru "32". Ale jeśli masz zamiar studiować, nie rób sobie żadnych przerw. Najwyżej po pierwszym roku zmienisz kierunek. Chyba można ?!

Cytat:
Musiałyśmy kupić coś do ubrania,bo zamarzałyśmy w krótkich spodenkach
Taka zimnica, a wy w krótkich spodenkach ??? Matkoicórko !!!

Cytat:
Ale my też nie siedzimy przed kompem cały czas

Hłe, hłe, hłe !

Cytat:
Napisane przez Finlora
Zawsze możesz zrobić sobie rok przerwy

A kopnął Cię ktoś ?!

Właśnie się dowiedziałam, że ta moja znajoma, o której Wam pisałam {studiuje zaocznie "bezpieczeństwo wewnętrzne" , chce iść do policji} oblała dwa czy trzy egzaminy . Nie miała czasu na naukę, a siedziała w domu {}.

Jak tam pralka ?

Cytat:
Spoooko, jak wrócę do pracy, to trochę więcej czasu będę miała na Internet
Aaaaa, to dobrze !

Cytat:
Napisane przez Estelle
Idź!!! Napracować się jeszcze zdążysz, a życie studenckie jest jedyne w swoim rodzaju. Nie zastanawiałabym się ani chwili. I to mówię ja z perspektywy osoby, która ma już jakieś tam doświadczenie

Dobrze prawi !

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-09, 08:23   #595
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Taka zimnica, a wy w krótkich spodenkach ??? Matkoicórko !!!

Właśnie się dowiedziałam, że ta moja znajoma, o której Wam pisałam {studiuje zaocznie "bezpieczeństwo wewnętrzne" , chce iść do policji} oblała dwa czy trzy egzaminy . Nie miała czasu na naukę, a siedziała w domu {}.
Rano było ciepło... A,że później lało to już nie wspomnę

Ooo to zdolna pewnie też tak będę mieć

Zbieram się zaraz znowu do wielkiego miasta...

Stary 2011-09-09, 17:23   #596
ImmortalLover
Zakorzenienie

Ej co jest z Wami?

Stary 2011-09-09, 18:16   #597
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jaaaaa, ale masz fajnie z tym Rossem
Taaak, tylko, że zrobiłam dzisiaj o 7 rano przelew pensji na moje konto i nadal jej nie ma Jeżeli przez cały weekend te pieniądze będą sobie gdzieś wisiały a ja nie będę mogła nic kupić to się wścieknę

Cytat:
W przeciwieństwie do Ciebie, właśnie złapałam fazę na robienie zakupów na ebayu. Mam 110 zł dodatkowych środków z pensji i de facto już ich nie mam, bo rozplanowane na zakupy

Dobra idę na ebay znowu wydać trochę $$
Chyba muszę się wziąć za przeglądanie ebaya
Chociaż tak całkiem bezzakupowo to nie jest bo kilka dni temu zamówiłam podkład mineralny na wspólnych

Cytat:
Ten kto przerwał naukę, zrobił sobie tzw. odpoczynek i poszedł do pracy, najczęściej już do nauki nie wracał . Nie chciało mu się { !!! } .

A kopnął Cię ktoś ?!

Chyba masz rację, bo gdybym teraz musiała iść na jakieś studia (po kilkuletniej przerwie) to też by mi się nie chciało

Cytat:
Dobra jest

Cytat:
Jak tam pralka ?
Pralka podobno zrobiona tylko facet nie ma jak jej przywieźć, miał to zrobić dzisiaj ale się nie wyrobił i dopiero w poniedziałek - a ja mam stertę prania I tak jak wspominałam - głupi drut kosztował mnie 2 stówy

Cytat:
Ej co jest z Wami?
No przecież NK już napisała, że mają lepsze zajęcia niż siedzenie przed kompem
Stary 2011-09-09, 22:55   #598
Finlora
Zakorzenienie

Kupiłam w Douglasie tusz z I Love, puder brązujący Sun Club i fioletowy tusz - te 2 ostatnie 2 w cenie 1
Miałam też w łapkach ten nowy puder sypki ale się powstrzymałam
Pędzelków niestety jeszcze u mnie nie ma

A pieniędzy na koncie nadal nie mam - właśnie przez to tak się wzbraniałam przed założeniem konta w mojej robocie
Stary 2011-09-09, 23:06   #599
'Estelle'

Cytat:
Taaak, tylko, że zrobiłam dzisiaj o 7 rano przelew pensji na moje konto i nadal jej nie ma Jeżeli przez cały weekend te pieniądze będą sobie gdzieś wisiały a ja nie będę mogła nic kupić to się wścieknę
Oj...
Cytat:
Chyba muszę się wziąć za przeglądanie ebaya
Chociaż tak całkiem bezzakupowo to nie jest bo kilka dni temu zamówiłam podkład mineralny na wspólnych
Ciągle biję się z myślami ws. lakierów. Może jutro do N. zajrzę i przyjrzę się jeszcze dokładniej Catrice i znajdę tańsze odpowiedniki tych, które wpadły mi w oko [przynajmniej jeden z nich].

Ciągle nie wiem, czy chcę ten biały z limitki Catrice, szukałam jakiegoś lakieru półprzezroczystego z niebieskimi drobinkami do nakładania warstw, ale nie znalazłam. Mam niby już ten topper Mermaid czy coś, ale nie daje takiego fajnego efektu, o jaki mi chodzi i chyba zupełnie niepotrzebnie go kupowałam

A oprócz lakierów kuszą mnie jeszcze zestawy Skinfood i inne takie pielęgnacyjne. Są fajne sety próbkowe, ale pakowane po 2 szt i szukam wspólnika do zakupów
Cytat:

Chyba masz rację, bo gdybym teraz musiała iść na jakieś studia (po kilkuletniej przerwie) to też by mi się nie chciało
Kusi mnie bardzo psychologia, nawet mogłabym się jej uczyć, bo bardzo mnie to interesuje, no ale nie mam jak trochę czasowo niestety już uwiązana jestem.

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Kupiłam w Douglasie tusz z I Love, puder brązujący Sun Club i fioletowy tusz - te 2 ostatnie 2 w cenie 1
Miałam też w łapkach ten nowy puder sypki ale się powstrzymałam
Pędzelków niestety jeszcze u mnie nie ma

O jaaaaa, czyli już są u Ciebie nowości
Tusz I Love to ten dwustopniowy? Czytam niby wątek, ale już mi się we łbie pomieszało

A sypaniec nowy to podobno to samo co w 50's.

Stary 2011-09-09, 23:14   #600
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ciągle nie wiem, czy chcę ten biały z limitki Catrice, szukałam jakiegoś lakieru półprzezroczystego z niebieskimi drobinkami do nakładania warstw, ale nie znalazłam. Mam niby już ten topper Mermaid czy coś, ale nie daje takiego fajnego efektu, o jaki mi chodzi i chyba zupełnie niepotrzebnie go kupowałam
Ty przynajmniej masz trochę rozsądku bo nie kupujesz wszystkiego co Ci wpadnie w łapy jak ja

Cytat:
A oprócz lakierów kuszą mnie jeszcze zestawy Skinfood i inne takie pielęgnacyjne. Są fajne sety próbkowe, ale pakowane po 2 szt i szukam wspólnika do zakupów
Nie kuś
Mnie się z kolei podoba Holika Aqua Jelly i czaję się na pełnowymiarowe, chociaż cena trochę mnie powstrzymuje

Cytat:
O jaaaaa, czyli już są u Ciebie nowości
Tusz I Love to ten dwustopniowy? Czytam niby wątek, ale już mi się we łbie pomieszało

A sypaniec nowy to podobno to samo co w 50's.
Tusz kupiłam na razie ten zwykły, podobno jest lepszy od dwustopniowego - tzn tak mi się wydaje

Puder podobno też jest fajny ale na razie się powstrzymałam z myślą, że będzie w stałej ofercie więc jeszcze zdążę kupić - wzięłam przykład z Ciebie Poza tym mam całego luminizinga z EDM, połowę pudru z ELFa i 1/3 pudru Skinfood
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości