Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-30, 15:05   #3151
goldika
Zakorzenienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Karolinka przepraszam ze pytam ale rozumiem, ze dolaczylas do nas jako oczekujaca mamusia? Bo chyba przegapilam Twoje pierwsze posty. Ale widze tez, ze masz duzo wiedze nt porodow etc i zastanawiam sie czy na co dzien masz z nimi cos wspolnego
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:05   #3152
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Paula odmowic PEPSI????????????

Ja nie pamietam w swim zyciu dnia BEZ pepsi!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:10   #3153
elf27
Zadomowienie

Ja pepsi jakoś nie lubię zbytnio, wiem dziwadło ze mnie

Wiecie co? następną wizytę mam w ukończonym 37tc a właściwie już 38-ym. A myślałam, że po 30tc wizyty są co 2tygodnie...
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:11   #3154
Darusiaaaa
Zakorzenienie

gora u mnie spacerowka podwojna w gre nie wchodzi, nie zniose i nie wniose jej z 1 i na 1 pietro sama, wic ze spacerami musialabym czekac na meza...odpada.
A.Camus
Stary 2011-09-30, 15:14   #3155
Anusiak 83
Raczkowanie

z napoi typu cola/pepsi to czasem wypiję, ale TYLKO ze szklanej butelki 0,2
smaka mi narobiłyście i nie wiem czy dzisiaj wracając z pracy sobie nie wstąpię na buteleczkę
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:14   #3156
Paula__22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość

Ja pamiętam w szpiatlu po urodzeniu Matiego
Paula__22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:16   #3157
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
Ja pepsi jakoś nie lubię zbytnio, wiem dziwadło ze mnie

Wiecie co? następną wizytę mam w ukończonym 37tc a właściwie już 38-ym. A myślałam, że po 30tc wizyty są co 2tygodnie...
tez tak myslalam... mialam w 28tc, 32tc, a teraz bede miala w 36tc.
Ciekawe czy kolejna wizyte mi wpisze na 40tc skoro tak sie upiera na te 4tyg odstepu

Pepsi... lubie ale moge zyc bez bardziej mi teskno za surowym mieskiem
Stary 2011-09-30, 15:20   #3158
sozaa
Rozeznanie

Tottie, ja jestem tego samgeo zdania, juz teraz pozwalam TZ podejmowac duzo decyzji dot. zakupow dla dziecka, czasami wiem, ze zle wybiera, ale coz, czlowiek uczy sie na bledach. Nie chce go odganiac od dziecka, bo niby ja umiem sie lepiej dzieckiem zajac. Niech on tez sie udziela, tym bardziej, ze widze ze chce. A ja nie chce sytuacji, ze na koncu dziecko bedzie chcialo tylko do mnie a ja przez to nie bede mogla wyjsc np. na uczelnie. Niech on się zajmuje jak umie, moze dziecko bedzie w brudnym spioszku czasami i skarpetkach nie do pary, ale krzywda mu sie nie stanie jak bedzie pod opieka tatusia. I beda mieli lepszy kontakt.

Ja tez skonczylam studia po ktorych nie mam NIC!!!! Tak bardzo na nie chcialam isc a na 3 roku sobie uswiadomilam ze to byl blad i porazka. Ale je skonczylam. W miedzyczasie pracowalam i robilam kursy, wiec na rynku pracy odnalazlam sie bez problemu. W sumie teraz to jakie studia sie konczy nie ma znaczenia, wazne co sie sobą reprezentuje i jakie sie ma doświadczenie. Np. Znam kilka osób które nie mają wyższego, ale maja super pracę bo to co robią to ich pasja i są specjalistami w tym co robią. Nawet jesli nie maja studiów ukończonych.

Darusia, no wlasnie podejcie Twojego TZ jest wspaniale!

Muffinko, zapraszam do mnie, ja nie lubie prasowac, zawsze zostawiam sobie pranie wyschniete na pozniej, a pozniej placze jak sie trzy pralki uzbieraja.

Goldika, a moze to nie od podpaski, tylko tak juz po prostu spuchla? Ja mam wrazenie, ze jestem spuchnieta jakos troche tam....ale jak to dojrzec? Musze sie dzis zapytac TZ

Jesli chodzi o myszki w domu, to ja polecam moje kotki Uwielbiaja polować i są nauczone siedziec w domku, wiec moge je wypozyczyc za miskę dobrego kociego jedzonka
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:23   #3159
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
tez tak myslalam... mialam w 28tc, 32tc, a teraz bede miala w 36tc.
Ciekawe czy kolejna wizyte mi wpisze na 40tc skoro tak sie upiera na te 4tyg odstepu

Pepsi... lubie ale moge zyc bez bardziej mi teskno za surowym mieskiem
no widzisz to ja jakaś dziwna, bo ani pepsi ani mięcha surowego

ale słodkie jadłabym teraz tonami - apropos, zeżarłam 2 czekolady
Stary 2011-09-30, 15:24   #3160
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
gora u mnie spacerowka podwojna w gre nie wchodzi, nie zniose i nie wniose jej z 1 i na 1 pietro sama, wic ze spacerami musialabym czekac na meza...odpada.
No ja na 2 mieszkam. ale mam taka wygode, ze pod blokiem garaz. Tylko, ze obecnie korzysta z niego tesciu i on ma pilota, wiec musielibysmy dorobic drugi dla mnie ( 100zl) , abym sobie elegancko wyjezdzala z piwnicy.
Jak narazie wozek stoi prz skrzynce na listy, no,ale jest mniejszy.
Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
z napoi typu cola/pepsi to czasem wypiję, ale TYLKO ze szklanej butelki 0,2
smaka mi narobiłyście i nie wiem czy dzisiaj wracając z pracy sobie nie wstąpię na buteleczkę
Ja generalnie nie przepadam za gazowanymi - w ciazy z Filipem mialam szalenstwo picia coli codziennie - i to tylko z puszki!
Ale teraz mnie cos nalecialo na ten ''chemiczny'' smak .. a se kupie pozniej a co! Najwyzej wyleca mi te moje slabe zeby heheh ( Tz zawsze mowil mi , ze bedzie mnie kochal jak bede stara i brzydka, wiec szczerbata tez moge byc )

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
no widzisz to ja jakaś dziwna, bo ani pepsi ani mięcha surowego

Ja dokonczylam czekolade przed chwila- a pozniej bede plakac, ze kupa nie chce wyjsc...eh
Stary 2011-09-30, 15:25   #3161
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
Tottie, ja jestem tego samgeo zdania, juz teraz pozwalam TZ podejmowac duzo decyzji dot. zakupow dla dziecka, czasami wiem, ze zle wybiera, ale coz, czlowiek uczy sie na bledach. Nie chce go odganiac od dziecka, bo niby ja umiem sie lepiej dzieckiem zajac. Niech on tez sie udziela, tym bardziej, ze widze ze chce. A ja nie chce sytuacji, ze na koncu dziecko bedzie chcialo tylko do mnie a ja przez to nie bede mogla wyjsc np. na uczelnie. Niech on się zajmuje jak umie, moze dziecko bedzie w brudnym spioszku czasami i skarpetkach nie do pary, ale krzywda mu sie nie stanie jak bedzie pod opieka tatusia. I beda mieli lepszy kontakt.

Muffinko, zapraszam do mnie, ja nie lubie prasowac, zawsze zostawiam sobie pranie wyschniete na pozniej, a pozniej placze jak sie trzy pralki uzbieraja.

Goldika, a moze to nie od podpaski, tylko tak juz po prostu spuchla? Ja mam wrazenie, ze jestem spuchnieta jakos troche tam....ale jak to dojrzec? Musze sie dzis zapytac TZ

Jesli chodzi o myszki w domu, to ja polecam moje kotki Uwielbiaja polować i są nauczone siedziec w domku, wiec moge je wypozyczyc za miskę dobrego kociego jedzonka
Ja tez pozwalam Tztowi wybierac wiele rzeczy dla malego. W sumie jezei chodzi o kolory, meble etc to chyba wiekszosc on wybral. W sensie ja dalam jakies propozycje ze 2-3 a on sposrod nich wybral.

Eeeej nooo... nie chce miec takiej wielkiej malej ja podejrzalam ja lusterkiem... wzielam ja z zaskoczenia

Mielismy kiedys myszki w domku nad jeziorkiem... oswoilam je sobie, karmilam, wychodzily z dziury w scianie prosto na moja reke i dawaly sie glaskac a pewnego dnia jade tam, a moj ojciec taki dumny pokazuje mi martwe myszki i mowi ze w koncu udalo mu sie je wytepic
Stary 2011-09-30, 15:28   #3162
__Fallen Angel__
Zadomowienie

ja przed ciążą nie piłam pepsi i wogóle napojów gazowanych,ale w ciązy łapie mnie zachcianka i to tylko na pepsi zimno i taką mocno gazowaną

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:31   #3163
Darusiaaaa
Zakorzenienie

sozaa tz ma takie podejscie bo e tak sie wyraze od samego poczatku " mial pozwolenie na wszystko"
to on kupil 1 zestaw spiochow, pierwsza zabawke, pierwszy przewijal, ubieral, robil co chcial, zostawilam mu zuuuupelnie wolną ręke, wlasnie dlatego zeby czul sie jak tatus i zeby mieli z mala fajowski kontakt i maja na prawde super.

Mielismy tez ciezkie chwile kiedys nawet myslalam zeby go zostawic, ale jak patrzylam na niego i mala to nie umialabym jej tego zrobic , bo dla niej to najwieksza krzywda by byla bo jak on wraca z pracy to nawet siku nie moze isc spokojnie bo stoi pod drzwiami i puka i taaaaataaaa, tata, ttaaatuuusss

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

a juz wiem ze jak on pojdzie z nia na zakupy to fortuna poleci wiec wtedy ide z nimi
on nie zna ograniczenia, ja mowie mu nieraz "Michal nie w tej chwili, nie ma na to za bardzo" a on na to "nie ma? dla dziecka nie ma? nie ma rzeczy ktorej nie moze byc dla dziecka"
A.Camus
Stary 2011-09-30, 15:32   #3164
princessskaa
Wtajemniczenie

Goldika ja w takiej awaryjnej sytuacji stosuję maść Clotrimazolum gsk. Ja miałam kiedyś tak jak Ty, to się przeraziłam, bo miałam wary jak u murzyna

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

PEPSI
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:33   #3165
Darusiaaaa
Zakorzenienie

pisalam wam kiedys ze nasza sytuacja finansowa byla tragiczna, ale jak np dpostal wyplate to nie przeszkadzalo mu to pchacza kupic za ponad 2 stwoy maluchowi, to jest slodkie tak na prawde bo mala zawsze miala wszystko czego potrzebowala , a ja szczerze mowiac lubie jak oni tak szaleja za soba

mam nadzieje ze z 2 tez bedzie mial kontakt, codziennie cos jej tam gada do brzucha, ale mowi ze po cichu zebym nie slyszala

jak on to mowil

"Pamiętaj kochanie ja jestem i awsze będę twoim rycerzem, a mamusia to zła smoczyca ziejąca na nas ogniem"
( np jak zrobili syf ze sie przejsc nie dalo)
A.Camus
Stary 2011-09-30, 15:34   #3166
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

Ciekawa jestem, ktora trafi na taka fajna date, tez na nia ''poluje''
i caly czas mowie, ze byle nie 01.11, a tz na to, ze na zlosc tak bedzie
No wiecie co ile chętnych bić się trzeba będzie

Cytat:
Napisane przez asiol Pokaż wiadomość
ach
jeszcze zapomniałam się zapytać?
czym takiego noworodka się przykrywa? - czy na początku wystarczy śpiworek?
i od kiedy kołderka i jaka?
bo chciałam kupić kołderkę w ikei, ale na stronie jest napisane, że zalecana od 1 r.ż.

i ile sztuk pościeli kupujecie?
Śpiworek i kocyki, komplet pościeli mam jeden zamówiony. Ale na początek kołdrą nie każą przykrywać. Lepiej mieć więcej kocyków Albo w rożku

Cytat:
A coś miałam dopisać - że przepływy mam dobre, łożysko 1 stopnia (trochę za młode chyba na ten etap), wody płodowe 10cm, wad rozwojowych nie stwierdził.

Następnym razem biorę ze sobą czekoladę, bo po godzinie czekania niedobrze mi się zrobiło w gabinecie jak jakiejś mimozie
Wyobraźcie sobie w poczekalni byłam jedyną ciężarną i nikt mi miejsca nie ustąpił a siedziało 6 babeczek między ok. 20 a 30 parę lat.
Elf ja się nie patyczkuję, podchodzę i grzecznie proszę o ustąpienie miejsca bo jednak mi trochę ciężej. U mnie sam lekarz pobiera uprzedzał, że na kolejnej wizycie mnie to czeka. A badania też mam na wizytę zrobić

Cytat:
ja wlasnie wcinam obiad DIETETYCZNY;D

Frytki z ostrym ketchupem popijane zimna pepsi z lodem

mala spi domek ogarniety i obiadek dla niej i tz sie gotujedziecko to takie male urzadzenie ktore wraz ze swoim przyjsciem na swiat laduje mamusiom w tylki motorek
Chciałabym taki dietetyczny obiad zjeść Niestety nie mogę, a szkoda

Cytat:
ja generalnie nie lubie ciast, czekoaldy, batonow, ale w ciazy z Oliwia jak nie zjadlam emenemsow malej paczki chociaz dziennie to dym byl

kiedys nie moglam usnac!! no i mysle mysle mysleeeee patrze na zegarek 1 w nocy!
MICHALLLLLLLLL NIE JADLAM EMENEMSOW!!!
Mieszkalismy wtedy u rodzicow, zero sklepu obok najblizsza stacja benzynowa na 2 koncu miasta i wiecie ze poszedl???
wrocil to spalam
Ma do Ciebie TŻ cierpliwość

Goldika może to podrażnienie albo reakcja alergiczna. Spróbuj jeszcze tantum rosa, całkiem fajnie na takie rzeczy pomaga

Proszę mi tu o czekoladach nie pisać, ja protestuję, cukrzycy nie mogą
Stary 2011-09-30, 15:35   #3167
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

ja pepsi uwielbiam jeszcze mocno zimną z lodem mniam
a ja właśnie kupiłam już chyba ostatnie rzeczy na allegro
http://allegro.pl/nivea-baby-mleczko...825718576.html - 1szt
http://allegro.pl/huggies-newborn-pi...825718563.html - 2szt
http://allegro.pl/wielorazowe-majtki...825697541.html - 2szt.
http://allegro.pl/paklanki-woreczki-...825696867.html - 2szt
jak będzie się szło w gości
http://allegro.pl/chusteczki-nawilza...825715975.html - 4szt
http://allegro.pl/podklady-poporodow...825714652.html - 4szt.

Tak się zastanawiam co jeszcze.
A jutro malujemy pokój dla Olivci zmiana koncepcji delikatny róż

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:37   #3168
karolinka_12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
A można z polskiego na nasze? chodzi o poród sn?
Pytam, bo ja zamierzam tam właśnie rodzić
znaczy poród fizjologiczny czyli siłami natury bez żadnych komplikacji i bez wspomagania ( oksytocyna się nie liczy )
karolinka_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:37   #3169
princessskaa
Wtajemniczenie

Elf ja też myślałam, że teraz to częściej te wizyty będę mieć.. We czwartek miałam czyli w 33/34tyg (zależy kto mi liczy.., bo w necie w kalkulatorze mam 34, a u ginka leci 33), a następna wizyta 37/38 Jakoś tak
Stary 2011-09-30, 15:41   #3170
karolinka_12
Raczkowanie

Cytat:
Karolinka przepraszam ze pytam ale rozumiem, ze dolaczylas do nas jako oczekujaca mamusia? Bo chyba przegapilam Twoje pierwsze posty. Ale widze tez, ze masz duzo wiedze nt porodow etc i zastanawiam sie czy na co dzien masz z nimi cos wspolnego
Dołączyłam bo bede mamą chłopca mniej więcej w okolicach 11.12 wiedzę mam sporą choć teoretyczną bo studiowałam i w zasadzie skończyłam położnictwo na AM ale nie pracuje w zawodzie pracuje w szkole jako pedagog a szpitale warszawskie głównie ginekologiczne znam z wielogodzinnych praktyk szpitalnych a ze jestem za zwolnieniu od kilku dni więc co jakiś czas się wtrącam do rozmowy

Edytowane przez karolinka_12
Czas edycji: 2011-09-30 o 15:53
Stary 2011-09-30, 15:53   #3171
Darusiaaaa
Zakorzenienie

no nic kobietki, ja ubieram malucha i spadamy , znowu wrocimy po 20 to wieczorkiem was doczytam , buziaki
A.Camus
Stary 2011-09-30, 15:56   #3172
karolinka_12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Elf ja też myślałam, że teraz to częściej te wizyty będę mieć.. We czwartek miałam czyli w 33/34tyg (zależy kto mi liczy.., bo w necie w kalkulatorze mam 34, a u ginka leci 33), a następna wizyta 37/38 Jakoś tak
u ginka liczą sie ukończone tygodnie a w kalkulatorach rozpoczęte stąd rozbieżność
Stary 2011-09-30, 15:57   #3173
Tottie1984
Rozeznanie

Cytat:
[/COLOR]Tottie swietne te naklejki
mi dzunga wpadla w oko. zagadam z Tztem. A powiedz mi czy te wieksze z naklejek w zestawie sa duze na tyle zeby fajnie na scianie wygladac? a pozostale? boje sie zeby one jakies mikroskopijne nie byly. a ze arkusz ma 120x80cm to doczytalam
Tam są rózne arkusze - ja zamówiłam ten 80x120 i to drzewko ma około 90cm a dinusie od 20-30kilku centymetrów. Dinusie są duże i z daleka widoczne Też myślałam o dżungli ale w końcu mąż uparł się jak dziecko na dinusie
Stary 2011-09-30, 15:58   #3174
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milagrosa Pokaż wiadomość
mąż niedługo wróci z dyżuru i mamy 2 dni dla siebie- a dziś mi obiecał i i zrobi blok czekoladowy
jak ja bym zjaaadła....: love: ale niestety nie zrobię bo wtedy będę musiała zjeść sama pewnie...chyba,że tż powie,że zje ze mną..

dzień dobry,
poczytam co naskrobałyście jak mnie nie było
dziś ugotowałam krupnik-ale dumna jestem z siebie jeszcze barszcz czerwony ugotuję-bo buraki też bardzo dobre na zaparcia są

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 16:05   #3175
Tottie1984
Rozeznanie

Cytat:
[/COLOR]Tottie sliczny ten Tako Laret!!! a jaki kolor chcesz?
Ja bym chciała zielono-grafitowy (podstawa wózka jest do wyboru - czerń lub grafit) tak aby teraz kolor pasował dla chłopca a za 2-3 lata jakby się trafiła dziewczynka to żeby też wóżeczke był pod nią. Mąż chce żółto-grafitowy i narazie walczymy o kolor wózka Jutro mam zjazd więc odpada ale w poniedziałek (najpóźniej we wtorek) jedziemy po wózek

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja uważam że jeśli tylko jest to możliwe to nie ma sensu rezygnować ze studiów ja w prawdzie przed obroną ale chciałam iść na podyplomówkę, jednak ze względu na ciążę chciałam zrezygnować a tż mi wbił do głowy że nie mam tego robić i że on chętnie zostanie, zresztą jak mu będzie ciężko to poprosi o pomoc jedną lub drugą babcie. No i wspólnymi siłami stwierdziliśmy że od października idę na podyplomówkę, niektórzy znajomi twierdzą że zwariowałam ale ja wiem ze tż sobie poradzi, a tak jak któraś pisała, jak będzie zostawał z dzieckiem od początku to nie będzie miał później z tym problemów
No właśnie z mężem wyszliśmy z tego samego założenia... że ja nie robię przerwy w szkole a on pomoże przy dziecku poza tym w mieście mam obie babcie więc w razie czego podjadą i pomogą Aha... na wszelki wypadek kupiłam wałeczki do łóżka aby zawsze kładł między nimi dzieciątko na boku jeśi nie będzie miał cierpliwosci nosić je po posiłku na tyle długo żeby poczekać aż dzidzi się odbije
Stary 2011-09-30, 16:15   #3176
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinka_12 Pokaż wiadomość
u ginka liczą sie ukończone tygodnie a w kalkulatorach rozpoczęte stąd rozbieżność
Dzięki za wyjaśnienie

Będę jadać obiadek - naleśniczki z twarogiem, polane śmietanką pychotka

I kolejny odcinek "Plotkary" załączę już sezon 4ty oglądam hihihi
Stary 2011-09-30, 16:25   #3177
ja_dalia
Wtajemniczenie

witajcie popołudniowo... ja po obiadku, standardowo zaraz zasnę :P ale znow sie nie dam, bo jedynie dzieki temu przesypaim noc :P

ja tez kontynuuje naukę- ostatni rok wiec szkoda rezygnowac... bardziej wkurzam sie na promotorke, bo po 2 tyg potrafi odpisac w sprawie pracy... a ja czekam i czekam i moglabym juz pisac :/ ehhhhh
na czas zjazdow małą zajmie się moja mama z M. a jak ona juz poleci sobie w siną dal, to wtedy mała bedzie na łasce M. i jego mamy, wiec cóż jakos trzeba sobie radzić...

piękna pogoda wiec wybywam na spacer, po drodze zachaczając Maca bo naszło mnie na lody, wiec MUSZE zjeść

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 16:44   #3178
tuszka
Raczkowanie

Witajcie,

Odebrałam dziś wyniki badań i są kiepskie. Mimo brania żelaza, nadal ma anemię, to by tłumaczyło, czemu jestem taka ospała i szybko się męczę ostatnio.

Zaraz postaram się Was nadrobić.

Goldika
w weekend na hali targowej MT Polska przy Marsa 56c będą targii Zoo Expo, a podczas nich m.in. wystawa świnek rasowych http://www.zooexpo.com.pl/wydarzenia...-morskich.html
Byłam dzisiaj przez chwilkę i widziałam jakieś łyse, kudłate itd.
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 16:58   #3179
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na obiadek zrobię chyba tylko barszczyk, bo jak wczoraj stanęłam u lekarza na wadze to ło matko i córko.... +8kg od początku
chyba chciałaś napisać,że przytyłaś TYLKO 8 kg!!!!!!!nie przesadzaj,że to dużo
Cytat:

a ja w ogóle nie lubie gazowanych napojów-no chyba,ze najzwyklejsza wodę
Cytat:

słodkie-mniam mniam...mam nutelle,ale walcze by jej nie ruszyć.zjadłam kawałek szarlotki.od wczoraj napiłabym sie kaw a nie chce mi się zrobić

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Karolinka 12-to który spital w wawie polecasz do poordu a który kategorycznie nie?w razie co to jesli nie na forum to na pw poprosze o inf
ja mam 2 tytpy szpiytali to jak sie ogarne i zrobię sobie ta kawę to wyslę do Ciebie prywatna wiadomośc z pytaniem o nie-mogę??

ja nie kupuję żandego śpiworka tylko 2 kompety poscieli

Elf-ty jeszcz CAŁĄ czekoladę czy tylko cząstki?bo jakoś nie wyobrazam sobie zjedznei 2-3 całych czekolad...

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-09-30 o 17:02
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 17:07   #3180
elf27
Zadomowienie

2 całe czekolady i żaden to powód do dumy

jedną ciemną i jedną białą - znajoma przyniosła i nie oparłam się, nie mam hamulców...
myślę czy nie przetrącić burakiem, bo nie chce stękać znowu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości