|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
|
|
|
#2792 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Jest duża i ciężka, może nie ogromna, ale naprawdę spora. I ma długaśny tren. To jest tak naprawdę jedyne moje zmartwienie - czy nie będzie za ciężka i czy się nie umęczę.
|
|
#2793 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może dlaytego ze w opisie na stronie ejst napisane " Włóczka jest niezwykle miła w dotyku", więc tym sie zasugerowałam jak oglądałam zdjęcia Cytat:
a w etoli znowu ramiona i dekolt przykryte a ręce odkryte .... poza tym nie chciałabym zakrywać pięknego dekoltu mojej sukni ![]() Cytat:
modelka na zdjęciach ma podobny krój sukienki więc tym sie sugeruję ![]() Cytat:
Cytat:
ślubne typowe bolerka są z satyny, tafty, tiulu albo koronki, etole tak samo, albo są futerkowe, a moja suknia nie ma żadnych takich elementów.. Cytat:
![]() Twoja mama po prostu ma inny gust, trochę dziwny bym powiedziała bo czemuż panna MŁODA ma się zakrywać skoro jest młoda i piękna staraj sie tym nie przejmować i kupić coś co Cię zachwyci Cytat:
znalazłam adres tej stronki na blogu jednej z tegorocznych PMek podobno robią na zamówienie i można pozmieniać coś jakby się chciało inaczejhttp://whitefashion.pl/index.php?k1,dzianiny Cytat:
na ostatnim ślubie na którym byłam ksiądz znał dobrze pannę młodą i właśnie tak trochę luźniej było, fajnie Cytat:
Dziękuję za wszystkie komentarze dotyczące sweterków trochę nietypowy ale czemuż miałabym mieć wszystko typowe Pokazałam też siostrze i TŻowi i są również za więc prawdopodobnie sie skuszę na zamówienie ale to po następnej wypłacie
|
|||||||||
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki!
Parę dni mnie tu nie było bo jestem zawalona robotą. Od piątku przygotowania do imprezy rodzinnej. Całą niedziele obsługiwanie gości, a od poniedziałku praktyki w szkole. Wogóle ta szkoła to jakaś masakra. Niby na praktykach w Krakowie miałam technikum mechaniczne na hucie, ale nie było źle. A tu...też technikum, ale robią sobie co chcą. Nauczycielka bardzo fajna babka. Jak prowadzi lekcje upomni ich dwa razy i jak się nie uspokoją to prowadzi sobie dalej lekcje. Nie jest jakoś tragicznie głośno ale gadają cały czas, głupie gadki do nauczyciela czy do kolegów, rzucanie gumką do mazania itp. Np. w pon klasa 4 zrobiła sobie grilla koło szkoły. Przywieźli sobie grila i robili kiełbaski. Jak się dyrektorka dowiedziała to poszła do nich, a oni jej mówią, że ich nie ma w szkole i robią sobie grila. Normalnie maskara...szkoda, że sobie piwka nie przynieśli. No trudno jakoś będę musiała sobie z nimi poradzić. Lecę was nadrabiać ale nie wiem czy mi się uda wszystko bo muszę się za konspekty zabrać.
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałaś o dodadkowej opcji na weselu, za którą bym ci policzyła jako za opcję, a nie za jakość. Bo ja bym się nie zgodziła na zrobienie czegoś w gorszej jakości za mniejsza kase, bo to później pokazujesz innym i świdaczy o moich usługach.
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale olać to. Skrzypeczki muszę załatwić
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro wstawię bo brat zabrał mi aparat i gdzieś z nim pojechał
|
|
|
|
#2799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za przetrwanie tych praktyk
|
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
no to będzie podwójna okazja do świętowania: roczek i fotka welonu
|
|
|
|
#2801 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
No to mnie sporo ominęło, jeśli są nowe suknie ![]() Nie dostałam żadnego PW, a ciekawi mnie, które kolejne PMki się zdecydowały Cytat:
|
||
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
A już w piątek nikt nie będzie mi mógł powiedzieć, że to jeszcze cały rok. Bo teraz jeszcze słyszę takie komentarze przy okazji wybierania np. zaproszeń
|
|
|
|
#2803 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mykam zaraz na miasto - ide kupic sobie jakas bizuteryjke z okazji "zlotego tygodnia" u "znajomego jubilera" |
||
|
|
|
#2804 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co, szukasz innej pracy? Jak to teraz wygląda? Na welon czekam, aż pokażesz ![]() Cytat:
Ja też się starałam nadrobić po urlopie, ale odniosłam sromotną porażkę... Na szczęście dziewczyny były tak miłe, że mnie wdrożyły w nowości i zapoznał a tematami ![]() O Boże, my mamy nauki 22-23 października, już się nie mogę doczekać co nam tam wspaniałego powiedzą ![]() Cytat:
No ale teraz już jest dobrze, nawet ostatnio odebrałam dyplom U nas zaręczyny były bardzo oczywiste, oboje ich bardzo chcieliśmy, dlatego nie było to takie mega zaskoczenie chociaż oczywiście, jak już przyszło co doczego, to byłam baaaardzo zaskoczona i płakałam ze szczęścia ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie z TŻtem stwierdziliśmy, że mam się zająć studiami i tą drugą szkołą.
|
|
|
|
#2806 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak na serio to chyba Ci literka A została bądź empire lub rybka ![]() Cytat:
|
|
|
#2807 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć PMki
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Też oglądałam suknie z mamą, z nią robi mi się zakupy najlepiej. Wprawdzie podobałam jej się we wszystkim![]() Cytat:
nie mam cierpliwości ani zdolności, a na allegro są za złotówkę więc szkoda moich nerwów![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Neno dostałam konwerter ![]() wrzucę wieczorem zdjęcia i pokażę wam co i jak
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2810 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Następna, lepsza praca na pewno już na Ciebie czeka ![]() Czekamy na fotki welonu i jutro podwójne świętowanie Cytat:
Cytat:
Skoro Goście są tacy konserwatywni, to powinno Im wystarczyć dobre jedzenie, dobra muzyka i duży parkiet, żeby nie mieli na co narzekać Resztę zaś potraktujcie jako udogodnienia i upiększenia dla siebie, bo to Wasz dzień i ma wyglądać tak, jak chcecie Już nie mówiąc o tym, że wszystko, co wymieniłaś jako "udziwnienia" to są w większości regionów PL zupełnie normalne elementy wesela. Więc czas najwyższy, żeby i do Was dotarło Popatrzcie na siebie jak na pionierów w dziedzinie weselnej ![]() Cytat:
Asystentka pewnie ok, chociaż wolałabym być raczej asystentką biura, niż np. konkretnego jakiegoś dyrektora, bo to zwykle wiąże się z eleganckimi ciuchami i obcasami na co dzień, a tego wolałabym uniknąć. No i najpewniej się czuję, jak jestem z kimś w biurze, kogo mogę się poradzić i z kim dzielę obowiązki, sama bym się bała, że nie podołam wszystkiemu, boję się takiej totalnej odpowiedzialności za jakieś bardzo ważne sprawy (jestem w ogóle niepewna siebie pod tym względem, TŻ na mnie krzyczy, że powinnam bardziej w siebie wierzyć, ale jakoś tak... mam chyba atelofobię zawodową )Ogólnie, to marzę o tym, żeby ktoś odkrył we mnie jakiś talent zawodowy, którego sama w sobie nie widzę
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-10-05 o 15:19 |
||||
|
|
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiec ciesze się że masz swoje zdanie, ani Ty nie przekonasz mnie ani ja Ciebie więc nie ma potrzeby przedłużać tej dyskusji. |
|
|
|
|
#2814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mojej się we wszystkich podobałam ale wiedziałam, że chcę zrobić jej tą radochę i poprosiłam żeby przyjechała i mi pomogła Bardzo się wczuła i cierpliwie znosiła moje przymiarki, robiła mi fotki z ukrycia i doradzała. To był fajny weekend i nie żałuję, że ją namówiłam
|
|
#2816 |
|
Wtajemniczenie
|
łał ale masz fajnie
trafia chociaż w Twój gust?
|
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
maxwelka a tak z ciekawości ( o ile chcesz powiedzieć) jak długo będziecie czekać na mieszkanie? tzn. kiedy możecie liczyć na otrzymanie kluczy?
|
|
|
|
#2818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ) slawistykę, to coś tam umieć wypada...Dzięki Kochana, ja sama szukam i wysyłam CV, ale na razie bez rezultatów. dla Dziewczyn, co lubią taniec - normalnie czad http://www.youtube.com/watch?v=A5FoFdt8IoY&feature=fvst
|
|
#2819 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zdrowiej szybko to masz super teściowa a chociaż podobają ci się te ciuchy![]() Jeśli chodzi o wybór sukni, któraś z dziewczyn się pytała to mi tez pomaga mama bo wiem, że mi dobrze doradzi
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2011-10-05 o 15:32 |
||
|
|
|
#2820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysyłaj dużo, jak najwięcej! Załóż też sobie konto na goldenline i linkedin, a polecam Ci też stronę www.cv-raport.pl - sama korzystałam
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

a w etoli znowu ramiona i dekolt przykryte a ręce odkryte .... poza tym nie chciałabym zakrywać pięknego dekoltu mojej sukni
właśnie gadałam z mamą o sukni, a ona mi mówi, że ta moja wybrana, to chyba za tania, że pewnie wygląda jak firanka (nie widziała mnie w niej!) że powinnam mieć zakryte plecy (sukienka z zakrytymi plecami) bo nie mam idealnej cery i w ogóle o wszystko się czepia 
Ślub 27. X. 2012