|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
|
|
|
|
#4682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie pisz ![]() ![]() Bo ja nie w tym sensie. hodziło mi o to,że brakuje mi kogoś do pogadania. Przydał by się ktoś jeżdżąy w tym samym kierunku do towarzystwa. Płe bez różniy ![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-10-05 o 21:29 |
||
|
|
|
#4683 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ja też zapomłam
![]() pikarnik
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszne przeżycia ![]() żeby tylko Kotę dało się wyleczyć ![]() Cytat:
ad2. tarta wyszła doskonała ![]() zdecydowanie lepsza niż poprzednie razy ![]() tajemnica tkwi w zepsutym piekarniku
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
i dzięks za odp co do hydroksyzyny bo mi umknął Twój post wcześniej Flo - a moze kwestia gruszek? a może własnie większej temperatury? a moze poszli do lasu proporcji nie zmieniałaś? ![]() aha i po czym poznać że avocado jest dobre tzn nadaje się do napoczęcia bo mam na stanie i chcę szybko użyć z krewetkom - jutro najdalej a diclo obłe
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-05 o 21:32 |
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno nie tak piknie jak pralka
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4688 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a jeszcze u weta jak siedziałam była dziewczyna z młodą koteczką, chyba półroczną, na prześwietleniu, i się okazało że koteczka albo do uśpienia albo do długiego leczenia z naświetlaniami itp. bo nic nie je, żołądek zaciśniety, wewnątrz w narządach wszędzie zmiany chorobowe...
![]() bosz, nie mogłabym być wetem, chybabym ze stresu w alkoholizm popadła albo co
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
opitol
![]() o!!!! ale serio pika, bo alarm na co 5 min. nastawiałam ![]() Cytat:
![]() avocado musi się lekko uginać pod naciskiem palca, czyli nie za twarde, nie za miękkie
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Takich całkiem obyh to się boję
![]() Zresztą na autostradzie jest defiyt przystanków
|
#4691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. aha - lekko - no to dziś jest minimalnie - obaczę dzieks |
||
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jestes genialna - ja nie potrafię schusć pół rozmiara - czyt koło 3 kilo ( tak ufam bo an wagę oczywiscie nie wejdę ) a odstawiłam pifooooooooo
|
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedne obie Wy
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam mały zastój, ale na szzęśie znowu waga zazęła shodzi
|
|
#4697 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też Cytat:
Cytat:
Syoss jest tragiczny- śmierdzi chemią bardziej, niż inne farby, aż mi oczy łzawiły, tak, że nawet 5ciu minut go nie miałam, bo coś mi mówiło- zmyj to! Co do konkursów- nie lubię, brałam udział, organizatorzy mają za friko kupę pomysłów i nie zawsze one wracają do uczestników, w tym "moim" nagrody nie przyznano, a potem zobaczyłam swój znak powielony Jasne, można nie brać udziału, ale obniżanie ceny jest działaniem, które wpływa na rynek graficzny- dobry znak firmowy jest ogromnie ważny dla firmy, dla której 20 000 to często niewielki wydatek- ale póki o znakach firmowych zarząd czy prezes mysli się "i ja bym tak potrafił zrobić, tylko nie mam czasu" Jakże przemyślane i mistrzowskie są znaki np Marlboro, Mercedesa, Chanel, Philips? To trzeba umieć. Znać się na liternictwie i nie tylko. Dodam, że nasz znajomy, który do miejscowego telewizyjnego pasma informacyjnego wymyślił 3 dżingle, od ponad 3 lat dostaje roczną prowizję ponad 100 000 zł Ależ dzielna jesteś ![]() Byłam dziś w galerii handlowej!!! Wjeżdżam ruchomymi schodami, a tam, jak oaza na pustyni, wyłania się napis DOUGLAS Wysuszona jak żaba wskoczyłam do środka, od razu się oblałam Ellie Saabem, potem na jedną rękę Venezia, na drugą Nilang, na trzecią Donna Trussardi - bez żadnego uważania i szacunku dla W. ![]() Wyczuwam powrót dryndusów!!!
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-10-05 o 21:53 |
||||
|
|
|
#4698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gratulacje ![]() dalej dukasz?
|
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Wrrrr...hiałam iś spa, a tu sąsiedzi mają romans z wiertarką
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- ![]() Cytat:
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale perwera ![]() czytam se z nudów o filozofii i cóż znalazłam: "Nieustanna walka ze światem zakłada u Camusa trzy rzeczy: - Nieobecność nadziei - Ciągłą odmowę - Świadome niezadowolenie" ja pitolę o mnie piszą!
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam ze w tej mojej desperacji sklepianej nie wlajzłam do D. wiedziałam, ze zapomłam - a poniuchać mnie stać Saaba Ellie sobie zapodałam kiedyś z ciekawości na rękę - i jak na jasminowo - to cąłkiem był ciepło niekrzycząco elegancki ale tak zwiewnie i subtelnie - bez kantów - miałam wrażenie o!, dobry zapach, nie mój ale ten z tych dobrych wróże mu powodzenie u pań biznesłumen a w Sepho najsżła mnie myśl straszliwa której bałam się od lat kilku - o boże czy to jednak juz tylko nisza mi ostała ? ( nie kcę w to wierzyc nigdy) no ale, fakty mówią same za siebie - nie chwytam za nic innego obecnie - Djunkę trochę przeoram ale też sobie nadziei nie robię - jak spytałam panią o piżma ciepłe lekko słodkie w Sepho - to zrobiła wielkie oczy ![]() Parabelko - czas umierać jenak
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-05 o 22:11 |
|
|
|
|
#4703 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,chce mi sie pizma ciepłego, lekko suodkiego, czystego niemajcianego, ale tez nie praniowego ![]() ...czy wogole takie istnieje? czy wogole pizmo moze tak pachniec czy mi sie cos roji w chorym umysle?
|
|
|
#4704 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Albo o. Też. nie wiem dokładne bo to podsłuchane, ale strasznie przykro mi się zrobiło, koteczka pól roku niecałe i już taka choroba... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
źle mi
Cytat:
![]() albo white musk tbs
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-05 o 22:20 |
|
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najbliżej Twe poszukiwania, oprócz Silver Muska Nassomatowego, którego no nie znam niesteta, są czego? Kam - no straszne to zwłaszcza jak się dowiedziałam ze koty są najrzadziej chorujace na organa wewnętrzne ze względu an to że sie samoleczą mruczeneim, wibracjami - na Animal Planet gadali no ale najrzadziej nie znaczy nigdy - straszne to ehh...
|
|
|
|
|
#4707 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ha obluczeu tbs
![]() o ile mam gdzie? mam? chyba nie mam? ![]() Cytat:
no własnie oprocz silver muska to nie znam zadnego pizma ktore by mi sie podobało
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno- już sam fakt, że nazywasz znak firmowy kółkiem z kwadratem świadczy o tym, że mnie nie zrozumiesz...
A, przepraszam, sobie ile biorą??? ile wydają na cele reprezentacyjne? Itd
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm - bo w Royal Musku to jednak kwestia dodatków tak se myślę, a nawet pewna jestem a nie samego piżma - piżma choć co ja wiem o piżmie - poza tym ze do tej pory w perfumach spotykałam spocone, i letko zasikane - acz często całkiem całkiem ładne ludzie piszom że Silvera Muska czują jako nasączonego lavendą, kolońskim czymś oraz może geranium, cedrem - green notsami - to ja Ci mówie Royal Muska jest kompletnie nie tym Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-05 o 22:37 |
|
|
|
|
#4710 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
co do drugiego, to może nie do końca jasno się wyraziłam, napisałam jakby z "ich" punktu widzenia...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

), więc odwołałam taxika i czekałam aż wyjdzie.. po 10minutach wyszła, zabarykadowałam dojście za szafki i złapałam kota, obie już w stresie, kota ze strachu przy łapaniu oczywiście siknęła.... u weta najpierw kroplówka, to jeszcze do przeżycia.... potem usg, też ok, ale kot już mocno zestreszony, ja też... następnie obmacanie, konsultacja, próba zrobienia zastrzyków... przerwana zesiusianiem się kota (więc przy okazji udało się pobrać 1,5 ml moczu do badania, mam nadzieję że wystarczy wystarczy) i próbą wysuszenia kota.... co było złe

To już nie w ogrodzie?