![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-10-05 o 20:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
ʞɐɯǝuɐ
|
ja też zapomłam
![]() pikarnik ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() żeby tylko Kotę dało się wyleczyć ![]() Cytat:
ad2. ![]() ![]() tarta wyszła doskonała ![]() zdecydowanie lepsza niż poprzednie razy ![]() tajemnica tkwi w zepsutym piekarniku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
#4686 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() i dzięks za odp co do hydroksyzyny bo mi umknął Twój post wcześniej Flo - a moze kwestia gruszek? a może własnie większej temperatury? a moze poszli do lasu proporcji nie zmieniałaś? ![]() aha i po czym poznać że avocado jest dobre tzn nadaje się do napoczęcia bo mam na stanie i chcę szybko użyć z krewetkom - jutro najdalej a diclo obłe ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-05 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno nie tak piknie jak pralka ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4688 |
ʞɐɯǝuɐ
|
a jeszcze u weta jak siedziałam była dziewczyna z młodą koteczką, chyba półroczną, na prześwietleniu, i się okazało że koteczka albo do uśpienia albo do długiego leczenia z naświetlaniami itp. bo nic nie je, żołądek zaciśniety, wewnątrz w narządach wszędzie zmiany chorobowe...
![]() bosz, nie mogłabym być wetem, chybabym ze stresu w alkoholizm popadła albo co ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Zakorzenienie
|
opitol
![]() o!!!! ![]() ale serio pika, bo alarm na co 5 min. nastawiałam ![]() Cytat:
![]() avocado musi się lekko uginać pod naciskiem palca, czyli nie za twarde, nie za miękkie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
Takich całkiem obyh to się boję
![]() Zresztą na autostradzie jest defiyt przystanków ![]()
#4691 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. aha - lekko - no to dziś jest minimalnie - obaczę dzieks ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 |
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jestes genialna - ja nie potrafię schusć pół rozmiara - czyt koło 3 kilo ( tak ufam bo an wagę oczywiscie nie wejdę ) a odstawiłam pifooooooooo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedne obie Wy ![]()
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam mały zastój, ale na szzęśie znowu waga zazęła shodzi ![]()
![]() |
#4697 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też Cytat:
Cytat:
![]() Syoss jest tragiczny- śmierdzi chemią bardziej, niż inne farby, aż mi oczy łzawiły, tak, że nawet 5ciu minut go nie miałam, bo coś mi mówiło- zmyj to! Co do konkursów- nie lubię, brałam udział, organizatorzy mają za friko kupę pomysłów i nie zawsze one wracają do uczestników, w tym "moim" nagrody nie przyznano, a potem zobaczyłam swój znak powielony Jasne, można nie brać udziału, ale obniżanie ceny jest działaniem, które wpływa na rynek graficzny- dobry znak firmowy jest ogromnie ważny dla firmy, dla której 20 000 to często niewielki wydatek- ale póki o znakach firmowych zarząd czy prezes mysli się "i ja bym tak potrafił zrobić, tylko nie mam czasu" Jakże przemyślane i mistrzowskie są znaki np Marlboro, Mercedesa, Chanel, Philips? To trzeba umieć. Znać się na liternictwie i nie tylko. Dodam, że nasz znajomy, który do miejscowego telewizyjnego pasma informacyjnego wymyślił 3 dżingle, od ponad 3 lat dostaje roczną prowizję ponad 100 000 zł Ależ dzielna jesteś ![]() ![]() Byłam dziś w galerii handlowej!!! Wjeżdżam ruchomymi schodami, a tam, jak oaza na pustyni, wyłania się napis DOUGLAS ![]() ![]() ![]() Wysuszona jak żaba wskoczyłam do środka, od razu się oblałam Ellie Saabem, potem na jedną rękę Venezia, na drugą Nilang, na trzecią Donna Trussardi - bez żadnego uważania i szacunku dla W. ![]() Wyczuwam powrót dryndusów!!! ![]()
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-10-05 o 20:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() gratulacje ![]() dalej dukasz?
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Wrrrr...hiałam iś spa, a tu sąsiedzi mają romans z wiertarką
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale perwera ![]() czytam se z nudów o filozofii i cóż znalazłam: "Nieustanna walka ze światem zakłada u Camusa trzy rzeczy: - Nieobecność nadziei - Ciągłą odmowę - Świadome niezadowolenie" ja pitolę o mnie piszą! ![]()
![]() |
#4702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam ze w tej mojej desperacji sklepianej nie wlajzłam do D. wiedziałam, ze zapomłam - a poniuchać mnie stać Saaba Ellie sobie zapodałam kiedyś z ciekawości na rękę - i jak na jasminowo - to cąłkiem był ciepło niekrzycząco elegancki ale tak zwiewnie i subtelnie - bez kantów - miałam wrażenie o!, dobry zapach, nie mój ale ten z tych dobrych wróże mu powodzenie u pań biznesłumen a w Sepho najsżła mnie myśl straszliwa której bałam się od lat kilku - o boże czy to jednak juz tylko nisza mi ostała ? ![]() ![]() Parabelko - czas umierać jenak ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-05 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() chce mi sie pizma ciepłego, lekko suodkiego, czystego niemajcianego, ale tez nie praniowego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4704 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Albo o. Też. ![]() ![]() nie wiem dokładne bo to podsłuchane, ale strasznie przykro mi się zrobiło, koteczka pól roku niecałe i już taka choroba... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
źle mi
![]() Cytat:
![]() albo white musk tbs
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-05 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najbliżej Twe poszukiwania, oprócz Silver Muska Nassomatowego, którego no nie znam niesteta, są czego? Kam - no straszne to zwłaszcza jak się dowiedziałam ze koty są najrzadziej chorujace na organa wewnętrzne ze względu an to że sie samoleczą mruczeneim, wibracjami - na Animal Planet gadali no ale najrzadziej nie znaczy nigdy - straszne to ehh... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
grozi wypollizowaniem
|
ha obluczeu tbs
![]() o ile mam gdzie? mam? chyba nie mam? ![]() Cytat:
no własnie oprocz silver muska to nie znam zadnego pizma ktore by mi sie podobało ![]()
![]() |
#4708 |
Zakorzenienie
|
Kameno- już sam fakt, że nazywasz znak firmowy kółkiem z kwadratem świadczy o tym, że mnie nie zrozumiesz...
A, przepraszam, sobie ile biorą??? ile wydają na cele reprezentacyjne? Itd
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm - bo w Royal Musku to jednak kwestia dodatków tak se myślę, a nawet pewna jestem a nie samego piżma - piżma choć co ja wiem o piżmie - poza tym ze do tej pory w perfumach spotykałam spocone, i letko zasikane - acz często całkiem całkiem ładne ludzie piszom że Silvera Muska czują jako nasączonego lavendą, kolońskim czymś oraz może geranium, cedrem - green notsami - to ja Ci mówie Royal Muska jest kompletnie nie tym ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-05 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
co do drugiego, to może nie do końca jasno się wyraziłam, napisałam jakby z "ich" punktu widzenia...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.