![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Ale i tak mu wali z gęby- nie wiem, jak on to robi. Ma nadzwyczajną, znaną tylko znajdom, umiejętność wyszperywania smakołyków
![]() Idę na fajki- kiwa dziś strasznie (pomost na pływakach), choć wiatru nie ma, jezioro wzburzone - tajemnica ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
A Evę (zieloną) chcę też
![]() |
#4743 | ||
Zakorzenienie
|
.
Cytat:
![]() Paputy. ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Evy nie pamiętam, za to Gina ugryzła mnie w nos i szybko ją odstawiałam. ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Gdyby kogoś interesowało, to w przeciwieństwie do amerykańskich gwiazd rocka, prawdziwe życie fińskich zespołów w trasie wygląda TAK. Kolorowych. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Idę jush ![]() Cytat:
![]() --- Póki pamiętam: Kameno, biednaś razem z Twoja kotą ![]() ![]() Rejcz, Afobam/Xanax to silne tabsy są (kiedyś nawet lekarka nie chciała mi ich przepisać, bo "jeszcze by się panu spodobało") ![]() Ves, dobre sobie, pfff! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewa, widziałem ![]() ![]() Karkki, już wszystko wiem ![]() --- Kiciusia widziałem dzisiaj przy hasioku, zawołałem "kici-kici", a on otworzył tylko pyszczek niemrawo i zamiauczał tak cicho, że ledwo co dosłyszałem, malutka, biedna, bura kulka (kiedyś umrę ze smutku i zgryzoty, prędzej niż później, mówię Wam) ![]() I stwierdzam, że nowe HP jest lepsze, niż stare ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, to jest jak sie o tej porze prónuje nadrabiac. Dobrej nociki.
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Rozterko- spać o tej porze!
![]() Gryxiu, masz extra kategorię, a nie drugą Ale nie posiedzę, bo już przysypiam- choć jestem naładowana pozytywną energią po wiz. w Douglasie- po takim wygłodnieniu! I Saabem pachnę! Wciąż! A z racji, że W śpi, na ręku mam Knowing ![]() Dobranoc! ![]()
#4747 | |
BAN stały
|
![]() A któż tam wie, co Maja skrywa w mrocznych zakamarkach swego pokoju ![]() Dziękuję za uznanie ![]() ![]() Cytat:
![]() Wracaj do Warszawy, dobijemy targu w końcu ![]() --- Coś złego się z sieciunią dzieje ![]() Też zaraz spadam, cały dzień chodzę do tyłu ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kocham Twoje dobre serce ![]() chyba nie znam strego Cytat:
![]() kolorowych ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-06 o 01:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i Gryx ![]() ![]() ![]() dopsz, że nie napisałeś w mrocznych zakamarkach swoich spodni ![]() Macham znad kawy ![]() spaaać ![]() ja już mam dość, raz mam taki @ że prawie nic nie czuję, a raz pms i ból mnie wykończyć kcą, w nocy może ze 2 godziny spałam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-06 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
macham znad herbatki czarnej gorzkiej
![]()
#4752 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Iiii tam nie miała ![]() Tylko ta z ważką została ![]() Cytat:
![]() No tak to jest ![]() ![]() Ad 2 pogrubione dobrze, że nie nocniki ![]() Cytat:
![]() Jakby były czerstwe bułki na stanie, to ja chętnie jedną przyjmę (już na zapas ![]() ![]() ![]() A ja z kolei przytyłam ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Finowie spokojni i bardzo mili ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też ![]() wszystko przez orzechy, bo tak lubię, że się nie mogę powstrzymać ![]() ![]() edit: Burzum na vuvuzeli??? ![]() ![]() ![]() http://www.sadistic.pl/galeria/13693/burzum-na-vuvuzeli
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-06 o 09:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
BAN stały
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
![]() A czemu na biało? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też przytyłam 1 kg ![]() ![]() ![]() Maję i Kamenę toolam, biedna kota ![]() Melk, ale tam super - te mosty ![]() Coś chciałam... Hm... No nieważne... A dziś mi się śniło, że wpadła do mnie sąsiadka i mówi "o, wózek". Wybiegła, za chwilę wraca z bliźniakami w wieku 7 m-cy (a brzydkie te dzieci i powykrzywiane jak Quasimodo, jeszcze śmierdzące jakimś kapuśniakiem czy inną przypaloną cebulą - widać, że coś z nimi nie halo) i kładzie w wózku: "to ja je narazie tutj położę skoro pani wózka nie używa". I poszła. Chyba zacznę trzymać w wózku butelki lub węgiel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kogoś jeszcze utulić lub pogłaskać? ![]() ![]() ![]() Trenowałam dziś wczesne wstawanie, poszło źle, wstałam o 9.30 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() wiem Melk i jej wielkie obfocone miasto mi się nie zacytowała ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Po wiedeńsku- dyskretnie
![]() [QUOTE=Redhaired Witch;2981 A dziś mi się śniło, że wpadła do mnie sąsiadka i mówi "o, wózek". Wybiegła, za chwilę wraca z bliźniakami w wieku 7 m-cy (a brzydkie te dzieci i powykrzywiane jak Quasimodo, jeszcze śmierdzące jakimś kapuśniakiem czy inną przypaloną cebulą - widać, że coś z nimi nie halo) i kładzie w wózku: "to ja je narazie tutj położę skoro pani wózka nie używa". I poszła. Chyba zacznę trzymać w wózku butelki lub węgiel ![]() ![]() wlaśnie ja chcę wózek... ale nic się nie zgadza... Na All znów moje pirścionki- targuję się, dialog ze sprzedawcą został zainicjowany. Trzymajcie kciuki, może uda mi się okazyjnie kupić. ![]() I przechowuję bluzkę pachnącą Ellie Saab, choć chciałam ją włozyć, pomyślałam, że żal...i jeszcze poperfumować się czymś...i pracowicie poskładałam ją, zeby dekolt się mało wietrzył Chyba to bedzie mój noworoczny zapach ![]()
#4761 | |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() macham znad soku vitaminka Karki a co powiesz na ten logotyp??? http://www.mg.gov.pl/node/14567 dla mnie to mega żenada, moja firma ma lepsze logo promujące markę polski i polskie produkty, nie powiem pomysł, żeby to powstało był mój, bo często widywałam made in germany ale ostatecznie sami mamy sto razy lepsze logo, tak twierdzą klienci i ludzie z placówek zagranicznych. i korci mnie, żeby wysłać je komuś w MG, niech sie uczą. Cytat:
![]() czy ja dobrze kojarzę, że one są tylko w pojemności 30 ml? Może sobie kupię jakiś jak będzie teraz - 20%?
![]() |
#4762 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kwas foliowy i vit. b mi pomógł i przeprowadzka do kranów z których leci pomarańczowa woda... ![]() Cytat:
![]() może się nie pogniewa... ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() karkki zapomniała zdjęcia wstawić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak ty ze sobą wytrzymujesz? Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udało się- mam ten pierścionek! niedługo już nie będzie oczek, których bym nie miała.... Mnie się podoba tylko Eva i Bella- ale wszystkie są charakterystyczne i trwałe. Tak, występują tylko w 30stkach
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wytrzymuję ![]()
![]() |
#4765 |
Nindżopesz
|
Kufa, czy wszystkie matki są takie wkufiające?
Zadałam mojej proste pytanie n/t sokowirówki to się chyba godzinę kłóciłyśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zacytuję kumpla, bo właśnie pokrewny temat roztrząsaliśmy: "bo jak sie mowi, ze sie wie, to reakcja parent-kid jest zawsze proba udowodnienia ze druga strona nie wie" ![]() "czasami trzeba poswiecic / dac / oddac troche czasu - nie sluchac ale oddac czas udawac, ze sie zapisuje itp" Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-10-06 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Następnym razem lepiej idź spytaj nietoperza ![]() Mam kawałek streszczenia tego baru ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkie, ale jak sie z matką rzadko widuje to nie ma czasu na kłótnie (to ja np ![]() Cytat:
![]() Mam sprawę do osób mających fejsbuka ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
No jak będę akurat na stanie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas to JA się interesuję i zajmuję sprzętem drobnym ... ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- ano ładny - teraz ino pytanie jak czym i kto mi go zrobi ? ![]() na wszelki |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.