Scent Bar XXXIII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-05, 22:45   #4711
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXIII

idę się pociąć czerstwą bułką
a jak nie mam buły, to się pieczywkiem wasa potnę
a jak nie pomoże, to się Nattfoddem dobiję
bossshhhh, mam za✂✂✂istego doła, a nie moge nawet finntrolla na poprawę humoru włączyc, bo mi się serce kraje, że już po koncercie

czas do wyrka stoczyć się na dno doła

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-10-05 o 23:09
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 22:58   #4712
kamena
ʞɐɯǝuɐ

jeszcze a propos znaków, parę przykładów:
logo Coca Cola zrobił totalny amator, księgowy w firmie
logo Forda wymyślił jakiś asystent
logo Nike zaprojektowała jakaś babka, na zlecenie, za 30 dolarów
itp.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:15   #4713
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Jeśli naprawdę kocha, to nie odejdzie

no ja myślę
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

chyba osiwiałam
ale przeżyłam
a jak przeżyłam dzisiejszy wieczór u weta to już przeżyję wszystko
i dla koty

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Po pierwsze primo Ewuś gratulejszym zaiebistej robo - wszystko genialne - tylko teraz jeszcze powiedz a na czym ta praca polegać ma? bo warunki bueno 7-15 pracujesz gdzie chcesz - nie słyszałam o takich ofertach nigdzie podpowiesz coś ? gdzie szukać ? Nie spotkąłam się z czymś podobnym

podobno praca zdalna jest coraz popularniejsza co do szukania nie podpowiem bo w ogóle nie szukałam zadzwoniła do mnie koordynatorka projektu że chciałaby ze mną współpracować i co ja na to a zajmuję się różnymi rzeczami, uruchamianiem platformy e-lerningowej, trochę pisaniem na tematy różne, jakieś konferencje mam też zorganizować

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

tarta wyszła doskonała
zdecydowanie lepsza niż poprzednie razy
tajemnica tkwi w zepsutym piekarniku
o!
Cytat:

jestes genialna - ja nie potrafię schusć pół rozmiara - czyt koło 3 kilo ( tak ufam bo an wagę oczywiscie nie wejdę ) a odstawiłam pifooooooooo i zrobiłam redukcję wina do połowy - ale chyba mam syndrom Madzika bo ój to daje i tylko strata niepoczebna
i to też raczej z powodu
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Byłam dziś w galerii handlowej!!! Wjeżdżam ruchomymi schodami, a tam, jak oaza na pustyni, wyłania się napis DOUGLAS
Wysuszona jak żaba wskoczyłam do środka, od razu się oblałam Ellie Saabem, potem na jedną rękę Venezia, na drugą Nilang, na trzecią Donna Trussardi - bez żadnego uważania i szacunku dla W.
Wyczuwam powrót dryndusów!!!

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
bossshhhh, mam za✂✂✂istego doła, a nie moge nawet finntrolla na poprawę humoru włączyc, bo mi się serce kraje, że już po koncercie

a Tobie co?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:19   #4714
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a Tobie co?
wszystko mnie boli życie mnie boli, dusza mnie boli, nic nie ma sensu, nie moge nawet włączyć ulubionej kapeli, bo żal serce ściska, jestem głodna, mam doła i mam pms
Stary 2011-10-05, 23:21   #4715
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Wizaż mi muli chyba ideu

Gryxiu, widziałeś Anję w Tap Model ?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:26   #4716
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Ju, ale znak firmowy na początku jest tylko kółkiem z kwadratem, wartości nabiera dopiero później, i nie zależy jego wartość od tego jak ten znak wygląda tylko od tego jaką wartość i jak dobre skojarzenia ma firma i jej produkty czy usługi, wartość znaku jest wtórna i nabyta i nie da się jej przewidzieć w momencie projektowania...

co do drugiego, to może nie do końca jasno się wyraziłam, napisałam jakby z "ich" punktu widzenia...
zaryzykuję twierdzenie ze dosc mocno sie mylisz

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

poczebuje szybko helpu w wiadomym miejscu
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:26   #4717
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
co do prawka to

aaaa...fuosy zafarbiłam .

pani fryzjerka zrobiła mieszanke fogle nie wg recepty zużyła niecałe pół farby i cały utleniacz , za to farbe kazala trzymac 2x po 15 minut a nie jak na ulotce .
włosy wyszły 2 kolorowe od spodu duzo ciemniejsze, a po wierzchu jasniejsze.

A;e kolor jest fajny, ciut za ciemny ale nie rudy uffffff.

no i ci najgorsze-zistało mi w ciul siwych ktore sie nie zafarbiły , to juz 3ci raz taka historia i zawsze w tym samym miejscu te wuosy WTF???.

a utleniacz był 6% ze niby do wyjątkowo siwych sie nada , wiec ja juz nie wiem
ad 1. Do 3 razy sztuka.
ad 2. A może Tyś od X-Menów?
Ale jak to ciemny kolor nie pokrył siwych? A farba była kryjąca, bo może nie?

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
No to co miauczysz jak nie miała , ślepa
Może kompakty miałe we łoczach.

Cytat:
Aaaa, to faktycznie albo ja nie zrozumiałem Ciebie, albo pokrętnie to napisałaś (a więc raz jeszcze - udział brać mogą tylko ludzie po ASP, czyli Ty udział bierzesz?)
Pewnikiem ja namotałam.
Po ASP albo polskie firmy, czyli 90% agencji reklamowych i duża część firm projektowych odpada.
Teoretycznie bierę. W praktyce to się okaże, bo miesiąc to trochę mało czasu jak na 3 prace. A wygłupiać się, to trochę jednak głupio, tym bardziej, że w komisji rodzone profesory siedzą.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:26   #4718
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
obce spocone i rozebrane elementy powinny być wpuszczane pod scenę tylko pod warunkiem, że są wystarczająco młodzi, piękni i długowłosi

Cytat:
o bosz i co teraz ? bo jak nei Ty to jusz nikt cheba?

kolejne farbienie? strzelam?
Cytat:
i co teraz
Farba to tu już nic nie pomoże, poza odrostami. Pewnikiem będzie ciachu-ciachu.

Cytat:
robię w zepsutym pikarniku tartę z gruszką, ciekawe co wyjdzie
Wyjdzie tarta z gruszkami. Kwestia tylko koloru.

Cytat:

chyba osiwiałam
ale przeżyłam
a jak przeżyłam dzisiejszy wieczór u weta to już przeżyję wszystko

[...] zapalenie pęcherza mamy nadal, w usg wyszły pogrubione ścianki i osad o charakterze

mineralnym.

Biedna Kota.
Cytat:
nie skomentowałam tego poprzednio, też mnie te komentarze może nie załamały bom nie z branży ale zdziwiły, kto to tak krzyczy, wszak udział w konkursie obowiązkowy nie jest
No dokładnie. Nikt kijem nie zagania.

Cytat:
O rany
Syoss jest tragiczny- śmierdzi chemią bardziej, niż inne farby, aż mi oczy łzawiły, tak, że nawet 5ciu minut go nie miałam, bo coś mi mówiło- zmyj to!

Co do konkursów- nie lubię, brałam udział, organizatorzy mają za friko kupę pomysłów i nie zawsze one wracają do uczestników, w tym "moim" nagrody nie przyznano, a potem zobaczyłam swój znak powielony

Jasne, można nie brać udziału, ale obniżanie ceny jest działaniem, które wpływa na rynek graficzny- dobry znak firmowy jest ogromnie ważny dla firmy, dla której 20 000 to często niewielki wydatek- ale póki o znakach firmowych zarząd czy prezes mysli się "i ja bym tak potrafił zrobić, tylko nie mam czasu"
Jakże przemyślane i mistrzowskie są znaki np Marlboro, Mercedesa, Chanel, Philips?
To trzeba umieć. Znać się na liternictwie i nie tylko.

Dodam, że nasz znajomy, który do miejscowego telewizyjnego pasma informacyjnego wymyślił 3 dżingle, od ponad 3 lat dostaje roczną prowizję ponad 100 000 zł
Dla mnie nie śmierdział. Może on stary był? Tak czy siak, toner był bardzo ok, a bardzo jasne farby to złuo przy dłuższym wołosie. Chociaż w połowie całkiem ładny kolor mają. Jakby się tak odrost zafarbił, to by było nawet dobrze. Nie biało, ale i nie żółto.

Ja biorę, ale zazwyczaj na plakat, i to tylko w takich co wiem, kto siedzi w komisji.
Na konkursie na logo też się przejechałam i to w jednej ze stacji telewizyjnych. Do tej pory je widzę w telewizorze, lekko zmodyfikowane, żeby nie było że identyczne i nie było można podać do sądu, a ponoć "było beznadziejne i bez pomysłu". Więc jest to nagminne.

Z prawami autorskimi do muzyki jest inaczej. Znajomi żyją z tantiem, bo ich utwór znalazł się w jednym, bardzo kasowym, filmie. W naszym wypadku jest inaczej niestety.
A mogłam stanąć w innej kolejce jak taleta rozdawali.

Cytat:
Ju, ale znak firmowy na początku jest tylko kółkiem z kwadratem, wartości nabiera dopiero później, i nie zależy jego wartość od tego jak ten znak wygląda tylko od tego jaką wartość i jak dobre skojarzenia ma firma i jej produkty czy usługi, wartość znaku jest wtórna i nabyta i nie da się jej przewidzieć w momencie projektowania...

co do drugiego, to może nie do końca jasno się wyraziłam, napisałam jakby z "ich" punktu widzenia...
Cytat:
itp.
Prawda.
Co innego firma, która dopiero co powstaje, co innego media, które ciągle potrzebują nowych przyciągaczy lub bank, który przejmuje inny bank i zmienia całą identyfikację wizualną, ale Prezydent to zupełnie insza inszość.
W tym ostatnim przypadku, równie dobrze mogliby ogłosić, że nagrodą będzie używanie znaku, bo równie dobrze mogą nadal Orła używać.

- Terry Pratchett
Stary 2011-10-05, 23:33   #4719
Polly_
grozi wypollizowaniem

własciwie to sie nie zgodze z ani jednym stwierdzeniemm, ja to widzeu tak:

Napisane przez kamena
Ju, ale znak firmowy na początku jest tylko kółkiem z kwadratem,
-nie-jest symbolem wyrażającym misję firmy

wartości nabiera dopiero później,
-nie-znak współtworzy wartośc firmy

i nie zależy jego wartość od tego jak ten znak wygląda
-bardzo zależy

tylko od tego jaką wartość i jak dobre skojarzenia ma firma i jej produkty czy usługi,
-znak ma duzy udział w budowaniu wartości i dobrych skojarzen- po to własnie jest i takie ma zadanie

wartość znaku jest wtórna i nabyta i nie da się jej przewidzieć w momencie projektowania...
-z punktu widzenia marketingu powinno sie dac , a znak powinien wpływać na podnoszenie wartośći firmy

nie no alesz sie wymondrzyłam

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2011-10-05 o 23:39
Stary 2011-10-05, 23:37   #4720
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
podobno praca zdalna jest coraz popularniejsza co do szukania nie podpowiem bo w ogóle nie szukałam zadzwoniła do mnie koordynatorka projektu że chciałaby ze mną współpracować i co ja na to a zajmuję się różnymi rzeczami, uruchamianiem platformy e-lerningowej, trochę pisaniem na tematy różne, jakieś konferencje mam też zorganizować
ehh, no szkoda tylko ze nie tak popolarna w ogłoszeniach pracowych

fajne te łobowiązki fajne

no to

i Karkki nie cytnięta

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość

Farba to tu już nic nie pomoże, poza odrostami. Pewnikiem będzie ciachu-ciachu.
to "je" miałam na myśli pisząc o farbie - wszak wiesz że ino żółtko rodzi moją panikę ( no może niebieski i zieleń też ale jednak mniej, można zwalić na odjechaność)
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:39   #4721
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ad 1. Do 3 razy sztuka.
ad 2. A może Tyś od X-Menów?
Ale jak to ciemny kolor nie pokrył siwych? A farba była kryjąca, bo może nie?

Może kompakty miałe we łoczach.

Pewnikiem ja namotałam.
Po ASP albo polskie firmy, czyli 90% agencji reklamowych i duża część firm projektowych odpada.
Teoretycznie bierę. W praktyce to się okaże, bo miesiąc to trochę mało czasu jak na 3 prace. A wygłupiać się, to trochę jednak głupio, tym bardziej, że w komisji rodzone profesory siedzą.

kolor ciemny-ciemny blont-ale jak dla mnie to jest ciemny brons, ale juz sie przyzwyczajam bo we wszelkich paletach taki ciemny brons nazywa sie ciemny bląd

i farba zdecydowanie kryjąca ma byc ,
mam po prostu uporczywie siwe wuosy

jeszcze je obluczyłam tera i sie zastanawiam czy to specjalnie czy niespecjalnie tak wyszło e wuosy są takie pasemkowate- i wygląda to bardzo ok-jak nie farbowane tylko naturalne..bo pamietam jak dawniej farbowałam to mnie wkurzało ze mam na głowie taki farbowany hełm...a teraz jest piknie
Stary 2011-10-05, 23:44   #4722
Karkki
Zakorzenienie

Polly i Kamena - obydwie macie rację. Ale z zupełnie 2 różnych powodów. Czym innym jest budowanie wizerunku firmy a czym innym jest wartość rynkowa logo.
Tak czy siak, to ja chętnie przygarnę kilkanaście tysiaczków jakby ktoś miał wolne.

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:

to "je" miałam na myśli pisząc o farbie - wszak wiesz że ino żółtko rodzi moją panikę ( no może niebieski i zieleń też ale jednak mniej, można zwalić na odjechaność)
Łodrost jest żółtawy, dalej ładnie a końcówki się ciągną. Najpierw zafarbię a później będę ciachać, ale u fryzjera. Tylko muszę go najpierw znaleźć.

- Terry Pratchett
Stary 2011-10-05, 23:46   #4723
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Polly i Kamena - obydwie macie rację. Ale z zupełnie 2 różnych powodów. Czym innym jest budowanie wizerunku firmy a czym innym jest wartość rynkowa logo.
Tak czy siak, to ja chętnie przygarnę kilkanaście tysiaczków jakby ktoś miał wolne.

.

ja tesz!
Stary 2011-10-05, 23:46   #4724
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
kolor ciemny-ciemny blont-ale jak dla mnie to jest ciemny brons, ale juz sie przyzwyczajam bo we wszelkich paletach taki ciemny brons nazywa sie ciemny bląd

i farba zdecydowanie kryjąca ma byc ,
mam po prostu uporczywie siwe wuosy

jeszcze je obluczyłam tera i sie zastanawiam czy to specjalnie czy niespecjalnie tak wyszło e wuosy są takie pasemkowate- i wygląda to bardzo ok-jak nie farbowane tylko naturalne..bo pamietam jak dawniej farbowałam to mnie wkurzało ze mam na głowie taki farbowany hełm...a teraz jest piknie
No to chiba dobrze, ni?
Ciągnie mnie żeby se zafarbić na ciemny blond.

- Terry Pratchett
Stary 2011-10-05, 23:48   #4725
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Łodrost jest żółtawy, dalej ładnie a końcówki się ciągną. Najpierw zafarbię a później będę ciachać, ale u fryzjera. Tylko muszę go najpierw znaleźć.
wiem, czytałam

- u mnie tak jest zawsze niemal

ale idę jednak w stronę naturalności - tzn nie teraz tylko jak odrosnę - mam dosyć fareb

coś a'la nowa ( dla mnie nowa nie śmiać się) twarz Reserved - pono fest top modelkowa jusz

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-10-05 o 23:50
Stary 2011-10-05, 23:50   #4726
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
No to chiba dobrze, ni?
Ciągnie mnie żeby se zafarbić na ciemny blond.

a ja jestem tak zadowolona ze bym se zara natychmiast zrobiła jakis następny kolor

ciemny bląd to naprawde ciemny kolor jest , nastepnym razem se walne sredni bląd.....

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

wspomóżcie w tró

aaa-wniosek w sprawie karkki rozpatrzony pozytywnie
Stary 2011-10-06, 00:03   #4727
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, czytałam

- u mnie tak jest zawsze niemal

ale idę jednak w stronę naturalności - tzn nie teraz tylko jak odrosnę - mam dosyć fareb

coś a'la nowa ( dla mnie nowa nie śmiać się) twarz Reserved - pono fest top modelkowa jusz
A łu mnie pierwsy raz. Cza łużywać L z L a nie wymyślać. Nigdy więcej S.
Szczęściara. Moje naturalne + muła = Ciocia-Klocia lat 75.

A co to takiego?

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
a ja jestem tak zadowolona ze bym se zara natychmiast zrobiła jakis następny kolor

ciemny bląd to naprawde ciemny kolor jest , nastepnym razem se walne sredni bląd.....

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

wspomóżcie w tró

aaa-wniosek w sprawie karkki rozpatrzony pozytywnie
Nie ruszaj!
A to wiem. U mnie średni blond wychodzi czarny. Mówiąc "ciemny blond" myślę o jakimś bardzo jasno popielatym. Bo złote wyjdą u mnie pomarańczowe.

Dziękować!
Ale litra to jutro doniesę, bo dzisiaj literki coś już skikają i bez %.

- Terry Pratchett
Stary 2011-10-06, 00:07   #4728
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A łu mnie pierwsy raz. Cza łużywać L z L a nie wymyślać. Nigdy więcej S.
Szczęściara. Moje naturalne + muła = Ciocia-Klocia lat 75.

A co to takiego?
młodsza kostka Rubika - ino naturalniejsza jeszcze ło http://rybniczanka.pl/2011/09/denimo...en-w-reserved/

ale różne ma wcielanie - wielotonowe

no nic najpierw odrosnę naturalnie mysio siwobutoszaro a potem będę się martwić

mam już milimetr góra dwa odrostu - w takim pędzie odrastam dlatemu ja odwiedzam koloryzację o fryzjeró najczęściej dwa razy do roku - z powodu tak wolno rosnących włosów

Maja - pożycz bułki

brej wsiem nocy i dnia

paputy

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-10-06 o 00:09
Stary 2011-10-06, 00:12   #4729
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja - pożycz bułki
czekaj, rzucę Ci płytę
dwupak, się potniemy obie

edit: łomatko, zapuściłam se tę nową piosenkę, żeby się pognębić do reszty
Co to kuffa jest??? Piosenka sama w sobie bardzo fajna, ale to ma być finntroll???
NIe te riffy, nie te wstawki, nie ten rytm, nawet wokal nie ten żadnego growlu tylko jakies histeryczne krzyki przechodzące w wariacki śpiew

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-10-06 o 00:30
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 00:19   #4730
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Saaba Ellie sobie zapodałam kiedyś z ciekawości na rękę - i jak na jasminowo - to cąłkiem był ciepło niekrzycząco elegancki ale tak zwiewnie i subtelnie - bez kantów - miałam wrażenie o!, dobry zapach, nie mój ale ten z tych dobrych

wróże mu powodzenie u pań biznesłumen
Pora biznes zakładać
To dobry zapach, z klasą, ale nie bylabym sobą, gdybym nie miała skojarzeń- ten jaśmin pachnie jak przebieralnia w siłowni/przy sali gimnastycznej- przepocone trampki grają pierwsze skrzypce
Co jednak nadaje Saabowi pikanterii i seksowności

W dziś w galerii poprosił, żebym nie szła przed Nim "Bo trudno ten zapach wytrzymać"- ale jak poszliśmy potem- no, wiadomo, gdzie, kiedy Gucia uspiliśmy, to zmylam go tylko trochę z siebie (a moc ma niezwykłą) i W się nie skarżyl

Cytat:

co do niedawania nagród i korzystania z pomysłów to tak się niestety zdarza, ale w takich przypadkach trzeba walczyć, bo jak się nie walczy to takie praktyki będą się powtarzać, dlaczego nie domagałaś się odszkodowania za bezprawne wykorzystanie Twojego znaku?
Bo raz, że uważałam, że ja, mały robaczek, nic nie wskóram, a dwa, że wszystkie materiały dałam im, nie zostawiwszy sobie żadnej kopii

Cytat:

Już nie dyskutuję- nie mam argumentów
wiesz, dlaczego tak napisałam- ze swojego punktu widzenia...

Cytat:

Ojej

Cytat:
itp.
Trafiło się- mogli potem modyfikować- nie zrobili tego, bo dobre było

Cytat:
wszystko mnie boli życie mnie boli, dusza mnie boli, nic nie ma sensu, nie moge nawet włączyć ulubionej kapeli, bo żal serce ściska, jestem głodna, mam doła i mam pms
Obyś jak najszybciej zmieniła swoją sytuację- życzę Ci tego z calego serca

Cytat:

poczebuje szybko helpu w wiadomym miejscu
Ja TAM nie wchodzę- bo moje uzależnienie od kompa jeszcze by się zwiększyło
Ale- nie wiem, czy to ma znaczenie-

Cytat:
własciwie to sie nie zgodze z ani jednym stwierdzeniemm, ja to widzeu tak:

Napisane przez kamena
Ju, ale znak firmowy na początku jest tylko kółkiem z kwadratem,
-nie-jest symbolem wyrażającym misję firmy

wartości nabiera dopiero później,
-nie-znak współtworzy wartośc firmy

i nie zależy jego wartość od tego jak ten znak wygląda
-bardzo zależy

tylko od tego jaką wartość i jak dobre skojarzenia ma firma i jej produkty czy usługi,
-znak ma duzy udział w budowaniu wartości i dobrych skojarzen- po to własnie jest i takie ma zadanie

wartość znaku jest wtórna i nabyta i nie da się jej przewidzieć w momencie projektowania...
-z punktu widzenia marketingu powinno sie dac , a znak powinien wpływać na podnoszenie wartośći firmy

nie no alesz sie wymondrzyłam
Dziękuję

Na pomoście tak kiwało, że dobrze, że nie było księżyca, bo bym 3 widziała
A może był?

Dziś pachniałam przed Douglasem- Benefitem, o ktorym W kiedyś powiedział, że jest nieprzyjemny i zniechęcający, tymczasem sam mi go przywiózł i pierwszy raz przy Nim się zlałam- czekając na gromy.
Tymczasem, kiedy wreszcie, nie wytrzymawszy, zapytałam, czy ladnie pachnę, odpowiedział "Bardzo ładnie- przecież ja znam ten zapach. Ile razy możesz mnie pytać, czy on ładnie pachnie? jakby dziewictwo można było tracić parę razy"

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 00:33   #4731
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Obyś jak najszybciej zmieniła swoją sytuację- życzę Ci tego z calego serca
Stary 2011-10-06, 00:33   #4732
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Czy to prawda, że w Wiedniu mają pyszną kranówę? Podobno prosto z górskich źródeł
Taaak, wodę z kranu można sobie normalnie pić, ponoć lepsza niż butelkowana.

Dziś gwoździem programu była góra Kahlenberg z widokiem na całe miasto. A dokładniej z kawą na tarasie z widokiem na całe miasto. Zdjęcia mam kiepskie, ale tak to mniej więcej wygląda. (Muszę tu ściągnąć siostrę z porządnym aparatem i zdolnościami, bo aż żal cykać tym wszystkim pięknym rzeczom jakieś gówniane fotki gównianym kompaktem.)
Potem byłam jeszcze na wieży widokowej (Jubiläumswarte), widok był podobny, ale że w międzyczasie zrobiło się ciemno, to robił jeszcze większe wrażenie - miliony świateł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3781.jpg (86,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3780.jpg (117,5 KB, 26 załadowań)
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 00:36   #4733
Florens
Zakorzenienie

jest jeszcze jakaś wolna, czerstwa bułka?

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 00:38   #4734
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Maja-emo ma całą paczkę chrupkiego pieczywa suchego jak podeszwa
Stary 2011-10-06, 00:44   #4735
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Maja-emo ma całą paczkę chrupkiego pieczywa suchego jak podeszwa
ratujesz mi życie

kurcze wieczory/ noce są najgorsze
powinnam spać, bo rano skoroświt pobudka, a tu

28.05.2010
Stary 2011-10-06, 00:45   #4736
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Max wszystko zeżarł

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 00:46   #4737
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ratujesz mi życie

kurcze wieczory/ noce są najgorsze
powinnam spać, bo rano skoroświt pobudka, a tu

ja też, bo jak zwykle bedą mnie ściągać przed ósmą z łóżka
a ja będe przeklinac swoją głupote, że się nie wyspałam
Stary 2011-10-06, 00:47   #4738
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Max wszystko zeżarł

ale ząbki przynajmniej ma czyste

28.05.2010
Stary 2011-10-06, 00:48   #4739
gryx82
BAN stały

Ja też chcę czerstwą bułkę! Wywala mnie co chwila, posta wysyłałem z 10 razy, i uciekł w niebyt gdzieś
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 00:52   #4740
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

ja też, bo jak zwykle bedą mnie ściągać przed ósmą z łóżka
a ja będe przeklinac swoją głupote, że się nie wyspałam

a ja jeszcze w auto muszę wsiąść i jechać, jechać i jechać (ze 100km w jedną str.) i do szpitala na badanie się zapisać
no nie rozumiem dlaczemu nie można przez tel

Cytat:
Ja też chcę czerstwą bułkę! Wywala mnie co chwila, posta wysyłałem z 10 razy, i uciekł w niebyt gdzieś
Majek dzieli twardą wasą

28.05.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości