|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
idę się pociąć czerstwą bułką
a jak nie mam buły, to się pieczywkiem wasa potnę ![]() a jak nie pomoże, to się Nattfoddem dobiję bossshhhh, mam za✂✂✂istego doła, a nie moge nawet finntrolla na poprawę humoru włączyc, bo mi się serce kraje, że już po koncercie ![]() czas do wyrka stoczyć się na dno doła
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-05 o 23:09 |
|
|
|
#4712 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jeszcze a propos znaków, parę przykładów:
logo Coca Cola zrobił totalny amator, księgowy w firmie logo Forda wymyślił jakiś asystent logo Nike zaprojektowała jakaś babka, na zlecenie, za 30 dolarów itp.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4713 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no ja myślę
![]() Cytat:
i dla koty Cytat:
podobno praca zdalna jest coraz popularniejsza co do szukania nie podpowiem bo w ogóle nie szukałam zadzwoniła do mnie koordynatorka projektu że chciałaby ze mną współpracować i co ja na to a zajmuję się różnymi rzeczami, uruchamianiem platformy e-lerningowej, trochę pisaniem na tematy różne, jakieś konferencje mam też zorganizować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko mnie boli
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaż mi muli
chyba ideuGryxiu, widziałeś Anję w Tap Model ?
|
|
|
|
#4716 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- poczebuje szybko helpu w wiadomym miejscu
|
|
|
#4717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 2. A może Tyś od X-Menów? ![]() Ale jak to ciemny kolor nie pokrył siwych? A farba była kryjąca, bo może nie? ![]() Może kompakty miałe we łoczach. ![]() Cytat:
Po ASP albo polskie firmy, czyli 90% agencji reklamowych i duża część firm projektowych odpada. Teoretycznie bierę. W praktyce to się okaże, bo miesiąc to trochę mało czasu jak na 3 prace. A wygłupiać się, to trochę jednak głupio, tym bardziej, że w komisji rodzone profesory siedzą.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#4718 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Biedna Kota. Cytat:
Cytat:
Tak czy siak, toner był bardzo ok, a bardzo jasne farby to złuo przy dłuższym wołosie. Chociaż w połowie całkiem ładny kolor mają. Ja biorę, ale zazwyczaj na plakat, i to tylko w takich co wiem, kto siedzi w komisji. Na konkursie na logo też się przejechałam i to w jednej ze stacji telewizyjnych. Do tej pory je widzę w telewizorze, lekko zmodyfikowane, żeby nie było że identyczne i nie było można podać do sądu, a ponoć "było beznadziejne i bez pomysłu". Więc jest to nagminne. Z prawami autorskimi do muzyki jest inaczej. Znajomi żyją z tantiem, bo ich utwór znalazł się w jednym, bardzo kasowym, filmie. W naszym wypadku jest inaczej niestety. A mogłam stanąć w innej kolejce jak taleta rozdawali. ![]() Cytat:
Cytat:
Co innego firma, która dopiero co powstaje, co innego media, które ciągle potrzebują nowych przyciągaczy lub bank, który przejmuje inny bank i zmienia całą identyfikację wizualną, ale Prezydent to zupełnie insza inszość. W tym ostatnim przypadku, równie dobrze mogliby ogłosić, że nagrodą będzie używanie znaku, bo równie dobrze mogą nadal Orła używać.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||||||
|
|
|
#4719 |
|
grozi wypollizowaniem
|
własciwie to sie nie zgodze z ani jednym stwierdzeniemm, ja to widzeu tak:
Napisane przez kamena Ju, ale znak firmowy na początku jest tylko kółkiem z kwadratem, -nie-jest symbolem wyrażającym misję firmy ![]() wartości nabiera dopiero później, -nie-znak współtworzy wartośc firmy i nie zależy jego wartość od tego jak ten znak wygląda -bardzo zależy tylko od tego jaką wartość i jak dobre skojarzenia ma firma i jej produkty czy usługi, -znak ma duzy udział w budowaniu wartości i dobrych skojarzen- po to własnie jest i takie ma zadanie wartość znaku jest wtórna i nabyta i nie da się jej przewidzieć w momencie projektowania... -z punktu widzenia marketingu powinno sie dac , a znak powinien wpływać na podnoszenie wartośći firmynie no alesz sie wymondrzyłam ![]()
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-10-05 o 23:39 |
|
|
|
#4720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne te łobowiązki fajne no to i Karkki nie cytnięta ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4721 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kolor ciemny-ciemny blont-ale jak dla mnie to jest ciemny brons, ale juz sie przyzwyczajam bo we wszelkich paletach taki ciemny brons nazywa sie ciemny bląd ![]() i farba zdecydowanie kryjąca ma byc ,mam po prostu uporczywie siwe wuosy ![]() jeszcze je obluczyłam tera i sie zastanawiam czy to specjalnie czy niespecjalnie tak wyszło e wuosy są takie pasemkowate- i wygląda to bardzo ok-jak nie farbowane tylko naturalne..bo pamietam jak dawniej farbowałam to mnie wkurzało ze mam na głowie taki farbowany hełm...a teraz jest piknie
|
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Polly i Kamena - obydwie macie rację. Ale z zupełnie 2 różnych powodów. Czym innym jest budowanie wizerunku firmy a czym innym jest wartość rynkowa logo. Tak czy siak, to ja chętnie przygarnę kilkanaście tysiaczków jakby ktoś miał wolne. ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4723 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tesz!
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciągnie mnie żeby se zafarbić na ciemny blond.
|
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- u mnie tak jest zawsze niemal ![]() ale idę jednak w stronę naturalności - tzn nie teraz tylko jak odrosnę - mam dosyć fareb ![]() coś a'la nowa ( dla mnie nowa nie śmiać się) twarz Reserved - pono fest top modelkowa jusz Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-05 o 23:50 |
|
|
|
|
#4726 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja jestem tak zadowolona ze bym se zara natychmiast zrobiła jakis następny kolor ![]() ciemny bląd to naprawde ciemny kolor jest , nastepnym razem se walne sredni bląd.....---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- wspomóżcie w tró aaa-wniosek w sprawie karkki rozpatrzony pozytywnie ![]()
|
|
#4727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cza łużywać L z L a nie wymyślać. Nigdy więcej S. Szczęściara. Moje naturalne + muła = Ciocia-Klocia lat 75. ![]() A co to takiego?---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() A to wiem. U mnie średni blond wychodzi czarny. Mówiąc "ciemny blond" myślę o jakimś bardzo jasno popielatym. Bo złote wyjdą u mnie pomarańczowe.Dziękować! Ale litra to jutro doniesę, bo dzisiaj literki coś już skikają i bez %.
||
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale różne ma wcielanie - wielotonowe no nic najpierw odrosnę naturalnie mysio siwobutoszaro a potem będę się martwić mam już milimetr góra dwa odrostu - w takim pędzie odrastam dlatemu ja odwiedzam koloryzację o fryzjeró najczęściej dwa razy do roku - z powodu tak wolno rosnących włosówMaja - pożycz bułki ![]() brej wsiem nocy i dnia paputy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-06 o 00:09 |
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
czekaj, rzucę Ci płytę
dwupak, się potniemy obie edit: łomatko, zapuściłam se tę nową piosenkę, żeby się pognębić do reszty Co to kuffa jest??? Piosenka sama w sobie bardzo fajna, ale to ma być finntroll??? NIe te riffy, nie te wstawki, nie ten rytm, nawet wokal nie ten
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-06 o 00:30 |
|
|
|
#4730 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobry zapach, z klasą, ale nie bylabym sobą, gdybym nie miała skojarzeń- ten jaśmin pachnie jak przebieralnia w siłowni/przy sali gimnastycznej- przepocone trampki grają pierwsze skrzypce ![]() Co jednak nadaje Saabowi pikanterii i seksowności W dziś w galerii poprosił, żebym nie szła przed Nim "Bo trudno ten zapach wytrzymać"- ale jak poszliśmy potem- no, wiadomo, gdzie, kiedy Gucia uspiliśmy, to zmylam go tylko trochę z siebie (a moc ma niezwykłą) i W się nie skarżyl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiesz, dlaczego tak napisałam- ze swojego punktu widzenia... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja TAM nie wchodzę- bo moje uzależnienie od kompa jeszcze by się zwiększyło Ale- nie wiem, czy to ma znaczenie- Cytat:
Na pomoście tak kiwało, że dobrze, że nie było księżyca, bo bym 3 widziała ![]() A może był? Dziś pachniałam przed Douglasem- Benefitem, o ktorym W kiedyś powiedział, że jest nieprzyjemny i zniechęcający, tymczasem sam mi go przywiózł i pierwszy raz przy Nim się zlałam- czekając na gromy. Tymczasem, kiedy wreszcie, nie wytrzymawszy, zapytałam, czy ladnie pachnę, odpowiedział "Bardzo ładnie- przecież ja znam ten zapach. Ile razy możesz mnie pytać, czy on ładnie pachnie? jakby dziewictwo można było tracić parę razy"
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4732 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziś gwoździem programu była góra Kahlenberg z widokiem na całe miasto. A dokładniej z kawą na tarasie z widokiem na całe miasto. Zdjęcia mam kiepskie, ale tak to mniej więcej wygląda. (Muszę tu ściągnąć siostrę z porządnym aparatem i zdolnościami, bo aż żal cykać tym wszystkim pięknym rzeczom jakieś gówniane fotki gównianym kompaktem.)Potem byłam jeszcze na wieży widokowej (Jubiläumswarte), widok był podobny, ale że w międzyczasie zrobiło się ciemno, to robił jeszcze większe wrażenie - miliony świateł. |
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
jest jeszcze jakaś wolna, czerstwa bułka?
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
oć
Maja-emo ma całą paczkę chrupkiego pieczywa suchego jak podeszwa
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
![]() kurcze wieczory/ noce są najgorsze ![]() powinnam spać, bo rano skoroświt pobudka, a tu
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też, bo jak zwykle bedą mnie ściągać przed ósmą z łóżka ![]() a ja będe przeklinac swoją głupote, że się nie wyspałam
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4739 |
|
BAN stały
|
Ja też chcę czerstwą bułkę!
|
|
|
|
#4740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jeszcze w auto muszę wsiąść i jechać, jechać i jechać (ze 100km w jedną str.) i do szpitala na badanie się zapisać no nie rozumiem dlaczemu nie można przez tel ![]() Cytat:
Majek dzieli twardą wasą
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

i dla koty
zadzwoniła do mnie koordynatorka projektu że chciałaby ze mną współpracować i co ja na to 

, wiec ja juz nie wiem
W praktyce to się okaże, bo miesiąc to trochę mało czasu jak na 3 prace. A wygłupiać się, to trochę jednak głupio, tym bardziej, że w komisji rodzone profesory siedzą.

i co teraz ? bo jak nei Ty to jusz nikt cheba?