|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
heja
![]() wczoraj mialam polowkowe i co lekarz to inne opinie, w szpitalu dostalam ten fenoterol bo mialam twarda macice, moj mowi ze przy plamieniu -krwawieniu macica sie napina i stad to bylo i nie warto sie nim faszerowac :/ ogolnie z synusiem ok, wazy juz 468 g, nie chcial tylko pokazac buziuni i lekarz nie mogl zobaczyc wargi gornej, no i widzialam go na 4D rewelacja ![]() ![]() Czekam na kolezanke, bedzie mi wlosy farbowala, bede przyciemniac troche i boje sie bo juz nie pamietam siebie w ciemniejszych i mam stracha ze bede zalowac, ale przy tych co mam to bym musiala raz w miesiacu robic i to jeszcze farba rozjasniajaca bo odrost widoczny... no coz po porodzie znowu sobie rozjasnie ![]() odnosnie DDTVN to tez mnie rozbawil ten podgrzewacz do chusteczek, czego to oni nie wymysla ![]() BERBI trzymam kciuki, zeby bylo wszystko dobrze, zagladaj do nas i informuj jak tam u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale czas na to wszystko nie wiem skąd ..oj, już chcę iść na to zwolnienie, to posiedzę, poszukam i wtedy będę bardziej obeznana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Wtajemniczenie
|
AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa, zwariuje !!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Tyle czytania, tyle nadrabiania i odpisywania i raptem wszystko mi wcielo ![]() ![]() ![]() ![]() W takim razie pisze z pamieci, chociaz pewnie ponad polowa mi umknie ;( Dziewczyny, dziekuje za pomysly na prezent. Niestety wiekszosc z nich juz wykorzystalam,a nie chce sie powtarzac. Gdyby jeszcze Wam cos przyszlo do glowy, to bylabym baaaardzo wdzieczna. Haniula, ale generalnie jestes zadowolona z tych rurek? Nadaja sie do kozakow i emu? I moge spytac, jaki masz wzrost? Na bole kregoslupa u mnie pomaga lezenie na poduszce-kojcu. Moze porob jakies proste wzmacniajace ciwczenia, albo pojdz na basen - podobno rewelacja. Zuzia, ladne te mebelki. Na poczatku myslalam,ze bedziesz miala takie oczo.j.ebne ![]() ![]() Co do ciuszkow to zrobilam rozeznanie u moich pan kosmetyczek i kazda polecala na poczatek rozm. 62, bo mozna podwinac rekawek i zalozyc skarpetki, a dzidzia i tak caly czas na poczatku jest w zawiniatku, wiec nic nie widac. Ewentualnie z jeden-dwa komplety na 56. No i polecaly body i pajace najbardziej,bo najwygodniejsze. Agatku, nie wyzywaj mnie od wyrodnych. Specjalnie kupilam trojpak-dla chrzesniaka, dla Nietoperka i dla Zajaczka. Czeka na Ciebie ![]() Poza tym to jestes malym zboczniakiem ![]() ![]() Lozeczko to swoje widzialas? Jak wrazenia? Ja w sklepach tylko poogladam, a zamowie na allegro bo duzo taniej. Masz juz upatrzony jakis wozek? Co do materaca, to ja tez myslalam o gryce-kokosie, ale teraz Anankee mnie zniechecila. Poza tym juz gdzies kiedys obilo mi sie o...oczy, ze jednak gryka i kokos nie sa najzdrowsze.
#2854 |
Zakorzenienie
|
jak będziemy w sklepie oglądac wozki to zapytam od razu o te materacyki...
tez się nastawiałam na kokos-gryka ale teraz to juz nie wim.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | ||||
Zadomowienie
|
heej mamusie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jestem już tez w siódmym miesiącu i fajnie by było przygotować się ze wszyskim, poprać rzeczy i zobaczyc co jeszcze brakuje a tu cisza ![]() ![]() ![]() ależ jest brzydko, szaro, zimno i do ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie, łózko było inne- jakieś conceo zielone fajne- duże ogólnie są ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do wózków- chcę używane jakieś 2 w 1 ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-10-07 o 11:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |||||
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Ja sie dzisiaj wyspałam i planuję dokończyć segregacje moich ciuchów bo jeszcze nie skończyłam. Później obiadek, dzisiaj kotleciki jajeczne ![]() miłego dzionka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2858 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Malec mi tańczy do republiki
![]() ![]()
#2861 |
Rozeznanie
|
tzn może te materace gryka kokos są zdrowe ale są też cholernie niewygodne. Dotknijcie sobie w sklepie (a najlepeij połóżcie
![]() ![]() o pooglądajcie sobie tu te materacyki: http://www.meble-marzenie.pl/dzieciece-3-13-32.html# ja tu teraz kupiłam ten materac spręzynowy dla Emi Edytowane przez anankee Czas edycji: 2011-10-07 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
aaaaaaaaaaa teraz ja pokrzyczę ![]() ![]() ![]() ku.rde DREWEX ogłosił upadłość więc nici z moich mebli w sklepie internetowym, nie zrealizują mi zamówienia, musiałabym szukać po wszystkich sklepach gdzie mają na stanie a podejrzewam że ciężko tak no i drożej i tylko nawnerwiałabym się ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2863 | |
Raczkowanie
|
No to ja jestem wyrodna matka chrzciłam jak mala miala 8 msc i nikt nic nie mówił.
Co do materaca używaliśmy gryki-kokos i byłam zadowolona, mała ma proste plecki. Oczywiście położna kazała podłożyć coś pod łóżeczko, żeby było pod odpowiednim kątem ( u nas stało na drewnianej belce) i żadnych poduszek, więc do roku tylko flanelowa pielucha pod główkę. A jak widzę dzieciaczki na poduszeczkach jeszcze takich z falbankami to brrrrr. MartuNiunia 87 napisała: Cytat:
![]() A jak czegoś braknie to ktoś zawsze może donieść Dowiedźcie się w szpitalu ja ostatnio dostałam listę co mam zabrać Edytowane przez likas Czas edycji: 2011-10-07 o 11:30 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cesarka to jest operacja ale może być ktos przy Tobie w sw. Zofii oczywiście za 200 zł opłata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No więc chyba tego klupsia wybierzemy w ostateczności, bo my musimy mieć określony kolor mebli - brąz - i nie ma wielkiego wyboru jeśli chodzi o komplety z komodą i regałem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
Bez jaj, materac lateksowy kosztuje 200 zł i w górę
![]() ![]() ![]() ![]() ja osobiście uważam, że nie należy przesadzać. Tyle matek używa materacy gryka-kokos i jakoś ich dzieci mają się świetnie, a tu chodzi o to, żeby plecki proste były, czyli ma być twardy ![]() ![]() myślę, że jest to naciąganie rodzica na taki materac- lateks powyżej 200 zł, termoelastyczny 250 zł w górę, bez przesady! Nie dajmy się zwariować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-10-07 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję kochana za pocieszenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() gratuluję27tyg ![]() Cytat:
![]() zobaczymy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pearl może nóż taki rozkładany? ja kupiłam mojemu tż kiedys i był wniebowzięty ![]() Cytat:
![]() u mnie tez szarobura szaruga i będę robić ciacho w związku z tym bo mam humor do bani ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- wróciłam od gina mała jest "perfekcyjna" jak to ginka powiedziała, świetnie odżywiona i wszystko jest super nawet głowke ma na dole jak trzeba ![]() a ja przytyłam prawie 1kg w sumie juz 5,5kg ![]() ![]() moje humorki to norma i mam sie tym nie przejmowac szyjka zamknieta i długa i w ogóle lux ![]()
![]() |
#2869 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szukałam staników w ich sklepie internetowym i znalazłam 2 w moim rozmiarze ![]() ![]() super, że wizyta udana ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i żeby nie było, że się spakujemy, popierzemy wszystko zbyt wcześnie i tylko to czekanie i czekanie zostaje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zadomowienie
|
zaczelam czytac o cesarce i jestem podlamana...
cewnikowanie, 24h w bez ruchu.. czy ktoras z mam po cesarce moglaby mi tak krok po kroku opowiedziec jak to jest?? ![]()
#2872 |
Zadomowienie
|
n1kotynka tylko2 znalazłaś
![]() dzwoniłam do szkoły rodzenia i jakis facet odebrał i nie wiedział o co chodzi ![]() ![]()
#2873 | |
Wtajemniczenie
|
hej mamule
![]() Cytat:
![]() ![]() drewex ogłosił upadłość ![]() ![]() ![]() ale dzisiaj jesień u mnie ![]() ![]()
![]() |
#2874 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Zadomowienie
|
Mamuski na stronie pampers mozna pobrac kupon ze znizka 10% na pieluszki
![]() http://www.pampers.pl/pl_PL/programy-pampers ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2876 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() heheh a ze szkoła rodzenia hehe dobre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do nauk, to to jest 1-2 godzinki kilka dni przed chrztem. Przynajmniej tak było, jak byłam na takich jako chrzestna ![]() Cytat:
![]() "Miruna poławiana jest głównie w wodach okalających Chile, Argentynę oraz wodach Nowej Zelandii, czyli w najczystszych oceanach. Na przestrzeni ostatnich lat nieustannie rośnie znaczenie handlowe tego gatunku w spożyciu ryb białych. Uzasadnione jest to między innymi niezwykłymi walorami smakowymi tej ryby, co sprawia, że mieszkańcy Ameryki i Europy coraz częściej, mimo dostępu do wielu innych gatunków, zdecydowanie wybierają mirunę. Nic dziwnego, gdyż mięso miruny jest chude, delikatne i przede wszystkim wyjątkowo smaczne. Charakteryzuje się białym kolorem." Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Agawoo w UK wszystko można ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | ||
Zadomowienie
|
jeśli wybierasz mebelki w białym kolorze to może popatrz w ikea.
Cytat:
Co do płaczu to nie rozpoznasz z jakiego powodu to płacz ![]() ![]() Co do opinii to jest ich wiele, niech każdy wybiera to co uważa za najlepsze a takie emocjonowanie się lateksowym materacem i jego ceną uważam za dziwne ![]() ![]() Ja osobiście wolę poznać wiele opinii, wyrobić własne zdanie na ten temat a i tak wyboru dokonam sama. Cytat:
![]() ale mało przytyłaś, ja mam tydzień więcej i 11kg na plusie ![]() co do twojego dnia to rzeczywiście przerąbane - ja miałabym podobnie, wyjazd koło 6-7 w sobotę bo od 9 zajęcia, przyjazd na godz. 20 i znów następnego dnia wyjazd o tej samej, przyjazd trochę wcześniej bo na podyplomówce w niedz kończy się koło 15-16 max. Już głupieję, tak bardzo chcę iść na nie a z drugiej się boje ![]() ![]() co do pokarmu to zastanawiam się czy tyle się ściągnie, żeby na cały dzień zostawało dla dopiero co urodzonego dziecka ![]()
![]() |
#2880 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.