|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy temat do nowego wątku ! ![]() |
|||
. Chwyty, obroty i pierwsze zęby – letnie maluszki robią postępy! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 8,93% |
Pierwsze miesiące szybko zleciały, a dzieci jeszcze nam wypiękniały. |
0 | 0% |
Drodzy państwo, oto wątek najpiękniejszych na świecie dzieciątek! |
6 | 10,71% |
Pierwsze ząbki i w głos śmiechy - cudnie rosną Nam pociechy. |
16 | 28,57% |
Nasi chłopcy i dziewczęta, już czekają kiedy święta. |
1 | 1,79% |
Pierwsze ząbki dzieci mają i już zupki zajadają. |
3 | 5,36% |
Już tak dobrze się wszystkie znamy, ze swoje dzieci wesoło swatamy! |
1 | 1,79% |
To już pierwsze ząbki i zabawy, a my dalej się wspieramy. |
0 | 0% |
Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. |
24 | 42,86% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
BAN stały
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Kajool wszystkiego naj,naj...
![]() Brumku nie wiem czy doczytałaś ale pisałąm o krzyku przed ciazą i w ciązy na starsze dzieci,które się wyzywają,biją,podstawiają haki,.....na nich krzyczałam ale teraz mam więcej cierpliwości i nie robię tego. Nigdy jeszcze nie krzyknęłam na Izę.Nigdy! Mam zapalenie oskrzeli.Nadgarstki i kolana ta mnie w nocy bolały,że wyłam i pojechałam z bratem do dr. Bomba! |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Beatka tak Sweet miała taką sprawę.Baba sie odzywała, a potem cisza. Minus taki, że szybciej zakończyłam aukcję, że ona nie zalicytowała i mam kupę, ale w sumie nawet lepiej wyszło, bo na moje Tako jest dużo chętnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kajool sto lat ![]() A co do kamienia w czajniku to z całego serca polecam Britę. Ja mam ten dzbanek już od paru lat i od kiedy najpierw przelewamy w nim wodę, nie mam problemów z kamieniem: ani w czajniku, ani w żelazku ![]() ![]()
![]() |
#1354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Zakorzenienie
|
jacieeee ja też najpierw wlewam jeszcze dodatkowo w taki dzbanek. Ale woda w kranie jest TRAGICZNA. Zresztą brunetka to potwierdzi :P
#1356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Wtajemniczenie
|
kajool sto lat
![]() ![]() cześć dziewczyny mojej Hance się coś poprzestawiało w główce - znowu je mi po 3-4 razy w nocy ![]() ![]() też muszę zapolować na jakąś fajną czapę i golfik/szalik dla Hanusi... u nas w GW nie ma H&M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze ja bym chyba nie wytrzymala bez tulu tulu z moim syniem ![]() Cytat:
dzis za zimno albo za bardzo wieje.... ![]() i tez meczy mnie dylemat odpowiedniego ubioru bo ja straszny zmarzluch jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() moj juz dwa razy chcial mierzyc temperature dziecku i mowi : "mial mierzone ze smoczkiem wiec to sie nie liczy " ![]() ![]() [QUOTE=Natka_;29949813]Ojj ja dzisiaj zalatana cały dzień... ![]() Jeszcze zaczął mi się angielski już, więc Domek został z tatusiem. Później kuzyn męża z żoną przyjechali-Domcio dostał fajną matę z FP. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://allegro.pl/brita-elemaris-met...855909150.html i jest z tym fajny, że liczy ilość przelanej wody i realnie pokazuje kiedy należy wymienić filtr. A moi rodzice mają ten: http://allegro.pl/dzbanek-brita-mare...859249599.html Działa na tej samej zasadzie, ale sygnalizuje zmianę filtra równo co 4 tygodni, czyli tak "mniej więcej". Ale polecam oby dwa ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() noi super ciuszki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Noi coz........ my dalej walczymy z katarem...... kupilam Euphobrium i stosuje 2 dzien dzis wczoraj widzilam poproawe ale dzis znow nos zapchany ![]() pozatym moje dziecko w nocy budzilo sie tylko dwa razy o 23.50 i 4.40 ale od rana jest budzi sie wyje w nieboglosy je i idzie dalej spac i tak od 7 ![]() ![]() ![]() co jest????? ![]()
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka ![]() Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-10-14 o 10:25 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
Marina te butelki są w " Piotrze i Pawle"
![]() My dajemy małemu wodę Primavere do ekspress tez ![]() uciekam z chłopakami na spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
Kajool sto lat!
Beatko Ty się chorobo nie smiej z tej soli. Tak mi doradziła pani neurolog bo sól jest dość ciężka by jej nie przesunęła. nie ładnie tak ![]()
#1365 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm to chyba ja dziwna jestem bo gotuje wodę 5 minut ![]() ![]() no kurnia nie zaznaczyło mi postów no to co pamiętam! Kajoll sto lat!! ![]() no i to na tyle ehhhh acha jacieee jest studentkom super!! ![]() i czapa Domka boska ![]() potwierdzam body z tesco są ok! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. 2-3 miesiace nawet, nie popadalam w panike, dziecko i tak to zjadlo, nawet jeslu sklad juz nie jest scisle do niego dopasowany ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- mnie od noszenia dziecka jedna reka, moze ciebie tez... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
BAN stały
|
Dziewczyny, ale wczoraj się wystraszyłam
![]() Kąpie małego, a on nagle się wypręzyl i rozdarl z calej siły, ja wystraszona, wyciągam go szybko z wanienki, patrze a na srodku kegoslup czerwony. Myśle sobie juz prawie rycząc że musialam mu coś uszkodzić. Tesciowa przyleciala bo maly tak się darl. No i nie skonczylam go kąpac, tylko podlozyłam mu pieluche pod pupe, owinęlam goluskiego w kocyk, i mysle sobie, że jak dam mu jesc i się uspokoi to znaczy ze nie jest zle. No i sie uspokoił... najadl się, a jak się juz najadl to zaczerwienienie zeszlo. Doszlam do wniosku ze musial się przylepic do wanienki i odkleic, i przez to caly halas.. ale myslalam juz o najgorszym ![]() Mój mąż z okazji yrodzin kupił mi bukiet 22 róż ![]() ![]() to sobie wymyslil... nie wiem po co mi ona, jak wszystko w sklepach na zyczenie kroją. |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natka super zakupy ![]() Musze przejzec rzeczy na zime, czy nie musze dokupić czegoś ![]() Mnie dziś przyszły zakupy dla Agatki, łyżeczki, miseczka, gryzaczek, szczoteczki do ząbków. W niedziele Agu zje z nami pierwszy obiadek ![]() Bartessa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- ide sprzatac... w niedziele chrzciny to musze dograc wszystko, niby w lokalu ale trzeba cos dla dzieci wziac, zabawki jakies bo sie zanudza, jakies soczki, ciasta dowiezc... ech... a dzis do fryzjera ide, niech mnie podetnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Matko, powinnyśmy się leczyć na głowy ![]() Cytat:
![]() ![]() Kajool świętuje?!? Ale fajnie! :d Sto lat kochana! W zdrowiu, szczęściu, bogactwie i miłości!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A urodziny to Ty masz chyba w grudniu, nie? Czy mąż się tak z prezentem pospieszył czy Wizaż kłamie? ![]() Jutro ma urodziny mój mąż ![]() ![]()
![]() |
#1372 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kajool - wszystkiego najlepszego, wiele szczescia Ci z Blanusia zyczymy!!! ![]() ![]() CookieM - no niestety mozna sie bylo tego spodziewac po wczesniejszym zachowaniu szefowej. Taki stosunek do mlodej mamy to raczej regula, a nie wyjatek w naszym "prorodzinnym" kraju.. wspolczuje ![]() iustyna - gratki dla meza! ![]() ![]() ![]() gratulacje dla kolejnych ukolnczonych tygodni/miesiecy i duzo zdrowka dla potrzebujacych (ja tez chora, ale juz mi mija..) a pochwale sie: moja Blaneczka powiedziala wczoraj - uwaga - HALO! serio, maz myslal, ze to ja sie odezwalam, a to ona ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | |
Zakorzenienie
|
jestem wreszcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Pogadałam z prowadzącym zajęcia i raczej nie będę na nie jeździć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Kajool, wszystkiego najlepszego!!!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje dziewczyny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moj dzisiaj polecial do biedronki po roze i kupil dwa bukiety i sie cieszy glupek, ze mu sie tak tanio udalo kupic. Normalnie mam z niego niezly ubaw ![]() Cytat:
![]() Nerolko kuruj sie kochana. U nas woda tez fatalna, pieluszki mi juz tak zszarzaly ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Rozeznanie
|
witam
![]() znowu jestm przelotem bo zawsze cos.zaraz przyjedzie do mnie stolarz zamontowac drzwi od szafy i wtedy czeka mnie duuuze sprzatanie i ukladanie w szafie ![]() wczoraj tez dzien szybko zlecial bo jak zwykle wyruszylysmy z mama i z Filipkiem na zakupy-w poszukiwaniu prezentu na 50.urodziny wujka ![]() ![]() szukalam tez czapeczki i szalika dla Filipka ale nic nie bylo,nawet w H&M..czekam na kolejna dostawe ![]() a co polecacie bardziej: ten golf czy szalik? aaa, Natka super Domekma ta czape! ![]() Kajool wszystkiego najpiekniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
Brumek Ja moge byc w takim stanie, że cieszy mnie koopa
![]() Ania nie dzwoniłam. Podeszłam do tego, ona mnie olała ja ją też. Widziałam, ze dopiero założyła konto na allegro i nie ma komentarzy,więc możliwe że dziewczyna czegoś nie wiedziała...z resztą teraz już nie ważne,bo aukcja ponownie wystawiona i się licytują ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- KAJOOL wszystkiego najlepszego kochana ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Kajool kochana STO LAT SPEŁNIENIA MARZEŃ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ
![]() dziekuję za życzenia zdrówka ![]() przepraszam, że nie bezpośrednio ale nadal zdycham i tylko nadrabiam co jakiś czas co piszecie, choróbsko nie chce mnie opuścić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Zakorzenienie
|
Pytanie z głupich:
Na co jest spiworek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kajool STO LATEK spełnienia marzeń ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.