|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Tytul kolejnego wątku | |||
Raczkujemy i wstajemy, wszsytko w domu popsujemy II-IV 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 23,68% |
Kilka ząbków już mamy, teraz pierwsze kroki stawiamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
Pół roczku już za nam,i coraz mniej czasu mamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
Dzieci nasze już raczkują, a mamusie ciągle plotkują III-IV 2011 |
0 | 0% |
Dzieci wiosną się rodziły.. pierwszą gwiazdkę obchodzimy III-IV 2011 |
1 | 2,63% |
Lato, jesień już za nami, pierwsza choinka z maluchami III-IV 2011 |
2 | 5,26% |
Coraz mniej czasu na wizaz mamy, ale chętnie tu zaglądamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
"Mama" mówić zaczynają, dzieci łezka w oku się kręci III-IV 2011 |
0 | 0% |
I do taty i do mamy sami już się przemieszczamy - III-IV 2011 |
1 | 2,63% |
Zęby szczerzą, wszędzie właźą, co potrafią nam pokażą III-IV 2011 |
22 | 57,89% |
Kilka ząbków już mamy, więc raczkować zaczynamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
Na czworaka świat zwiedzamy, pierwszego Mikołaja wyglądamy III-IV 2011 |
3 | 7,89% |
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011
Cytat:
![]() A my już wróciliśmy z chrzcin,Lilka wymęczona,juz nam padała...Brzuchy pełne,a miałam mniej jeść ![]() ![]() Najelpeij bo z powrotem do domu zatrzymalismy się na stacji i Tz zatankował samochód do pełna.Niestety okazało się przy kasie,że ani Tz ani ja nie mamy portfeli ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4473 | |||
Rozeznanie
|
Ależ się wyedukowałam przez 2 dni
![]() ![]() Alanek cały dzień pozycji do raczkowania ale jakoś do przodu nie umie się ruszyć ![]() ![]() fotka super, chyba malutka była spragniona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też przeżyłam zjazd ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |||
Wtajemniczenie
|
oby
![]() ![]() Cytat:
![]() oby mała szybko wróciła do zdrowia Cytat:
![]() ![]() u nas też kapcie to hit, wszędzie je wypatrzy, a jak w porę nie usunę z pola widzenia, to zaraz jest przy nich i chce mamlać widzę, że Leoś wykończył babcię ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas wreszcie koniec ciężkiego dnia. W południe poszliśmy na długi spacer do parku, prawie 3h nam zeszło, zainspirowani przez izę porobiliśmy sobie zdjęcia, a jak mały zasnął to wstąpiliśmy do kawiarni. Ale jak tylko zamówiliśmy to się obudził i po szybkim oblukaniu otoczenia zaczął oczywiście marudzić ![]() Po dotarciu do domu zjadł zupkę i pospał 2,5h ![]() Aaaaa i lada moment będzie drugi ząb ![]() Jutro mąż idzie do pracy a ja nie wiem jak sobie dam radę, bo od powrotu ze spaceru leżę jak z krzyża zdjęta ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |||||
Raczkowanie
|
spóźnione życzenia dla Leosia, Fabianka, Wioli, Nadusi, Lenki, Oliwierka i Majeczki za skończone miesiące
gratulacje ![]() Cytat:
może i mi uda się zobaczyć super ![]() Cytat:
na razie nie będziemy próbować bo po prawie dwutygodniowej przerwie Łucja zaczęła jeść papki zaczęliśmy od początku więc za nami dopiero marchewka z ziemniakiem i gruszki dziś dałam jej obiadek robiony przez siebie i chyba mniej jej smakował niż słoiczkowy jeszcze jutro spróbuję ale pewnie na słoiczkach się skończy szkoda bo lubiłam dla niej gotować ale najważniejsze żeby Lusia jadła coś więcej niż moje mleko więc ze słoiczkami też się polubię Cytat:
![]() a na wątku rzeczywiście mniej się dzieje niż wcześniej szkoda ale ja też mam coraz mniej czasu i na wizaż nie zawsze go starcza Łucji już nie wystarcza, że mama jest obok, chce się razem bawić, nosić itp. i trudno jej tego odmówić mimo wszystko mam nadzieję, że wątek marcowo-kwietniowych maluchów (oraz lutowych i majowych rodzynków) przetrwa Cytat:
i ![]() choć szkoda, że go gorączka dorwała przy tej okazji Cytat:
![]() Tity super, że Leoś przeprosił się z wózkiem i na spacerach już spokojniej Stysia witaj na forum z Konradka duży chłopak i współczuję, że tak ciężko przechodzi ząbkowanie Castia witaj w cywilizowanym świecie fajnie, że dobrze się mieszka no i gratulacje dla Malwinki za zębucha ![]() no i na dziś to byłoby tyle resztę doczytam innym razem wszystkim chorym maluszkom życzymy zdrowia a mamom przespanych nocy dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |||||||||
Zadomowienie
|
dobry wieczór
nareszcie dotarłam na wizaż. próbowałam nadrobić wcześniej ale jakoś mi nie wyszło u nas nocka była super od 19:30 do 7 prawie, ale przed 6 musiałam wstać i podać antybiotyk. dziś poszedł później spać bo u rodziców byliśmy i się nie wyrobiliśmy na czas z nowości to Mateusz czołga się na całego. odpycha się jedną ręką a drugą ma podkurczoną i wygląda jak żołnierz tylko karabinu brakuje ![]() no i czas karmienia piersią się skończył. wczoraj rano dostał ostatni raz cycusia i tak mnie ugryzł że gwiazdy zobaczyłam. od jakiegoś czasu już nie był zainteresowany a ja mu wciskałam żeby coś tam wyciągnął, ale dłużej chyba sensu nie było bo karmienie piersią trwało 3sek ![]() troszkę żal bo fajne były te poranki jak jadł taki wtulony we mnie. no ale mam nadzieję że teraz się nauczy i będzie budził się rano tak jak dzisiaj o 7 a nie o 6 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() my mamy puzzle piankowe takie http://ph1.bangla.com.pl/0002/d/852_01_1887.jpg kosztowały 35zł w smyku. tylko inaczej je ułożyłam, w taki krzyżyk, tak jak na zdjęciu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mateuszowi chrupki smakują ale albo nie lubi tego odgłosu przegryzania chrupka albo jest cwaniak i leniuszek i chce żeby mama małe kawałki dawała bo wtedy gryźć nie trzeba ![]() Cytat:
![]() Mateuszowi cały czas zdarzają się luźne kupy w ciąg dnia. odkąd zęby zaczęły mu wychodzić ma czasem luźne kupki Cytat:
![]() mam nadzieję że Leonek zacznie szybko przesypiać całe nocki ![]() Cytat:
![]() postanowienie godne naśladowania. ciekawe jak z jego realizacją będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
hejo
witam po weekendzie nie zaglądalam, bo nawet nie miałam kiedy ![]() ciągle w rzojazdach ![]() Cytat:
![]() ale ładnie pospała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, ze mu szybko przejdzie maruerstwo ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() to Alanek niedługo ruszy do przodu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zazdroszcze nocek ![]() super Mati na tym zdjeciu wyglada dobra młody sie wlasnie obudził zaraz dostanie jesc a ja musze mielone zrobic na obiasd, bo chcemy jechac do mnie do pracy DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA TYLKO 2,5 STRONY DO NADRABIANIA ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak już babcia wymięka to ciężka sprawa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pospać tak długo...hmmm...rozmarzyła m się ![]() Niezłą technikę poruszania się ma Mateusz ![]() Ja tez próbuje pomału zafundowac Lilce pożegnanie z cycusiem,ale kiepsko to widze.Ona go kocha!!! ![]() ![]() ![]() A my nocka tradycyjna pobudki co 2h-juz mnie szlag trafiał ![]() Ale wydaje mi się,że jej sie pic chce,bo jest za sucho,więc dzisiaj nawilżacz jakiś kupię to zobaczymy czy cos będzie lepiej.
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zadomowienie
|
hej, ja wczoraj myslałam juz, ze wyjde z siebie.
Oliwia spała 20 minut rano i 20 po południu. Tzta prawie cały dzien nie było. ![]() Mam nadzieje, ze dzis da mi odsapnac bo wieczorem mam gosci i musze posprzatac. Poza tym pusta lodówka a tz wróci dopiero o 15 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Oliwia w nocy tez sie budzi po 3-4 razy. 1 raz smoczek wypadł 2 raz chce przyjsc do nas, smoczek nie pomaga 3 raz karmienie o 2 4 karmienie o 5 lub 6 codziennie o 8:23 wstajemy dzien w dzien jest tak samo ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- musze poszukac co tu zrobic na kolacje ![]() aaa,zapomniałam wam powiedziec: w srode odebrałam ostatnia wypłate ![]() ![]() a 14 otwieraja u mnie w miescie mega wielgachne centrum handlowe Plaza. Jak tam pojade to do końca miesiaca zęby w ścianę ![]()
#4481 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Widzę, że wszystkim maluchom nocki jakoś pozmieniały się na gorsze ![]() Ja nie wiem o co chodzi ale kiedy miał miesiąc czy 2, to były dwie pobudki na jedzenie i grzecznie spał, a teraz... Kreci sie, wierci, popłakuje przez sen. Dzis pierwszy raz wstałam o 12:30, dałam herbatke, wypił 2 łyki, później po 1, znów dwa łyki ale wierciłsie cały czas. Mężowi to nie przeszkadza, ale ja spać wtedy nie mogę ![]() Nie wiem o co chodzi, ale myślałam, że im starszy tym będzie lepiej a jest coraz gorzej ![]() Dobrze, że nie budzi się w nocy i nie buszuje, ale ciągłe dawanie pić lub smoczka też potrafi nieźle wymęczyć.. Mirabilka - ten wózek jest super, mnei by nie przeszkadzaly koła ![]() ![]() Tajka - fotki w albumie jak zwykle super ![]() ![]() Magoll super fotki w albumie, fajny synalek Subtelle - mój Szymek też się nie miescił, dlatego postanowiłam zmienić i już 2 tyg jeździ w nowym foteliku. w kurtce to nie było mowy żeby w ogóle go wsadzić;D chyba, że takiej cienutkiej to tak, ale wagowo już też zaczął powoli przekraczać bo one do 9kg są a teraz już waży ponad 9 ![]() Zdrówka dla Maksia. Agaaga - współczuję nocek i popsutego tel ![]() Marta - gratulacje za czołganie dla żołnierzyka ![]() ![]() Fajnie, że przesypia Ci nocki, no i my tak samo byliśmy wparku strzelać foty: ![]() ![]() Kasiunia - oby szybko zębol się przebił! Historia z kawiarnią smieszna :P My tak robiliśmy jak był mniejszy.. teraz już jest ok pod tym wzgledemm (oby nie zapeszyc) ![]() ![]() Coralady - dobrze, że Ciebie nie wzieli w zastaw ![]() ![]() ![]() Tity - no to nieźle musiał dać babci popalić..współczuję małego rozrabiaki. oby szybko mu przeszło ![]() Nika zdrówka dla Kalinki! Dzis kolejny piękny dzień więc pewnie będziemy korzystać z pogody u teściów w plenerku ![]() Miłego dnia !!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja juz ie mam wypłaty...buuuuuuuuuuuuu ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja juz chciałam z Lilą zostać w zastaw ![]() ![]() Jak już się zatankuje to po ptokach ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
Az zlookalam nasze zdjecia zeby zobaczyc jak to u nas bylo:P Zaczela na czworaka ¨stac¨ tak od razu po 5 miesiacu, miesiac i pol pelzania w tyl i przod i w tyl. I w wieku 6 i pol miesiaca zaczela raczkowac... teraz juz chodzi wzdluz sofy itp... ale jest biegania duzo:P co mi sie zreszta sprzyda:P
#4484 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a ubierać kurtki to chyba nie miałabym odwagi, bo nawet żeby zapiąć go pasami musiałabym te koce ściągnąć, a w aucie ziiiimno rano jak czort. A Mały piernik się wygrzebuje łapkami spod każdego koca, więc w efekcie od pasa w górę jest odkryty na spacerach. żeby zapiąć go z kocem- to nie mam szans, bo nie dopnę pasa... a dopiero wtedy byłby wrzask... Cytat:
a co do przechodzenia na mm, to mnie tak strasznie szkoda, że ten moment się zbliża. Uwielbiam karmić Maksia i normalnie po ludzku jest mi żal, że ma już 8 m-cy i niedługo trzeba będzie powiedzieć pas ![]() N.ik.a - jak Kalinka? zdrówka dla Niej ![]() Któraś z Dziewczyn pisała, że cicho tu. Mnie też trochę żal, że nie pojawiają się tu Dziewczyny, które poznałam jeszcze za czasów brzuszkowych, a jak się pojawiają, to bardzo rzadko. Eirene, Montii, Czarna, Jok3r, Black Angel i reszta. Czasem ciekawa jestem, co u Nich, jak Maluszki. No, ale cóż- Dziewczyny pewnie gadają w klubie, a trudno przy dzieciaczkach pogodzić 2 wątki. Nierealne. Rozumiem, ale szkoda jest - bo pamiętam doskonale tyle dziewczyn, ich historie, jak się rozpakowywały kolejno ![]() ![]() Trzeba żywić nadzieję, że wątek utrzymamy i dziewczyny zaglądają tu i odezwą się czasem. ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie próbowałam butelki Lovi,ale ja szukam takie z największym smoczkiem,bo Lila lubi wielkie smoki,więc moze to jest problemem że nie chce chwycic.Orientujesz się moze która firma ma największe?I najlepiej żeby gumowe były.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za współczucie, nie wiem czy mu to przejdzie, ale pocieszam się, bo mój brat cioteczny był identyczny, ciocia szału dostawała i sztab ludzi go pilnował, a teraz będzie profesorem i jeździ po świecie z wykładami
![]() ![]() Dzisiaj noc fatalna, to chciał cycek, to do nas do łóżka, o 4 stwierdził, że się wyspał, ale my się nie ruszaliśmy, to pooglądał sobie rączki, pomacał nas po twarzach i zasnął, jak tylko go odłozyłam to znowu wstał. Znowu go wzięłam, mleka nie chciał, za to zasnął z otwartą buzią. Głowa mnie dzisiaj boli. Jeszcze mąż nie dawał mi zasnąć bo jest chory i chrypiał. Aha piszecie o pożegnaniu z cycusiem. Leoś w dzień nie specjalnie chce cycek, krzyczy do tego co my jemy i jest straszna awantura o chociażby gruszkę czy jabłko. Cycek często ciumka kilka sekund i gdzieś idzie. Więc chyba powoli mi dziecko dorośleje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() młoda ma drzemkę więc mam chwilę dla siebie, ciekawe ile potrwa, moje dzisiaj obudziło się na mleko dopiero o 6:20, ale po mleku postanowiła juz nie spać ![]() Ostanie dni nawet ładnie je obiadki, na naszą top listę trafił: Rosołek z Bobovita i Pomidorowa z kluseczkami Hipp ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4488 | ||||||
Raczkowanie
|
hej
u nas noc średnia, Lusia budziła się dość często przed 7 przebudziła się więc dostała jeść i myślałam, że już wstajemy bo to jej zwykła pora a dziecko usnęło mi jeszcze na godzinę ![]() tyle, że ja już usnąć nie mogłam ![]() z aktualności to ![]() ![]() ![]() a to dalej z nadrabiania: Cytat:
fotki przecudne, a z modelki piękna dziewczynka ![]() zmieniła się Idalka, taka dziewczyneczka już z niej ![]() super! Cytat:
![]() fajnie, że chrzciny udane no i ![]() Cytat:
a co do malucha to u nas podobnie: body długi rękaw albo krótki rękaw i bluzeczka, rajstopki i cienki polarowy kombinezon czapka raczej zawsze bo u nas wietrznie w sumie dodatkową warstwą jest jeszcze wózek Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a teraz lecę pod prysznic korzystając z tego, że moja maruderka śpi ![]() resztę, mam nadzieję, doczytam później
*mój wiosenny promyczek* **moje jesienne słoneczko** Edytowane przez kwartalinka Czas edycji: 2011-11-07 o 10:29 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Co do naszej dzisiejszej nocy to jest i dobra i zła wiadomość ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() może w końcu polubi bardziej Twoje, mój Dawid wolał słoiczki, ale od kiedy sama gotuję mięsne zupy jest mu już wszystko jedno ![]() Cytat:
![]() a co do karmienia piersią, to skoro Mateusz sam już nie był zainteresowany to nie było sensu tego przeciągać, zwłaszcza że tak Cię gryzł ![]() ja się właśnie obawiam tego gryzienia, ale póki co jeszcze się nie zdarzyło dzięki za link do puzzli ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ehhh wiem co czujesz, ja też w środę dostałam ostatnią wypłatę ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego dla Malwinki i Adriano ![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2011-11-07 o 10:42 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
i pospała 40 minut
![]() coś nie idzie nam spanie w łóżeczku w dzień dla Malwinki i Adriano buziak ![]()
#4491 |
Zadomowienie
|
Oliwia śpi już ponad 2 godziny. wszystko wysprzatane i juz mi sie nudzi
![]()
#4492 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mnie odkąd mała raczkuje też bardziej bola, non stop ją przenoszę z mejsc zakazanych i plesy wysiadaja od schylania się ![]() u nas też kapcie na topie. niczym szczeniaczek mała je roznosi po całym domu. masakra ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mnie też mała ugryzła, swieczki mi w oczach stanęły i teraz boli mnie ta pierś jak z niej karmię ![]() Mateuszek dostał dużo dobrego od ciebie, myślę że ten etap to dobry czas na odstawienie od piersi, ![]() moja to cycoholik nie wiem kiedy się odczepi ![]() Cytat:
![]() i dziekuje za pamięc ![]() tak - moja mała dziewczynka kończy dzis 8 miesięcy, szok!!! ![]() i również życze Nino samych radości za pół roczku ![]() Cytat:
![]() i gratulacje za zebolka ![]() Cytat:
![]() dziewczyny od wczoraj wydaje mi się ze moja Malwinka swiadomie mówi 'mama' ![]() rano wstała i ja leżałam z zamkniętymi oczami a ona zaczęła głaskać mnie po buzi, raczej tak delikatnie uderzać hehe i mówi mama ![]() poryczałam się prawie ![]() cudowne to jest ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2011-11-07 o 11:32 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zadomowienie
|
hello laski
![]() my już po lekarzu ![]() ![]() mamy skierowanie do alergologa (tak an wszelki wypadek) i niestety Kala przez miesiac przybrała 250 g ![]() dobra kochane lecę was nadrabiać i robić obiadek a w międzyczasie poproszę o głosy na moją Niunie. proszę głosować na Kalinę Wnuk. Konkurs Pastusiowe Zdjęie http://www.akademia-aquafresh.pl/galeria.htm
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu" (H. Elzenberg) Edytowane przez n.ik.a Czas edycji: 2011-11-07 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Często to mam wrażenie, że zanim zdążę znów kimnąć to zaczyna się kręcenie, smoczki, piciu i inne i znów nie spie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego dla Malwinki Castii o Adriano Anessy ![]() ![]() ![]() Maluszek spi po obiedzie, jak wstanie to idziemy do parku cykać fotki ![]() Dziś mało brakło a znów by mi spadł z łóżka ![]() ![]() Już więcej go nie zostawie nawet na 5 sekund na łóżku;/ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zadomowienie
|
fajne takie zdjęcia w liściach, trzeba się śpieszyć bo już ich coraz mniej na drzewach.
u mnie nie ma takiego fajnego parku, a na osiedlu gzie się nie spojrzy same psie kupy ![]() tż za godzinkę bedzie w domku to polece do sklepu. Jego babcia ma przyjść to se pogadają ![]() gratki dla Malwinki i Adriano ![]() ![]() nika - ja właśnie nie wiem czy Oliwia też nie jest na glutn uczulona, bo po mannie jej wyskakują takie ropne krostki na buzi i kaszka na plecach.
#4496 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4497 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, że właśnie się dziś zastanawiałam nad tym samym?? Może właśnie za suche powietrze jest w pokoju i maluchy tak wariują, już nie mam pomysłu co je tak może wybudzać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kiedy Filip spał dłużej niż kwadrans sam w łóżeczku?? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też właśnie czuję, że najgorzej jak podnoszę Małego, takie podrywanie daje w kość ![]() Cytat:
![]() ![]() P.S. Zagłosowałam ![]()
Edytowane przez agaaga89 Czas edycji: 2011-11-07 o 13:42 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mloda spi. Zjadla 170g obiadku, malo, ale to byl z grudkami i makaronem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z makaronem? Jaki makaron podajesz Małej?
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my gluten jemy od tygodnia juz normalnie, bo Lena nei ma zadnej alergii wiedzialam, ze bedzie glodna ![]() a teraz zrobila kupe ![]()
Puedes ser nada para el mundo pero para alquien puedes ser el mundo entero ![]() Edytowane przez tajka88 Czas edycji: 2011-11-07 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.