Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-18, 23:35   #2311
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Dziękuję za szybkie odpowiedzi

Tak czytam o tych różnych świeczkach i się na nie "napalam", a u mnie tylko "konwalia-róża" i dla odmiany "zielona herbata" :/ Których w ogóle nie czuć
A gdzie "wanilia"? Gdzie "jabłko-cynamon"? Gdzie "owoce leśne"? Gdzie "owoce egzotyczne"?!!!
Nie pamiętam, abym kiedykolwiek widziała zieloną herbatę pociesz się!

Ale dzisiaj odkryłam u siebie balsamy bebeauty tołpowskie przecenione na 4,99 jak mi się skończy, to może sobie na niego "pozwolę".

A... i tych czekolad też kurde nie widziałam :[
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 23:38   #2312
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalcia87 Pokaż wiadomość
herbatka dobra w smaku ale lepiej mi podchodzi ta z gruszką

u mnie był cały karton tych herbat ale na samym wierzchu były tylko te z gruszką i te z czarną porzeczką i myślałam że tej nie ma a ona była skryta za tymi.... i jest już w kolekcji

czytałam 1 tom tej książki więc ucieszyłam się jak zobaczyłam 2 tom, teraz czekam na 3

qrczę zapomniałam bupić w biedrze płynu eden a przechodziłam koło niego i nawet myślałam czy nie wziąć ale nie wiem co mi ubzdurało że nie potrzebuję a teraz chciałam zrobić pranie a tu d..a płynu nie mam a specjalnie teraz nie polecę

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

ja czasami kupuje dla chrześniaka - 4 latka, mały nie umie wprawdzie czytać ale za to zawsze prosi swoją mamę o to aby mu na dobranoc przeczytała

jakiś czas temu były książki takie tekturowe-grubsze o tej bajce cars kupiłam małemu bo on uwielbia zygzaka mcqueena i zawsze jak jestem u niego to mam mu czytać, a on tą bajkę już zna na pamięć i jak nie przeczytam czegoś to mówi : ciocia nie oszukaj, czytaj dobrze
ja trzeci tom kupilam w ksiegarni Matras po obniżce za 29 z groszami
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 23:43   #2313
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Nie pamiętam, abym kiedykolwiek widziała zieloną herbatę pociesz się!
Zielona herbata była o ile dobrze pamiętam przy okazji jakiejś gazetki urodowej pod koniec lata...prawie nic nie pachniała I lawendowa była także.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 23:45   #2314
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Zielona herbata była o ile dobrze pamiętam przy okazji jakiejś gazetki urodowej pod koniec lata...prawie nic nie pachniała
o to mała strata...

Ja się mogę jedynie na moją B. pożalić. Jest przy rynku i wiecznie oblegają ją żule :/ wciąż sępią, śmierdzi tam, a dzisiaj zrobili sobie wewnątrz zgromadzenie :[
Stary 2011-11-18, 23:48   #2315
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LostInTranslation Pokaż wiadomość
Ja kupiłam wczoraj rozmiar 36, bo taki zawsze noszę (czasem 35 ), ale okazały się minimalnie za małe, a jak dojdą do tego jeszcze moje ukochane grube skarpety, to na pewno się nie zmieszczę. Byłam dziś wymienić na większe, nie było 37, ale 38 jeszcze były (chciałam taki sam wzór) i myślę: a zmierzę, raz się żyje, najwyżej ktoś mnie opieprzy I nie żałuję, że je wzięłam, teraz mogę nawet dwie pary skarpet do nich ubrać Nareszcie będzie mi ciepło w stopy!
Zrobię jutro to samo, o ile jeszcze będzie ten numer. Też będę na przyszłość przymierzać, trudno. Nie chce mi się dwa razy jeździć bo akurat robiłam zakupy w innej biedronie, kawał drogi ode mnie ale cóż
Stary 2011-11-18, 23:49   #2316
Gacuchna
Raczkowanie

GG do Gacuchna

Cytat:
Napisane przez jarmuska Pokaż wiadomość
Witam
Nie chcę Was martwić, ale ja również kupiłam ten model termokubka (przesuwany). Wyparzyłam, zrobiłam herbatkę... huraaaaaaaa nic a nic nie przecieka. Odstawiłam, żeby sprawdzić jak długo trzyma temperaturę... Po 3 godzinach herbatka gorąca..... znów huraaaaaaaa. Zaczęłam ją pić i tutaj pies pogrzebany. Gdy przesunęłam ten górny dzióbek pierwszy łyk było ok, przy następnym herbatka lała się zarówno dzióbkiem jak i szczeliną pomiędzy rozsuniętą warstwą. Zalałam bluzkę no i z huraaaa zrobiło się uuuuuuuuu Jutro pójdę kubek zwrócić, ale chyba jeszcze wypróbuję ten z guziczkiem pośrodku. Co prawda nie jest on już taki ładny, ale jeśli będzie tak szczelny po zamknięciu jak tamten i tak długo będzie trzymał ciepło to chyba będzie ok, bo w nim nie tworzy się szpara podczas picia. Czy ktoś z Was kupił ten model kubka i może już ma jakieś pierwsze wrażenia???
to samo mi się stało - w sensie, jak był zamknięty nie działo się mu nic, ale jak herbaty zostało mi z pół kubka i musiałam mocniej przechylić, to zostałam miss mokrego podkoszulka na zajęciach... lało się z tej szczeliny okropnie ;/ ale herbata była bardzo ciepła po 4 godzinach, po 8 wciąż letnia
też lecę oddać... a strasznie mi odpowiadała ta guma pośrodku, w rękawiczkach by się nie ślizgała...
Gacuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 23:51   #2317
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
o to mała strata...

Ja się mogę jedynie na moją B. pożalić. Jest przy rynku i wiecznie oblegają ją żule :/ wciąż sępią, śmierdzi tam, a dzisiaj zrobili sobie wewnątrz zgromadzenie :[
Ups. Doborowe towarzystwo miałaś Ej, jak śmierdzi to mogli odpalić sobie którąś z naszych ulubionych świeczek..choć pewnie ich inne produkty interesowały

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2011-11-19 o 01:17
Stary 2011-11-19, 01:07   #2318
jofka
Zadomowienie

Cytat:
o to mała strata...

Mało przyjemnie

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 01:15   #2319
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość

Podziwiam Cię, że potrafisz się powstrzymać patrząc na te wszystkie słodkości
Właśnie pisałam, że nie potrafię I dlatego nie chomikuję bo nic by z tego nie było Właściwie wcale nie kupuję słodyczy aby nie mieć problemu, a Wasze posty o migdałkach w czekoladzie, czekoladkach belgijskich, bonitkach, paryskich i wszystkich innych staram się traktować jakby były przezroczyste cóż jest też ...tuńczyk, warzywka na patelnię..i parę innych rzeczy na pocieszenie
Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Czemu zwracałaś rower stacjonarny?
Już pisałam dwa razy o tym rowerku, ale ok, napiszę trzeci jak mnie nie zlinczują Oddałam bo zepsuło się pokrętło ustawiające obciążenie pedałów (po trzech dniach użytkowania) i jechało się jakbyś cały czas pedałowała bez żadnego oporu, na najlżejszym obciążeniu tak więc bez sensu taki ruch. Ach, dodam jeszcze że historia z rowerkiem skończyła się tak, że za oddaną kasę wylicytowałam na allegro orbitreka i polecam wszystkim właśnie jego. Jednak rusza się całe ciało i to dużo intensywniej, a nie tylko połowa
Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
nie polecam wag z biedronki, bo za każdym razem wyświetla się inna waga
A moja działa bez zarzutu już drugi rok. Używana dość intensywnie przyznam Tylko ta z tej nowej oferty to jakaś inna, z pomiarem tkanki tłuszczowej. Choć przyznam, że nie wierzę jakoś w prawidłowy pomiar tkanki wagą za 4 dychy

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2011-11-19 o 01:39
Stary 2011-11-19, 01:16   #2320
jarmuska
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Gacuchna Pokaż wiadomość
to samo mi się stało - w sensie, jak był zamknięty nie działo się mu nic, ale jak herbaty zostało mi z pół kubka i musiałam mocniej przechylić, to zostałam miss mokrego podkoszulka na zajęciach... lało się z tej szczeliny okropnie ;/ ale herbata była bardzo ciepła po 4 godzinach, po 8 wciąż letnia
też lecę oddać... a strasznie mi odpowiadała ta guma pośrodku, w rękawiczkach by się nie ślizgała...
Hejka dziewczyny Teraz dla odmiany chcę Was pocieszyć. Dziś poszłam, oddałam kubeczek i miałam wziąć ten drugi model z guziczkiem, ale przyglądałam się, przyglądałam i żaden nie podobał mi się tak jak ten przesuwny. Po namyśle stwierdziłam, że dam mu jeszcze jedną szansę. Wzięłam również przesuwny, tylko srebrno - fioletowy. I tutaj pozytywne zaskoczenie... Nie lało się z niego nic a nic. Pewnie wcześniej pechowo wzięłam jakiś felerny egzemplarz. Gacuchna pewnie Ty też miałaś pecha. Proponuję wymienić kubek, a nie model.
Pozdrawiam.
jarmuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 08:04   #2321
Lunitka
Raczkowanie

witam,

waga niestety po pewnym czasie zawyza o 2kg ( sprawdzone w porownaniu z inna waga) cos sie pewnie tam rozregulowywuje,
świeczki fajne ale ja kupuje zawsze w ikea większy zapas świeczek więc jeszcze mam i mam.

Balerinki boooskie bardzo wygodne wziełam różowe z serduszkami chciałam rozmiar 37 ale nie było i wziełam 38 i dobrze bo okazały się w sam raz pewnie rozmiarówka inna.

Rajstopki fajne i tanie wziełam standardowe czarne
Azalka piękna też wziełam teraz cieszy mnie swoim pięknem w sypialni

Super są te nowe surówki w biedronce zwłaszcza ta z papryką

Ostatnio widziałam ze biedro zmieniła opakowanie majonezów splendido i koronny oczywiście cena ta sama jednak zmieniła się gramatura wcześniej było 500ml a teraz jest 400ml

Wielkie oszczędzanie

książki przeczytane 25/2012
Lunitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 08:50   #2322
karookarolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Hehe, wybacz Nie miałam tego na celu To tu po prostu częste choć nie zmierzone.. aby nie rzec ..nagminne

O, dobry pomysł, z colą. Bo zapewne obejdzie się bez dorzucania cytrynki A co do kafetiery to mam te same znaki zapytania co i Ty. Dziś jak zagotowałam kawcię to coś mi się ulewało przy przelewaniu do filiżanki. Tylko nie mam pewności czy z powodu uszczelki czy z dziubka do przelewania. Nie obczaiłam za dokładnie by nie wylać za dużo. Mamie zostawiłam.. Pewnie nie wypiła, bo nic nie mówiła, a ostrzegałam ją by uważała Powiedz mi proszę, czy też masz w pojemniczku na wodę taką chropowatą powierzchnię? Trochę specyficznie to pachnie Wolałabym gładkie nie tylko z wierzchu Niby należy kafetiery jedynie płukać, a nie używać chemii, ale niedługo będę miała przez to specyficzne wnętrze lekkie opory
No proszę.. a większość kobitek narzeka na odwrotną prawidłowość
wydaje mi się, że to z dołu, właśnie z tego miejsca co się zakręca. Mnie ciekawi ten patent z gumką, ale kurcze nie mam pojęcia, gdzie ją okręcic. Może bede okręcac wszystko, co tam szkodzi
Jeśli chodzi o dół mam taką chropowata powierzchnię, ale nie wyczułam dziwnego zapachu od niej. Tak "pachniało" tam od nowości?
Ja tam lecę kraftem kafetierkę

Wkurza mnie to, że przed świętami biedronka dała taka dobrą ofertę. Zbanrutuje...
Moje będą: szczotkoskrobaczka, organizer do bagażnika, portfel męski, mini maszyna, legginsy.

Chciałabym jeszcze szkatułkę na biżu, ale świeta idą Chyba, że zażyczę sobie na prezent od rodziców, zamiast kosmetyków Dobrze, że z rodzicami nadal kupujemy sobie prezenty, mimo, że juz stara baba ze mnie ;p

Edytowane przez karookarolina
Czas edycji: 2011-11-19 o 09:00
karookarolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 08:54   #2323
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
bardzo dobrym, już od roku można kupować, choć na początek to takie miękkie/piankowe, później tektura, cieńsza tektura i zwykła kartka, moja córka ma teraz 3,5 roku i mogę jej już kupować klasyczne kartkowe książki. W biedronce widzę że są takie mniejsze kwadratowe - to pewnie tekturkowe dla młodszych, a te większe to pewnie ze zwykłymi kartkami.
Te dzieci są trochę większe. Najmłodsza dziewczynka ma 5 lat, ma starszych braci 9 i 13 lat.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 09:01   #2324
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Ups. Doborowe towarzystwo miałaś Ej, jak śmierdzi to mogli odpalić sobie którąś z naszych ulubionych świeczek..choć pewnie ich inne produkty interesowały
Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Mało przyjemnie
Średnio fajnie, a jak jeszcze samochodem podjeżdża się, to od razu "popilnują"... tylko ciekawa jestem, co by zrobili, gdyby faktycznie ktoś chciał dzibnąć auto. Oni ledwo stoją na nogach.
Dziwi mnie, że Biedronka podchodzi do tego biernie.

Cytat:

A moja działa bez zarzutu już drugi rok. Używana dość intensywnie przyznam Tylko ta z tej nowej oferty to jakaś inna, z pomiarem tkanki tłuszczowej. Choć przyznam, że nie wierzę jakoś w prawidłowy pomiar tkanki wagą za 4 dychy
Też zauważyłam tę wagę... i biję się z myślami - mam już jedną elektroniczną, która pokazuje zawsze zawyżoną wagę, ale żeby było ciekawiej, w zależności od miejsca w mieszkaniu zawyża od 3-4 kg. Moich rodziców waga jest taka standardowa, z wahadełkiem i nigdy tego problemu nie było... brać, nie brać kolejną elektroniczną
Stary 2011-11-19, 09:43   #2325
L I L Y
Zakorzenienie

Miałam w tym roku wagę z Biedronki. Zawyżała 2kg, a po 2 miesiącach się zepsuła.. Teraz mam Zelmera i świetnie waży i jak na razie bardzo dobrze służy

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 10:35   #2326
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie pisałam, że nie potrafię I dlatego nie chomikuję bo nic by z tego nie było Właściwie wcale nie kupuję słodyczy aby nie mieć problemu, a Wasze posty o migdałkach w czekoladzie, czekoladkach belgijskich, bonitkach, paryskich i wszystkich innych staram się traktować jakby były przezroczyste cóż jest też ...tuńczyk, warzywka na patelnię..i parę innych rzeczy na pocieszenie

Ja nawet kiedy mam słodycze pochomikowane, to nie potrafię się oprzeć i co chwilkę cosik wyjadam A jak czytam o tych wszystkich pysznych rzeczach, to nie potrafię się powstrzymać i kupuję kolejne
Chyba od poniedziałku trzeba będzie pomyśleć o jakiejś dietce
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 10:49   #2327
2016070150903
Konto usunięte

kupiłam wczoraj te czekolady Schogetten, jest 3kolorowa o smaku lodów, mleczna z nadzieniem truskawkowym i mleczna z krokantem orzechowym. pierwszą spróbowałam i jest całkiem smaczna.

Ritter Sport nie widziałam u siebie. jakie są u Was smaki?

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

a, już widzę post BeeAnn, pytanie nieaktualne.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 10:59   #2328
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość

Ritter Sport nie widziałam u siebie. jakie są u Was smaki?
Rittery są teraz w Lidlu za 3,33 zł Przeróżne smaki, nawet jakieś z zimowej kolekcji
Stary 2011-11-19, 11:01   #2329
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Rittery są teraz w Lidlu za 3,33 zł Przeróżne smaki, nawet jakieś z zimowej kolekcji
no właśnie wiem, ale zupełnie mi nie po drodze tam teraz. ale dzięki za info.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 11:04   #2330
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
no właśnie wiem, ale zupełnie mi nie po drodze tam teraz. ale dzięki za info.
Nie ma sprawy
Ja wczoraj się obkupiłam w dwie Ritterki i cieszyłam się, że nie pokusiłam się na te z Biedrony, bo w Lidlu większy wybór smaków był
Stary 2011-11-19, 11:36   #2331
agusiowata
Zakorzenienie

Byłam dziś na wielkich zakupach w biedronce. Kupiłam m.i.n. polecane przez was capucino, czapkę kibica dla kuzyna na prezent. Fasola Jaś Karłowy nada się do fasolki po bretońsku?
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:20   #2332
konfitura_
Rozeznanie

polecam czekoladę w saszetkach Magnetic *.* 12 sztuk za 3,99
konfitura_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:24   #2333
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Byłam dziś na wielkich zakupach w biedronce. Kupiłam m.i.n. polecane przez was capucino, czapkę kibica dla kuzyna na prezent. Fasola Jaś Karłowy nada się do fasolki po bretońsku?
Nada się Minusem jej jest to, że jest malutka, ale mi to nie przeszkadza

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:51   #2334
sylllvia89
Wtajemniczenie

chleb za 2,60 just fit, polecam, 12cieniutkich kromek w paczce

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:55   #2335
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karookarolina Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że to z dołu, właśnie z tego miejsca co się zakręca. Mnie ciekawi ten patent z gumką, ale kurcze nie mam pojęcia, gdzie ją okręcic. Może bede okręcac wszystko, co tam szkodzi
Jeśli chodzi o dół mam taką chropowata powierzchnię, ale nie wyczułam dziwnego zapachu od niej. Tak "pachniało" tam od nowości?
Ja tam lecę kraftem kafetierkę
(...)
Tak, tak mi się wydaje, że to zapach "nowości" a ta powierzchnia chropowata + kawciowanie na dokładkę-> to źle wróży. Też nie wytrzymuję i lekko myję gąbką z płynem, a potem solidnie płuczę Z tą gumką to może się doczytamy konkretów Ostatecznie póki co nic Ci nie przecieka, więc nie masz się co niecierpliwić. Gorzej może być u mnie Życie..
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:58   #2336
ladylukier
Wtajemniczenie

Kurczę, mam mieszane uczucia co do tego termokubka. Posiadam wersję z gumą pośrodku i jak go wczoraj sprawdzałam to mi przeciekał. Trochę się wkurzyłam, ale stwierdziłam, że i tak nie będę narażać go na ekstremalne warunki więc super szczelność mi niepotrzebna. Ale dzisiaj zrobiłam kawę i kolejny test - nic nie przecieka więc nie wiem o co chodzi. Mechanizm wygląda na szczelny i teoretycznie nie widzę możliwości, żeby leciało z pod tej części wysuwanej, a jednak leciało;/ Może ma to jakiś związek ze sposobem zakręcania?

Kupiłam też wczoraj paluszki rybne i się miło zaskoczyłam. Myślałam, że za tą cenę dostanę mielonkę rybną, a tam samo mięsko

05.05. Golden Oreo
26.03. Moja przygoda z bieganiem
22.02. Neoguri - zupka chińska na wypasie
ladylukier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 13:14   #2337
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylllvia89 Pokaż wiadomość
chleb za 2,60 just fit, polecam, 12cieniutkich kromek w paczce
jak on wygląda? Brzmi kusząco

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ladylukier Pokaż wiadomość
Kupiłam też wczoraj paluszki rybne i się miło zaskoczyłam. Myślałam, że za tą cenę dostanę mielonkę rybną, a tam samo mięsko
One są produkowane przez Frostę z filetów. Paluszki kupuję tylko w biedronce lub czasem w carrefourze bo tam tez maja paluszki frosty. Kiedys chyba nawet były tansze niz w B. ale to mogło się zmienic raz w pospiechu kupilam w Kauflandzie, o boze jakie paskudzctwo, w dodatku z mielonki
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 14:46   #2338
Gacuchna
Raczkowanie

GG do Gacuchna

Cytat:
Napisane przez ladylukier Pokaż wiadomość
Kurczę, mam mieszane uczucia co do tego termokubka. Posiadam wersję z gumą pośrodku i jak go wczoraj sprawdzałam to mi przeciekał. Trochę się wkurzyłam, ale stwierdziłam, że i tak nie będę narażać go na ekstremalne warunki więc super szczelność mi niepotrzebna. Ale dzisiaj zrobiłam kawę i kolejny test - nic nie przecieka więc nie wiem o co chodzi. Mechanizm wygląda na szczelny i teoretycznie nie widzę możliwości, żeby leciało z pod tej części wysuwanej, a jednak leciało;/ Może ma to jakiś związek ze sposobem zakręcania?
a nie leci Ci spod spodu? jak jest otwarty kubek (czyli rozsunięty)?
Gacuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 15:15   #2339
ladylukier
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gacuchna Pokaż wiadomość
a nie leci Ci spod spodu? jak jest otwarty kubek (czyli rozsunięty)?
No właśnie wczoraj leciało, a dzisiaj nie. A wytrząsałam porządnie, poleciało tylko kilka kropelek. Jednak zaufania do niego nie mam i chyba będę piła z całkiem odkręconego.
A druga sprawa: nie wierzyłam też w jego właściwości termosowe i tu błąd - po około godzinie poparzyłam sobie usta ale to akurat przez własną głupotę.

05.05. Golden Oreo
26.03. Moja przygoda z bieganiem
22.02. Neoguri - zupka chińska na wypasie
ladylukier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 16:04   #2340
justysia8522
Raczkowanie

Witam Dziewczyny
Od dłuższego czasu Was podczytuje, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona Niestety do Biedry mam spory kawałek, ale to jedyny duży sklep który odwiedzam, w sumie mam jeszcze Tesco ale jakoś sentyment do Biedroneczki mam i zakupy robię z reguły tylko w niej.
Czy w Biedronce są już kalendarze adwentowe z Mikołajem???? Wcześniej wiziałam z dzwoneczkiem i autami ale jakoś mnie nie przekonują
justysia8522 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości