|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Cytat:
pociesz się!Ale dzisiaj odkryłam u siebie balsamy bebeauty tołpowskie przecenione na 4,99 jak mi się skończy, to może sobie na niego "pozwolę".A... i tych czekolad też kurde nie widziałam :[ |
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mała strata...Ja się mogę jedynie na moją B. pożalić. Jest przy rynku i wiecznie oblegają ją żule :/ wciąż sępią, śmierdzi tam, a dzisiaj zrobili sobie wewnątrz zgromadzenie :[ |
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() też lecę oddać... a strasznie mi odpowiadała ta guma pośrodku, w rękawiczkach by się nie ślizgała... |
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, jak śmierdzi to mogli odpalić sobie którąś z naszych ulubionych świeczek..choć pewnie ich inne produkty interesowały
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-11-19 o 01:17 |
|
|
|
|
#2318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dlatego nie chomikuję bo nic by z tego nie było Właściwie wcale nie kupuję słodyczy aby nie mieć problemu, a Wasze posty o migdałkach w czekoladzie, czekoladkach belgijskich, bonitkach, paryskich i wszystkich innych staram się traktować jakby były przezroczyste![]() Już pisałam dwa razy o tym rowerku, ale ok, napiszę trzeci jak mnie nie zlinczują Oddałam bo zepsuło się pokrętło ustawiające obciążenie pedałów (po trzech dniach użytkowania) i jechało się jakbyś cały czas pedałowała bez żadnego oporu, na najlżejszym obciążeniu tak więc bez sensu taki ruch. Ach, dodam jeszcze że historia z rowerkiem skończyła się tak, że za oddaną kasę wylicytowałam na allegro orbitreka i polecam wszystkim właśnie jego. Jednak rusza się całe ciało i to dużo intensywniej, a nie tylko połowa![]() Cytat:
Tylko ta z tej nowej oferty to jakaś inna, z pomiarem tkanki tłuszczowej. Choć przyznam, że nie wierzę jakoś w prawidłowy pomiar tkanki wagą za 4 dychy
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-11-19 o 01:39 |
||
|
|
|
#2320 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Teraz dla odmiany chcę Was pocieszyć. Dziś poszłam, oddałam kubeczek i miałam wziąć ten drugi model z guziczkiem, ale przyglądałam się, przyglądałam i żaden nie podobał mi się tak jak ten przesuwny. Po namyśle stwierdziłam, że dam mu jeszcze jedną szansę. Wzięłam również przesuwny, tylko srebrno - fioletowy. I tutaj pozytywne zaskoczenie... Nie lało się z niego nic a nic. Pewnie wcześniej pechowo wzięłam jakiś felerny egzemplarz. Gacuchna pewnie Ty też miałaś pecha. Proponuję wymienić kubek, a nie model.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
witam,
waga niestety po pewnym czasie zawyza o 2kg ( sprawdzone w porownaniu z inna waga) cos sie pewnie tam rozregulowywuje, świeczki fajne ale ja kupuje zawsze w ikea większy zapas świeczek więc jeszcze mam i mam. Balerinki boooskie bardzo wygodne wziełam różowe z serduszkami chciałam rozmiar 37 ale nie było i wziełam 38 i dobrze bo okazały się w sam raz pewnie rozmiarówka inna. Rajstopki fajne i tanie wziełam standardowe czarne ![]() Azalka piękna też wziełam teraz cieszy mnie swoim pięknem w sypialni ![]() Super są te nowe surówki w biedronce zwłaszcza ta z papryką ![]() Ostatnio widziałam ze biedro zmieniła opakowanie majonezów splendido i koronny oczywiście cena ta sama jednak zmieniła się gramatura wcześniej było 500ml a teraz jest 400ml
|
#2322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o dół mam taką chropowata powierzchnię, ale nie wyczułam dziwnego zapachu od niej. Tak "pachniało" tam od nowości? Ja tam lecę kraftem kafetierkę ![]() Wkurza mnie to, że przed świętami biedronka dała taka dobrą ofertę. Zbanrutuje... Moje będą: szczotkoskrobaczka, organizer do bagażnika, portfel męski, mini maszyna, legginsy. Chciałabym jeszcze szkatułkę na biżu, ale świeta idą Chyba, że zażyczę sobie na prezent od rodziców, zamiast kosmetyków Dobrze, że z rodzicami nadal kupujemy sobie prezenty, mimo, że juz stara baba ze mnie ;p
Edytowane przez karookarolina Czas edycji: 2011-11-19 o 09:00 |
|
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwi mnie, że Biedronka podchodzi do tego biernie. Cytat:
|
||
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam w tym roku wagę z Biedronki. Zawyżała 2kg, a po 2 miesiącach się zepsuła.. Teraz mam Zelmera i świetnie waży i jak na razie bardzo dobrze służy
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet kiedy mam słodycze pochomikowane, to nie potrafię się oprzeć i co chwilkę cosik wyjadam A jak czytam o tych wszystkich pysznych rzeczach, to nie potrafię się powstrzymać i kupuję kolejne ![]() Chyba od poniedziałku trzeba będzie pomyśleć o jakiejś dietce
|
|
#2327 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam wczoraj te czekolady Schogetten, jest 3kolorowa o smaku lodów, mleczna z nadzieniem truskawkowym i mleczna z krokantem orzechowym. pierwszą spróbowałam i jest całkiem smaczna.
Ritter Sport nie widziałam u siebie. jakie są u Was smaki? ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- a, już widzę post BeeAnn, pytanie nieaktualne.
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Rittery są teraz w Lidlu za 3,33 zł
Przeróżne smaki, nawet jakieś z zimowej kolekcji
|
#2329 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj się obkupiłam w dwie Ritterki i cieszyłam się, że nie pokusiłam się na te z Biedrony, bo w Lidlu większy wybór smaków był
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś na wielkich zakupach w biedronce. Kupiłam m.i.n. polecane przez was capucino, czapkę kibica dla kuzyna na prezent. Fasola Jaś Karłowy nada się do fasolki po bretońsku?
|
|
|
|
#2332 |
|
Rozeznanie
|
polecam czekoladę w saszetkach Magnetic *.* 12 sztuk za 3,99
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2334 |
|
Wtajemniczenie
|
chleb za 2,60 just fit, polecam, 12cieniutkich kromek w paczce
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tą gumką to może się doczytamy konkretów Ostatecznie póki co nic Ci nie przecieka, więc nie masz się co niecierpliwić. Gorzej może być u mnie Życie..
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę, mam mieszane uczucia co do tego termokubka. Posiadam wersję z gumą pośrodku i jak go wczoraj sprawdzałam to mi przeciekał. Trochę się wkurzyłam, ale stwierdziłam, że i tak nie będę narażać go na ekstremalne warunki więc super szczelność mi niepotrzebna. Ale dzisiaj zrobiłam kawę i kolejny test - nic nie przecieka więc nie wiem o co chodzi. Mechanizm wygląda na szczelny i teoretycznie nie widzę możliwości, żeby leciało z pod tej części wysuwanej, a jednak leciało;/ Może ma to jakiś związek ze sposobem zakręcania?
Kupiłam też wczoraj paluszki rybne i się miło zaskoczyłam. Myślałam, że za tą cenę dostanę mielonkę rybną, a tam samo mięsko
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
jak on wygląda? Brzmi kusząco
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
z filetów. Paluszki kupuję tylko w biedronce lub czasem w carrefourze bo tam tez maja paluszki frosty. Kiedys chyba nawet były tansze niz w B. ale to mogło się zmienic raz w pospiechu kupilam w Kauflandzie, o boze jakie paskudzctwo, w dodatku z mielonki
|
|
#2338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie wczoraj leciało, a dzisiaj nie. A wytrząsałam porządnie, poleciało tylko kilka kropelek. Jednak zaufania do niego nie mam i chyba będę piła z całkiem odkręconego.
A druga sprawa: nie wierzyłam też w jego właściwości termosowe i tu błąd - po około godzinie poparzyłam sobie usta ale to akurat przez własną głupotę.
|
#2340 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny
Od dłuższego czasu Was podczytuje, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona Niestety do Biedry mam spory kawałek, ale to jedyny duży sklep który odwiedzam, w sumie mam jeszcze Tesco ale jakoś sentyment do Biedroneczki mam i zakupy robię z reguły tylko w niej.Czy w Biedronce są już kalendarze adwentowe z Mikołajem???? Wcześniej wiziałam z dzwoneczkiem i autami ale jakoś mnie nie przekonują
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

pociesz się!

To tu po prostu częste choć nie zmierzone.. aby nie rzec ..nagminne 

ale dzięki za info.