![]() |
#3991 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
Bardzo praktyczne czesci odzieży i tez je nosze. ![]() Cytat:
Ale ci się trafił księciunio ![]() Ja jestem choleryczką (w skrócie cholerą) i bym zrobiła z takim porządek ścierą (mokra i śmierdzącą) ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie świeżutko zakupiłam w Q Ambre Gris by mieć coś bezinwazyjnego do pracy. ![]() ad. 1 Nie parę lat temu ot na wiosnę tego roku był trend światowy na szpice z niziutka 3-4 cm szpileczką. Ad.2 "tak jest panie komendancie melduje posłusznie panie komendancie ze TAK". Cytat:
![]() ![]() --------------------------- Ziut! Nic innego dziś nie robie tylko na okrągło jem ![]()
![]() |
#3992 | ||
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30792319]E no, stój, nie pogryzę Cię
![]() Łeee... to tym bardziej spadam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękne, życiowe i niewydumane ![]() --- Niech mię kto walnie żeliwnym rondlem bez ueb i przetłumaczy, że perfumy jako prezent okołochoinkowy nie są mi potrzebne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | |||
Nindżopesz
|
Ja za goopia jestem, nie umiem policzyć ile tej wody do chrupek
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale przeżycia, współczuję. Gustav dzielny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A mnie niech ktoś zdzieli i powie, że nie potrzebuję takich butów bo pewnie są niewygodne jak szczudła (zawinięta podeszwa) http://moda.allegro.pl/show_item.php...cf77d00be2ff62 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | |
Zakorzenienie
|
Red: Na Twoje (nie)szczęście takie buty są bardzo wygodne a ta podwinięta z przodu podeszwa ułatwia chodzenie na tak wysokim obcasie.
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-29 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3998 | |
Nindżopesz
|
Otóż nie, z paralukbukowych mam tylko takie jak w zał.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
grozi wypollizowaniem
|
zalamalam sie.....
#4001 |
Zakorzenienie
|
Pirwsze i siem podobaja na takowe polujem ale siem powstrzymujem bo mam już 4 pary kozaków , 4 pary botków i 4 pary innych rodzajów butów jesiennych.
#4002 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | |||
perfumowy zawrót głowy
|
![]() zostawię Wam coś co mi się ostatnio podoba - i te ciacha całkiem całkiem ![]() http://www.youtube.com/watch?v=SDTZ7iX4vTQ Cytat:
![]() ale w Wlkp. zarobki są dużo wyższe niż w moim województwie u nas jak w Suwałkach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a może u Flo padł prąd po wichurach? Mówili, że najbardziej poszkodowane Kaszuby
![]() |
#4004 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 | ||||
Panaroja
|
Nawet nie próbuję takich rzeczy robić - zadania z chemii to zuoooo
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.to na księciuniach nie robi wrażenia ![]() 3.o , nie zauważyłam ![]() ![]() 4.NO . ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Natomiast cóż może być milszego niż taki prezent ![]() - dwa prezenty ![]() Cytat:
![]() 2. a skąd wiesz , że nie potrzebujesz , najpierw kup i pochodź , a potem się okaże ![]() ![]() Ju , jestem pod wrażeniem guciowego wyczynu , rzeczywiście obrzygać kogoś tak skutecznie to nie każdy w tym wieku potrafi ![]() ![]() Cieszę się , żeście już zdrowi ![]() Mnie się jak dotąd udaje schodzić z linii strzału ![]() Idę robić obiad na jutro...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4006 | ||
BAN stały
|
Eeee, nic szczególnego
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30798362] ![]() I czego się wścieka?! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- A teraz się chyba zdrzemnę, mdli mnie po bananach w czekoladzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Nindżopesz
|
Oesu... TŻ przysłał mi z firmy plik graficzny - okładkę produktu i każe przerobić na okoliczność Euro... Płacą 60 tys jeśli się spodoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że już po wszystkim ![]() mnie w piątek zmiotła żołądkowa g. i dopiero wczoraj zrobiłam podejście do jedzenia ![]() mała miała we wtorek, ale ją 1,5 dnia trzymało... w chrupkach jest 18g suchej masy i 2g wody ![]() ![]() co się stało? 20 g chrupek to 18g suchej masy i 2g H2O 18g - 30% x - 70% x = 42 g = 42 ml H2o w chrupkach kameny jest już 10% czyli 2g H2O więc brakuje 40 ml ale mogę się mylić... ![]()
![]() |
#4009 | |
Zakorzenienie
|
co jest?
![]() Cytat:
![]() Mam doła bo mój psiak jest chory ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4010 |
Mother of Cats
|
Ju, Gucio jest obłędny - mało się nie popłakałam ze śmiechu przy "niesamowite, niesamowite"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
A wracając jeszcze do Twoich rozkmin pracowych i chcic TŻ-ta, żebyś generowała kasę. Czy dobrze rozumiem, że jeśli Ty byś pracowała, to musielibyście wynająć i opiekunkę do dziecka, i panią do sprzątania? A jeśli tak, to czy Twój TŻ przeliczył, ile kosztują usługi tych pań (konkretnie: czy przychody generowane przez Ciebie pokryją te rozchody, skądinąd konieczne, żebyś mogła pracować poza domem) + jakie są koszty niemierzalne związane z tym, że Natka nagle straci ogromną część czasu spędzanego z mamą? ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() A wiedzą co mu dolega? Tzn. dlaczego nie je? I jeszcze: będzie lepiej ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-11-29 o 19:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() BĘDZIE zdrowy ![]() Synek: obrazki do wklejenia na wiz 001.jpg obrazki do wklejenia na wiz 004.jpg
![]() |
#4014 |
Zakorzenienie
|
Gucio był strasznie odwodniony, aż acetonem od Niego waliło (I nie był to Rumeur
![]() ![]() Robiłam dobrą minę do złej gry, i szczerze powiem, dopiero teraz do mnie dociera, co przeżyliśmy ![]() Chociaż biedny Gucio jeszcze nie jest w pełnej formie Red- botki super! A cytaty z CV - nareszcie przebiłam Wojtka dowcipem ![]()
#4015 |
perfumowy zawrót głowy
|
Justynko zdrowia dla Gucia
![]() idę spać, rehabilitacja rano i ćwiczenia mnie wykańczają
#4016 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja kce to zlecenie! karkki pewnie tesz kce ![]() mam wolne moce przerobowe i nie szartujeu ![]() a załamałam sie na nowine o ktorej pisze w tru-tzn obraz siebie w swietle tej nowiny i znowu wniosek-bosz.....jaka jestem beznadziejna ![]() ![]()
![]() |
#4017 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nawet tej reszty nie potrzebuję do szczęścia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to będzie duża szara do ludzi i jakiś mały atomek Russe na spacery i do domu ![]()
![]() |
#4018 |
Zakorzenienie
|
Ju
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zakorzenienie
|
![]() ponoć ma zapalenie przewodu pokarmowego czy coś w tym guście... dostaje leki i w ogóle więc niby powinno być ok, ale martwi mnie że to już tyle dni... normalnie to zdrowiał szybko po dostaniu leków, jak np anginę miał ![]() ![]() Gucio jest prze-dzielny ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Eee to w barze nic nowego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.