![]() |
#4021 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() a Gucio jak zawsze niesamowity, zgadzam się z panią doktor ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co się dzieje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a robili mu prześwietlenie? kot mojej koleżanki też miał jedyny objaw że nie jadł, wyniki wszystkie w normie, okazało się że mimo wyników w normie miał martwicę jelita... ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- od paru godzin chodzi mi po głowie TO ![]() a teraz doszło TO ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-29 o 20:48 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4022 |
Zakorzenienie
|
Bo tak powinno wyjsć
![]() ![]()
#4023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tezo, dziękuję, baaaardzo ![]() Gryxiu, czy po przerwie w Barze nadal chcesz Obsesssion?
![]() |
#4024 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
2. biedaczek ![]() ![]() Cytat:
2. babcia by wpadała na 4 h a sprzątałabym po powrocie ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4025 |
Zakorzenienie
|
Dzwoniłem dzisiaj ale byłaś poza zasięgiem
![]() Ja tez potrzebuje rehabilitacji ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4026 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Flo nie ma prądu od 3 dni po tych wichurach i dlatego milczy ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-11-29 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Zakorzenienie
|
kameno piosenki są cudowne
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4028 | ||||
Zadomowienie
|
Uff
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do dziś pamiętam niektóre rodzynki z tej rubryczki : - sadownictwo (szacunek!) To była potem moja ukochana Pani księgowa ze starej roboty ![]() - kuchnia meksykańska ![]() - SUBKULTURA METALOWA - to akurat było do działu IT. Szef IT był wielkim fanem Slayer'a i jak wybierał z nami ludzi do rozmów, to tego chłopaczka akurat ze względu na ten metal zauważył ![]() - "zabawa z córkami" - to pamiętam jak dziś, miał wpisane Pan na stanowisko menadżera działu. Tak żem się wtedy wzruszyła... ![]() A też bardzo często, tak jak Redhair Witch napisała wcześniej, dobiera się trochę charakterologicznie pod kątem przyszłej pracy i zespołu. ŻEBY MASZYNA SPRAWNIEJ DZIAŁAŁA - jak mawiał moj szefuńcio. Ale HR to jest momentami okropna praca, czasami ludzie przychodzą i jakoś mimochodem opowiadają o swoich rodzinach, dzieciach i rachunkach i jeśli nie możesz ich zatrudnić czujesz się jak ostatnia pinda. I dlatego (też) ja już tam nie robię i se to bardzo chwalę. ---- Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie tez tak kombinowałam. W międzyczasie koleżanka od astmy zadzwoniła i powiedziała, że kota nie odda i już. Ja też bym swoich nie oddała za nic, czasem mam od nich nochal czerwony i swędzi, ale po prostu to zlewam bo ich krzywe pyszczki mi wszystko rekompensują. Nawet zmieniłam w zeszłym roku ginekolożke jak mi kategorycznie kazała oddać koty do schroniska przed ewentualnym zajściem w cionsze. Załamuję się na myśl,ilu jeszcze kobietom ona kazała te koty oddać wmawiająć "nieuchronną toksoplazmozę" (cytat) i ile boksów w schroniskach tym sposobem wypełniła... ![]() Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2011-11-29 o 21:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4029 |
Zakorzenienie
|
Biedna Flo
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
BAN stały
|
Ju, zdrowia dla Gucia! I ziuty
![]() Ewusia, zdrowia dla pieska ![]() ![]() Otóż dopadła mnie klątwa Polly. ![]() Róż w odcieniu 'cherry', który chciałam użyć jako cień został jakiś miesiąc temu wycofany z oferty ![]() ![]() Czerwonych cieni nie odnotowałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4031 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4032 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A tam jedzenie
![]() ![]() Wróciłam z ćwiczonek lecę spać ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
no są
![]() ![]() a wokalistki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a nie twierdziła że koty duszą niemowlęta? ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4034 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ale...wiesz, jak schudniesz? Do TV tylko Cię brać! Cytat:
![]() ![]() Serdeczne pozdrowienia dla Flo ![]()
![]() |
#4035 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() a ja mam takie ![]() i za chiny nie zrobię w 120s ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-11-29 o 21:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4036 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- czujeu frustracje
![]() |
#4037 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby usłyszeć przyzwolenie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2 ![]() ![]() oesu to już po cytatach ? ![]() heloł wieczornie smutne dziś wieści mnie dotarły o znajomych - nie chcę smęcić ale strach się bać jak w sekunde wszystko się zmienia to tylko dygresja - serio nie mam sił na smęcenie |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4038 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wody też biedna nie ma i żyje jak w średniowieczu- tak napisała
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przekonałaś mnie - że z drugiej strony jest człowiek (zdaję sobie jednak sprawę ze nie zawsze lub tylko czasem) przykład Polly i niszowych perfum oraz inne pewno przyklady dowodzą że to jednak rosyjska ruletka jaki to człowiek z drugiej strony i którą stronę medalu odczyta - ale takie jest życie, przyroda za to mam kulinaria i nic kokufa nic ![]() ![]() no ale być może trafiam na samych kpiarzy ![]() kurde co jest z tymi kotyma i ciążami? bo o tokso wiem ze to mit, ale chuop mi sie ansłuchał jakiś treści w tivi że koty out ( a kocha koty) na czas dzieckowania i ze to nei była toksoplazmoza - to sie pytam a co? a on że nie pamięta ![]() czy jest coś, jakis inny argument "anty" koty we cionszy? kocia choroba ? nie pali misie, nie potrzebuję tej wiedzy tu i teraz ale kurde tyle legend krąży i plotków i jusz nie wiem who is who ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4041 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() no właśnie nie robili prześwietlenia bo nie mają na stanie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie odpiłowuj, będziesz żałował ![]() ![]() biedna ![]() ![]() Cytat:
![]() ale już z Twoim wszystko ok? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4042 |
Nindżopesz
|
Ludzie! Koniec smutów na dziś!
Najpierw napisałam "sutów" ![]() Zrobię im swe opakowania a jak odrzucą podeślę plik innym, co? ![]() Nawet mi się koncepcja ukształtowała podczas karmienia... A ogólnie chodzi o "piłkarskie" opakowania z okazji Euro. I nie to, że jakiś przetarg robią tylko TŻ chce mnie wykorzystać zamiast ichniejszych dorywczych grafików. |
![]() ![]() |
![]() |
#4043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe jak ładuje kom - może we aucie ściśnij ją ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4044 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom...ja nastęnym razem w cv w rubryce zainteresowania napiszę: BURZUM KURffffaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]()
![]() |
#4045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy Ty aby czasem nie sprzedałaś za free tajemnicy handlowej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4046 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale opakowania czego? ![]() bo mi sie juz wizja kształtuje ze na mleko ![]() ![]()
![]() |
#4047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() o boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-29 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4048 |
Nindżopesz
|
Jeszcze nie
![]() Nie mogę powiedzieć bo wtedy sprzedam tajemnicę ![]() Ale nie, nie mleko chociaż suty i karmienie mogą tak brzmieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4049 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
właśnie?
![]() Cytat:
![]() trudne, z wycinanką dałoby radę i w 12 sekund Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4050 |
grozi wypollizowaniem
|
ach cos mi sie przypomniało.
nie wiem czy pamietacie dawno temu pytałam co myslicie o podróbkach sławnych mebli i ich kupowaniu. otusz objawiono mi ze to nie są podrupki podrupki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.