|
|
#2611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
A u nas tych minusow wiecej ostatnio My chcielibysmy pomieszkac troszke sami czasami![]() No ale sobie moge polatac troszke wieczorami ![]() ![]()
|
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
Porwiemy jak na cygańskie wesele... Ja tam jestem pierwsza!
|
#2613 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę nic większego. Jak dla mnie to mogłyby być mniejsze. Pierwsza wersja to 300, a w dniu operacji dr wcisnął 330. Zupełnie wystarczy. Do tego jestem "żylasta". Mięsień w lewej piersi puścił dopiero, jak zaczęłam chodzić na jogę, chodzę od połowy października. Operację miałam 02-12-2010. Dlatego nie lubię patrzeć na swoje odbicie w lustrze, bo moje cycki są krzywe. Może jutro dr uda się naprawić, to co spieprzyła natura. Krzywizna nie wynika tylko z upartego mięśnia, ale również z asymetrii, którą miałam przed operacją.
|
|
|
|
#2614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i to będzie miseczka E/F. Naturalny biust tej wielkości będzie .... ogromny. To będzie kawał cyca w luźniej skórze, rozbujany i trudny do ujarzmienia. Taki biust trzeba zapakować (upchnąć) w stanik. Jakby dwie panie o takim biuście stanęły bez staników obok siebie-jedna z żelkami, druga z naturalnymi piersiami-ten naturalny biust będzie wyglądał na duuużo większy mimo że staniki obie panie będą nosiły takie same. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tylko żeby potem ją wziął spowrotem
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#2615 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyroda nie wydaje mi się żeby to była wina Twoich mięśni
dla mnie to lekarz spartolił sprawe, lewy cycuszek ten ładny on jest we właściwym miejscu na klatce a blizna jest dużo niżej, natomiast prawy opadł do cięcia przez co ma sutek na górze. ja się nie znam ale to chyba są źle wycięte, za duze kieszenie i tylko jakimś cudem ten lewy się utrzymał tam gdzie być powinien bo wedle tego co zrobił lekarz oba powinny mieć sutki zamiast w połowi to prawie na szczycie implantu.najlepiej by Ci tu Mya poradziła
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ja zdjęć nie widziałam a z samych opisów Przyrody wywnioskowałam, że sprawa wygląda dziwnie. Szkoda że Przyroda nie poszła do innego lekarza po opinię Zaproszenie już wysłałam- może zdążę spojrzec na focie przed czwartkiem
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2617 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
z tego tylko zmiany skórne wynikły
|
|
|
#2618 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny wstawiłam zdjęcia i się miło kłaniam
Mya i inne specjalistki
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Twoje piersi wyglądaja zjawiskowo O takie oczy mam teraz i Zabulka też takiego zastałam pod ta focią ---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Cytat:
Akurat ten lekarz do nich nie należy- to człowiek dusza. Mi też szwy zdejmował- i moje szycie bardzo pochwalił. Zdumiał się nawet , że jakiś lekarz szyje jeszcze takim szwem- i szczerze to docenił. Chciał nawet zdjęcia wysłać komórką żeby Pani dr zobaczyła jak ładnie blizny wyglądają po tygodniu . Dlatego poleciłam Grazi tego lekarza- bo własną córkę też bym do niego wysłała. I jeśli się zaniepokoił- to musiał mieć powody ku temu. Zresztą swoimi obawami podzielił się natychmiast z innym chirurgiem - Grazie dwóch lekarzy widziało. Obaj mieli do szwów zastrzeżenia- no ale piersi pochwalili i pogratulowali ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- Malineczko- dziękuje za odwiedzinki
|
||
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
kajuja1 07.12 - 9![]() ![]() violinka69 13.12 - 14 ![]() ![]() Nadinka2 19.12- 20![]() ![]() malinkac 19.12- 20 Klaudeczka2010 20.02.2012r-87![]() ![]() sherry.b 26.04.2012r-147![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-225
|
|
|
|
#2621 |
|
Raczkowanie
|
TAK JOASIU TEN STANICZEK MEGA WYGODNY NOSZĘ GO -WIĘC Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM ,piersi w nim wyglądają również seksownie jak w tych koronkach
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Ciekawe jaki to nasza Mya sobie sprawiła staniczek ,napew no powalający bedzie i gały nam wyskoczą z orbit![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Krokusiku miłego pływania życzę ,zobaczysz jakie piersi po baseniku będą miękkie,takie dotlenione że ho ho Pamietam jak pierwszy raz poszłam na basenik to omało sie nie poryczałam,bo nie mogłam pływać tak mi wszystko sztywne było zrobiłam tylko 15 dł. basenu -byłam załamana ,ale za każdym razem coraz lepiej. teraz to wyciągam 40-42 dł. w 45 minut(jak dla mnie to wynik zadowalający)Całuje wszystkie
|
#2622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mya niestety ale Przyroda za późno się tu u nas pojawiła, przyszła po rade ale decyzje miała już podwziętą. jej cycuszki mogłby być naprawde śliczne gdyby były dobrze zrobione.
co do Grazi to jak to lekarz z Twojego polecenia to możemy być spokojne, myślałam, że normalnie do przychodni poszła swoją drogą dziwne, że tak źle jest zszyta, Zabcia ma tak cudne szewki, że śladu nie zostało praktycznie, może tam już taki przerób, że doktorek sam nie szyje, tylko idzie następną kroić a kto inny kończy za niego![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
jak już taka wstydliwa jesteś to buziuchny nie pstrykaj a po panienkach nikt Cie nie pozna, chyba, ze ukochany a maści i plasterki silikonowe chyba nie są na sterydach, nic mi o tym nie wiadomo ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- rodzynko 42 długości raaaaany , ja bym może 3 dała rade, nieźle, niźle
|
|
|
#2623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to brawa za 42 długości- i za wytrwałość buziakAle Ty dzielnie pływasz A mój staniczek jest ............ .........hihi no ma kawałek koronki i fiżbinki , i ma jakieś świcidełka malusie - więc mam nadzieję, że zaliczycie go choć do tych soft W weekend może zdjęcia zrobię i się pochwale ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
U Przyrody mam nadzieję, że lekarz poprawi jak należy wszystko - życze jej tego i jutro kciku będę trzymać Precelko- Jooasi dobrze napisała, twarzy nie pstrykaj jak się wsydzisz A zdjecia będziesz mieć w zamkniętym albumiku- zobaczą je tylko te osoby które zaprosisz .
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-11-30 o 14:47 |
||
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nareszcie moge i ja sie odezwac, nauki miałam duzo i tylko wklejalam odliczanke bo na reszte czasu brakm ale dzis mam juz troche luzu
Musze nadrobic wszysciutko juz niedlugo 2 mi ucieknie i bede odliczac z 1 ![]() Warszawianki moje powiedzcie jaki ruch w Warszawie jest w niedziele ok 22 bo jade do naszej pieknej stolicy ale mam jakos stracha ze nie dam rady
|
|
|
|
#2625 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
zrobilam cos szalonego - dodalam swoja marna wyjsciowke do fotek wiec czekam na wasze profesjonalne Jak zaczelam sciagac miare przerazilam sie pod biustem mam 82!! w biuscie 90 (czyli ideal
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi doktorek powiedział że mam też szeroka klatke piersiowa i z tego co go zrozumialam musze mie wiekszy implant zeby nie powstala "autustrada" pomiedzy piersiami Chyba ze cos zle zrozumialam
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny spoko ja odpuszczam martwienie sie, zastanawiam sie tylko czy piersi cos sie zmienily? Czy jeszcze nic?
|
|
|
|
#2628 |
|
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny
Ja od wczoraj ponury humor dziekuje za otuche wasza kłótnia za kłótnią mam powoli dosyć bo nawet w domu posiedzieć i odpocząć nie mogę. Jak tak dalej bedzie to zwarjujeP.S i jeszcze teściowa z teściem zaraz przyjeżdża ku.......wa a ja mam chec wyjsc z tego domu i nie wrócić. Przepraszam za mój nastrój |
|
|
|
#2629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo bym znerwicowana chodziła...tutaj zawsze możesz się wygadać i ponarzekać-wysłuchamy i doradzimy
|
|
|
#2630 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jak tu dogodzic facetowi... z drugiej strony moze i dobrze, ze poczul sie zagrozony - nie bedzie taki pewien i moze bedzie sie bardziej staral i dogadzal zonce ![]() dagga81 Cytat:
nie wyobrazam sobie mieszkac z jakimkolwiek z rodzicow z mojej albo meza strony aczkolwiek czesto brakuje dziadkow zeby moc sobie wyskoczyc gdzies np na kolacje z mezulkiem Edytowane przez szkocica Czas edycji: 2011-11-30 o 20:27 |
||
|
|
|
#2631 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ten sam maz co krzyczal dr Polak, dr Polak przed operacja??? Dziwne te nasze sytuacje sa dziewczyny Moj TZ nie chcial sie zgodzic na operacje i jazdy typu "pojdziesz do innego" mialam przed operacja A teraz jest wszystko super Bo do innego nie poszlam Faceci to czasami tacy prostacy sa i tepaki i takie glupoty wygaduja, ze tylko brac pale i lac![]() ![]() Graziuniu skarbie musicie porozmawiac ) i pogadajcie. Po co Ci te klutnie, bezsensowne, kiedy masz inny problem z tymi szwami---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
Opiekunka raz na jakis czas to jest to---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
I beda caly czas sie zmieniac Cierpliwosci
|
|
#2632 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie tylko wpadlam przeslac wam buziaki na dobranoc
wrocilam do pracy tzn nic wymagajacego wysilku, odbieram telefony, wszystko przy kompie zalatwiam ale czasu brak bardzo mi sie cycuszki twarde zrobily, normalnie jak kamienie a nie wysilam sie naprawde no i bolowo tez jest gorzej zamiast lepiej zobaczymy w pt na kontroli milej nocki wszystkim |
|
|
|
#2633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj moja bratowa podjęła decyzję, że też jedzie na powiększanie ![]() już tak myślę może ja bym przy okazji pojechała na poprawkę- ale tak jak mówicie wstrzymam się jakiś czas może akurat coś sie zmieni |
|
|
|
|
#2634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ale najpierw napisz jakie ma być to D
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-11-30 o 22:52 |
||
|
|
|
#2635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wymiarki mam konkretne czyli ml tez beda konkretne? wolalabym chyba anatomki ![]() wyslalam Ci zaproszenie wiec mozesz zerknac na moja wyjsciowke
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Graziu no widzisz- a wszystko wydaje się proste... ech. Wczorajszy dzień Cię przybił i wszystko od razu bure się zrobiło a o spięcia w takiej sytuacji nie trudno. Tylko nie pal ze stersu za dużo- bo lanie będzie Winka kieliszek nie zaszkodzi i wtedy od razu słoneczko znów wyjdzie
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazia wielki
![]() problemy mają to do siebie że parami chodzą ale nie martwuj nam się, cycuszki się wyleczą to i mężulka przekonasz jak bardzo go kochasz, teraz może poczuł się odtrącony bo sobą zajęta byłaś i bólem a seksu zero kolacyjka z małym dowodem miłości bedzie napewno świetnym pomysłem, tylko nie zacinaj się w sobie czekając na chłopską mądrość bo o to ciężko niestety ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Szkocica a wzrostowo i wagowo jak wyglądasz?
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypomnij jeszcze wzrost i wagę
|
|
|
|
|
#2639 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Wtajemniczenie
|
malineczko czy TY sie czasem nie przeciążasz, że przyszedł ból większy nią na początku
mnie bolało fest więc przez 10dni chcąc nie chcąc przeleżałam w domu praktycznie nic nie robiąć, nawet mąż mnie kąpał ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- szkocica to cycuś taki ponad 400cc by się zdał napewno i też bym u Ciebie na anatomki stawiała bo łatwiej będzie dopasować
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

moje dzieci jak kula do nogi do mnie przywiązane a mama nigdy nie kwapiła się z pomocą, zaproszeni raz w miesiącu do babuni jesteśmy bo zmęczona
na szczęście są coraz większe i już troszeczke zostawiamy je same na pare godzinek
A u nas tych minusow wiecej ostatnio

- ja zdjęć nie widziałam a z samych opisów Przyrody wywnioskowałam, że sprawa wygląda dziwnie. Szkoda że Przyroda nie poszła do innego lekarza po opinię

Mya i inne specjalistki
O takie oczy mam teraz
i Zabulka też takiego zastałam pod ta focią
,napew no powalający bedzie i gały nam wyskoczą z orbit

to brawa za 42 długości- i za wytrwałość buziak
kolacyjka z małym dowodem miłości bedzie napewno świetnym pomysłem, tylko nie zacinaj się w sobie czekając na chłopską mądrość bo o to ciężko niestety