Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-09, 15:12   #2851
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Zaraz Was poczytam, ale najpierw napisze gdzie bylam.

A wiec poszlam w koncu do internisty (z powodu tego kolatania serca, przyspieszonego tetna i tego ze robi mi sie slabo).
Pani doktor mnie osluchala i nie jest pewna ale wydawalo jej sie ze slyszala jakies szmery dodatkowe w sercu.
Kazala zrobic Ekg, wiec zrobilam, ale w Ekg zadnych zmian nie widziala, mowila, ze Ekg jest w porzadku.
Dala skierowanie do kardiologa i juz zapisalam sie na 15 grudnia.

Nic mi wiecej nie mowila, zobaczymy co powie kardiolog.
A dzis rano tez czulam sie niezbyt ciekawie, bo czulam ze serce chce mi wyskoczyc, tetno mialam 100 ud/min.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:16   #2852
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

u mnie tez miesiąc prezentów najpierw mikołajki później moje urodziny i święta
matko Aguska mam nadzieje ze wszystko sie wyjaśni i to nic poważnego
przez ta zgagę to chyba sie przekręcę

Edytowane przez Cytrynka_Wawa
Czas edycji: 2011-12-09 o 15:31
Cytrynka_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:29   #2853
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
u mnie tez miesiąc prezentów najpierw mikołajki później moje urodziny i święta
U mnie jest podobnie, dochodzą do tego jeszcze imieniny mojego męża 21 grudnia Kasy idzie, że hej. Dobrze, że dostałam jakieś dodatkowe pieniądze z pracy na święta bo ciężko by było
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:31   #2854
agnes99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
U mnie jest podobnie, dochodzą do tego jeszcze imieniny mojego męża 21 grudnia Kasy idzie, że hej. Dobrze, że dostałam jakieś dodatkowe pieniądze z pracy na święta bo ciężko by było
u mnie tak koszmarnie wyglada kwiecień, co chwila wypada jakas okazaja na wydanie kasy
Stary 2011-12-09, 15:32   #2855
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
ja nosiłam tarcze w klasach 1-3 w podstawówce, wyjadałam vibovit, gumy zułam huba buba i takie kwaśne jeszcze, ii pamietam jak stlukłam duza butelke kaskady pod drzwiami bo mi sie bardzo chcialo siku i nie wiedziałam co trzymac
Shock też je pamiętam . Ooo...kaskada i lody śmietankowe ze śmietany . Pamiętacie takie andruty? Takie małe białe?

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
Mam tak samo kochana, cały dzień sama, a ten mój jak wraca to koło 19 ale co z tego jak dalej pracuje na kompie do późna i najlepiej jakbym się nie odzywała do niego bo sie musi skupic i nie może sie pomylić w rozliczeniach ale ponoć jutro ma mieć wolną sobotę, zobaczymy czy się bedzie trzymał tej wersji jak wróci wieczorem
No mój po przyjściu siada do obiadokolacji, włącza TVN24 i przestaje kontaktować. Wtedy mogę sobie gadać i gadać a i tak nic do niego nie dociera
Stary 2011-12-09, 15:35   #2856
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

iw u mnie kiedyś rodzina chciała sie wycwanić na jeden prezent i stanęło na tym ze czasem teściowie z mężem wspólnie cos droższego kupują
Stary 2011-12-09, 15:35   #2857
agabi
Rozeznanie

Aguśka- nie przejmuj się - na pewno wszystko z serduchem jest w porządku. nachodziłam się do kardiochirurgów i kardiologów i każdy z nich mówił, że w ciąży serce wykonuje mega ciężką pracę. i mogą być arytmie, szmery i inne dziwne reakcje .serduszko męczy się po prostu. najważniejsze to duuuużo wypoczywać i dodatkowo nie przemęczać serducha stresem i dużym wysiłkiem. po ciąży wszystko wróci do normy.jestem tego pewna
Stary 2011-12-09, 15:37   #2858
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
o kurka tez mamy takie łóżko i szczerze to czasami na nas dwoje za mało jak tż zacznie się rozpychac masakra
no to teraz wyobraz sobie jeszcze takiego 2,5 latka mala dzidzie po urodzeniu i moc maskotek
Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Cały komplet...fajnie tak choć pewnie niezbyt wygodnie.
No wlasnie niezbyt wygodnie chociaz mozna sie przyzwyczaic
Ja kochana juz spalam z roznymi zabawkami, jak Filip byl mlodszy to nie moglam uwierzyc, ze tyle zabawek mozna poznosic do lozka, budzilam sie a tu nad glowa cos z boku cos, pod reka cos, po prostu wszedzieOczywisc ie nie raz mialam pobudke dostajac w twarz czyms twardym
A ostatnio Filip kladzie na lozku moje kapcie no jak piesek hihihi zebym wkoncu sie ruszyla i go ubrala i dala mu sniadanko
Albo klamie ze ma kupe, wycwanil sie, ale wie ze matka wtedy ruszy swoj zadek z lozka, albo wola: mama idz sie wysikac, bo wtedy zazwyczaj od razu sie nim zajmuje

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Hej!
Przyszłam na moment tylko powiedzieć, że te przepływy się unormowały, więc wszystko dobrze ulżyło trochę człowiekowi na duszy...
To super wiadomosci!!
Cytat:
Napisane przez karo_z Pokaż wiadomość
Cześć Wam,

Znowu miałam trochę nadrabiania, ale dałam radę
Wczoraj byłam na usg połówkowym. Wszystko z Piotrusiem ok.
Waży już pół kilo, został dokładnie pomierzony i wszystko jest tak jak powinno...niestety nie chciał pokazać buźki i nie dało się sprawdzić wargi, ale to się nadrobi na następnej wizycie.
Lekarka się trochę martwi o te moje skurcze i może jeszcze będę musiała zwiększyć dawkę tego fenoterolu...akurat jak mnie badała to stwardniał mi brzuszek :/ powiedziała, że muszę leżeć plackiem żeby jak najdłużej dzidziuś pobył na swoim miejscu...
Myślałam, że jak już mam krążek to mogę trochę odpuścić leżenie plackiem...ale niestety
Oj wspolczuje tego lezenia
Jak czesto Ci twardnieje brzuszek mimo lekow?
Super ze z synkiem wszystko dobrze
Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Ja do 35 chcę urodzić trzecie dzieciątko.

Dobrze ,że ważenie ( kurdę jak jakiś sportowiec przed walką )mam dopiero 4 stycznia , bo mam wielkiego głoda dzis cały czas coś miele w paszczy , normalnie jak krowa
krowko podziwiam ze Ty chcesz miec jeszcze trzecie
SZYMONEK

Stary 2011-12-09, 15:44   #2859
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Zaraz Was poczytam, ale najpierw napisze gdzie bylam.

A wiec poszlam w koncu do internisty (z powodu tego kolatania serca, przyspieszonego tetna i tego ze robi mi sie slabo).
Pani doktor mnie osluchala i nie jest pewna ale wydawalo jej sie ze slyszala jakies szmery dodatkowe w sercu.
Kazala zrobic Ekg, wiec zrobilam, ale w Ekg zadnych zmian nie widziala, mowila, ze Ekg jest w porzadku.

A dzis rano tez czulam sie niezbyt ciekawie, bo czulam ze serce chce mi wyskoczyc, tetno mialam 100 ud/min.
Aguśka pewnie to jakieś ciążowe wyskoki serduszka ważne ,ze ekg dobre sprawdzić warto u speca , ale postaraj się nie zamartwiać

Zariah Królowa Śniegu czekamy na dobre wieści
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:45   #2860
tikki85
Zakorzenienie

Koniakonia prześliczny avek

Aguśka, oby to było tylko takie przejściowe
Stary 2011-12-09, 15:45   #2861
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
Aguśka- nie przejmuj się - na pewno wszystko z serduchem jest w porządku. nachodziłam się do kardiochirurgów i kardiologów i każdy z nich mówił, że w ciąży serce wykonuje mega ciężką pracę. i mogą być arytmie, szmery i inne dziwne reakcje .serduszko męczy się po prostu. najważniejsze to duuuużo wypoczywać i dodatkowo nie przemęczać serducha stresem i dużym wysiłkiem. po ciąży wszystko wróci do normy.jestem tego pewna
No wlasnie normalnie poza ciaza nie mam takich sensacji.
Dlatego myslalam ze to normalne. Nie mam porownania do tamtej ciazy, bo w tamtej ciazy bralam specyficzny lek p/skurczowy ktorego dzialaniem niepozadanym bylo kolatanie serca, niepokoj itd. wiec i tak mi bilo szybko serce, ale wtedy lekarz mowil, ze to przez ten lek, a teraz nie biore tego leku a mam takie dolegliwosci.
Ale to jest strasznie uciazliwe to kolatanie serca.
Moja kolezanka z pracy mowila mi ze miala tak samo w ciazy i podczas porodu byla podpieta pod kardiomonitor.
SZYMONEK

Stary 2011-12-09, 15:47   #2862
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
no to teraz wyobraz sobie jeszcze takiego 2,5 latka mala dzidzie po urodzeniu i moc maskotek

No wlasnie niezbyt wygodnie chociaz mozna sie przyzwyczaic
Ja kochana juz spalam z roznymi zabawkami, jak Filip byl mlodszy to nie moglam uwierzyc, ze tyle zabawek mozna poznosic do lozka, budzilam sie a tu nad glowa cos z boku cos, pod reka cos, po prostu wszedzieOczywisc ie nie raz mialam pobudke dostajac w twarz czyms twardym
A ostatnio Filip kladzie na lozku moje kapcie no jak piesek hihihi zebym wkoncu sie ruszyla i go ubrala i dala mu sniadanko
Albo klamie ze ma kupe, wycwanil sie, ale wie ze matka wtedy ruszy swoj zadek z lozka, albo wola: mama idz sie wysikac, bo wtedy zazwyczaj od razu sie nim zajmuje

To super wiadomosci!!

Oj wspolczuje tego lezenia
Jak czesto Ci twardnieje brzuszek mimo lekow?
Super ze z synkiem wszystko dobrze

krowko podziwiam ze Ty chcesz miec jeszcze trzecie
No i kurczę tak nawet myślę czy nie wcześniej tzn. żeby do pracy nawet nie wracać, bo jak wrócę i znów ich zastrzelę tekstem JESTEM W CIĄŻY to mnie znienawidzą do końca...no nic , czas pokaże, oczywiście najważniejsza jest kwestia czy zdrowie pozwoli ( blizna itd.) no i jak się finanse będą mieć bieżące....ale psychicznie i "chciecowo" jestem jak najbardziej za
Stary 2011-12-09, 15:48   #2863
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny Jestem przekonana, ze to kolatanie serca spowodowane jest ciaza, jak wiele innych dolegliwosci, ale wkurzajace to jest, bo czasem mi sie zrobi tak slabo ze musze sie polozyc.

konia fajny avatar to corcia?
SZYMONEK

Stary 2011-12-09, 15:48   #2864
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Koniakonia prześliczny avek

Aguśka, oby to było tylko takie przejściowe
Dzięki bardzo
Stary 2011-12-09, 15:51   #2865
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
No i kurczę tak nawet myślę czy nie wcześniej tzn. żeby do pracy nawet nie wracać, bo jak wrócę i znów ich zastrzelę tekstem JESTEM W CIĄŻY to mnie znienawidzą do końca...no nic , czas pokaże, oczywiście najważniejsza jest kwestia czy zdrowie pozwoli ( blizna itd.) no i jak się finanse będą mieć bieżące....ale psychicznie i "chciecowo" jestem jak najbardziej za
Naprawde Cie podziwiam.
No w pracy to musza miec ciekawie hihi
Ja zawsze chcialam miec dwojke dzieciaczkow i moje marzenie sie spelnilo, no prawie.
Teraz mysle o dobrym zabepieczeniu (chociaz nie lubie zadnych zabezpieczen) ewentualnie bocka do klatki trzeba bedzie zamknac
SZYMONEK

Stary 2011-12-09, 15:52   #2866
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Ja już po wizycie u gin
Chłopak jest nadal chłopakiem, więc można mnie tam na niebiesko zakolorować Ładnie się zaprezentował, wszystko jest w normie, szyjka 41mm, muszę tylko zacząć łykać żelazo

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
Ale jaja jakiś czas temu przed ciążą lekarz przepisał mi Lactovaginal byłam święcie przekonana, że doustnie teraz z ciekawości wyciągam bo zostało mi i patrzę a tam pisze dopochwowo, a ja głupia to łykałam
Uśmiałam się

Cytat:
aalegna- mnie ostatnio starsza pani chciala przepuścić w kolejce do łazienki w galerii handlowej- miło mi się bardzo zrobiło i smiać mi się jakoś strasznie chciało
No własnie - zwykle robią to starsi ludzie, bo kiedyś ustępowanie kobietom w ciąży było normalne.

Cytat:
Napisane przez ona10101 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki chciałam się do Was dołączyć. Napisałam do karolca na priv.Mam nadzieje ze przyjmiecie kolejna ciezarna Na poczatek kilka slow o mnie - mam na imie Milena, mam 23 lata,jestem w 28 tygodniu ciazy, tp mam na 04.03.2012r. Bede miala syna Najprawdopodobniej Adasia - tak zadecydował mój mąż praktycznie.
Witamy

Cytat:
właśnie kurier mi przywiózł Misia którego zamawiałam w tej akcji tvn-u "kup misia". jest cudowny. cieszę się jak dziecko i mój Gabryś ma już pierwszą zabawkę
Też chciałam kupić Rudolfa, ale nie ma póki co

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość

Mi jeszcze brakuje takich batoników Kokoroko czy coś takiego.
Kukuruku W sumie ohydny wafelek ale wszyscy się nim zajadali

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
ale wy młode jesteście ja za parę dni będę miała 28 lat
Ale Ty młoda jesteś - ja zaraz 31

Cytat:
jeju , chciałam napisać ,że mam 30 a tu już 31 na karku
a i tak się czasem dziwie ,że ktoś mówi mi dzień dobry, wciąż mi się wydaje,że mam 18 lat
Mam to samo. zatrzymałam się na etapie dwudziestki

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Jakie dinozaury Ja pamiętam tarcze szkolne w liceum i stanie za cytrynami w sklepie, kupowanie za bony, które się dostawało za makulaturę a jedynki i szóstki weszły w życie jak byłam już w II klasie liceum I kto tu jest dinozaur ????
Jesteś po prostu starszym nieco dinozaurem Dlatego możesz przewodzić naszej grupie dinozaurów
Stary 2011-12-09, 15:53   #2867
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
A teraz pisze o emocjach dzisiejszego dnia
Rano mialam w szpitalu pierwsze zajecia szkoly rodzenia. To takie specjalne zajecia praktyczne, siedzi sie na workach, robi rozne cwiczenia. Wszystko fajnie wyjasniaja, zachecaja do cwiczen i aktywnosci wogole. Bardzo mi sie podobalo W lutym bede miala jeszcze 2 razy, wtedy bedzie juz bardziej o porodzie, dzis tak wprowadzajaco.
A wieczorem mielismy swoj 'big scan' czyli polowkowe. Wszystkie pomiary dobrze wyszly, lekarka chwalila Anie bo sie bardzo krecila i dala wszystko pomierzyc. Plec sie potwierdzila, pipka wyglada jak 3 kreseczki, podobno to bardzo typowe dla dziewczynek Mala wazy 447g, obwod glowki ma 20cm a brzuszka 17cm. Wogole taka sie wydawala juz grubiutka, nozki juz nie sa patyczkowe Zupelnie niespodziewanie lekarka przelaczyla na 3D i mamy pienke zdjecia twarzyczki Wrzucam na meila. Niesamowite uczucie taka twarzyczke zobaczyc, choc nie widze zadnego podobienstwa ani do mnie ani do TZ
super wieści)) i piękne fotki!

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

nuutty witaj!

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
dokladnie tak. i bedzie dobrze.

ja tez bylam przerazona jak mi powiedzieli ze lozysko jest nisko i o krwawieniach i dodali ze jakbym nawet lekko plamila to musze natychmiast jechac do szpitala bo mam grupe RH- i oni mi musza podac zastrzyk zeby sie ewentualne przeciwciala nie wytworzyly.
no masakra. a ja jak wiadomo watkowa paniakra jestem wiec wyolbrzymilam sobie problem i przezytalam rozne publikacje naukowe na ten temat ze strachu

ale minelo 6 tygodni i jak do tej pory krwawien zero. okazuje sie ze wcale nie wystepuja one tak czesto wiec masz duza szanse ze wszystko bedzie git.
Dzięki Kochana, każde takie słowo mnie podnosi na duchu (nie żebym się cieszyła, że ktoś też tak ma..!)

Cytat:
Kto pamięta takie musy mrożone z truskawek, co kiedyś były w sklepach wieki temu? Dzisiaj kupiłam takie coś....pyszne , ale Córcia mi zabrała ...i zjadła , dba o moją linię
mniaaaaam, a gdzie można je jeszcze gdzies dostac? ale bym zjadła, kiedyś szukałam ale tam gdzie chodzę najczęściej na zakupy nie ma;/
Stary 2011-12-09, 15:56   #2868
19claudia91
Rozeznanie

Jestem załamana, w styczniu planuje przeprowadzkę do TŻ, on już teraz szuka lepszej pracy ze względu na dzidzie.. A moi rodzice cały czas że ja sobie nie poradzę, jak ja sobie poradzę z dzieckiem na głowie gdzie ja młoda jestem i napewno wielu rzeczy nie będę wiedzieć.. co ja zrobię jak ono będzie płakać.. Na mnie nie wykładają w ogóle pieniędzy sama sobie opłacam ginekologa i wszystko inne, a oni ciągle mają pretensje że TŻ nie znajdzie sobie lepszej pracy, że ja chcę do teściów iść (a prawda jest taka że oni by mi nieba uchylili) TŻ robi wszystko żeby się moim podpasować a oni nic.. Ma duży dom, ładny bo tyle co rok temu się wprowadził z rodzicami, z tego że jego rodzice to skromni są pomimo że pieniądze mają no ale w końcu mają już 52-53 lat, a moja matka z tekstami że "pewnie jakie ubrania tak mają w środku) co za bezczelna, nie wiedziałam że znienawidzę tak swoich rodziców.. Od godziny płacze, mam chęć stąd uciec, a ojciec do mnie jeszcze że jak będę odpowiadać to mogę się pakować.. Tak traktują własną córkę która jest w ciąży.. cudowne uczucie.. Wybaczcie dziewczyny ale musiałam się wyżalić..

Fabianek

Edytowane przez 19claudia91
Czas edycji: 2011-12-09 o 15:58
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:56   #2869
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
aj turbo i donaldy niezapomniany smak ja się załapałam na 8 klas podstawówki oranżady w torebkach wyżerane palcem albo Vibovit palcem żarty z tytki co jakis czas pojawiający się facet z maszyna do waty cukrowej na osiedlu kasowniki w autobusach robiące tylko dziurki takie srebrne które trzeba było dociskac i na jednym bilecie przez rok jeździc
Ajjj też pamiętam to wszystko! I strasznie się cieszyłam że załapałam się jeszcze na czasy 8 klas w podstawówce i starą maturę, potem z tymi gimnazjami i 3 letnim liceum jakoś dziwnie...

Ja częściej paluchem jadłam Visolvit - mniam, taki kwaskowy

A pamiętacie takie gumy - kulki - w długich opakowaniach, róznokolorowe?
Stary 2011-12-09, 15:56   #2870
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Kulkaaga no to super wiadomosci! A szyjke masz piekna, a zelazo jakie masz przepisane?
SZYMONEK

Stary 2011-12-09, 15:57   #2871
tikki85
Zakorzenienie

Kulkaaga super, że wszystko w porządku i że synek dalej jest synkiem

Mi z misiów najbardziej podoba się Wincenty

Co do ustępowania miejsca. Wspominam sytuację, kiedy odebrałam moją 3letnią wtedy bratanicę z przedszkola i musiałam z nią kawałek jechać autobusem do domu. Ona zasnęła mi na rękach...weszłam do autobusu pełnego smarkaczy i co...i musiałam stać. Miejsce ustąpiła mi kobieta po 40tce z połowy autobusu. Dzieci oczywiście nie zauważyły, że ktoś stoi z małym dzieckiem na rękach.
Stary 2011-12-09, 15:59   #2872
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
Ale jaja jakiś czas temu przed ciążą lekarz przepisał mi Lactovaginal byłam święcie przekonana, że doustnie teraz z ciekawości wyciągam bo zostało mi i patrzę a tam pisze dopochwowo, a ja głupia to łykałam
Jolka niesamowita jesteś)))

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

ona10101 witaj!!!!
Stary 2011-12-09, 15:59   #2873
koniakonia
Zakorzenienie

To Moja Eskimoska i Pożeracz Musów w jednym

Edytowane przez koniakonia
Czas edycji: 2011-12-09 o 16:52
Stary 2011-12-09, 16:00   #2874
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
ja swoimi bimbałkami też się bym chętnie podzieliła ...z każdą ...i jeszcze sporo by mi zostało...
to ja poproszę! trzeba ustawic się w kolejce?

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

karo_z super wieści
Stary 2011-12-09, 16:00   #2875
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka ona jest slodka
Idealna synowa
SZYMONEK

Stary 2011-12-09, 16:01   #2876
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:

Aguśka trzymam kciuki żeby wszystko okazało się w porządku! Koniecznie daj znac co powie lekarz

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Shock też je pamiętam . Ooo...kaskada i lody śmietankowe ze śmietany . Pamiętacie takie andruty? Takie małe białe?
Można je jeszcze dostac

MoniaHan ślicznie wyglądasz! i masz super pieska
A ta polecana klinika okulistyczna we Wrocku to Spektrum.

Nowaken super brzuszek! pięknie! widzę że na zdjęcui prosto z zakupów wróciłaś?

Tikki laseczka z Ciebie ślicznie wyglądasz

Flowerbombka super foteczki Synka

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-12-09 o 16:06
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 16:02   #2877
tikki85
Zakorzenienie

Konia śliczna jest ta Twoja córcia

19claudia91 bądź silna dla dzidziusia . Rodzice pewnie są o Ciebie zazdrośni i nie wiedzą w jaki sposób to okazać...no i robią to strasznie nie fair.
Stary 2011-12-09, 16:03   #2878
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
ale cudna
Stary 2011-12-09, 16:04   #2879
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez tikki85
Pamiętacie takie andruty? Takie małe białe?
Można je jeszcze dostac
No tak...pewnie tak, ale nie u mnie w ES
Stary 2011-12-09, 16:07   #2880
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Konia śliczna jest ta Twoja córcia

19claudia91 bądź silna dla dzidziusia . Rodzice pewnie są o Ciebie zazdrośni i nie wiedzą w jaki sposób to okazać...no i robią to strasznie nie fair.
1. Zgadzam się jest piękna maleńka

2. Staram się ale to tak na psychikę wchodzi bo są źli że w trakcie ciąży nie biorę ślubu bo myślą że chcemy siedzieć na kocią łapę, my chcemy wziąść ślub ale dopiero po narodzinach dziecka, chcemy żeby uczestniczyło w tym z nami. Nie potrafią zrozumieć że chcę sama kierować swoim życiem a nie z ich pomocą.

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości