Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-02, 14:41   #1891
likas
Raczkowanie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Paula wielkie gratulacje !!

I mamy następnego chłopaka na forum. W moim mieście wczoraj urodziło się 5 dziewczyn i 0 chłopaków, a u mnie co ? też dziewczyna. Ciekawe czy z czasem te statystyki się poprawią

Tak w ogóle to cześć
likas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 14:43   #1892
mala_stopka
Zadomowienie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
Ja od sylwestra mam takie parcie na słodkie, że szok! Dzisiaj znowu zjadłam na raz 4 kawałki szarlotki i mega kawał karpatki i croissanta i kiwi i pomarańczkę jak nic w tych ostatnich tygodniach przytyję z 6 kilo i to na własne życzenie

A i znalazłam kabelek do komóry więc wrzucam zdjątko naszej bryki (fota strzelona u teściów) i naszych sylwestrowych wyklejanek w kąciku malucha (kabelek z lampki docelowo będzie biegł za zasłonką). Wybaczcie jakość zdjęć ale mój kom ma raczej słaby aparat
niezła bryka i kącik maluszka sliczny

rety znowu zaczynacie kusić słodkościami

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
ja też ostatnio miałam parcie na słodkie
szarlotka śniła mi się no nocach i gdyby nie fakt że brak sił na ugniatanie kruchego to pewnie co 2gi dzień bym ją robiła aż po nocach mi się śniła
ja zawsze na jabłka kładę ubite białka i posypuje startym na tarce kruchym ciastem które wcześniej lekko zamrażam i podpiekam spód przed nałożeniem jabłek
szarlotka....

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
DZIŚ MAM WIZYTĘ O 18:15 WIĘC PROSIMY O KCIUKI

Odebrałam dziś wyniki z moczu... i BIAŁKA NIE MA więc ok , ale za to wyszło, że mam śladowe ilości cukru i liczne bakterie??? wiecie co to może oznaczać ?

wrzucam foteczkę naszego wózka, ale tylko gondola i fotelik, tak na szybko, wieczorem wrzucę cały komplet do klubu
za wizytę
koljenego rozpoczętego tygodnia....
a bakterie w moczu w ciąży to ponoć norma, nawet liczne... ja też tak wcześniej miałam, żurawinka i więcej pic wody

fajny wózeczek

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie!
Po pierwsze: Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku szybkich i bezpiecznych porodów i zdrowych Dzidziusiów.
Po drugie: dziękuję Ci Agatku za smsy i wszystkim dziewczynom które się martwiły. Nie spisałam wcześniej numeru tel do żadnej z Was i nie miałam jak dać Wam znać, że wszystko jest ok, a padł mi internet jak na złość. Teraz mam już numer do Agatka. Jeszcze raz dziękuję za troskę.
U mnie nadal nic się nie rozwiązało co doprowadza mnie już powoli do frustracji.
Teraz lecę nadrabiać.
dobrze, ze już jestes

Paula serdeczne gratulacje dla dzielnej Mamy i Maleństwa!!!

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Jejku, dawno nie miałam takiej bolesnej i dużej opryszczki Jeść nie mogę, pić nie mogę, mówić też nie mogę Buuuuu ....
oj biedna... a smarujesz czymś?

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Pearl pisała mi wczoraj smska, że u niej ok, tylko często ją łapią bóle i skurcze, bierze nospę i magnez i non stop śpi bidulka miała dziś zajrzeć i ponadrabiać po południu. No i dziś do Wawy wracała.

Najpierw mała_stópka się powtarza z linkiem, który wklejam dzień wcześniej, teraz Ty nie czytasz dokładnie, która następna, no która???

ja Ci daaaam pipuche!! grab sobie, grab!
a co ty tak bojowo nastawiona? hmmm???

a Pearl bidulka źle się czuje i jeszcze taka podróż ją czeka...

Psotnika trzymaj się kochana

Edytowane przez mala_stopka
Czas edycji: 2012-01-02 o 14:46
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 14:45   #1893
AgaMili
BAN stały

Cytat:
jaki malutki?? dobrze jest!

AgaMili no w końcu przyczołgałaś się Co do ułożenia- nie wiem jak to u Ciebie tam jest... spytaj się może jej wprost?
Ano jestem nareszcie . Wcześniej tż był w domu i nie chciałam siedzieć sama na górze a on na dole
No na następnej wizycie się jej zapytam jeśli dotrwam bo to dopiero 12.01 czyli 8 dni przed terminem a ja mam skurcze od kilku dni. Na ostatniej wizycie nie wiedziałam że to wskazanie do cc więc nie pytałam. W domu poczytałam na necie i już nie wiem bo mama mnie nastraszyła że jej koleżanki dziecko było owinięte pępowiną, nie zrobili cc i jest upośledzone (ma 18 lat teraz) bo za długo niedotlenione było a położna powiedziała ze mały sie pewnie obróci podczas porodu a przy takiem obracaniu jest duże ryzyko zaplątania pępowiny...

A w ogóle ta opieka położnej to jakiś żart. Mówię do niej
- miałam wczoraj przez 3 godziny skurcze co 15 minut
- jak będą co 5 minut to jedź do szpitala
I nawet mnie nie zbadała czy mam rozwarcie
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 14:49   #1894
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Paula Lbn (pierwsza wykluta niespodzianka) "Dziś o godzinie 9.55 z mamusią przywitał się Nikodem Całe 2700 gram i 50 cm szczęścia Było trochę komplikacji ale to później napiszemy"

GRATULUJEMY
PIERWSZY DZIDZIOL W 2012 NA NASZYM WĄTKU

Cytat:

Ten jeden roczek oznacza dla mnie w czerwcu 3 z przodu
A tu same młódki dookoła
oj tam oj tam
Cytat:
Jejku, dawno nie miałam takiej bolesnej i dużej opryszczki Jeść nie mogę, pić nie mogę, mówić też nie mogę Buuuuu ....
ja nigdy nie miałam ale już widząc to coś u kogoś zaczyna mnie boleć, współczuję
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
teraz to takie wiadomości co chwila się będą pojawiać normalnie az nie wierzę, ze juz styczeń
no dotrwałyśmy do sRycznia że hej

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Przepis mam pod reką i nawet zdjęcie bo juz kiedyć wrzucałam do innego forum kulinarnego Zaraz wrzucę do klubu
dziękuję
Cytat:
oglądałaś to??? nieźle stuknięta co?? jej fagas 18 letni też zbyt mądry się nie wydawał jeszcze patrzał się jej w krocze bodajże u nich to 'norma' chyba
oglądałam i normalnie aż coś mi się gotowało jak ta ciągle w tym telefonie, położna do niej coś mówi a ta pisze itp... a później ten komentarz ojca o tych tysiącach smsów mnie rozbroił
Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość

Dziewczyny które mają mieć darmowe ZZO w szpitalach, bierzcie je. Nie czekajcie czy dacie rade bo potem będzie za późno i będziecie wyć z bólu a po co wspominać poród jako traumę jak np. ja .
ja chcę wziąc i mam nadzieję że zdążę dojechać przed tym rozwarciem
Cytat:
Na koniec mam pytanie. Moje dziecko jest ułożone twarzyczkowo i wyczytałam że konieczne jest cc a moja położna co 2 tygodnie ze złą miną mówi że się nie obróciło i mam leżeć na lewym boku tylko (jakby sie tak dało) i widze ze jej sie to nie podoba ale o cc nic nie spomniała. Nie wiem co robić...
nawet nie wiedziałam że jest taki sposób ułożenia niestety nie pomogę....bo nie wiem, może skonsultuj się ze swoim polskim ginem

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 14:50   #1895
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
Paula Lbn (pierwsza wykluta niespodzianka) "Dziś o godzinie 9.55 z mamusią przywitał się Nikodem Całe 2700 gram i 50 cm szczęścia Było trochę komplikacji ale to później napiszemy"

Szczęśliwej mamie gratulujemy synusia !!!!!!!

Ojej to strasznie dlugo to trwało ale niezmierne
gratulacje dla mamy i synka !!!!!!!

z tego co pamiętam to paula chciała synka wiec super

Psotnika za ciebie i maluszka trzymam kciuki ale jedno mnie zastanawia czemu daja Ci zatrszyk na plucka małej jak za dwa tygodnie masz tp? przeciez to juz donoszy maluch nie? tak czy siak za Was

Edytowane przez natisska
Czas edycji: 2012-01-02 o 14:52
natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 14:52   #1896
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
a co ty tak bojowo nastawiona? hmmm???
no przecież ktoś musi tutaj trzymać reżim nie? muszę Was trzymać na dystans
Może jak Wam złoje tyłki to pójdziecie rodzić??

Ja grzecznie leżę na boku i się boję wstawać co by wody nie poszły bo przyszło co do czego to spanikowałam

AgaMili wrrr co za położna

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 14:54   #1897
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:

My na Sylwestra kupiliśmy sobie 47' tv i kino domowe bluray i 3d. Także w Sylwestra popcorn, czekoladki, cola i do 4.00 rano filmy . Oglądneliśmy Toy Story 3d z Milenką, potem ona poszła spać o północy a my jeszcze oglądnelismy Green Hornet 3d i Zmierzch . Mili się obudziła o 9.30, tż jej włączył bajki, zrobił śniadanie i poleżeliśmy w łóżku jeszcze do południa. Moje kochane dziecko samo się umyło, ubrało i poszło bawić w pokoju, tylko zdziwiona była czemu mama tak długo śpi
ale fajny prezent na nowy rok
Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
to następną niespodzianką będzie DZIEWUCHA jak nic

Stary 2012-01-02, 14:55   #1898
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:

Wy chyba chcecie zeby Agatce naprawde te wody odeszły

Stary 2012-01-02, 14:57   #1899
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Wy chyba chcecie zeby Agatce naprawde te wody odeszły
hi hi no co ty tak tylko się nabijamy co by atmosferę podkrecić i Agatek miał szansę na miejsce numer 1 w liczbie postów na wątku

Stary 2012-01-02, 15:00   #1900
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
hi hi no co ty tak tylko się nabijamy co by atmosferę podkrecić i Agatek miał szansę na miejsce numer 1 w liczbie postów na wątku
No tak zawsze to jakies wytłumaczenie a tak serio to porody tych naszych niespodzianek beda niezwykle emocjonujące

Stary 2012-01-02, 15:05   #1901
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
GRATULUJEMY
PIERWSZY DZIDZIOL W 2012 NA NASZYM WĄTKU
właśnie też to zauważyłam weszłam na 1 stronę wątku a tam rok 2012 pierwsza kinder niespodzianka ale jestem tym faktem podekscytowana... jak pisałam do niej esa z gratulacjami to się cała trzęsłam i telefon mi wypadał z ręki...
Cytat:
no dotrwałyśmy do sRycznia że hej
nie ma to jak sRyczeń, nie ma cooooo
Cytat:
oglądałam i normalnie aż coś mi się gotowało jak ta ciągle w tym telefonie, położna do niej coś mówi a ta pisze itp... a później ten komentarz ojca o tych tysiącach smsów mnie rozbroił
A jak ja to oglądam to teściowa: "znowu???" mówię jej, że teraz inaczej się rodzi i niech se zobaczy a nie jak jej opowiadam, że jak jest cukrzyca to robią tak, a jak nadciśnienie to robią tak, a ona w szoku mówię, niech na starość się nauczy trochę co by świecić przy koleżankach...
Cytat:
taak, chciała synka, tak jak zresztą i ja i Pearl no ale zobaczymy co tego dwupaku się wykluje ja tam w razie co chcę losowanie dużego lotka jak już pisałam...
Ta niepewność na końcówce tak mnie kręci, że szok

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
noo, pięknie mi idzie- chyba 5 na liście, ale w życiu nie dobiję do pierwszych pozycji hihi, a wszystko przez to, że męzulek był, to malunio pisałam

Cytat:

Pearl ratuj!!!!!!

Stary 2012-01-02, 15:06   #1902
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
oj biedna... a smarujesz czymś?
Cebulą i pastą do zębów na zmianę, ale coś nie pomaga, tylko się robi większa

Cytat:
ja nigdy nie miałam ale już widząc to coś u kogoś zaczyna mnie boleć, współczuję
Koszmarek

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 15:12   #1903
AgaMili
BAN stały

Obstawiamy zakłady?
Ja zakładam Pearl -> chłopak Agatek ->dziewczynka . Takie moje przeczucie
Dodałam zdj do klubiku
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 15:16   #1904
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Obstawiamy zakłady?
Ja zakładam Pearl -> chłopak Agatek ->dziewczynka . Takie moje przeczucie
Dodałam zdj do klubiku
Zaraz padnę ze śmiechu po prostu. Czy Wy sobie zdajecie sprawę z tego, że potem będzie dziesięć tysięcy pretensji, bo wykrakałyście

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 15:19   #1905
Mijus
Rozeznanie

Hello

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość

Nooo masz rację ja mam znajomą która przez wiele lat brała antykoncepcyjne bez żadnych badań. Teraz od 3 lat nie może zajsć w ciążę. Okazało się ze ma kłopoty z prolaktyną a tabletki jeszcze bardziej pomieszłay jej w tej prolaktynie. Teraz po długim leczeniu ma ponoć ten hormon już ustabilizowany a dziecka nadal nie widać
U mnie podstawowe badania hormonów znalazły przyczynę braku 2 kresek na testach. Po prawie roku starań zrobiłam badania i okazało się, że mam niedoczynność tarczycy. Po miesiącu od brania leku zaszłam w ciążę, niestety pozamaciczną :-(. No ale następna próba okazała się szczęśliwa

Cytat:
teraz już jest wszystko dobrze, nie chcę opisywać tego co mi napisała o swoim porodzie bo nie będę jej wyprzedzać i robić opisu jej porodu, jak wróci do domciu na pewno się odezwie bo sie stęskniła za nami
No to dobrze, że już ok cierpliwie czekamy na wieści od niej i niech szybciutko wraca do domku

Cytat:
Napisane przez Blanszor Pokaż wiadomość
Hej. Mam przytulny pokoik na bloku porodowym. Jedna pani zaczela rodzic sn a skonczyla cc. Druga jest w trakcie sn jutro mam cc ok 10. Personel jest super, tylko jak lekarz badal szyjke to myslam ze mi oczy wyjda. Pajac. Troche tu nuudno. Wszedzie dzwiek ktg albo sapiacych rodzacych
Wszystko będzie dobrze Już będziesz miała przy sobie swoje maleństwo

Cytat:
DZIŚ MAM WIZYTĘ O 18:15 WIĘC PROSIMY O KCIUKI

Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
To ja poproszę też o takie mocne zaciśnięcie o 16:30 do odwołania

Cytat:
Napisane przez Psotnika Pokaż wiadomość
witajcie w Nowym Roku!
piszę szybko i krótko:
jak ostatni raz byłam tu 23 grudnia i miałąm ubierać choinkę to czułam mało ruchów i pojechaliśmy na KTG - wyszło dobre ale na usg okazało się że mam małowodzie - tylko 1,5 AFI a powinno być 8... nie przyjeli mnie do mojego szpitala tylko skierowali do drugiego i od tamtej pory jestem w szpitalu caałe święta i sylwka też
a wyniki w między czasie się poprawiły, dziś znowu były gorsze - AFI -5 i dziś dostałam zastrzyk na płucka i jutro będzie drugi i jutro albo w środę zapewne cesarka - ponieważ okazało się że mała się nie przekręciła
więc trzymajcie kciuki by było szybko i mało bolało i bym mogła szybko zajać się dzieckiem ponieważ w tym okropnym szpitalu mąż nie ma prawa wejsc na oddział i dopóki nie stanę na nogi on nie będzie widział dzieckabo może tylko w pokoju odwiedziń a ty pielęgniarki i połozne na oddziale noworodkowym to babska wredne i powinny pracować w zakładzie karnym a nie przy dzieciach - tak mówią dziewczyny które juz tu były
zatem trzymam za was kciuki i w moją stronę też wysyłajcie dużo dobrej energii
buziaki
Trzymaj się dzielnie bidulko!!!

Cytat:

Szczęśliwej mamie gratulujemy synusia!!!!!!

Gratulacje!!!

Cytat:
Pearl pisała mi wczoraj smska, że u niej ok, tylko często ją łapią bóle i skurcze, bierze nospę i magnez i non stop śpi bidulka miała dziś zajrzeć i ponadrabiać po południu. No i dziś do Wawy wracała.
Oj to niedobrze Oby jak najszybciej poczuła się lepiej

Cytat:
A w ogóle ta opieka położnej to jakiś żart. Mówię do niej
- miałam wczoraj przez 3 godziny skurcze co 15 minut
- jak będą co 5 minut to jedź do szpitala
I nawet mnie nie zbadała czy mam rozwarcie
Jakaś niepoważna baba
Stary 2012-01-02, 15:22   #1906
violette7
Przyczajenie

Witajcie w Nowym Roku
Ciężko było Was nadrobić ale się udało
My Sylwestra też spędziliśmy w domku przed TV, i z picolo truskawkowym - pycha
Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam u was

u nas z wiekiem chyba największa różnica wątkowa ja mam 25 w tym roku a mąż 34i jestesmy 3lata razem a staralismy się jakies 1,5roku...

jejku nawet nie mów nie znosze tego bólu

odkąd odstawiłam nospe i magnez to cisza na planie...więcej skurczów i niepokojów miałam w trakcie brania mogłabym już urodzić mam dość ręce i stopy opuchnięte już i ten białkomocz...aaa Lilka wyłaź!!!!!!!

to super

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Miałam tak samo. Macica mi sie tak stawia że budze sie co chwila

Dała mamusce popalić

u nas też jest różnica 9 lat mąż 30, ja 21
Nam się udało za drugim razem, chhociaż z tym staraniem to w ogóle historia nie z tej ziemi.

A tak w ogóle to dzis zaczynamy z małą 34 tydzień

jeszcze dwa tyg i mogę rodzić
U Nas podobnie, ja 22 mąż 32

Cytat:

Gratulacje dla Mamusi
violette7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 15:27   #1907
kasiulka99
Raczkowanie

Cytat:
WITAM jak tam dzionek ? u nas leci, zaraz spadam po małego do przedszkola ogólnie to moja mała dziś okropnie się wierci i wypycha to syrki a to dupala, nie wspominając o tym że napiera główką tak na mój pęcherz i na moją kość łonową, że masakra! :P

Mam dokładne to samo... a my zaczęłyśmy 34 tydzień dopiero .. albo i już

wrzucam foteczkę naszego wózka, ale tylko gondola i fotelik, tak na szybko, wieczorem wrzucę cały komplet do klubu

Moja Mała też dzisiaj szaleje ale to dobrze bo przez ostatnie 3 dni była spokojna i się martwiłam

gratulacje 34 tyg , ja też w tym tygodniu zaczynam 34

piękny wózeczek i ten kolor też mam czerwony

Cytat:

Witaj w klubie chorych Mnie też koszmarnie boli :/
ja też umieram ach te przeziębienia

Cytat:

gratulacje

Cytat:
właśnie też to zauważyłam weszłam na 1 stronę wątku a tam rok 2012 pierwsza kinder niespodzianka ale jestem tym faktem podekscytowana... jak pisałam do niej esa z gratulacjami to się cała trzęsłam i telefon mi wypadał z ręki...

nie ma to jak sRyczeń, nie ma cooooo

taak, chciała synka, tak jak zresztą i ja i Pearl no ale zobaczymy co tego dwupaku się wykluje ja tam w razie co chcę losowanie dużego lotka jak już pisałam...
Ta niepewność na końcówce tak mnie kręci, że szok

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

podziwiam wasze zaparcie co do nie poznania płci ja bym nie wytrzymała mam koleżankę która też chciała niespodziankę, ale wytrzymała do 6 m-ca bo ze zdjęć sama wywnioskowała ze widzi jajeczka i chciała koniecznie potwierdzenia bo jednak marzyła o chlopcu
kasiulka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 15:56   #1908
pearpearl
Wtajemniczenie

Aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Nadrabialam chyba 100 godzin <>, ladnie wszystko pocytowalam i nawet wtracilam kilka zarcikow <> no i zmieniajac pozycje na lozku ruszylam kabel od laptopa, a tz wyjal baterie i sie caly komp wylaczyl

Musze to chyba odreagowac... Ide zobaczyc, czy jest cos dobrego w lodowce

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 15:58   #1909
uska000
Zadomowienie

Paula gratulacje

zapomnialam napisac ze ja tez rocznik 88;p troszke spozniona;;p

Igorek dzis srednio grzeczny..;/ ide telepac wozkiem;p

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 16:00   #1910
pearpearl
Wtajemniczenie

Ale nie bede taka swiniura zeby nie pogratulowac najpierw Pauli naszej pierwszej NIESPODZIANKI

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 16:05   #1911
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

pożarłam własnie dwa 3 bity (ale nie powiem, ze więcej bym nie zjadła)
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 16:06   #1912
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Nadrabialam chyba 100 godzin <>, ladnie wszystko pocytowalam i nawet wtracilam kilka zarcikow <> no i zmieniajac pozycje na lozku ruszylam kabel od laptopa, a tz wyjal baterie i sie caly komp wylaczyl

Musze to chyba odreagowac... Ide zobaczyc, czy jest cos dobrego w lodowce
Ty to jednak jesteś ciamajda
Dobrze, że już jesteś jak po tabletkach się czujesz? Mam nadzieję, że ok! Kiedy masz wizyte u gina.. ?
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
zapomnialam napisac ze ja tez rocznik 88;p troszke spozniona;;p

Igorek dzis srednio grzeczny..;/ ide telepac wozkiem;p
No to

Hmm może Igor chce prawdziwej zimy a nie tam deszczu?? u mnie non stop pada, mokro strasznie i 8 stopni na dworzu

Stary 2012-01-02, 16:12   #1913
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Hej, chciałam Wam tylko napisać, że idę dziś do szpitala na obserwacje na minimum 3 dni.

Ktg dzidzi nie wyszło za dobrze.

Do usłyszenia

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 16:15   #1914
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Za każdym razem ten sam dylemat kiedy trzeba wyjść z domu - w co się ubrać, zeby się ogólnie ubrać i wcisnąć :/
Szlag, nawet płaszcz sie na mnie zrobił straszliwie ciasny, a nowego nie kupię żeby nie wiem co :/
Biorę legginsy, bo spodni przecież brak, a dresów nie zarzucę do lekarza i nie będę wyglądać jak totalna wiocha pośród tych wystrojonych super babeczek.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 16:21   #1915
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Hej, chciałam Wam tylko napisać, że idę dziś do szpitala na obserwacje na minimum 3 dni.

Do usłyszenia
zeby wszsytko było ok!!!
Stary 2012-01-02, 16:26   #1916
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość

Do usłyszenia
Daj znać co i jak!!

Co chwila coś jest nie tak albo porody z komplikacjami, albo coś nie tak z dzieckiem Oby nasze dzieci wyszły z tego wszystkiego całe i zdrowe

Jak pomyślę o wizycie w czwartek to się cała trzęsę. Co sobie doktor wymyśli... czy znów mnie nie wyśle do szpitala, tak na dobry początek roku? jak waga, jak to, jak tamto... panika mnie ogarnia, że poród może się już, zaraz zacząć

Stary 2012-01-02, 16:29   #1917
agacia_cz
Zadomowienie

GRATULUJĘ NIESPODZIANKI
ufff ulga wielka jestem po wizycie wyznaczono mi cc na 8.02 no chyba że mnie szybciej złapie, będzie znieczulenie w standardzie więc luz
malutka zdrowiutka 2800 w 35tc zostaje tylko czekać
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 16:31   #1918
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Daj znać co i jak!!

Co chwila coś jest nie tak albo porody z komplikacjami, albo coś nie tak z dzieckiem Oby nasze dzieci wyszły z tego wszystkiego całe i zdrowe

Jak pomyślę o wizycie w czwartek to się cała trzęsę. Co sobie doktor wymyśli... czy znów mnie nie wyśle do szpitala, tak na dobry początek roku? jak waga, jak to, jak tamto... panika mnie ogarnia, że poród może się już, zaraz zacząć
nie panikuj mała będzie ok !!
ja tez mam wizyte w czwartek...
a jutro ortodonta i zdejmują mi aparat przynajmniej dziecko się mnie nie wystraszy jak juz wyjdzie z brzucha
Stary 2012-01-02, 16:31   #1919
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:

eeeeeeejj a gdzie nasz nawojkowy czopik??

ale se grabie w nowym roku...
Eszszsz Ty Agatkowy czopie WYBACZAM.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 16:31   #1920
uska000
Zadomowienie

Agatku moze masz racje taka pogoda... jutro idziemy na spacer zeby tylko nie padalo;/

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości