|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
A co do jedzenia łyżeczka, to Lena miała strajk i dostawała łyżeczka to Liliana tez chciała, mimo ze jadła chwile wcześniej i to butelką.
|
|
#1232 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Padłam!
Shira, spóźnione sto lat!!!! Agadus, ja mam podobną sytuację, tylko mąż inaczej się zachowuje. Rodzice zdecydwali przepisać na mnie mieszkanie, w którym mieszkamy - wcześniej tego nie robili, bo był podatek od darowizn, teraz znieśli. Przepisują na mnie i tylko na mnie ze względu na podatek i zabezpieczenie na przyszłość. Tak naprawdę nigdy nie wiadomo co się zdarzy, jak mężowi interes nie wypali, to chociaż chata zostanie (myślimy również o rozdzielności majątkowej). Mój mąz ma takie podejście, że po cudze reki nie wyciąga i widzę, że wcale nie czuje się gorzej w takiej sytuacji. Poza tym on będzie miał mieszkanie po swoich rodzicach, więc będziemy kwita Nie rozumiem, dlaczego Twój tak się focha, z tego co pamiętam, mieszkacie w jego mieszkaniu (albo jego rodziców)... Kurcze, przecież tylko się trzeba cieszyć, ze coś dostaliście, że łatwiej Wam będzie. A z tymi ubezpieczeniami to tak jest - musisz pare lat miec ubezpieczenie, zeby mieć zniżkę. W PZU chyba można się "przytulić" do właściciela i przejąć jego składki. Ale jak to dokładnie jest to nie wiem - warto jakiegoś agenta dopytać. Załatw wsztystko sama, mąż niech się nie "kłopocze" ![]() Sygine, szczęka mi opadła! dla Nataniela!
Edytowane przez wodaqua Czas edycji: 2012-01-25 o 13:34 |
|
|
|
#1233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie nadrabiam więcej, bo tata jest u mnie i brat dziś wylatuje do UK i siedzimy - więc ja tylko na chwilke ![]() adrij ja też zostawiam mała pod domem jak wrócę z szybkiego spacerku, uchylam okno w kuchni i robię obiadek i widzę ją - niani nie kupowałam moja też lubi zimno, bo im zimniej tym szybciej spać idzie aniołek.
|
||
|
|
|
#1234 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Auta od zawsze byly słabym punktem facetów... powinien sie cieszyc, a nie fochy stroic. a moze jest zazdrosny bo to on chcial ci autko kupic? Cytat:
![]() Cytat:
no własnie Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2012-01-25 o 13:36 |
|||||
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Stronczku Tatiana z ALeksandrem poznali sie pierwszwego dnia najazdu Niemiec na Związek Radziecki...
Tak dla poprawienia. Lili a ksiązka niesamowita, i jej dalsze częsci tez. Jak pracowałam w dzień, to po nocy czytałam. Właśnie piję kawusie...
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Bartessa szelki wskazane, moja nie siedzi jeszcze tak pewnie i temu. No nic jak zacznę używać to wszystko wyjdzie w praniu
póki co sobie radzęlecę robić obiad - do później laseczki i nie piszcie aż tyle
|
|
|
|
#1237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Jak będzie miał byc potrzaskany to on tez to może zrobić nie koniecznie TY, takie jest moje zdanie. a ja ostatnio jechałam samochodem w sierpniu... i teraz 400 zł poszlo na akumulator do meganki
|
|
#1238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, a co samochodu, to tata ma inny samochód i już nowy dowód rejestracyjny, i trzeba było by 180 zł zapłacić, żebym była jako współwłaścicielka to juz sobie daruje, a wiem że to było by dobre, M. ma 2,5 roku zniżki to może od niego "wezmę"---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Bartessa, sama nie wiem o co cho, zobaczymy, umówiłam się z nim po pracy koło ubezpieczyciela, zobaczymy ile mi krzyknie ![]() ludzie chce to już mieć za sobą, jeździć sobie i miec daleko głęboko, M. wczoraj załozył nowe blachy, jeszcze muszę to maklejkę jakość ściągnąc, macie jakieś sposoby??( ta naklejka co jest na przedniej szybie z nr. rej.)ponoć cięzko schodzi |
|
|
|
|
#1239 |
|
Wtajemniczenie
|
agadus dobrze, że się chłopak opamiętał
![]() brida piekna suknia zanko i jak?? cały czas trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!! nataniel już stoi - toż on niedługo chodzić zacznie!!! się należą i za to, że w żłobku dzielny!!!a ja się kisze z hanką w domku, bo po wczorajszych pneumo ma dzisiaj cały czas 37, 7 i nie chcę jej na mróz zabierać... wobec czego ona nie śpi normalnie i marudzi mi... ale prawie bym zapomniała napisać, że Hania kończy dzisiaj pół roczku ![]() od razu dla Madziulkowego Szymka wysyłamy |
|
|
|
#1240 |
|
Zadomowienie
|
Agadus, mam nadzieję, że przejdzie mu całkowicie! Faceci to dziwne "człowieki"
|
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
laski jednak nie idę do szpitala
![]() napisze w klubie |
|
|
|
#1242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
silny, radzi sobie chłopak szybko
|
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie potrafię tego zedrzeć tak cholerstwo przyklejone
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Zadomowienie
|
Mój mąż żyletka nawet szorował, benzyną, rozpuszczalnikiem, gąbkami, chyba ze 2h się męczył
![]() Powodzenia! |
|
|
|
#1245 | ||
|
Rozeznanie
|
Naataaszkaa
zapałeczka karolinee Wodaqua patik CookieMonster Eveewe Sloneczko Pieleszka Dziękuję za zaakceptowanie w imieniu wizażu ![]() Zobaczymy czy przejdzie test w przymierzalni ![]() Cytat:
Cytat:
Zazdrościmy A najbardziej cieszy, że NAtan się tak szybko w żłobku odnalazł. Sama ulgę poczułam, bo te rozłąki z Wami przeżywam Edytowane przez Brida Czas edycji: 2012-01-25 o 14:31 |
||
|
|
|
#1246 | |||
|
Wtajemniczenie
|
A o moim Szymku to się zapomniało?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzień dobry, Mój najukochańszy syn kończy dzisiaj pół roczku! A mamusia 24 lata...
Szymon ' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym ' http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html Edytowane przez Madziulka_17 Czas edycji: 2012-01-25 o 14:31 |
|||
|
|
|
#1247 |
|
Zadomowienie
|
O właśnie MADZIULKA! STO LAT dla Ciebie i Szymona!!!
|
|
|
|
#1248 |
|
Wtajemniczenie
|
madziulka szymkowi(nasze skarby z jednego dnia to pamiętałam o nim) już życzyłam, Tobie zatem również
|
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
STO LAT dla naszych solenizantów : Szymka Hani Igorka |
|
|
|
|
#1250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dla igorka |
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogolnie - nienawidze FB ale mam bo koleznaka z pracy mi zdjecia przez niego pokazywala... (no i siostra sie zareczyla przez FB...) poza tym dzis kinga zrobila taka kupe, ze byla cala do przebrania plus koc na ktorym leżała ![]() |
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wtedy tylko dowód rejestracyjny sie zmienia i zostaje część kasy w kieszeni.
|
|
#1253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Patrzę, patrzę i nie mogę wyjść z podziwu... ![]() Dziękuję Dziękuję w imieniu swoim i Szymona
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko, Agadus polecam skrobak do płyty ceramicznej, u nas zadziałał
Madziulka_17 sto lat dla Ciebie i syniaI dla Hani
Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2012-01-25 o 14:49 |
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zanka trzyma i nie puszczam.
|
|
#1256 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Buziaki w czółko dla Hani i Igorka!
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulka zapomniałam, że Ty w UK.
Sto lat kochana, spełnienia marzeń, zdrówka i przespanych nocek |
|
|
|
#1258 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to mały zdolniacha! ![]() Wow! Musi przejść! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
brzoskwinia, gruszka, morela...
|
|
|
|
#1260 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Babonik, zazdroszczę nart W Laskowej byłaś?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może chciał dobrze, tylko źle wyjaśnił... Może chodziło mu o to żebyś wzięła kogoś na współwłaściciela żeby mieć zniżki? Bo bez sensu przepłacać jak można ubezpieczyć taniej... Cytat:
![]() 2 - zazdroszczę I jak?? wow! ![]() ![]() klask i:Cytat:
1 - dobrze że na ciebie, mąż poza tym prawdopodobnie musiałby i tak jakiś podatek zapłacić.. 2- nie tylko w PZU, w każdym tak jest. Ale nie tak że przejmujesz jego składki, tylko wtedy uwzględnia się największe zniżki, a Tobie dodatkowo też już naliczają zniżkę. Opłaca się korzystać ze współwłaściciela zwłaszcza jak ten ma 60% Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() STO LAT!!!!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

dla Nataniela!

moja też lubi zimno, bo im zimniej tym szybciej spać idzie aniołek.

, nie potrafię tego zedrzeć tak cholerstwo przyklejone 

spełnienia marzeń, samych radosnych chwil i pociechy z Twoich mężczyzn 

ale Moze ja sie nie znam
klask i: