|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Wku... mam jak nie wiem. Zawsze ja ustepuje, udaje ze nic sie nie dzieje, ale koniec. Juz mi sie znudzilo. A teraz dzwoni na 3 telefony i liczy ze bede z nim gadac!!!! i sms czy zla jestem
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
blondynka ja też Ci mogę pobrać tylko się przypomnij pliss
![]() Cytat:
tylko rok młodsza
|
|
#2613 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to jednak nie ospa.. Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym jednak zdecydowała się na usunięcie jedynki i leczenie 7. W końcu 8 to taki "chwast", który jak widać potrafi nieźle namieszać.Cytat:
Nie dziwię się, że się wystraszyłaś...Co do temperatury, to tak jak dziewczyny piszą do -10 uważam, że można wychodzić z takimi maluchami jak nasze. Cytat:
Cytat:
Trafiła ci się świetna niania. ![]() Cytat:
![]() No nieźle. Cytat:
Współczuję sytuacji przyjaciółce. Mam nadzieję, że po operacji chłopiec będzie cieszył się zdrowiem.
|
||||||||
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- dzieki dziewczyny przypomne o tych kodach dzien wczesniej ja byłam wczoraj z chłopakami na dworze ale nie wiem ile było na minusie. Dzisiaj starszy chory tzn miał wymioty nie wiem od czego
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję w imieniu swoim i Nati, my miałyśmy, tzn, Nati miała 3dniówkę,a ospa trwa ze 2 tygodnie, i w domu trzeba siedzieć a co??
|
|
|
|
#2616 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Serio to coś czuję, że u mnie niedługo będzie podobnie .Cytat:
nie wiem jak sos zrobić ![]() aaa i nie mam konta na rossnet, więc kodów nie pobiorę
|
|
|
#2617 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siostra ma Dell i też jest zadowolonaCytat:
Mój obiadek i deser też do tego zjada i pije wodę
|
||
|
|
|
#2620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście czasem to wada, czasem zaleta... Nie ma napędu, wiec nie weźmie się tego na wyjazd na przykład, żeby filmy pooglądać. W sumie warto dokupić zewnętrzną nagrywarkę, bo zawsze kiedyś napęd się okaże potrzebny. Dla nas podstawowa jego wada, to nie nie jest mac'kiem ALe poza tym jak najbardziej ok.Ten co mąż ma jest taki: http://pl.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1001PX_Seashell/ (tylko czarny )Teraz pewnie s nowsze modele... EDIT: jeszcze mi się przypomniał. Ma fajną klawiaturę w porównaniu do innych netbooków, które czasem, ze względu na rozmiar, mają tam co nieco pozmieniane. Ta jest normalna. Poza tym fajny touchpad, przyjemny w użyciu. No i z wyglądu ładniutki ![]() Cytat:
Ja tam bym ospy na pewno nie rozpoznała, myślałabym że to jakieś uczulenie Bo sama nigdy nie miałam. Swoją drogą, jeśli to osa, to też cały czas się zastanawiam, gdzie się z nią zetknął ![]() Cytat:
![]() Nateczko, a dlaczego nie ma szansy? Jeślibyś odciągała to pokarm by nie zaniknął chyba, co? Pytanie czy Domek po przerwie chciałby wrócić do piersi...
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2012-02-01 o 14:10 |
|||
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
netbooki są mniejsze
, to przede wszystkim mobilność, głównie do surfowania po necie, proste programy i aplikacje, gorsza grafika a laptopy to powyzej 14-15" Natka współczuje ospa trwa 2 tygodnie, nie wychodzisz z domu
|
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Iwona,kiedyś już pytałam, ale nie bywałas wtedy na forum - ja Ci się spisał Mariolka jako położna? Bo Ty z nią miałaś prywatną umowę, prawda?
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Natka ale Was złapało. Zdrówka dla Dominika.
Babonik nasza szara rzeczywistość. Dobrze,ze mi przypomniałaś. Jutro muszę zadzwonić do kardiologa dziecięcego do Łodzi i nas umówić na czerwiec
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agata zjadła obiad i śpi, a ja mam zamiar sprzątać ![]() Natka u mnie Agata pije różnie. Rano i wieczorej czyste mleczko ok. 180 ml (+mleko), powoli przechodzimy na 210 ml. Do tego na II śniadanko je kaszke na mleko 120 ml mleka + kaszka. Więcej nie chce. |
|
|
|
|
#2625 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Wodaqua
Sto lat!!!!! stawiasz coś... bezalkoholowego? ![]() tiramisu zrobie i jakąs fajna kolacje niezły pretekst by poturbiwac diete troche ![]() Cytat:
![]() 2)statystyki sa przerażające ale mam nadzieje że świadomość w polsce wzrasta i tym bardziej doradcy laktacyjni bedą potrzebni 3 Cytat:
ale powiedz mężowi że zgadzamy się w imię wyższej wartości ![]() Cytat:
polecam iPada ale pewnie inni producenci mają coś fajnego w ofercie tablet jak malutki, poręczny, dobry w podróży itd zaryzykowałam i wyszłam z Jasiem na dwór po 10 minutach byłam już w domu tak mi dłonie zmarzły że nie mogłam kluczy utrzymać chciałam isc po składniki na granole a tu
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
brumek dzięki
też oglądałam te asusy, maja świetne opinie natka a jaki masz dokładnie model asusa?? też ten co brumkowy mąż?
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiadek mleko ok150 jabłuszko (lub inny owoc) mleko. ok 150
|
|
#2628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A prywatnie? Cytat:
Cytat:
Brumku niestety nikt nie zaleca powrotu po odstawieniu leków, bo te mocne sterydy bardzo długo się utrzymują w organizmie matki. Ja niestety przez minimum miesiąc będę na sterydach, choć stopniowo zmienianych na słabsze, żeby nie wyniszczyć organizmu. Nie chcę żeby Domkowi jednak po tym coś było. Każdy z nas wie jak sterydy działają
|
|||
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Dziubku przypomnij mi to Ci pobiore kod
Baboniku nasz k*&^% Brumku rób rób kurs, przy drugim dziecku Cię zatrudnie. Chociaż wiecie co, ja tak do tek pory myślę nad moim karmieniem. Agatowe przystawienie widziała położna w szpitalu, położna środowiskowa i jedna taka znajoma. I wszytskie twierdziły ze ok. (a ja nadal myślę, ze za płytko chwytała), to jakim cudem Agata nie przybierała na wadze prawie nic
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam Hp mini ale jestem średnio zadowolona
|
|
|
|
#2631 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mówią, że dziecko odmładza, a ja dopiero teraz czuję się stara Cytat:
|
|||
|
|
|
#2632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mojego brata synek tak robi. Przysysa si i zasypia. Oni przez długi czas mówili, że dziecko ciągle je i je, całymi dniami na piersi wisi, a okazało się że on nic nie jadł Ja byłam na to strasznie wyczulona. Muszę słyszeć łykanie, żeby Tymek miał zaliczone karmienie
|
|
#2633 |
|
Wtajemniczenie
|
Natko, Dominik ma ospę???????? a gdzie by się zaraził?? a może to przez mleko?? byłas u lekarza??
|
|
|
|
#2634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, dopiero co przesiedzielismy w domu i teraz znowu Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
telik tablety to chyba zbyt droga sprawa.. ja chcialam tak wydac 1,5tys max
|
#2636 | |||
|
Zadomowienie
|
STO LAT ZDRÓWKA I DUŻO MIŁOŚCIdomyśliłam się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() )no grzeczna dziewczynka bo jak nie to szykuj się na gest moniczki123 Cytat:
ja wcinam duomox fujjjpędzę więc zgapić topię masełko dodaję mąkę nalewam mleko sól pieprz do smaku jak z tego zrobi się jednolity płyn dodaję pół serka topionego i starty żółty ser! finito a nie ma za co przecież ojj nie zacytowało mi ja te roladki zwijam i wykałaczkami spinam
|
|
#2637 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzis podalam pierwszy raz gluten tzn. lyzke stolowa kaszki mannej z Nestle i wlasnie moje dziecko zrobilo zolta kope jak woda!!!!
Czy to alergia???? A wogole jakie sa objawy alergii na gluten???? |
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baboniku, a nie da rady pójść jakoś prywatnie ? Wiadomo, że kasa :/ Ale jak takie terminy ? Iwona nie ma pośpiechu ![]() Wodaqua najlepszego
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

tylko rok młodsza

przespał pieknie noc od 19 do 5:30 (nie chwalę) zjadł mleczko i jak nie puścił fontanny
i też uwielbiam całą tą serię 

,tydzień temu dzwoniłam i 15lutego miały rejestrować na Marzecz,Kwiecień 
mocne

STO LAT ZDRÓWKA I DUŻO MIŁOŚCI