|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3
Cytat:
Cytat:
A i jeszcze jedno-to już na mnie działa jak płachta na byka.;P Często kupuję na allegro biustonosze,bo mi trudno dostać w moim rozmiarze tańsze .I często jest tak,że pytam się o dokładne wymiary (które BTW powinny być przez allegrowiczów podawane od razu na aukcji). Odpowiedzi, jakie czasem dostaję przechodzą ludzkie pojęcie .Np. odpowiedź z dziś (zapytałam o rozstaw fiszbin): ,,u góry 1 cm, u dołu tak na wysokości pierwszych pionowych fiszbinek ok. 6 cm." Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2012-02-03 o 08:23 |
||
|
|
|
#932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem, gdybyś miała upatrzony konkretny model, znała nazwę i rozmiar i z tymi danymi zakupiła jakiś. ale innego szukania nie rozumiem, przecież jest tyle możliwości zakupienia niewłaściwego rozmiaru... ja sama jak kupuję to nigdy nie wiem z jakim rozmiarem wyjdę ze sklepu - czasami jest to 70F, czasami 70DD... a czasem trafi się 70D z większą miseczką. odnośnie biustonoszy - nie rozumiem dlaczego te z prawdziwego zdarzenia mają ceny powyżej 100zł.
|
|
#934 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Co do chodników i ścieżek rowerowych...
U mnie w miasteczku jest taki chodnik-ścieżka rowerowa, koło 1-2 km. Wiecie, jedne cegły czerwone, drugie szare. Oczywiście, na tym kilometrze przecinane innymi ulicami. I po każdej ulicy jest znak drogowy,pokazujący która część jest dla rowerów, która dla pieszych. No i pewien odcinek, od jednej do drugiej ulicy jest taki, że znak jest na odwrót . Także jeśli rowerzysta jedzie ciągle po lewej, przejeżdżając przez ulicę musi zjechać na prawą, a przejeżdżając przez następną znów na lewą... Nie kumam tego. Przy czym kolory są niezmienione, tylko znak na odwrót.
|
#935 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
. istnieja katalogi z wymiarami stanikow, mozna obejrzec w galeriach fotki danego rozmiaru na biuscie podobnym do naszego, nadto sa tez tabele opisujace cechy "osobnicze" danego modelu (rozciagliwosc, duzomiskowosc itepe). ja sama kupuje praktycznie tylko w necie - glownie ebay czy Allegro, rzadziej w sklepach internetowych. dzieki temu jeszcze nie poszlam z torbami![]() oj, maja tez ceny nizsze, i nie chodzi mi tu tylko o zakupy ebayowe. w sklepach internetowych maja czesto promocje/wyprzedaze i wtedy staniki kosztuja spokojnie ponizej 100 zl. albo warto poszukac w swoim miescie sklepu stacjonarnego z polska bielizna - moja przyjaciolka kupuje staniki Dalii (naprawde dobra polska firma, imo) za okolo 50 zl.
|
|
|
#936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2012-02-03 o 14:15 |
|
|
|
|
#937 |
|
Rozeznanie
|
Moje szoknięcie z dzisiaj to wątek na Wizażu o dziewczynie, która podarowała swojemu chłopakowi kota, a on się nim nie zajmował i zamykał go praktycznie cały czas w nieogrzewanej (teraz! przy takim mrozie!) komórce/schowku. Facet znęca się nad kotem, panna o tym wie i nic z tym nie robi, bo boi się, że jak zabierze kota, to ten się na nią obrazi. Na dodatek jest bucem, ubliża jej i jej mamie.
Ma-sa-kra. Jestem zła na tą dziewczynę, a faceta to bym chyba gołymi rękami rozerwała na strzępy
|
#938 |
|
Rozeznanie
|
Dziwi mnie to, że ludzie wydają różne dziwne dźwięki w miejscach publicznych.
|
#939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#940 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie lubię dźwięków starszych ludzi z protezami (tak myślę, że to przez to), bo tak dziwnie mlaskają, strzykają śliną w środku, w buzi, międlą bez przerwy, to takie jakieś ohydne. Wiem, że ja też pewnie tego nie uniknę albo moja mama, albo ktoś z bliskich, ale kurczę, no. Są jakieś tam kleje czy coś, można jakoś tę protezę przymocować, a nie tak przy ludziach cmokać i ciumkać.
Edytowane przez Brangien Czas edycji: 2012-02-03 o 19:56 |
|
|
|
#941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#942 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się w 100% - kiedyś jechałam autobusem z pewnym panem, który przez całą moją podróż tak się zachowywał i przysięgam, że w pewnym momencie myślałam, że wysiądę...
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Czy tylko mnie dziwi eksponowanie facjat zbrodniarzy
? Niedawno widzialem wizazanke z Guevara w warholowskim stylu. Jak mozna miec w avie zbrodniarza i morderce ?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedługo zaczną się takie same ze stalinem i hitlerem...http://rosemann.salon24.pl/114655,ko...ro-o-parytecie
|
|
|
|
|
#946 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#947 |
|
Wtajemniczenie
|
Im dłużej siedzę na wizażu, tym bardziej fascynuje mnie zdziecinnienie niektórych osób. Przeglądam wątki, a tam nicki-zdrobnienia imion jak w przedszkolu, jakieś Martusie, Madziunie, Sandrusie... (nie, nie cytuję nicków z pamięci, chodzi mi o zdrobnienia w podobnym stylu). Infantylne posty też łatwo napotkać, o dzidziach, aniołkach, które buciki do tej torebeczki itp. Naprawdę, może i jestem dziwna, ale rozbraja mnie to, forum na w miarę dobrym poziomie, a niektóre kobiety zachowują się jak dzieci. Miałam też w klasie taką Madzię, mówiła tak o sobie nawet w klasie maturalnej. Nie, nie uważam, że jestem wielce dorosła, ale bez przesady z tymi słodkopierdzącymi zwrotami.
Edytowane przez mbamboo Czas edycji: 2012-02-04 o 13:55 |
|
|
|
#948 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze niedawno (dalej?) modne wśród niemal każdej 13-nastolatki arafatki (nawet rym wyszedł). Czuj z tym, że dziecko nie ma pojęcia nawet w jakiej części świata się to nosi i dlaczego
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czemu, ale rozwala mnie potwierdzania komentarzy na blogu przez autorkę. Zauważyłam że dużo blogów ma tak ustawione, a ja wtedy nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że taka osoba krytyki nie potwierdzi. |
|
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dorota z "Moich wypieków" choćby w pewnym momencie musiała moderację komentarzy wprowadzić, bo znajdywało się codziennie multum takich genialnych "krytyków".Poza tym zdarzają się też rozbrajające swoją głupotą komentarze krytyki, ja na swoim blogu kiedyś przeczytałam, że "moje przepisy są bez sensu, a ciasto do dupy, bo śmierdzi śmietaną". Ciasto ze śmietaną czuć śmietaną, no niesamowite... Chyba nawet tego nie skasowałam na pamiątkę szczerze mówiąc
|
|
#952 | ||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Mnie tam nie rusza, że jakaś Magdalena ma nicka Madzia czy Madziunia Inna sprawa, że wiele nicków jest już zajętych. I taka Madzia czy Madziunia mogła nawet chcieć mieć nicka Magda, ale jak zobaczyła, że nicki typu Magda1234567 też są pozajmowane, to zrezygnowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I nie muszę sprawdzać pod wszystkimi notkami czy coś nowego się nie pojawiło.
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale nie pomyślałabym nigdy, żeby nazwać się tu na forum np. Madziunia1992 czy coś w tym stylu. W ogóle nicki z imionami są dosyć dziwne zazwyczaj, bo trzeba je dopakować liczbami, żeby w ogóle były dostępne. Ale to inna sprawa.Chodzi mi mniej więcej o to, co podała ciri15, nie ksywki. O infantylizację siebie i święte przekonanie, że to takie super. Powiem nawet, że najczęściej widzę takie coś na wątkach ślubnych/dziecięcych, ale wiem, że wnioski z tego płynące nie są zbyt popularne tutaj. ![]() Ale wiesz, każdego rozwala co innego i dlatego tak lubię ten wątek oraz podobny na dziale modowym.
|
|
#956 | ||
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
||
|
|
|
#957 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
karolynka 17 lat miałam jak zakładałam tu konto, więc wybaczcie
|
|
|
|
|
#959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż sama mam i w sumie ciągle walcze z myślami założenia nowego konta. Kiedyś w wujka google wpisałam coś czego szukałam i przekierowała mnie na wizaż dlatego założyłam konto bo chciałam uzyskać odpowiedzi na ten temat.. a dopiero potem okazało się, ze wizaż uzależnia i będę mieć konto na nim 2 lata. A zrobiłabym nowe bo nienawidzę wgl jak ktoś mówi do mnie Natalka łee, ale wtedy muszę wszystko od nowa pisać.
|
|||
|
|
|
#960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fakt, też mnie zawsze denerwowała niemożliwość zmieniania nicków na forach, ale z drugiej strony, jestem w stanie to zrozumieć.I słuchajcie, ja na początku gimnazjum/końcu podstawówki, jako naczelna potteromaniaczka, tytułowałam się w internecie "hermionkaaaa777"
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Także jeśli rowerzysta jedzie ciągle po lewej, przejeżdżając przez ulicę musi zjechać na prawą, a przejeżdżając przez następną znów na lewą... Nie kumam tego. Przy czym kolory są niezmienione, tylko znak na odwrót.
. istnieja katalogi z wymiarami stanikow, mozna obejrzec w galeriach fotki danego rozmiaru na biuscie podobnym do naszego, nadto sa tez tabele opisujace cechy "osobnicze" danego modelu (rozciagliwosc, duzomiskowosc itepe). ja sama kupuje praktycznie tylko w necie - glownie ebay czy Allegro, rzadziej w sklepach internetowych. dzieki temu jeszcze nie poszlam z torbami

niedługo zaczną się takie same ze stalinem i hitlerem...