Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-03, 08:15   #931
ricca166
Wtajemniczenie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
...
Koleżanka powiedziała mi że powstała nowa głupkowata reklama podpasek.
Stwierdziłam że wyszukam jej na youtube. I znalazłam to:
http://www.youtube.com/watch?v=GE1Vw4kShkY

to jest właśnie to jest z ludzkich zachowań które mnie dziwi
OMG,co za żenada .

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
W ogóle ja nie mam nic do rowerzystów, sama często jeżdżę rowerem, ale irytuje mnie to, że niektórzy rozpędzają się na wąskim chodniku w godzinach szczytu, gdy mnóstwo ludzi wraca do domu i nie mam często czasu ani miejsca, by odskoczyć. Oczywiście nie wszyscy myślą o dostosowaniu prędkości i dzwonieniu z daleka, żeby człowiek zdążył się przesunąć.
Dokładnie. mnie denerwuje też ,jak sobie jadę na rowerze, ludzie idący ścieżką rowerową i jeszcze się głupio gapiący,jak widzą,że chce przejechać ;/.Tyle porobili ścieżek w mieście,ale oczywiście zawsze się znajdzie pełno ludzi,którzy wolą iść po różowym.

A i jeszcze jedno-to już na mnie działa jak płachta na byka.;P Często kupuję na allegro biustonosze,bo mi trudno dostać w moim rozmiarze tańsze .I często jest tak,że pytam się o dokładne wymiary (które BTW powinny być przez allegrowiczów podawane od razu na aukcji). Odpowiedzi, jakie czasem dostaję przechodzą ludzkie pojęcie .Np. odpowiedź z dziś (zapytałam o rozstaw fiszbin): ,,u góry 1 cm, u dołu tak na wysokości pierwszych pionowych fiszbinek ok. 6 cm.".Może ja jestem jakaś dziwna,ale wystawiając biustonosze na allegro,powinno się podać jak najwięcej informacji,samo 70 B nie wystarcza.Kiedyś mi się bardzo spodobało kilka biustonoszy pewnej pani (po 30 zł) ,byłam gotowa kupić kilka sztuk.Niestety pani nawet po mojej instrukcji,oraz nawet tej rysunkowej ,którą jej przesłałam ,stwierdziła,że ona nie umie mierzyć biustonoszy.Wara mi opadła....

Edytowane przez ricca166
Czas edycji: 2012-02-03 o 08:23
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:39   #932
PS I love you
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
...
Koleżanka powiedziała mi że powstała nowa głupkowata reklama podpasek.
Stwierdziłam że wyszukam jej na youtube. I znalazłam to:
http://www.youtube.com/watch?v=GE1Vw4kShkY

to jest właśnie to jest z ludzkich zachowań które mnie dziwi
hahahahahaha już od rana mam dobry humor, ale teraz leżę

zrzucam kilogramy . 7 za mną. 7 przede mną.
PS I love you jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:54   #933
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ricca166 Pokaż wiadomość
A i jeszcze jedno-to już na mnie działa jak płachta na byka.;P Często kupuję na allegro biustonosze,bo mi trudno dostać w moim rozmiarze tańsze .I często jest tak,że pytam się o dokładne wymiary (które BTW powinny być przez allegrowiczów podawane od razu na aukcji). Odpowiedzi, jakie czasem dostaję przechodzą ludzkie pojęcie .Np. odpowiedź z dziś (zapytałam o rozstaw fiszbin): ,,u góry 1 cm, u dołu tak na wysokości pierwszych pionowych fiszbinek ok. 6 cm.".Może ja jestem jakaś dziwna,ale wystawiając biustonosze na allegro,powinno się podać jak najwięcej informacji,samo 70 B nie wystarcza.Kiedyś mi się bardzo spodobało kilka biustonoszy pewnej pani (po 30 zł) ,byłam gotowa kupić kilka sztuk.Niestety pani nawet po mojej instrukcji,oraz nawet tej rysunkowej ,którą jej przesłałam ,stwierdziła,że ona nie umie mierzyć biustonoszy.Wara mi opadła....
jak można kupić biustonosz nie przymierzając go?
rozumiem, gdybyś miała upatrzony konkretny model, znała nazwę i rozmiar i z tymi danymi zakupiła jakiś. ale innego szukania nie rozumiem, przecież jest tyle możliwości zakupienia niewłaściwego rozmiaru... ja sama jak kupuję to nigdy nie wiem z jakim rozmiarem wyjdę ze sklepu - czasami jest to 70F, czasami 70DD... a czasem trafi się 70D z większą miseczką.

odnośnie biustonoszy - nie rozumiem dlaczego te z prawdziwego zdarzenia mają ceny powyżej 100zł.
Stary 2012-02-03, 12:02   #934
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Co do chodników i ścieżek rowerowych...
U mnie w miasteczku jest taki chodnik-ścieżka rowerowa, koło 1-2 km. Wiecie, jedne cegły czerwone, drugie szare. Oczywiście, na tym kilometrze przecinane innymi ulicami. I po każdej ulicy jest znak drogowy,pokazujący która część jest dla rowerów, która dla pieszych. No i pewien odcinek, od jednej do drugiej ulicy jest taki, że znak jest na odwrót. Także jeśli rowerzysta jedzie ciągle po lewej, przejeżdżając przez ulicę musi zjechać na prawą, a przejeżdżając przez następną znów na lewą... Nie kumam tego. Przy czym kolory są niezmienione, tylko znak na odwrót.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 12:49   #935
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
rozumiem, gdybyś miała upatrzony konkretny model, znała nazwę i rozmiar i z tymi danymi zakupiła jakiś. ale innego szukania nie rozumiem, przecież jest tyle możliwości zakupienia niewłaściwego rozmiaru... ja sama jak kupuję to nigdy nie wiem z jakim rozmiarem wyjdę ze sklepu - czasami jest to 70F, czasami 70DD... a czasem trafi się 70D z większą miseczką.
ano mozna. i nic to szczegolnego, jakby popatrzec po Balkonetce, Biusciastych, innych forach cyckowych czy nawet po watku stanikowym z tego forum . istnieja katalogi z wymiarami stanikow, mozna obejrzec w galeriach fotki danego rozmiaru na biuscie podobnym do naszego, nadto sa tez tabele opisujace cechy "osobnicze" danego modelu (rozciagliwosc, duzomiskowosc itepe). ja sama kupuje praktycznie tylko w necie - glownie ebay czy Allegro, rzadziej w sklepach internetowych. dzieki temu jeszcze nie poszlam z torbami

Cytat:
odnośnie biustonoszy - nie rozumiem dlaczego te z prawdziwego zdarzenia mają ceny powyżej 100zł.
oj, maja tez ceny nizsze, i nie chodzi mi tu tylko o zakupy ebayowe. w sklepach internetowych maja czesto promocje/wyprzedaze i wtedy staniki kosztuja spokojnie ponizej 100 zl. albo warto poszukac w swoim miescie sklepu stacjonarnego z polska bielizna - moja przyjaciolka kupuje staniki Dalii (naprawde dobra polska firma, imo) za okolo 50 zl.
Stary 2012-02-03, 14:11   #936
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:

No sorry,ale ja mam taki rozmiar ,że niestety targowe modele nie są dobre (nie ma obwodu poniżej 75 ,a ja mam 65/70) ,poza tym nie mam pieniędzy na staniki powyżej 100 zł.Dlatego kolekcjonuję perełki z allegro,i wierz mi ,na około 30 modeli zakupionych tylko raz była wpadka z rozmiarem miseczki.To dzięki temu,że znałam dokładne wymiary.Jest to trudne,wymaga poszukiwania na temat danych modeli informacji w necie,ale da się .

Edytowane przez ricca166
Czas edycji: 2012-02-03 o 14:15
Stary 2012-02-03, 18:48   #937
Brangien
Rozeznanie

Moje szoknięcie z dzisiaj to wątek na Wizażu o dziewczynie, która podarowała swojemu chłopakowi kota, a on się nim nie zajmował i zamykał go praktycznie cały czas w nieogrzewanej (teraz! przy takim mrozie!) komórce/schowku. Facet znęca się nad kotem, panna o tym wie i nic z tym nie robi, bo boi się, że jak zabierze kota, to ten się na nią obrazi. Na dodatek jest bucem, ubliża jej i jej mamie.
Ma-sa-kra.
Jestem zła na tą dziewczynę, a faceta to bym chyba gołymi rękami rozerwała na strzępy
Stary 2012-02-03, 19:06   #938
Carame
Rozeznanie

Dziwi mnie to, że ludzie wydają różne dziwne dźwięki w miejscach publicznych. Siądzie sobie koło ciebie w tramwaju taka z pozoru zadbana paniusia, a co chwilę wciąga katar, charcha, chrząka i Bóg wie co jeszcze. To jest naprawdę obrzydliwe.
Carame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 19:13   #939
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carame Pokaż wiadomość
Dziwi mnie to, że ludzie wydają różne dziwne dźwięki w miejscach publicznych. Siądzie sobie koło ciebie w tramwaju taka z pozoru zadbana paniusia, a co chwilę wciąga katar, charcha, chrząka i Bóg wie co jeszcze. To jest naprawdę obrzydliwe.
Wiesz,czasami i przy całym arsenale chusteczek higienicznych przy mrozie -20 ciężko jest nie chrząknąć ,raczej zadbanie nie ma nic do tego .
Stary 2012-02-03, 19:40   #940
Brangien
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie lubię dźwięków starszych ludzi z protezami (tak myślę, że to przez to), bo tak dziwnie mlaskają, strzykają śliną w środku, w buzi, międlą bez przerwy, to takie jakieś ohydne. Wiem, że ja też pewnie tego nie uniknę albo moja mama, albo ktoś z bliskich, ale kurczę, no. Są jakieś tam kleje czy coś, można jakoś tę protezę przymocować, a nie tak przy ludziach cmokać i ciumkać.

Edytowane przez Brangien
Czas edycji: 2012-02-03 o 19:56
Brangien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:37   #941
Carame
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ricca166 Pokaż wiadomość
Wiesz,czasami i przy całym arsenale chusteczek higienicznych przy mrozie -20 ciężko jest nie chrząknąć ,raczej zadbanie nie ma nic do tego .
Ja jestem w stanie zrozumieć, że CZASAMI trzeba... Ale żeby cały czas i to tak ostentacyjnie?
Carame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 00:33   #942
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Brangien Pokaż wiadomość
Ja nie lubię dźwięków starszych ludzi z protezami (tak myślę, że to przez to), bo tak dziwnie mlaskają, strzykają śliną w środku, w buzi, międlą bez przerwy, to takie jakieś ohydne. Wiem, że ja też pewnie tego nie uniknę albo moja mama, albo ktoś z bliskich, ale kurczę, no. Są jakieś tam kleje czy coś, można jakoś tę protezę przymocować, a nie tak przy ludziach cmokać i ciumkać.
Mnie to nie brzydzi. To są tylko odgłosy, nikt nie je wydzielin z nosa, tylko mlaska.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 02:12   #943
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadzam się w 100% - kiedyś jechałam autobusem z pewnym panem, który przez całą moją podróż tak się zachowywał i przysięgam, że w pewnym momencie myślałam, że wysiądę...
Stary 2012-02-04, 11:11   #944
Wyrak
Zakorzenienie

Czy tylko mnie dziwi eksponowanie facjat zbrodniarzy ? Niedawno widzialem wizazanke z Guevara w warholowskim stylu. Jak mozna miec w avie zbrodniarza i morderce ?

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:15   #945
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Czy tylko mnie dziwi eksponowanie facjat zbrodniarzy ? Niedawno widzialem wizazanke z Guevara w warholowskim stylu. Jak mozna miec w avie zbrodniarza i morderce ?
nie tylko w avie a na ulicy często widuję młodych ludzi w koszulkach che guevara na charakterystycznym czerwonym tle, też mnie to dziwi ale widać to takie modne być oryginalnym niedługo zaczną się takie same ze stalinem i hitlerem...http://rosemann.salon24.pl/114655,ko...ro-o-parytecie
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 13:30   #946
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
O Jezu, mi się niedobrze robi na ten dźwięk. Od dzieciństwa tak mam. No fuj....

Stary 2012-02-04, 13:54   #947
mbamboo
Wtajemniczenie

Im dłużej siedzę na wizażu, tym bardziej fascynuje mnie zdziecinnienie niektórych osób. Przeglądam wątki, a tam nicki-zdrobnienia imion jak w przedszkolu, jakieś Martusie, Madziunie, Sandrusie... (nie, nie cytuję nicków z pamięci, chodzi mi o zdrobnienia w podobnym stylu). Infantylne posty też łatwo napotkać, o dzidziach, aniołkach, które buciki do tej torebeczki itp. Naprawdę, może i jestem dziwna, ale rozbraja mnie to, forum na w miarę dobrym poziomie, a niektóre kobiety zachowują się jak dzieci. Miałam też w klasie taką Madzię, mówiła tak o sobie nawet w klasie maturalnej. Nie, nie uważam, że jestem wielce dorosła, ale bez przesady z tymi słodkopierdzącymi zwrotami.

Edytowane przez mbamboo
Czas edycji: 2012-02-04 o 13:55
mbamboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 13:59   #948
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez mbamboo Pokaż wiadomość
Im dłużej siedzę na wizażu, tym bardziej fascynuje mnie zdziecinnienie niektórych osób. Przeglądam wątki, a tam nicki-zdrobnienia imion jak w przedszkolu, jakieś Martusie, Madziunie, Sandrusie... (nie, nie cytuję nicków z pamięci, chodzi mi o zdrobnienia w podobnym stylu). Infantylne posty też łatwo napotkać, o dzidziach, aniołkach, które buciki do tej torebeczki itp. Naprawdę, może i jestem dziwna, ale rozbraja mnie to, forum na w miarę dobrym poziomie, a niektóre kobiety zachowują się jak dzieci. Miałam też w klasie taką Madzię, mówiła tak o sobie nawet w klasie maturalnej. Nie, nie uważam, że jestem wielce dorosła, ale bez przesady z tymi słodkopierdzącymi zwrotami.
Znam dziewczę - studentkę, która kazała wszystkim(również wykładowcom) mówić do siebie "Piękna Szako"

Stary 2012-02-04, 14:08   #949
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze niedawno (dalej?) modne wśród niemal każdej 13-nastolatki arafatki (nawet rym wyszedł). Czuj z tym, że dziecko nie ma pojęcia nawet w jakiej części świata się to nosi i dlaczego

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 14:12   #950
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
I jeszcze niedawno (dalej?) modne wśród niemal każdej 13-nastolatki arafatki (nawet rym wyszedł). Czuj z tym, że dziecko nie ma pojęcia nawet w jakiej części świata się to nosi i dlaczego
A kto to nosi i dlaczego? Bo ja serio nie wiem. To znaczy ja nie nosze i nie nosiłam i nosić nie będę bo dla mnie to jest brzydkie, ale jestem ciekawa.

Nie wiem czemu, ale rozwala mnie potwierdzania komentarzy na blogu przez autorkę. Zauważyłam że dużo blogów ma tak ustawione, a ja wtedy nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że taka osoba krytyki nie potwierdzi.
Stary 2012-02-04, 14:52   #951
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś spytałam jakieś młode dziewczę z podobizną Erneścika na tiszercie czy wie co to za miły pan, to się dowiedziałam, że to przecież "Edwardo, symbol wolności!"

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu, ale rozwala mnie potwierdzania komentarzy na blogu przez autorkę. Zauważyłam że dużo blogów ma tak ustawione, a ja wtedy nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że taka osoba krytyki nie potwierdzi.
Niekoniecznie - ludziom jak widzą formularz wysłania komentarza różne głupoty do głowy przychodzą - a potem właź i sprawdzaj co 15 minut czy kilkudziesięciu takich delikwentów czasem publicznie nie dało upustu swojej opinii jaką to głupią s*ką nie jesteś Dorota z "Moich wypieków" choćby w pewnym momencie musiała moderację komentarzy wprowadzić, bo znajdywało się codziennie multum takich genialnych "krytyków".

Poza tym zdarzają się też rozbrajające swoją głupotą komentarze krytyki, ja na swoim blogu kiedyś przeczytałam, że "moje przepisy są bez sensu, a ciasto do dupy, bo śmierdzi śmietaną". Ciasto ze śmietaną czuć śmietaną, no niesamowite... Chyba nawet tego nie skasowałam na pamiątkę szczerze mówiąc
Stary 2012-02-04, 15:00   #952
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Im dłużej siedzę na wizażu, tym bardziej fascynuje mnie zdziecinnienie niektórych osób. Przeglądam wątki, a tam nicki-zdrobnienia imion jak w przedszkolu, jakieś Martusie, Madziunie, Sandrusie... (nie, nie cytuję nicków z pamięci, chodzi mi o zdrobnienia w podobnym stylu).
A to tylko w przypadku dzieci z przedszkola można tak imiona zdrabniać? Mnie tam nie rusza, że jakaś Magdalena ma nicka Madzia czy Madziunia Inna sprawa, że wiele nicków jest już zajętych. I taka Madzia czy Madziunia mogła nawet chcieć mieć nicka Magda, ale jak zobaczyła, że nicki typu Magda1234567 też są pozajmowane, to zrezygnowała

Cytat:
Miałam też w klasie taką Madzię, mówiła tak o sobie nawet w klasie maturalnej. Nie, nie uważam, że jestem wielce dorosła, ale bez przesady z tymi słodkopierdzącymi zwrotami.
Mnie coś takiego ani trochę nie rusza. Każdy sam najlepiej wie, jaka wersja imienia/jaka ksywka najbardziej do niego pasuje. Jak ktoś się czuje Madzią, a nie Magdaleną, to jego sprawa. Jak ktoś się czuje Kowalem, a nie Jasiem czy Janem Kowalskim, to też jego sprawa

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Ja myślę, że dla wielu osób w Polsce arafatka to po prostu duża gruba chusta. Bez żadnej ideologii itd. Ot duża chusta. Na dodatek przez jakiś czas można było ją kupić za 15-20 zł na każdym straganie. A inne, często gorszej jakości chusty, tak tanie już nie były.

Cytat:
Ja tak mam na blogu ustawione, bo dzięki temu od razu dostaję powiadomienie o komentarzu I nie muszę sprawdzać pod wszystkimi notkami czy coś nowego się nie pojawiło.
Stary 2012-02-04, 15:01   #953
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Znam dziewczę - studentkę, która kazała wszystkim(również wykładowcom) mówić do siebie "Piękna Szako"
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:28   #954
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Moja koleżanka miała w grupie dziewczynę, która przedstawiała się zawsze Anna Karolina i tak też kazała mówić do siebie wykładowcom
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:30   #955
mbamboo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A to tylko w przypadku dzieci z przedszkola można tak imiona zdrabniać? Mnie tam nie rusza, że jakaś Magdalena ma nicka Madzia czy Madziunia Inna sprawa, że wiele nicków jest już zajętych. I taka Madzia czy Madziunia mogła nawet chcieć mieć nicka Magda, ale jak zobaczyła, że nicki typu Magda1234567 też są pozajmowane, to zrezygnowała

Mnie coś takiego ani trochę nie rusza. Każdy sam najlepiej wie, jaka wersja imienia/jaka ksywka najbardziej do niego pasuje. Jak ktoś się czuje Madzią, a nie Magdaleną, to jego sprawa. Jak ktoś się czuje Kowalem, a nie Jasiem czy Janem Kowalskim, to też jego sprawa
Sama mam na imię Magdalena, a nick ma etymologię jaką ma , ale nie pomyślałabym nigdy, żeby nazwać się tu na forum np. Madziunia1992 czy coś w tym stylu. W ogóle nicki z imionami są dosyć dziwne zazwyczaj, bo trzeba je dopakować liczbami, żeby w ogóle były dostępne. Ale to inna sprawa.
Chodzi mi mniej więcej o to, co podała ciri15, nie ksywki. O infantylizację siebie i święte przekonanie, że to takie super. Powiem nawet, że najczęściej widzę takie coś na wątkach ślubnych/dziecięcych, ale wiem, że wnioski z tego płynące nie są zbyt popularne tutaj.

Ale wiesz, każdego rozwala co innego i dlatego tak lubię ten wątek oraz podobny na dziale modowym.
Stary 2012-02-04, 15:36   #956
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Sama mam na imię Magdalena, a nick ma etymologię jaką ma , ale nie pomyślałabym nigdy, żeby nazwać się tu na forum np. Madziunia1992 czy coś w tym stylu. W ogóle nicki z imionami są dosyć dziwne zazwyczaj, bo trzeba je dopakować liczbami, żeby w ogóle były dostępne. Ale to inna sprawa.
Chodzi mi mniej więcej o to, co podała ciri15, nie ksywki. O infantylizację siebie i święte przekonanie, że to takie super. Powiem nawet, że najczęściej widzę takie coś na wątkach ślubnych/dziecięcych, ale wiem, że wnioski z tego płynące nie są zbyt popularne tutaj.

Ale wiesz, każdego rozwala co innego i dlatego tak lubię ten wątek oraz podobny na dziale modowym.
Ha! mój od razu był dostępny

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Ciriiiii! Oblałam się gorącą herbatą, auć! : rotfl: przeboska niunia

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:43   #957
mbamboo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Ha! mój od razu był dostępny
Mój też jest wszędzie dostępny
Stary 2012-02-04, 15:43   #958
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Im dłużej siedzę na wizażu, tym bardziej fascynuje mnie zdziecinnienie niektórych osób. Przeglądam wątki, a tam nicki-zdrobnienia imion jak w przedszkolu, jakieś Martusie, Madziunie, Sandrusie... (nie, nie cytuję nicków z pamięci, chodzi mi o zdrobnienia w podobnym stylu).
karolynka
17 lat miałam jak zakładałam tu konto, więc wybaczcie
Stary 2012-02-04, 15:48   #959
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Niekoniecznie - ludziom jak widzą formularz wysłania komentarza różne głupoty do głowy przychodzą - a potem właź i sprawdzaj co 15 minut czy kilkudziesięciu takich delikwentów czasem publicznie nie dało upustu swojej opinii jaką to głupią s*ką nie jesteś Dorota z "Moich wypieków" choćby w pewnym momencie musiała moderację komentarzy wprowadzić, bo znajdywało się codziennie multum takich genialnych "krytyków".

Poza tym zdarzają się też rozbrajające swoją głupotą komentarze krytyki, ja na swoim blogu kiedyś przeczytałam, że "moje przepisy są bez sensu, a ciasto do dupy, bo śmierdzi śmietaną". Ciasto ze śmietaną czuć śmietaną, no niesamowite... Chyba nawet tego nie skasowałam na pamiątkę szczerze mówiąc
Nie wiem, ale dla mnie dalej to jest dziwne.

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja tak mam na blogu ustawione, bo dzięki temu od razu dostaję powiadomienie o komentarzu I nie muszę sprawdzać pod wszystkimi notkami czy coś nowego się nie pojawiło.
Jak ma się bez potwierdzania to też dostajesz powiadomienie o komentarzu i komentarz

Cytat:
Mnie też to rozwala Chociaż sama mam i w sumie ciągle walcze z myślami założenia nowego konta. Kiedyś w wujka google wpisałam coś czego szukałam i przekierowała mnie na wizaż dlatego założyłam konto bo chciałam uzyskać odpowiedzi na ten temat.. a dopiero potem okazało się, ze wizaż uzależnia i będę mieć konto na nim 2 lata. A zrobiłabym nowe bo nienawidzę wgl jak ktoś mówi do mnie Natalka łee, ale wtedy muszę wszystko od nowa pisać.
Stary 2012-02-04, 16:01   #960
mbamboo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
karolynka
17 lat miałam jak zakładałam tu konto, więc wybaczcie
Cytat:
Mnie też to rozwala Chociaż sama mam i w sumie ciągle walcze z myślami założenia nowego konta. Kiedyś w wujka google wpisałam coś czego szukałam i przekierowała mnie na wizaż dlatego założyłam konto bo chciałam uzyskać odpowiedzi na ten temat.. a dopiero potem okazało się, ze wizaż uzależnia i będę mieć konto na nim 2 lata. A zrobiłabym nowe bo nienawidzę wgl jak ktoś mówi do mnie Natalka łee, ale wtedy muszę wszystko od nowa pisać.
To nie był przytyk do konkretnych osób, tylko do ogólnego trendu. Dzięki za zrozumienie, bałam się, że spadną na mnie baty. Fakt, też mnie zawsze denerwowała niemożliwość zmieniania nicków na forach, ale z drugiej strony, jestem w stanie to zrozumieć.

I słuchajcie, ja na początku gimnazjum/końcu podstawówki, jako naczelna potteromaniaczka, tytułowałam się w internecie "hermionkaaaa777"

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości