Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII. - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 5 11,36%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam 10 22,73%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 7 15,91%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 2 4,55%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 12 27,27%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 8 18,18%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-04, 19:46   #3451
Naataaszkaa
Raczkowanie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Zosia skończyła dziś pół roczku, cieszę się bardzo ... w obliczu tej tragedii...
Trzymajcie się!

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
na czole mierzyłam

brawa za zabki i przewroty

Scio kurcze pieczone no.....

a u nas coz temperatura caly dzien ok. 37,5 stopnia
teraz spadlo do 37 stopni
ale marudzi marudzi marudzi caly czas
noi doszlo takie podsrywanie
pusci baka i odrazu kleksik zolty
Ale się przyplątało do Was ale ta temperatura to nic groźnego.. moja też ma taką a nic jej nie jest..

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Mi kiedys moja mama powiedziala ze na dziecko latwo jest sie zdenerwowac (Tak jak Monia pisze, kolki, zabki, marud, wycie), ale bron Boze reki podnosic. Walic w sciane piescia, wyjsc z pokoju i zostawic by ochlonac... ja nie mialam na szczescie takiej sytuacji ze Wiki wyprowadzilaby mnie z rownowagi...
Ojj ja miałam czasem załamania i traciłam cierpliwość.. głównie wtedy gdy Hania długo płakała a ja nie umiałam jej uspokoić i co gorsza nie wiedziałam co jej jest.. ale w takich sytuacjach ja np zaczynałam ryczeć.. ona leżała koło mnie i ryczała a ja sobie.. i dopiero jak się porządnie wybeczałam jakoś miałam siłę na nowo ją uspokajać.. a potem miałam wyrzuty sumienia, że nic z nią nie robiłam podczas takich akcji.. i nie powiem, czasem była we mnie złość nie do opisania ale nigdy nie podniosłam ręki ani głosu na dziecko.. obrywał za to Tż, na którym wyładowywałam swoje emocje (nie fizycznie oczywiście)..

Ale jak można zabić swoje dziecko.. nie mieści mi się to w głowie.. patrzę na zdjęcia tej Madzi.. taka szczęśliwa jest na nich.. serce pęka
Naataaszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:52   #3452
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

gratulacje! a jeśli to nie tajemnica, co będziesz robić?

Siedzę w pracy i nie mogę przestać myśleć o maleńkiej Madzi biedne dziecko, mamnadzieję że nie cierpiała...
Aż mnie ciarki przeszły, że sprawdza się to co Jackowski przepowiedział...a jeszcze kilka dni po zdarzeniu mówił że dziecko jest w Sosnowcu i żyje
a ten mnie tylko irytuje swoimi wypowiedziami http://katowice.gazeta.pl/katowice/1...ji__ktory.html
ja czytałam ,że specjalnie nie opublikowano całej jego wizji, ale,że już wczesniej wiedział , że mała nie zyje ...

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Mamy drugiego ząbka!!!!

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Dla mnie to też nie był wypadek tylko zabójstwo!!!! Jestem tego pewna. Po tym, jak wypowiedziało się wielu specjalistów z zakresu psychologii sądowej, karnistów jeszcze bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu. I nie wierzę, że zrobiła to sama Ten jej cały mąż "mi śmierdzi"

mnie też, co najmniej dziwna jest jego wersja o wspólnym wyjściu z domu, nie zauważył ,że matka ubiera "nieżyjące" dziecko ??!! nie wierzę w ani jedno jego słowo

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
gratulacje!!!!

super

brumku mowilam, ze wszystko sie pouklada???

youyou a chcesz beze chrupiaca czy z pianka w srodku??

co do bebilonu, dziewczyny ja zdebialam. Mowilyscie o mleku HA wstaje aby pobrac kod a to na Bebilon Junior od 10 miesiaca. Nie pobralam, bo chyba nie o ten wam chodzilo, czy o ten???
http://www.rossnet.pl/okazje.aspx

co do Madzi,kurcze tak myslalam, ze ta matka probuje cos ukryc. Jak mi tej malutkiej szkoda. Taka kruszyna. I na bank ona nie upadla uderzajac w prog. Dziewczyny jaki ten prog musialby byc i z jaka sila ona musialaby w ten prog uderzyc. ^ miesieczne dziecko to nie noworodek. Zreszta lekarz wypowiadal sie na ten temat i tez mowi, ze to malo prawdopodobne.

youyou i zdecydowalas sie na jakiegos lapka?? Moj juz przyszedl.
to miało byc na zwykły bebilon, co do Ha to zapraszam do K. -odpowiedni wątek

Cytat:
Napisane przez piwnooka77 Pokaż wiadomość
właśnie moje dziecię pierwszy raz obróciła się z brzuszka na plecy

mój szaleje codziennie, turla się ( w końcu) jak szalony

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Agata ma wysypke
kurde skaza?? a nie próbowałaś najpierw na Ha przejść ?? może to faktycznie działa tak jak u nas ??

Cytat:
Cześć!
Wpadłam tylko zapalić świeczkę dla małej Madzi [`]
Zosia skończyła dziś pół roczku, cieszę się bardzo ... w obliczu tej tragedii...
Trzymajcie się!
sto lat Zosieńko

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Ojej , dziękuje Stronczku za Twoje słowa, miło mi się bardzo zrobiło ...
ja też choleryczka i nerwus jakich mało ale to takie cudne istotki !! jak można skrzywdzić ??!!!

jestes super mamą

Sweet zdrówka dla Igorka !!

Bella dla dziewczyn

witam sie wieczorkiem

jakaś taka nie do zycia jestem nie mogę się pogodzić z tym co to dzieciątko wycierpiało

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2012-02-04 o 19:59
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 20:17   #3453
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
youyou a z mojego przepisu nie skorzystasz
żeby ułatwic sprawę, od razu ci powiem,
że ta skrobia i ocet wcale nie są potrzebne, szkoda zachodu
i mowie Ci beza ciemna jest lepsza od jasnej-dodaj 3 łyżki kakao
maliny-najlepszy wybór!

co do ciasta marchewkowego - to powiem wam,
żeby jeszcze dodatkowo ułatwić ja tą ostatnia faze z lenistwa tez robie miksere
i wychodzi tak samo!
hehehe z Twoim przepisem jest jeden problem - nie znosze czekolady ani ciast czekoladowych dlatego zdecydowanie wolę jasną bezę.
Będę robić jutro i zobaczymy jak wyjdzie.
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 20:24   #3454
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Zosia skończyła dziś pół roczku
Dorosła pannica

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Katarzyna W została przewieziona do Rybnika do Szpitala Psychiatrycznego... to miasto jest ode mnie kilka kilometrów...

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 20:26   #3455
Naataaszkaa
Raczkowanie

Leci Armagedon.. oj będę ryczeć dzisiaj
Naataaszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 20:28   #3456
editka2022
Rozeznanie

dlamnie niema zadnego usprawiedliwienia dla tej kobiety. ZADNEGO!!!!!!!dla mnie to potwor,zdarzaja sie wypadki(,choc wtym przypadku w niego niewierze) ,ale ktos kto ma jakie kolwiek uczucia, a tym bardziej matka stara sie ratowac, a nie wyrzucac,nawet jesli byl to wypadek dlamnie i tak i tak jest kims potwornym za to co dzialo sie potem.ciagle mysle o tym biednym dziecku.
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 20:32   #3457
Marina1
Zakorzenienie

dziewczynki . Cieszę się, że mnie rozumiecie.

żaneta Rybnik ? Mam tam rodzinę.

Nataszka ja na armagedonie też zawsze ryczę, a i piosenka czołowa filmu, jest jedną z moich ulubionych.

A i Zosieńko wodaqowa za pół roczku ! ! !
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 20:38   #3458
Natalenka
Raczkowanie

Dobry wieczór wszystkim
Teraz dopiero siadłam do komputera Leoś śpi Dawida kładzie tż. Cały dzień byłam z nimi sama on przyjechał jak już wsadziłam Dawida do wanny, po tym jak wywalił mi wszystkie pieluchy, zabawki na podłogę, wylał na siebie i podłogę wodę z wanienki i wysmarował sobie głowę kleikiem z siemienia lnianego. Ufff..
Dzisiejsza noc bez zmian, spałam razem może 4godz. Młodszy do 24 obudził się 5 razy z rykiem, od 24.30 do 3.30 bujałam go w wózku, bo przysypiał na 3 min i sie budził z płaczem. Potem zasnął na pól godz i na końcu na godzinę do 6:45 Za tydz do pracy będę wstawac o 6 zastanawiam się jak to będzie.
W pon umówię nas na wizytę do neurologa-pediatry może coś podpowie, Już wszystkiego próbowałam zasypia ładnie i śpi parę godz. w łóżeczku w dzień też ok śpi i się bawi ładnie smieje, tylko potem robi cyrk ma zamknięte oczy i płacze. Miała tak któraś z Was jak sobie z tym poradzić? Czy przetrwać, a już tak u nas jakiś miesiąc do tej pory było ok.
Natalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 20:39   #3459
zanetaa88
Zakorzenienie

Marina tak Rybnik. 30 min ode mnie. Kiedy więc będziesz ? ja pierdziele.. aż strach swoją drogą u mnie w mieście siedzi Niemczyk,wiecie który coś tam z mafią pruszkowską miał związane, ta tutaj...

Stary 2012-02-04, 20:39   #3460
brunetka2000
Zakorzenienie

Zapraszam do K. założyłam nowy wątek, tam też wiadomości od Nerolki
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 20:58   #3461
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy którejś dzieciaczek miał wzmożone napięcie mięśniowe??? Chyba w przyszłym tyg. wybiorę się z małą do lekarza na konsultacje!! Już w grudniu przy okazji wizyty u lekarza z powodu pierwszego zachorowania Ali, wspomniałam o częstym prostowaniu nóżek przez mała, lekarka stwierdziła, że na pierwszy rzut oka widzi, że dziecko dobrze sie rozwija, gaworzy, reaguje na bodźce, uśmiechy, zagadywanie itp. że nie doszukiwałaby się problemu. No i czas leci, a Ala nadal często te nóżki prostuje, kiedy ją przewijam, kiedy leży w leżaczku gdy ją karmię, kiedy się cieszy, to macha rączkami, a nóżki prostuje, gdy ją podnoszę zaciska piąstki i prostuje nózki, do tego ma naciągnięte stópki skierowane w dół (wiecie o co mi chodzi?)..... Muszę to skonsultować jeszcze raz z lekarzem, ale martwię się, że może za późno się z tym wybieram do specjalisty
Nie mam żadnego doświadczenia ze wzmożonym napięciem, ale skonsultuj koniecznie. Nawet jeśli wszystko jet ok, warto się przekonać i uspokoić

Cytat:
Napisane przez rysiki Pokaż wiadomość
brumek, ania - jak już wcześniej pisałam jest to praca w sklepie z winami, ale nie tylko. Jest tam duży wybór piw z całego świata i masakryczna ilośc wyszukanych alkoholi. Mam nadzieję, że uda mi się pracowac nie tylko w weekend, ale również w tygodniu. Niestety popłudniowa zmiana zaczyna sie tam o 14, a ja dam rade dojechac nie wczesniej niz na 15, ale według kierownika "zrobimy tam, żeby było dobrze" Ogolnie wrażenia bardzo pozytywne, jedyne co mnie martwi to to, że szefowa za jednym zamachem zwolniła z firmy trzy osoby. Ale mam nadzieje, że popracuję tam dłużej
Fajnie że Ci się podoba A szefowej może starczy już tych zwolnień na długie lata A chcesz pracować codziennie czy kilka dni w tyg?

Cytat:
Napisane przez iwonap79 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie szlaejcie
Patik ma rację, pracuję w open finance- na fb mam w opisie
a co do Twojej pracy Brumku, to tak jak pisałam w k- moja przyjaciółka też tam pracuje, a że jest już Mamą to znam obyczaje panujące w Waszej firmie i nie niest prezesem))
reszta to mo0je szczere dobre fluidy))
W takim razie Twoje fluidy czynią cuda i bardoz za nie dziękuję
Ciekawe czy znam Twoją koleżankę...

Cytat:
Brumku wrzucisz do K. swoj przepis na rybe??
Ale do jakiego wątku? Tego z przepisami dla dzieci?

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Zrobiłam dziś brumkowe piersi wyszła pychotka, wszyscy się zajadali, bo poczęstowałam rodziców, tylko jednak jak dla mnie to porcje dużo za duże następnym razem zrobię z ćwiartki piersi a nie połówki.
Ostrzegałam tu kiedys uczciwie że taka porcja to dla wielkiego chłopa

Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa Pokaż wiadomość
KOCHANE - JESTEŚCIE NAJLEPSZE NA ŚWIECIE A WASZE KCIUKI NAPRAWDĘ DZIAŁAJĄ CUDA
Byłyśmy na kontroli bioderek i wszystko jest w porządku nie trzeba więcej kontrolować.. ufff jaka ulga
Super

Cytat:
Zosia skończyła dziś pół roczku

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Katarzyna W została przewieziona do Rybnika do Szpitala Psychiatrycznego... to miasto jest ode mnie kilka kilometrów...
O, dziwne Parę godzin temu mówili że psychiatrzy stwierdzili, że jest w pełni poczytalna, a teraz coś się zmieniło? Lecę poczytać, bo dopiero do domu wróciliśmy niedawno i nie wiem co się dzieje na świecie.

A, już wiem - ją tylko na trochę tam zawieźli, już jest z powrotem w izbie zatrzymań.

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2012-02-04 o 21:17
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 21:06   #3462
meszsares
Zadomowienie

MADZIA [*]
nie moge sie otrzasnac
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 21:23   #3463
zanetaa88
Zakorzenienie

Brumek - uff ,aż lepiej. Wolę mieć świadomość że jej blisko mnie nie ma...

Stary 2012-02-04, 21:30   #3464
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Marina tak Rybnik. 30 min ode mnie. Kiedy więc będziesz ? ja pierdziele.. aż strach swoją drogą u mnie w mieście siedzi Niemczyk,wiecie który coś tam z mafią pruszkowską miał związane, ta tutaj...
Cytat:
Brumek - uff ,aż lepiej. Wolę mieć świadomość że jej blisko mnie nie ma...

żenetko dziękuję za zaproszenie uwierz, gdybym tylko tam kiedykolwiek była dam Ci znać, ale jakoś nie utrzymuję kontaktu z tamtymi kuzynami . Tak jakoś samo z siebie.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 21:39   #3465
mamad1
Zadomowienie

dla Zosi za pół roku!

Tragedia małej Madzi - brak słów...

Nie umiem nic więcej napisać...
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 21:57   #3466
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

klask i: dla Zosi pół-roczniaczki
Stary 2012-02-04, 22:05   #3467
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Nie mam żadnego doświadczenia ze wzmożonym napięciem, ale skonsultuj koniecznie. Nawet jeśli wszystko jet ok, warto się przekonać i uspokoić

Fajnie że Ci się podoba A szefowej może starczy już tych zwolnień na długie lata A chcesz pracować codziennie czy kilka dni w tyg?

W takim razie Twoje fluidy czynią cuda i bardoz za nie dziękuję
Ciekawe czy znam Twoją koleżankę...

Ale do jakiego wątku? Tego z przepisami dla dzieci?

Ostrzegałam tu kiedys uczciwie że taka porcja to dla wielkiego chłopa

Super

O, dziwne Parę godzin temu mówili że psychiatrzy stwierdzili, że jest w pełni poczytalna, a teraz coś się zmieniło? Lecę poczytać, bo dopiero do domu wróciliśmy niedawno i nie wiem co się dzieje na świecie.

A, już wiem - ją tylko na trochę tam zawieźli, już jest z powrotem w izbie zatrzymań.
brumku w naszych sprawdzonych przepisach

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość

to miało byc na zwykły bebilon, co do Ha to zapraszam do K. -odpowiedni wątek

dziubku ale ja chcialam dla was kody pobrac. Wtopilam. my nadal sie cycamy i jemy nutramigen.
Niestety wkurzam sie bo bardzo duzo obiadkow ma maslo w skladzie i maly jest b. wysypany. Musze zaczac gotowac ale jestem taka zmeczona.
A jutro o tej porze TZ. bedzie w drodze do nas.
Zrobilam nowe ciacho slodko-slone jak bedzie dobre dam wam przepis. Zalatwilam tez sale na sobote. Przygotowania do chrzcin
Stary 2012-02-04, 22:06   #3468
youyou
Zakorzenienie

i zapomniałam życzyć wszystkiego dobrego dla półrocznej Zosieńki
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 22:14   #3469
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Witam wieczorową pora

Zosienko kochana Duzo zdrowka

Ja tez sie doczekałam śniegu. Troche popadalo i pobielilo, teraz taki śnieg z deszczem mokry pada. Madziaranew od Ciebie przyszło.

Ja miałam w planach robic Brumkowe cycki Dzis ale nigdzie nie udało mi sie ciasta kupic. Obeszlam pól miasta (same duże hipermarkety) i nigdzie nie ma. Nawet w Lidlu byłam bo Brumek pisała ze takie kupuje i tez
Brumku a w jakim dziale moge znaleźć te ciasto?
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 22:15   #3470
Natka_
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Pędzę Was nadrabiać.
Dziękuję za kciuki Egzmin zdany Jeszcze tylko 7.II jeden i 21.II muszę donieść kolejny rozdział pracy licencjackiej.
Z Domkiem już lepiej, nic nowego się nie pojawia, wszystko zasycha i już go chyba nie swędzi, bo przestał się rzucać przez sen i drapać

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZOSIEŃKI

Jestem zdruzgotana znalezieniem ciałka Madzi Do końca chciałam wierzyć, że będzie jednak żywa Zabiła ją osoba, której ufała To okropne i nie mieści mi się to poprostu w głowie!
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 22:26   #3471
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

nie wygrałam 20 mln
Stary 2012-02-04, 22:29   #3472
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Se zrobiłam suwaczka

Coś miałam rzec...

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 22:30   #3473
Zmalowana
Zakorzenienie

Dobry Wieczór

Miałam dzisiaj egzamin. Szkoda gadać :P Za tydzień wyniki. I tak sesje musze przedłużyć bo nie mam z kim dziecka zostawić żeby na egzamin pojechać za tydzień. Ale co tam

Filip już śpi a ja się pojawiam, żeby nie było że zniknęłam znowu. Jestem jestem, ale Filip absorbujący w dzień, a poza tym pisze a przynajmniej próbuje magisterkę, teraz jeszcze sesja. Dużo na głowie

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 22:44   #3474
piwnooka77
Raczkowanie

Dziękujemy za gratulacje za nowa umiejętność, na razie nie powtórzyła tego. (ale też nie miała potem okazji, bo całe popołudnie spędziliśmy poza domem, zobaczymy co będzie jutro)

Wszystkiego najlepszego Zosieńko!!!

Cytat:
Ja nie Brumek ale ostatnio kupowałam w poznańskim Lidlu - w lodówkach otwartych między wędlinami a nabiałem, niedaleko gotowych potraw, w pobliżu serów żółtych Ja mam zawsze problem ze znalezieniem i muszę trochę się za nim porozglądać

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
nie wygrałam 20 mln
jakże mi przykro

A na deser piosenka, która chodzi za mną od środy, z filmu "Musimy porozmawiać o Kevienie"
http://www.youtube.com/watch?v=GMezwtB1oCU
piwnooka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 22:44   #3475
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
brumku w naszych sprawdzonych przepisach

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

dziubku ale ja chcialam dla was kody pobrac. Wtopilam. my nadal sie cycamy i jemy nutramigen.
Niestety wkurzam sie bo bardzo duzo obiadkow ma maslo w skladzie i maly jest b. wysypany. Musze zaczac gotowac ale jestem taka zmeczona.
A jutro o tej porze TZ. bedzie w drodze do nas.
Zrobilam nowe ciacho slodko-slone jak bedzie dobre dam wam przepis. Zalatwilam tez sale na sobote. Przygotowania do chrzcin

aaaaaaaaaaaacha
co do obiadków to ja nie zauważyłam masła, za to olej tak, jakie kupujesz??

za salę

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Pędzę Was nadrabiać.
Dziękuję za kciuki Egzmin zdany Jeszcze tylko 7.II jeden i 21.II muszę donieść kolejny rozdział pracy licencjackiej.
Z Domkiem już lepiej, nic nowego się nie pojawia, wszystko zasycha i już go chyba nie swędzi, bo przestał się rzucać przez sen i drapać

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZOSIEŃKI

Jestem zdruzgotana znalezieniem ciałka Madzi Do końca chciałam wierzyć, że będzie jednak żywa Zabiła ją osoba, której ufała To okropne i nie mieści mi się to poprostu w głowie!

no super,że Domek juz lepiej !!

Cytat:
nie wygrałam 20 mln
ups

Telik moja waga stanęła nie lubie jej
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 22:46   #3476
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam w planach robic Brumkowe cycki Dzis ale nigdzie nie udało mi sie ciasta kupic. Obeszlam pól miasta (same duże hipermarkety) i nigdzie nie ma. Nawet w Lidlu byłam bo Brumek pisała ze takie kupuje i tez
W Lidlu są w lodówkach, między wędlinami a serami żółtymi Koło lazanie, pizzy i jakiś kopytek.

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Gratuluję egzaminu
A mogę Ci Natko zadać niedyskretne pytanie? Jak Twoje piersi? Bolą? Czy odstawienie poszło bezboleśnie?

Cytat:
nie wygrałam 20 mln
No wiesz co! A czemu?

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Miałam dzisiaj egzamin. Szkoda gadać :P Za tydzień wyniki. I tak sesje musze przedłużyć bo nie mam z kim dziecka zostawić żeby na egzamin pojechać za tydzień. Ale co tam
To to trzymam kciuki, żeby dobrze sprawdzali
A druga randka będzie?
Stary 2012-02-04, 22:46   #3477
piwnooka77
Raczkowanie

Scio mogę zadać niedyskretne pytanie? co znaczy w Twoim podpisie SB I ?
Stary 2012-02-04, 22:48   #3478
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piwnooka77 Pokaż wiadomość
Scio mogę zadać niedyskretne pytanie? co znaczy w Twoim podpisie SB I ?
ja nie Scio, ale odpowiem
South Beach faza I
Stary 2012-02-04, 22:49   #3479
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaacha
co do obiadków to ja nie zauważyłam masła, za to olej tak, jakie kupujesz??

za salę

no super,że Domek juz lepiej !!

ups

Telik moja waga stanęła nie lubie jej
i w gerberze iw bobovicie. Najgorsze, ze juz ktorys z kolei sloik bedzie stal sobie na polce, bo matka nie zauwazyla mleka/masla. Jeszcze na gerberach jest fajnie napisane: nie zawiera masla ale juz w hippa i bobovite trzeba sie wczytac a ja nie mam czasu na to w sklepie
Stary 2012-02-04, 22:52   #3480
piwnooka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
ja nie Scio, ale odpowiem
South Beach faza I
dziękuję za zaspokojenie mojej ciekawości

mój 200 post

Edytowane przez piwnooka77
Czas edycji: 2012-02-04 o 22:58
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości