|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!
Cytat:
Bakteryika popieram Cie w całej rozciągłości
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nikt nie wie co sie stalo. Czy zabila dziecko specjalnie czy byl to nieszczesliwy wypadek. Czy to ona ukryla cialo czy moze kogos kryje. Bo sorry, ale filmik na ktorym Rutkowski wklada jej slowa w usta to .... Gwiazdor od 7bolesci. Jesli ona ukryla cialo to czemu? dla ratowania wlasnej skory czy moze ze strachu przed kims. Jesli byla tak zaszczuta, ze dla niej jedynym wyjsciem bylo ukrycie ciala- to jej wspolczuje. Jesli zabila dziecko specjalnie, to dla mnie ocena sprawy jest jasna.Dlatego strasznie dziwi mnie wolanie o kare smierci w sytuacji gdy guzik sie wie Sama uwazam, ze niekotre przestepstwa zasluguja na kare smierci, ale jesli ktoras z Was mialaby pelnic role sadu to zaczynam zmieniac zdanie
|
|
#2583 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do śladów na rękach/kurtce, to faktycznie ciekawe, czy coś znaleźli. Co do ojca nie interesującego się- jeśli znosił wózek z martwym już, owiniętym jak kokon dzieckiem (bo chyba każdy wie, że dziecko przed wyjściem na mróz opatula w milion warstw), które w dodatku było cicho, to nie widzę nic dziwnego, jeśli wyszedłby z założenia: mała jest cicho = śpi. |
|
|
|
|
#2584 |
|
Zadomowienie
|
A przepraszam ale zapytam a kim wg. Ciebie jest osoba która powoduje śmierć swojego dziecka i próbuje to ukryć?
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-wariatem -zaszczuta matka -bezdusznym morderca
|
|
#2586 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Straszne, ale prawdopodobne. Co do ostatniej części - tak. Znam dobrze to miejsce, to są niewielkie odległości. Z palcem w tyłku mogła sprawę załatwić. |
||
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jest w tym słowie takiego że aż zemdlałaś ? Nie, to z ojcem jest dziwne |
|
|
|
|
#2588 |
|
Rozeznanie
|
Mnie ciekawi jak sytuacja wyglądała w domu. Skoro je dziecko spadło to musiała chociaż krzyknąć z przerażenia czy coś nawet matka mogła płakać. I ojciec dziecka nic nie zauważył po jej zachowaniu jak schodzili, że coś jest nie tak?
|
|
|
|
#2589 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Może to dla Ciebie szok, ale ja nawet każdego zabójcy nie uznam za potwora, bo to naprawdę duże słowo.
|
|
#2590 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;32077957]Nie zgadzam się. Nie ma takiej opcji, by na miejscu zginęło dziecko od takiego upadku. Musiało zostać walnięte z całą siłą, a nie - wyśliznęło się
![]() A ja sobie pomyślałam, że po to, by nie odnaleźli ciała, by nie wydało się, że mała była skatowana czy że celowo uderzona z siłą. Nie ma ciałka - nie ma dowodu. W pierwszej wersji ciało było nad rzeką, to sobie mogła pomyśleć: ok, nad rzeką, a przecież woda mogła je zabrać, unieść daleko, a jak po długim czasie znajdą, to już nic nie będzie można z całą pewnością powiedzieć, bo ciało i tak zmasakrowane będzie. Straszne, ale prawdopodobne. Co do ostatniej części - tak. Znam dobrze to miejsce, to są niewielkie odległości. Z palcem w tyłku mogła sprawę załatwić.[/QUOTE] Kim Ty jesteś, że potrafisz to stwierdzić? Badałaś zwłoki tego dziecka? Byłaś na miejscu w czasie wypadku? To, że coś jest mało prawdopodobne, nie znaczy, że jest niemożliwe. Nieprawda, w pierwszej wersji ciało miało leżeć pod drzewem. Edytowane przez MrsStatham Czas edycji: 2012-02-05 o 10:46 |
|
|
|
#2591 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Mnie też zaczyna to coraz bardziej zastanawiać. Bo jeśli to było tak, że ona kąpała to dziecko, jak je wyjmowała to się wyślizgnęlo i wtedy umarło. I co tak hop siup owinęła go w te kombinezony i na dwór? A ojca to nie zdziwiło? Chyba jedna opcja że miał te słuchawki na uszach. Z tego co mówiła uderzyła o próg. A mieszkali w małym mieszkaniu. Ciężko chyba tego nie zauważyć.
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Biedne dziecka, szkoda mi rodziny...
Ciezko uwierzyc, ze dziecko upadło i sie zabiło na miejscu... mało prawdopodobne wg mnie, ale pokaze sekcja. O matce niestety nic dobrze nie swiadczy, nawet jesli to byl wypadek. Kto normalny nie uwaza na mokre dziecko w sliskim kocyku? Kto normalny w obliczu tragedii mysli tylko i wyłacznie o tym, jak ratowac własną skóre, zakopuje ciało i odgrywa szopke przed kamerami. Zrobiła cos powtornego, nawet jesli dziecka celowo nie zabiła, w co osobiscie watpię...:/ Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2012-02-05 o 10:54 |
|
|
|
#2593 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;32077957]Nie zgadzam się. Nie ma takiej opcji, by na miejscu zginęło dziecko od takiego upadku. Musiało zostać walnięte z całą siłą, a nie - wyśliznęło się
![]() [/QUOTE] przecież jesli dorosłego człowieka uderzy się w głowę, w odpowiednie miejsce, to można zabić i wcale nie trzeba użyć sily.. Może akurat był to tak niefortunny upadek, że dziecko spadło akurat na takie miejsce? Na ciemiączko może? Nie można powiedzieć "Nie ma takiej opcji" - bo zawsze jest |
|
|
|
#2594 |
|
Komplikatorka
|
A może jak ojciec zniósł ten wózek i pojechał z kolegą to wtedy matka się wróciła po coś do mieszkania z małą na rękach i właśnie wtedy spadła ? Wtedy miałby prawo nie słyszeć i nie wiedzieć
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj się budzę, a tu SMS od koleżanki: że oni byli w sekcie, że poznali się w sekcie (w telewizji mówili - wie, że coś dzwoni, ale nie wie, gdzie ), bo ona uciekła z domu i tam zaszła w ciążę, a w ogóle to miała kiepski kontakt z matką... Aha i jeszcze że na tym kamieniu, którym przywalono Madzię, były jakieś znaki. Dziewczyna mądra, inteligentna, a w takie rzeczy wierzy. I jeszcze, że jej teściowa (też fajna, inteligentna kobieta, w średnim wieku, żadna nawiedzona ) i klientka mówiły.
|
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak mogło być. W sumie ona chyba mówiła, że się po pieluszki cofnęła, bo za mało wzięła. Ale z drugiej strony, może wtedy poszła w te ruiny? |
|
|
|
|
#2598 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A poważnie - jacyś lekarze się już wypowiadali w temacie. Owszem, pod drzewem PRZY rzece. |
|
|
|
|
#2599 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2600 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#2601 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam a niecierpliwością na wyniki sekcji zwłok i wyjaśnienia, właśnie co do tego znoszenia wózka i innych niezbyt "klejących się" zeznań Bartłomieja i Katarzyny
![]() Poza tym chciałam powiedzieć, ze jestem strasznie zniesmaczona wczorajszą postawą pani dziennikarz Kolendy-Zalewskiej i dodatkowo śmieszy mnie gadanie policji, która twierdzi, że wiedzieli co i jak tylko czekali aby po weekendzie zacząć działać |
|
|
|
#2603 |
|
Zadomowienie
|
Śmierć od uderzenia w głowę wcale nie jest taka nieprawdopodobna. Osobiście znam przypadek, gdy dorosły mężczyzna zemdlał na ulicy upadając uderzył głową o krawężnik i według sekcji właśnie od tego uderzenia zmarł.
Jeśli przyjąć, że śmierć dziecka była jedynie nieszczęśliwym wypadkiem, to zachowanie matki po wypadku jest, co najmniej zastanawiające i nieadekwatne do sytuacji. Poza tym, jaki był w tym wszystkim udział ojca. Czy rzeczywiście mógł nic nie słyszeć. Ja tam słyszę wszystko, co dzieje się piętro pode mną nawet, jeśli słucham muzyki a co dopiero w pokoju obok. |
|
|
|
#2604 |
|
Przyczajenie
|
Słabo mi się robi jak czytam co te 'adwokatki' mamusi wypisują. Może wcale nie powinna być karana, bo przecież nieszczęśliwy wypadek się zdarzył.
A późniejsze zdarzenia to pewnie wina trudnego dzieciństwa, problemów w małżeństwie bla bla blaa itp. Módlcie się żebyście nie straciły nigdy przytomności na ulicy, bo weźmie jeszcze przyjdzie pan Mietek z pod monopolowego, którego tata bił w dzieciństwie i który ma problem alkoholowy, 'stwierdzi zgon' i wspaniałomyślnie zakopie.
|
|
|
|
#2605 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to rozumiem,bo ja tez nie potrafie tego pojąc,jak można bawić się krzywda ludzką,jednak ja nie potrafie wybaczać .dla mnie dziecko to swiętość |
|
|
|
|
#2607 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dobrze napisane - zazwyczaj. Mam taki kocyk, który moim zdaniem jest śliski i wcale nie jest niemożliwe, żeby dziecko z niego wypadło.
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
sa tez takie sliskie kocyki. Mam taka narzute na lozko. Moze nacierala dziecko oliwka? nie wiem. Ja kiedys upuscilam szczeniaka, nioslam go w zwyklym kocyku, ale tak sie wiercil, ze nie dalam rady go utrzymac. Na zle latwo sie zrobi.
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem nawet jeśli to był nieszczęśliwy wypadek, nic nie usprawiedliwia oszukiwania tysięcy ludzi, kłamania policji, prokuraturze, dziennikarzom, ŚWIADOMEGO odwalania szopki z rzekomym porwaniem i co najważniejsze - przysypania ciałka swojego dziecka śniegiem i gruzem
Przecież to jest CHORE! A póki co matka została uznana za poczytalną w momencie, gdy stało się to nieszczęście. Więc skoro była poczytalna i zamiast ratować to dziecko, iśc na pogotowie, cokolwiek... wolała wymyślić taką bajkę, a ciało dziecka porzucić na mrozie - dla mnie jest POTWOREM.A jakiekolwiek posty, które ją tłumaczą, są wg mnie najzwyczajniej w świecie żałosne |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

a nikt nie wie co sie stalo. Czy zabila dziecko specjalnie czy byl to nieszczesliwy wypadek. Czy to ona ukryla cialo czy moze kogos kryje. Bo sorry, ale filmik na ktorym Rutkowski wklada jej slowa w usta to .... 
co jest w tym słowie takiego że aż zemdlałaś ? 

), bo ona uciekła z domu i tam zaszła w ciążę, a w ogóle to miała kiepski kontakt z matką... Aha i jeszcze że na tym kamieniu, którym przywalono Madzię, były jakieś znaki. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Przecież to jest CHORE! A póki co matka została uznana za poczytalną w momencie, gdy stało się to nieszczęście. Więc skoro była poczytalna i zamiast ratować to dziecko, iśc na pogotowie, cokolwiek... wolała wymyślić taką bajkę, a ciało dziecka porzucić na mrozie - dla mnie jest POTWOREM.